Kalas hos grannen!

Blev tvättning av våra bilar i förmiddags, middagstid med avfettning bla. Det behövdes kan jag lova!!! Skönt att äntligen ha fått tvätta honom ordentligt ;) Jonas systers kille och hans syster va här med en sväng och han tvättade med sin bil. Ska dammtorka i min bil nu i veckan när jag ändå sitter inne och ruttnar =P Har inte gjort mkt mer idag förutom att städa inne som jag gör dagligen.

Ska på kalas om en liten stund till grannen, Elin blir 21 år ( grannens dotter ) Pysslade ihopa ett fint arrangemang till henne nu under eftermiddagen ;) Blev riktigt fin ;)

Elins 21 års present ;)

Grannens arrangemang! Elins arrangemang som jag fixade ihop idag ;)  Elins fina arrangemang jag gjort till hennes 21 års dag ;)

Har inte mkt mer att skriva idag så Tjipp på er alla läsare    c",)


Skorstens Anders va här idag ;)

Har varit en väldigt lugn dag idag. Har pysslat ett arrangemang till Jonas mamma som hon ska ha hemma ;) Syrran va hos läkaren idag och tog prover. Hon e tjock i halsen och hon andas tungt och hon mår dåligt och får panikattacker mm. Dem tog ett struma prov för det verkar vara det som gör att hon e tjock i halsen. Skönt om dem hittar felet nu för hon mår inte bra alls. Hon mår som bäst ihop med mig och vice versa ;) Har alltid funnits tillhands för varandra. Ingen kan bryta vårt starka band!

Jonas mammas arrangemang som ja gjort ;)
Jonas mammas ;)    Mitt senaste arrangemang!

Va på banken innan och fick fixa med min a kassa pengar tll mitt gamla konto på Swedbank. A kassan betalar bara ut till Swedbank och det är så himla löjligt! Har konto på Länsförsäkringar banken. E tvungen att skaffa internet bank på Swedbank för att kunna föra över mina pengar på mitt konto på Länsförsäkringar! Sanslöst!!! Annars kostar det 90 kr varje gång ja ska hämta ut mina pengar!!! Suck....

Syrran kom hit igen efter hon varit hos läkaren. Johan e inte hemma förrän sent ikväll och hon hatar att va själv nu när hon mår så dåligt. Blir bara lugnt ikväll här. Jonas mamma och hans syster med pojkvän kommer hit ikväll och umgås lite. Kajsa ska med va här klart men kör hem sen när Johan kommit hem.

Anders ( ett x "pappa" ) va här innan idag och kollade vår skorsten för att kunna räkna ut va d skulle kosta oss att sätta in kamin. Vi behöver ett rör i skorstenen så priset för installationen blir ca 10 000 med material. Det är ett riktigt bra pris! Sen kan man hitta en bra och fin kamin för ett bra pris så d blir inte dyrt alls plus att man tjänar mkt pengar på att ha kamin med elen! Ska fundera och prata om det för d e tajt med pengar ju eftersom jag inte jobbar. Han jobbar på ett företag som sätter in kaminer och jag får ett bra pris för att vi känner varandra väldigt bra!

Min kära syster ;)

Grannen Elin kom in här för en liten stund sen så vi 3 sitter här och snackar och livar upp stämningen ;) E ju trots allt fredag  =P Skönt med helg ;)

Ha en grymt härlig helg mina läsare    c",)

Sambon fick sina rutor tonade idag!

Kl 10.00 va vi i HBG där Jonas skulle få sina rutor tonade på ett företag. Tog ca 4 h så vi fick låna en bil ( bil och bil, en Renault 5 med bulor ) för att kunna fördriva tiden. Hamnade på Swedool först för Jonas skulle kolla nya arbets skor. Blev Väla sen och där gick vi bara runt och tittade i några affärer. Har presentcheck på H&M men i vanlig ordning så hittar ja aldrig ngt där när jag väl har en check =P

Killen som fixade bilen ringde vid 13.30 och då var den klar ;) Skönt för Jonas avskyr att gå i affärer och speciellt på köpcentrum för att jag ska alltid titta på allt och tar tid på mig. Men sån e jag! E oftast på köpcentrum själv eller med nån som e likasinnad och gå där med ;) Blir ofta ovänner för att jag tar tid på mig och det pallar inte jag med. Handlar ju bara om vanliga affärer, e inget att gnälla över ju!

Hitta en soffa som jag vill ha som nästa soffa, eller ja typ samma modell vill jag ha som denna här nedanför ;) Vill ha en med grymt breda sittdynor och helst med 2 st Divan på vars en ände av soffan. Nästa soffa SKALL BLI en sån modell, THATS IT!!!

Skinn hörnsoffa med Divan ;)

Syrran kom till oss nu i eftermiddags igen ( ovanligt ) och ska nanna här inatt ;) Sjöng lite karaoke innan c",) D e nice! Älskar att sjunga! Gick i kör förr så då kunde jag ta alla tonerna rätt men nu kan ja inte ta dem högsta tonerna men annars kan ja sjunga bra faktiskt ;) Jonas ska se sina tråkiga program nu i 2 timmar så blir väl att sitta och ruttna framför datan nu med syrran och "BRÅKA" med Jonas *ler*

No hey soitella ;)

Vet killar vad en dammsugare är!?

Blev en herrans massa städande idag efter 2 dygns frånvaro hemifrån. Pust!!! Va ganska dammigt och stora hårtussar överallt! Städas det inte varje dag blir d äckligt! Är väldigt pedant av mig men är inte lika pedant sen jag skaffade mer än 1 katt. Får bli ett heltidsjobb isåfall att rengöra så mkt varje dag!

Gillar att ha ordning och reda och slippa städa undan efter allt och alla som vistats i huset när man varit borta. Är förvisso arbetslös men står inte städerska i pannan på en ju. Va bara en liten pik till min sambo då han e lite slarvig med disk bla och pizzakartonger. Men alla män är likadana! I princip alla jag känner har en sambo ( kille ) som är precis likadan! E d inte märkligt att det finns ett sånt genetiskt band i alla killars gener!? Det är iaf ett stort genetiskt fel på alla killarna =)

Nog om städning nu! Gjorde faktiskt ett blomsterarrangemang igår hos min Ukki och Mummo med sådant dem hade hemma ;) Det blev faktiskt bra! Själva zink krukan och värmeljushällarna är från ett arrangemang dem fick av mig Julen 2007 så det va bara att improvisera lite med va dem hade hemma *ler*

Mitt improviserade arrangemang av smått och gott som Ukki & Mummo hade hemma ;)

Som vanligt har jag en st Zazzi i mitt knä när ja sitter vid datorn ;) Hon är extrem! Så fort jag sitter vid datorn så vips är hon i mitt knä! Hon är riktigt mammig av sig. Ska jämt va med mig där jag är *gulligt*
Ska tok kela henne nu sen ska jag mysa med Jonas ;) Har ju saknat dem när ja varit hemifrån i 2 dygn ju =)

Hartalooja    c",)

Blev visst 2 nätter hemifrån =P

Blev strålning för Ukki igår i Lund. Det va en strålning som skulle hindra biverkningarna som kommer sen när han ska börja äta bromsmedicin om 2 veckor. Allt gick bra och allt som allt tog det bara 1 timme, Efteråt körde vi till Nova i Lund och åt bakad potatis för vi va grymt hungriga ;) Mummo åt pasta förvisso men vi andra åt bakad potatis ;) Körde kl 08.00 från ljungaskog så vi skulle vara där i tid. Tog bara 1 timme att köra ner dit så vi va nere i god tid och parkering hittade vi direkt ;)


Gänget på Nova i Lund och äter ;) Fotografen varte jag ;)

Va grymt skönt att basta i förrgår kväll ska du veta *ler* Blev inpackning i håret då med ;) Gotte!!!Det va alltför längesen jag bastade!!! Det va riktigt längesen jag va hos dem med, minst 3 månader iaf =( Har inte haft råd att köra dit ju =(

När vi sen kom tillbaka från Lund så tvättade och städade jag min Vectra hos Ukki och Mummo. Det behövdes! Har behövt göra det länge men har varit duktigt kallt ute och vår ute kran e avstängd pga vårt sommarkök. Ledningarna brister i minus grader så vi kan inte tvätta hemma vinter tid.

Tvättad å fin!
Tvättad å fin ;)  Tvättad å fin ;)  Tvättad å fin ;)  Tvättad å fin ;)  Tvättad å fin ;)

Blev så fin ;) Det förtjänar han att bli för min Vectra e underbar *ler*

Skulle kört hem sen på kvällen för att sova hemma men blev inte så =P Syrran va själv så jag körde till henne och sov där inatt så hon fick lite sällskap nu när hon med e deprimerad. Är ingen rolig tid alls för oss inte. Är inte roligt för mig och Jonas heller då det för det första e kallt och vi avskyr kyla samt att jag inte hittar jobb =( Men vi försöker blicka framåt men e inte lätt alltid =( Man får göra vad man kan iaf! Igårkväll tittade vi på "The Storyteller" ( ett måste för alla som älskar äventyrs filmer och sagor ) Den är kult!!! Gick på tv när vi va små och syrran hittade den för ett tag sen på nätet och köpte den ;) Jim Henson har gjort filmen ;)

Nä, nu ska jag städa vidare här hemma! Har varit borta i 2 dygn och d märks lite smått =P

Tjipp    c",)

Ljungaskog nästa!

Har städat och rymt undan halva dagen idag eftersom jag ska till Ljungaskog ( Örkelljunga ) om ett tag till mina morföräldrar och sova där inatt med syrran och mamma ;) Ska köra min Ukki och Mummo till Sjukhuset i Lund imorn för min Ukki ska få cellgiftsbehandling. Han har prostata cancer och detta är hans första behandling. Vi håller tummarna allihopa om att allt går vägen för honom! Han ska va där kl 10.00 imorn så kändes skönare att va där idag redan så man slipper stressa imorn bitti.

Självklart ska vi basta ikväll hos dem ;) ( e halvfinne så basta e en självklarhet ju! ) Det va längesen jag va där men ekonomin har inte tillåtit =( E så himla skönt att basta!!! Göra inpackning med håret och bara koppla av ;) Det behöver vi allihopa *ler*

Ska fixa klart här hemma nu sen iväg! Bloggar mer imorn när jag kommit hem på kvällen    c",)

Hejs svejs!

Party party!

Det blev en fin fest igår hos min största lillebror Roger och hans tjej Lina. Dem hade förlovat sig så d va därför dem hade festen igår! Så gulliga dem är tillsammans. Dem har varit tillsammans i 5 månader men allt klickade bra mellan dem ;) Lina har en son ( Liam ) på 3 år sen innan.
Festen va väldigt rolig och lugn. Vissa drack men långt ifrån alla. E skönt att komma  till fester hos vuxna där det inte är fylleslag och sånt. Jag festar inte längre själv. Tycker inte det är gott och kul längre. Det va 3 år sen  ja va lullig senast! Har lika roligt utan *ler* 

Min bror Roger och Lina som förlovade sig ;)

Visst e dem söta?!    c",)

Dem fick ett fint blomster arrangemang av mig som jag gjort till dem ;) Blev taxi till ett stort gäng i 2 omgångar som skulle ut i Ängelholm sen vid 24 tiden. Vilket jävla väder d va inatt!!! Snöade ngt enormt mkt! Men d bästa blev idag då allt töade bort ( YES ) Blev en snygg frilla för kvällen för min del med som jag och syrran gjorde ;) E så dåliga på att göra frisyrer. Ska försöka hitta tips om vad för slags frillor man kan göra!

Blomster arrangemanget som jag gjorde till dem ;)   Kvällens frisyr! Fick ingen bättre bild än såhär dock!

Idag har jag bara städat på såna ställen man sällan ( typ aldrig ) städar dvs lister, takhörn, taklampor mm. Jonas har städat på ovanvåningen efter att han målat tak, väggar och lister där och det blev riktigt fint! Kommer lägga upp bilder på det nån dag när ja tagit bra bilder ;) Är riktigt skönt att ha städat lite idag. Älskar att ha rent och fint! Jag dammsugar minst 1 gång om dagen för jag verkligen HATAR röra och oreda. Nu ska vi bara slappa och mysa framför tvn jag och Jonas efter duschen ;)

Tjingeling    c",)

Hårfärgen!

Tänkte lägga ut lite bilder på min frilla nu när den e klar ;) Blev nöjd med min kortare frilla och med mina olika nyanser med färger i håret ;) Kostar dock att klippa sig å lägga i nån slinga men behövde verkligen klippa mig å få liv i mitt hår. Hade bara min egna färg i håret så va dags nu att få ny färg på helt friskt hår *ler* Klippte ca 8 cm på längden så blev stor skillnad på längden baktill! Blev uppklippning med för att få mer liv i håret ;)

Min nya frilla å nya färger ;)

Blev fina färger som smälter ihopa!Nu behöver ja bara lite färg i facet med!

Visst blev d bra? Ja passade i dessa färgerna då det påminner lite om mina egna färger som jag har ;)

Igårkväll blev det att vi va hos Kure och åt piza och dem två tittade på grymt tråkiga Lets dance medan jag ruttnade och skrev massa mess till allt och alla ;) Fattar inte vad som e så intressant med såna såpor och som bonde söker fru, lyxfällan, idol och alla såna tråkiga program! Reality såpor e så grymt tråkiga och dem flesta är uppgjorda mer eller mindre!

Jonas gick upp tidigt imorse och stängde in mina 4 katter på toan då han skulle måla däruppe med väggar, tak å lister. Trappan ska med målas idag och allt ska målas 2 ggr. Kure e här och hjälper till han med. Jag har bara flyttat saker så Jonas inte förstör fler saker med färg! Förstörde ett sängöverkasst häromdan =( Vi e väl kvitt nu då ja råkat ha sönder en Galileo termometer som va hans =P Ska städa vidare nu och fixa lite sen blir det duschen för jag ska till en av mina brödrar Roger på middag å fest med syrran ;)

Ha en great lördag i vår vita tråkiga snövärld!!!

Hårfärgningsdagar!

Blev att vi köpte färg och färgade och slingade håret långt in på natten igår ;) Tar en jävla tid att dra ut slingorna ur den här jävla mössan!!! Efter många om och men blev vi klara med det iaf . Jag slingade hennes först sen slingade hon mitt nu i förmiddags ;) Blev inte riktigt nöjd men blev si sådär ändå! Ska till frissan nu halv fyra och klippa det lite så d blir snyggare ;)

Lite halv blonda mig efter hemmafärgning!

Syrran med sling hättan =P

Bild på syrran med slinghättan   c",)   ( hon ser måttligt road ut ju! )

Gjorde inte mkt igår annars på dagen. Syrran kom hit igår igen och sov här till idag. Ska bli skönt att få klippa håret lite och få volym på det mm *ler* Skulle verkligen behövt sola med för jag e såååå grymt blek!!! Får bli ett nästa projekt ,) Ska städa lite nu och fixa innan vi ska iväg å klippa oss ;)

Hade en st Zazzi igårkväll som inte lämnade min sida när vi höll på med middagen och med våra hår ;) Hon e så himla härlig! Hon följer mig överallt ;)

Zazzi min älskade följeslagare ;)

Ha en 3vlig helg allihopan!

Röjar dagen

Blev lite röj idag här hemma. Började med att städa toan och allt där inne i princip sen flyttade ja ut mig till köket och röjde där. Man hittar mkt kul när man röjer ;) Gammal mat och saker man trodde va borta eller slut! Hittade dock inga pengar eller ngt annat kul =(

Jonas har slipat och målat uppe idag, va hans lediga dag så då passade han på ;) Han e duktig! Va på Bauhaus innan idag och köpte mer färg till hallen däruppe och köpte även lite mer vit färg som vi ska ha till trappan, listerna och taken.
Blir mer städning imorn tänkte jag men får se hur d blir, blir aldrig som man planerat ändå =P

Nu ska jag leta jobb och mysa med katterna lite och sist men inte minst busa med min Sanoj *ler*
Ciao ;)

Kult musik dag ;)

Har lyssnat på en massa gamla kult euro dance låtar idag på youtube och på mina skivor ;) Grymma låtar som gjordes då 1992 tom 1997 ca *ler* Synd man inte har värsta högtalarna i datan ;) Grannen har våldgästat mig med i princip hela dagen med! ( Elin heter hon ) Blev massa fika med mina mumsiga muffins idag sen hon kom in här *hihi*
Har gjort ett nytt arrangemang idag med växter ;)

The new one!

The new one!The new one!The new one!

Blev riktigt nöjd med denna med ;)

Skulle vilja öppna eget med att göra blomsterarrangemang och ha växter ;)
Det är en av mina drömmar *ler*
Har stora funderingar på att kolla upp all info med att öppna eget och komma
igång med att försöka öppna något eget!!!

Glömde berätta om när jag besiktigade Jonas pappas bil så träffade jag en jätte trevlig tjej på besiktningen som besiktigade sin Audi samtidigt. Vi tog kontakt med varandra och pratade en massa om bilar då jag såg på hennes bil att hon va bilfantast  ;) E alltid kul att lära känna nytt folk ;) Bytte nummer med varandra och skickar mess med jämna mellanrum    c",)

Ska va social nu med min granne Elin och med min Jonas klart ;) Måste "bråka" med honom nu och busa honom ;)

Tjohej    c",)

Slappe dag ;)

Blev slappedag idag bara :) Har inte gjort ngt förutom att städa lite ;) Skönt att bara koppla av vissa dagar trots att man inte jobbar och bara går hemma men brukar oftast ha ngt att göra men idag blev d lugnt ;)
Va en sväng hos Ted & Mette innan. Mette jobbade men Ted va hemma och ja hämtade min Roboclean och drack kaffe och snackade skit ;) Frös satan där hemma hos dem! Hade värmepumpen på 21 grader bara. Brrrrr!!! Dem e inte kloka ju =P Jag fryser hemma hos oss men ska nog inte klaga mer att vi har kallt! E inte bra att dem fryser ut sina vänner ju *ler* Sotaren hade varit hos dem så kaminen va inte igång så va mkt därför d va så kallt ;) Brukar inte va så kallt där faktiskt.

Jaha, så snöar det igen här hos oss *suckar djupt* Skönt att va arbetslös nu iaf när d e kallt å snöar ute! Får se på det positiva med att årstiden e på väg mot värmen iaf ;)
Har tänt massor med värmeljus nu här hemma ( ca 35 st har vi igång på en omgång plus 4 blockljus ) som vi brukar göra varje dag på vinterhalvåret och det blir stor skillnad på värmen här hemma samt att det är riktigt mysigt ;) Tänder alltid upp vid denna tiden för dem brinner i ca 4 h så dem dör lagom tills vi brukar nanna kudden ;)
Nej nu ska jag göra middag, blir Tacos idag   c",)

Chimichanga ;)

CHOKLAD MUFFINS!!!

Blev att jag gjorde mummsiga chokladmuffins igårkväll efter pajen då ja lånat mjöl av grannen ;)
Ville lägga ut receptet nu bara såhär på förmiddagskvisten ;)

Kladdiga mummsiga muffins!!!

Kladdiga chokladmuffins ( ca 15 st )

Ugnstemp. 200 grader

100 gram smör
2 ägg
2,5 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver

Smält smöret.
Vispa ägg och socker poröst.
Häll i dem andra ingredienserna.
Häll i fettet sist.
Grädda i 8-10 min

c",)

Lätt som en plätt och går snabbt att göra!
Vilket barn som helst klarar av detta receptet ;)
Detta receptet har funnits med mig och min syster sen vi va små ;)

Hoppas kakan smakar!!!

Slapp göra middag idag!!!

Dagen började med att jag körde till Ted & Mette ( efter jag försökt vakna till liv i 3 timmar innan ) för att låna ut min Roboclean till dem för dem skulle suga och tvätta mattor mm ;) Fastnade där en sväng efter jag demonstrerat hur den fungerar och snackade allmänt bara. Va ett tag sen vi umgicks men har blivit annat emellan =( Roboclean är en multimaskin som bla är en dammsugare men i grunden är det en luftrenare med vattenfilter bara som är det effektivaste på marknaden ;)

Min 15 års garanti maskin ;)

Vid 15 tiden hamnade vi hos Jonas mamma på middag som vi blev bjudna till häromdan så då slapp man göra middag idag i sin ensamhet i köket! E så trist att stå själv i köket och göra mat =( E gott med hemlagat men e grymt trist att va själv i köket alltid i princip =( E kul att göra middag när man är två som hjälps åt däremot =)

Nu ikväll så gjorde vi äppelpaj ( ovanligt ) jag och Jonas. E ganska trött på det men Jonas ville ha paj idag. Blir chokladmuffins imorn för DET e jag INTE trött på iaf *ler*

Jonas slipar och spacklar där uppe nu. Han har gjort lite sånt smått och gott idag. Ska måla lister, väggar, tak sen även fönsterkarmar framöver i huset vårt.

Har inte fått ngt gulligt av min Jonas än från alla hjärtans dag =(

Ska hålla kväll snart och titta på "Trollkarlens hemligheter" på tv ;)

Ha en njutningsfull söndag!

Hjärtedagen ;)

Sov gott inatt och vi låg i sängen fram till klockan 10 ca och kelade och hade d mysigt jag och Jonas ;) Alla hjärtans dag idag ;) E förvisso bara en påhittad dag då affärerna ska tjäna extra pengar. Eftersom jag inte har jobb så har jag inte inhandlat ngt fint till Jonas utan jag gjorde ett fint ljusarrangemang till honom som han fick ;)


Det fina ljusarrangemanget som jag gjorde till Jonas ;)

Jonas Alla hjärtans dag present från lilla mig ;)Arrangemanget uppifrån ;)

Blev riktigt nöjd med den ;) Jonas tyckte den va jättefin och det betyder mkt för mig när dem jag ger arrangemang till älskar dem *ler*  Planen idag va från början att vi skulle vara hemma och bara mysa och ta det lugnt men så blev icke fallet (som vanligt blir inget som planerat ) utan vi hamnade hos syrran och hennes kille istället   c",)
Ska göra god middag snart här hos syrran. Indonesisk kyckling gryta som är grymt god!!! Receptet kommerv här ;)

Indonesisk kyckling gryta
1 grillad kyckling ( eller 4 kycklingfiléer )
1 stor röd paprika
3-5 dl grädde
1 vitlöksklyfta ( eller mer om du vill det )
1-2 tsk curry
1 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney

1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Ta av skinnet på kycklingen och dela köttet i bitar ( om du använder filè så dela den i små bitar bara ). Kärna ur och strimla paprikan. Lägg kycklingbitar och paprika i en ugns säker form.
3. Vispa grädden till löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och mango chutney. Häll grädden över kycklingen.

Gratinera i 20 min tills rätten fått färg i mitten av ugnen. Servera med ditt favorit ris ;)
Gott till vardags som till fest! Lätt och snabbt att laga  c",)

Gjorde ett litet ljusarrangemang till syrran med klart ;)

Gjorde denna till syrran och hennes kille ;)

Även dem blev nöjda med detta arrangemanget jag gjorde till dem ;)

Nä, nu ska vi göra mat strax. Pågarna kom nu med ingredienserna ;)

Ha d nice ;)

15 minus grader imorse!!!

Fy vad rått det va imorse alltså!!! Körde hemifrån vid halv åtta imorse och skulle till Jonas pappa och besiktiga hans bil och det va 12 minus grader då men när Jonas gick upp imorse så va det 15!!! Fy fan!!! Längtar ngt grymt till sommaren *längtar längtar längtar* Gick inte igenom besiktningen  dock =( Körde till Överskottsbolaget sen och köpte en fin smidesvärmeljus stake som hänger på väggen ;)

Min fina värmeljus stake som ja bytte ut dem genomskinliga kopparna mot lite färgade som piffar upp det ;)

Mys på kvällningen ;)

Bytte ut dem genomskinliga kopparna mot lite färgade som jag hade hemma i min stora pynt låda och då blev det genast lite piffigare! 99 kr på ÖB ;) Billigt bra och fint! Har letat länge efter en sån här med många koppar i och denna låg i bra prisklass för dem flesta e tokdyra =( Skulle nästan köpt 2 för det priset ju!

Blev fika hos Jonas lillasyster Maria efter jag varit på ÖB. Tittade på värsta serien Hem till gården och Våra bästa år *hihi* Blir lite som en drog att följa dem när man e arbetslös och bara går hemma =P Allt som man kan fördriva tiden med är bra ju *ler* Fick in en fin bild på Sonique ( Marias katt ) Hon e sååååå fin ;)

Älskar denna gråa färgen på henne ;) Fina Sonique!

Hon kunde inte ligga stilla ju men lyckades med denna bilden trots hennes stirriga och lekfulla blick ;)

Blev hem till soffan sen och titta på That 70s show *so freaking cool*
Blev lite städning med efteråt och middag. Till mig blev det Omelett och Jonas köpte Kebab pizza ( ovanligt, eller inte! ) Han älskar kebab min älskling ;)
Nej nu ska jag hålla kväll och helg!
Har gått ganska bra ändå idag trots att det är FREDAGEN DEN 13 e ;)

Puts och Krom     c",)

Pyssel störaren ;)

Min mega keliga Calle ;)
Underbara keliga Calibra som fick pysslet att ta
4 timmar *ler*

Pyssel fixar dag!

Blev pysselfixardag idag ;) Tog sin lilla stund att fixa i min stora låda med små pynt till mina arrangemang men det blev klart till slut ;) Blev dock en hel del avbrott då mina katter skulle tok kela med mig och dem avlöste varandra med jämna mellanrum så det tog längre tid än väntat med min organisering *ler* 

Min röra innan ja fick ordning på det ;)

Pysselröran ;)

Hittade en liten låda där ja kunde lägga det minsta pyntet i  ;)

Smått smått pynt ;)

Självklart gjorde jag ett nytt arrangemang idag med när jag ändå va i farten så klart!

Dagens arrangemang blev rosa ;)

Pink is great!!!

Lite närmare titt på dagens arrangemang ;)

En bild säger mer än tusen ord sägs det ju ;) Har inte gjort mkt mer än så idag mer än att städa, tvätta och pyssla med växter ;) Ska göra middag snart, blir stekt potatis med hemmagjorda goda biffar som jag verkligen lyckades med! Saknar min Jonas om dagarna! Skönt att han snart är hemma och gör mig glad och kelar med mig ;)
Pompom everybody!!!


Denna deprimerande snön!!!

Vaknade och tittade ut och fick se denna äckliga snön täcka marken ute =( Suck... hatar snö och kyla! E som sagt född i fel land ;) Tur man e arbetslös och slipper dra sig utåt *ler* Gott e det!!! Blev hemma dag ( som vanligt ) med lite småpyssel med mina växter bara idag. Fick besök av en killkompis Fredrik som kom förbi och gjorde lite sällskap idag. E kul när vänner tittar förbi när jag inte kan köra runt till allt och alla när jag inte jobbar. Mitt i allt när Fredrik va här så ringde det pådörren och vilka va inte det om inte Jehovas vittnen?! Att dem orkar gå från dörr till dörr sådär! Fattar inte. Vill man byta religion eller ngt så letar man ju rätt på nån man vill tillhöra?! Dem som brukar knacka på hos oss e iaf trevliga ;) Håkan och Willy hette dem ;)

Mitt i allt prat så sprang Turbo rätt ut i snön idag bara sådär!!! Han!? Turbo?! Han som e såååå grymt feg!? Japp, d e sant! Rätt ut i snön sprang han och studsade runt innan jag gick ut och kallade in honom. han vände på tassen och sprang raka vägen in när ja gick ut och kallade på honom ;)  Dem e så underbara mina 4 hårbollar och ingen är den andra lik   c",)

Dagens bild ;)

11 feb. 2009

Ta d isigt everyone       c",)

City gross dag!

Min syrra har alltså skrämt upp min stackars katt Turbo på ngt sätt =( Så fort hon är här på besök så kryper han fram över golvet och gömmer sig hela dagarna och visar inte sig! Jag har inte sett honom på hela dagen igår och på hela dagen idag! Inatt sov han hos mig vilket han brukar göra men ser inte honom på dagarna när hon e här =( Dum e hon som skrämt upp min stackars katt Turbo =( Syrran sov här natt och hon ska inte hem förrän sent ikväll då hennes kille kommer hem från jobb. Skrattar fortfarande åt klippet som ja lade ut här från youtube som syrran blev så rädd för *skrattar*
På tal om ngt helt annat så blev det City Gross idag för att handla hem mat ;) Blev tacos idag igen och till efterrätt blev det marängsviss *mumsi mums* E duktigt gnu kallt ute idag med!!! Suck... avskyr verkligen vintern!!! E född i fel land, d har ja alltid sagt. Älskar värmen och sommaren ;) E då jag mår som bäst och lever mitt liv fullt ut *ler* Har man bekymmer på sommaren så tar man det inte lika hårt som på vintern. Längtar ngt grymt till sommaren   c",)
Take Care       c",)

Min Turbos sovställning som han ofta har *ler* Kan inte förstå hur Kajsa kan bråka så med denna underbara katten *snyft*

Syrran e på besök igen ;)

Vaknade av att en av mina katter va tok kelig och skrek och stångade mig totalt! Va tvungen att kela då klart men va ändå dags att gå upp ;) Syrran kom hit idag vid 13 tiden och vi handlade lite mat tills ikväll vilket blir taco *mums*  En rolig sak hände idag dock ;) Kajsa tittade på ett videoklipp i min telefon och hon blev så rädd att hon kastade iväg min telefon all världens väg!!! *asg*  Fy va rädd hon blev!!! Ska försöka lägga upp klippet här ;) Vi skrattade en hel evighet efter det! Fan att ja inte filmade det!!! Varför e man ofta efterklok?! Visste att hon skulle reagera starkt på ngt sätt men detta va extremt!!!
Denna bilden e så fin på mig och min lilla Voxen ;) Kelade enormt mkt med honom precis det lilla charmtrollet *ler*

Jag & Vauxhall

Lägger ut en länk på klippet här så kan du kolla in den ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yBtnh3I5Sxo

Ska fixa goda tacos nu så
See ya!

Slappe helg!

Hela helgen har varit slappe helg så jag har totalt glömt bort blogga =P Har inte gjort många knop inte. Har blivit soffläge och sängläge ;) Har sovit dåligt i många nätter så har nog tagit igen det inatt! Sover dåligt i perioder. Har många tankar och funderingar så man får inte mkt ro i kroppen och jag har alltid haft svårt för att koppla av totalt. Springer alltid runt hemma och småfixar hela tiden, har inte ro att bara sitta och fisa! Bakade precis goda kladdiga chokladmuffins ;) Gott satan va det ;)

Mina kladd muffins ;)

Dem flesta funderingarna jag har är om när jag får jobb, pengar, livet och vad jag vill uträtta med mitt liv. Jag vet inte vad jag vill med mitt liv riktigt. Det jag alltid velat med mitt liv kommer inte att ske. Har alltid velat ha 2 till 4 barn innan jag är 30, vara förlovad eller gift med min man till barnen ( velat va gift innan jag e 30 ) men det har skitit sig totalt. Det blir aldrig som man tänkt sig i livet som sagt. Det jag önskar mig just nu i livet är jobb och att få barn! Vill ha barn så snart som möjligt innan jag blir för gammal. Alla i min umgänges krets har barn eller ska få barn. Är riktigt kul att dem har barn mm men jag känner mig mer och mer deprimerad och ledsen över att jag inte har barn än =(
Händer faktiskt att jag undrar om jag någonsin kommer att få barn. Har velat ha barn sen jag va 16 men med rätt man annars hade jag lätt haft ett gäng ungar nu om det enbart va för att jag skulle ha barn.
Har velat öppna eget länge med med att göra blomster arrangemang eller ett katthotell. Vet inte om jag vågar ta den risken riktigt än och behöver mer information innan jag bestämmer mig för vad man ska göra mm.

Här blev d visst djupa funderingar ;) Är riktigt skönt att skriva av sig!
Tjohej galej

Värmepanna ;)

Sov typ 4 timmar inatt, kunde inte somna!!! Gick upp kl sju för jag skulle med grannen och hämta en stor värmepanna till hennes mans verkstad. Va ett tag sen man gick upp så tidigt =P Färden gick bra både dit och till verkstan. Är skönt att komma hemifrån lite ;)
Ringde en från ett dagis i Helsingborg där jag sökt jobb och ställde tusen frågor så nu håller jag tummarna att dem hör av sig igen för en intervju ;)
Ska börja med middagen strax så den e klar när Jonas kommer hem!  Ska bara försöka skaka av mig Zazzi som ligger fast i mitt knä som vanligt då jag sitter vid datorn *hihi* Ständigt denna Zazzi ;)
Knäkatten Zazzi ;)

Pyssel dag ;)

Blev en pysseldag idag visst ;) Gjorde 3 st blomster arrangemang idag ;) Älskar verkligen att pyssla med blommor å småsaker ;) Vill marknadsföra mig på ett bra sätt men kan inte komma på ngt bra sätt, inte mer än att sätta upp fina lappar lokalt där man bor. Har du nån ide så hör gärna av dig ;) Blev klart tokmys med katterna idag med som vanligt *ler* Dem e riktigt keliga mina 4 hårbollar till katter ;)

Alla 4 tokmyser i sängen ;)

Calibra tvättar Turbo ;)

Dem e såååå söta mina älsklingar ;) Utan dem hade ja nog dött! Älskar dem grymt mkt ;) Snart helg igen här, dagarna går fort! Ska laga lite middag nu tänkte jag sen hålla kväll. Jonas e hemma strax ;)

Jonas mammas ;)

Puttes ;)

Jonas systers ;)


Ha en fortsatt trevlig kväll i denna äckliga snön ( blä, usch & urk )

24 års kalas

Blev deprimerad när jag tittade ut och såg att det snöade här imorse =( Suck... Hatar hatar hatar hatar hatar vintern!!! Skulle ut och köra idag ju, körde Jonas syster till uppskrivning. Va helt ok att köra faktiskt. Medan hon skrev upp passade jag på att köra till Bilpartner och titta på lite fina Opel modeller *ler* Kommer bilder här nedanför ;) Den nya Insignian e bara så grymt fin!!! 260 hk och fyrhjulsdrift ;) Samma fyrhjulsdrift som Audi har från Haldex ;) Blev Fläskfile till middag idag med fast med stekt potatis *mums* Blev kalas sen på kvällen då Jonas systers kille fyllde 24 idag. Jag gjorde ett fint arrangemang som ja lägger in bild på här ovanför med ;) Har 3 st nya arrangemang jag ska fixa nu i dagarna till nära vänner så d ska bli kul att få pyssla lite!   c",) Får bli sängen nu så ha d nice =)


24 åringens ;)
24 åringens ;)
24 åringens ;)
24 åringens ;)


Och här kommer några bilder på Opel Insignian ;)


The nice ass ;)
Från sidan
Den grymma fronten!

Vill ha vill ha vill ha vill ha denna!!!

Då har ännu en arbetslös dag gått

Blev inte mkt gjort idag mer än att städa och göra fint hemma ( som vanligt ) Har nog det renaste hemmet nu i denna delen av Skåne *hihi* Blev god fläskfile i god sås med kokt potatis ;) *mums* blev riktigt gott! Min syrra kom innan ikväll så nu sitter vi och bråkar med katterna och fjantar ( som vanligt när vi är i farten ) Blir väl kolla nån film senare. Jonas ska tvunget titta på Bygglov på tv vilket e tok tråkigt så får vänta med att titta på film. Samtidigt som maten gjordes gjorde vi kladdiga muffins ;) Min högsta önskan just nu är att hitta ett jobb med bra betlning så man kan komma ifatt alla räkningar, skulder mm. Mår inget bra alls av att inte ha jobb och pengar. E så trist att allt handlar om pengar... E mkt tjaffs och bråk angående pengar jämt och ständigt... Försöker att vara positiv så mkt jag kan men e inte lätt alltid när allt går emot en. Är envis och ger aldrig upp men mkt skit som hänt nu tar ett litet tag att bearbeta och då går det inte att le hela tiden och låtsas att man mår bra. Jag gör så gott jag kan varje dag iaf ;) Hörs imorn igen!

Mitt senaste verk ;)


Dumma blogg sida =(

Tänkte lägga ut en bild på mitt senaste verk men verkar som om denna sidan fittar sig lite idag =( Blåser grymt mkt ute idag igen! Skönt på ett sätt att man inte jobbar när det är såhär dåligt väder =P Men önskar över allt annat att ja får ett jobb snarast!!! Min 1 år yngre lillasyster kommer hit i eftermiddag och umgås med mig och sover över. Hon e med arbetslös =( Hennes sambo kör lastbil och soer ute så hon ville inte va själv så då åker hon hit ;) Skönt med sällskap om dagarna så man inte ruttnar totalt! Börjar nämligen lukta ruttet kött emellanåt =P Nej nu får jag ta och dammsuga litta så ja kommer igång ;)

Snorkallt ute ju!

Fy vad kallt det va ute idag då i blåsten!!! Jag fryser än fast jag sitter inne!Vi hamnade på Center Syd idag med Jonas och Nicole och lille Melvin får vi inte glömma bort ;) Blev ingen shopping för min del, arbetslös så pengar har man inte =( Jonas köpte på sig lite kläder ( vilket han verkligen behövde! ) 2 par jeans och 2 par långärmade tröjor. Dem jeansen han har e från 1800 frös ihjäl och tro mig dem har gjort sitt! Han blev så fin i sina nya kläder ;) Tyvärr hatar han att bli fotograferad så kan inte lägga upp blder på hur fin han blev =(  Jo blev ett litet köp idag för min del, en kräm till min panna då jag fått hela släkten på besök där! ( nedrans finnar ) E kul att dem kommer på besök men inte i huvudet.
Jaja, nog om dem nu. Skulle gjort god middag ikväll med fläskfile men min kära Jonas ville ha kebab ( framför min goda hemlagade mat ) Så d får bli file imorn istället om han nu inte vill ha kebab då med dvs =P Fick min äckliga mens idag med... varför ska vi tjejer bli straffade med mens?! Vad har vi gjort för att förtjäna det?! Nasty e det!
Tänkte göra lite reklam för mig själv här nu med ;) Jag gör blomster arrangemang på beställningar så lägger ut några bilder på några jag gjort ;) Vill ni beställa så bara hör av dig via min blogg eller till dem som känner mig, ring!


Min massör har denna som reklam för mig på hennes firma ( ANIMUS SPA )Gjorde denna fina julgrupp till mina föräldrar förra året ;) Denna har jag själv hemma på bordet ;)
Ska mysa ner mig i soffan med nån av mina 4 hårbollar nu tänkte jag och titta nån film ;)
Tjo hej    c",)

Saknaden efter min Calibra...

Pga ekonomisk kris va jag tvungen att sälja min grynmt älskade Calibra som jag ägt sen 7 år tillbaka =( Den bilen betydde riktigt riktigt mkt för mig. E svårt att förklara för er som inte har bilintresse bla men min Calibra har varit igenom med allt under dessa 7 åren från lycka till sorg! Kommer att sakna honom mkt mer när det närmar sig våren då alla finbilarna kommer ut på vägarna och glider... Skönt att jag har min GTS kvar men Calibran va speciell. Mipmip Vrooooommm! ( Du finns alltid i mitt hjärta )

Min saknade Calibra...


Min grymt saknade Calle...


Min Vectra GTS


Min GTS


Top modell ;P


Modell Malin


Calibra & Turbo


Mina 4 hjärtan ;)


Mina 4 Nyfikna katter


Vauxhall & Zazzi


Då har man börjat blogga =)

Sitter mest hemma om dagarna och ruttnar och möglar då jag är arbetslös så varför inte blogga lite om mina tankar och ideer nu när jag har all tid i världen?! Söker mkt jobb överallt och ingenstans! Jaha, då va d dags igen för min kära Zazzi att kela med mig! Hon kelar mkt med mig annars med men slår aldrig fel att så fort jag är jätteupptagen så ska hon stånga mig och vara grymt kelig!!! Hon e så fin min Zazzi ;) Det är mina andra 3 katter med, Calibra, Turbo och Vauxhall ;) Slänger in en bild på dem alla 4 här ovanför ;) Har varit hemma nu i 2 månader och börjar klättra på väggarna nu! Va ute idag och gick en rask tur då Jonas sprang turen dubbelt upp som jag gick. han e duktig min Jonas *ler* Middagen idag lagade faktiskt Jonas ;) Mos med fiskpinnar och god sallad till det ( jag fixade salladen ) Har haft en bra dag idag faktiskt. Har hänt mkt skit senaste tiden så jag e ganska nere men kämpar på för jag är en glad människa utåt hela tiden annars i normala fall. Min Ukki ( morfar på finska, är halv finne så jag har alltid sagt Ukki ) har fått prostata cancer. Det var den senaste dåliga nyheten =( Vi hoppas alla att han blir bra igen. Förlorade min farfar i lungcancer 1997 och det var riktigt hårt =( Har varit igenom många dåliga saker i mitt liv men jag har alltid lyckats klättra uppåt igen! Och det skall jag göra även nu!!!

Ha en 3vlig söndags kväll ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0