Krasslig än =/

Usch ja, denna förkylningen mm hänger kvar än =P E aldrig sjuk så då får ja allt på en gång istället =P Till och från har ja svårt att andas med så vissa nätter blir d nästan ingen sömn alls. Kan inte minnas när ja va så dålig sist. Som tur e så e d bättre nu iaf.

Händer inget här annars utan vi bara ligger hemma och myser ;) E snorkallt ute för d första så man går gärna inte ut alls. Får så ont i huvudet och i näsan när ja e ute i den kalla luften. Har varit rökfri nu i 14 dagar på söndag ;) Man kan bara man vill ;) Ja har känt extremt lite sug efter cigg så då lade jag av ;)

Sista dagen på 2010 idag ;) Hoppas  verkligen att 2011 blir ett mkt bätttre år! Detta året har i princip bara varit katastrof för mig =( Håller tassarna att 2011 blir mkt bättre för alla mina nära och kära samt för mig själv med klart ;)

Nu ska ja se "Sound of music"                                  c",)

I´m back ;)

Fi fasen vilken feber ja legat i nu i 9 dagar! Så sjukt dåligt har ja ALDRIG mått förr när ja haft feber, huvudvärk, halsont, värk i hela kroppen och hosta! E aldrig gnällig när ja e sjuk men shit vad ja varit dålig alltså =( Önskar knappt min värsta ovän allt detta ja gått igenom nu!

Jag har bara legat hemma och min underbara Per har tagit hand om mig när ja varit så himla dålig ;) Tack Min Per ;) Har inte lyckats äta mkt fast föda alls dessa 9 dagarna då ja inte kunnat, orkat så d har blivit soppa och youghurt  typ bara. Lyckats få i mig en hamburgare precis iaf som ja gjorde till oss ;)

Julafton va vi först hos Pers mamma i 2 timmar ca sen körde vi hem till mina föräldrar och firade lite jul där i några timmar. Orkade egentligen INTE åka iväg och fira jul då ja va krasslig än men julen betyder mkt för mig. Familjen betyder massor för mig så hade jag inte firat jul hos mina föräldrar så hade jag varit så deppig då det är äkta julanda i vår familj ;)

Har kommit massa mer snö här i Skåneland och det är sjukt kallt så man går bara ut om man verkligen måste! Längtar sjukt mkt till sommaren! ;)

Gjorde ett arrangemang till Pers mamma för jag hade lovat att göra det och då ja varit sjuk så gjorde jag den i sista sekund!





E sjukt trött än då all sjukdom tagit musten ur mig så jag ska faktiskt vila, nanna kudden nu ;)


Merry X mas                                                   c",)

Nästan 39 graders feber =(

Fy fasen va ja mår skit! Började redan igår, mådde inget vidare och kände mig krasslig som fan. Igårkväll hade jag 37, 6 graders feber och imorse hade jag 38, 8 graders feber. Knappt kunnat sova och ja har svettats som en gnu! Va längesen ja hade feber och d e inte alls kul =( Kroppen e sjukt känslig mot beröring, ont i halsen, huvudvärk, lite värk mot öronens håll, snurrar duktigt i kolan och kallsvettas blandat med att ja e het som en stekpanna!

Per e så go för han har tagit så väl hand om mig nu idag och låtit mig ligga i sängen ;) Han ska tappa upp vatten i badkaret så ja kan bada lite ;) Hoppas verkligen ja e bättre imorn! Vill inte va dålig på julafton alls ju för då lär ja INTE va social alls =( Tur e d iaf att Liam e hos sin pappa nu på julafton så då kan ja va lite krasslig för då behöver ja inte flå =P

Har inte mkt mer ork att skriva här idag alls =/ Har inte hänt ngt speciellt heller utan vi har bara varit hemma och börjat röja i lägenheten  ;) Ser ut som ett bombnedslag då där inte finns nån byrå eller skåp som man kan få in cd skivor, dvd filmer, fotoalbum samt pärmar och papper. Massa lådor står här överallt =P Men d löser vi succesivt ;)

Har bara legat idag och inte orkat göra ngt alls utan ja har bara svettats som en gnu och mått skit och ja mår lika illa nu ikväll =( Dricker mkt juice och äter Senega och håller värmen så ja gör va ja kan för att bota mig och tar Panodil vart fjärde timme ;)

Gör mig frisk                            c",)

My Love ;)

Du är min stora kärlek, det finns ingen som Du.
Du är den enda som får mig att glömma allt annat. Utan Dig i mitt liv så skulle det ofta kännas mer meningslöst. Det finns inte ord för hur mycket Du betyder för mig. Detta är ÄKTA kärlek. Tack för att någon gubbe skapade Dig ♥

Snö snö snö =)

Har blivit en massa snö nu här i dagarna. Sjukt mkt snö har vi haft nu i Skåne land och det är vi inte vana vid alls! =P Men d e fint och mysigt med snön som ligger ;) Gillar vintern när snön ligger vitt och fint med massa snö och att vägarna e fina då e d helt ok med snö ;) Brukar va regn och grått annars och det är ingen vinter alls =( E nog därför ja hatar vintern för det aldrig e vinter här nere.

Shoppade lite kläder igår med syrran ;) Gjorde bara massa fynd ;) Har inga bilder på dem än på mig men d kommer ;) Dock tog ja ett foto på mig med denna outfiten =P Jumpsuit ;) Ser tokrolig ut ju! ;)



Sen va vi på Väla en sväng och kollade läget lite ;) Dem bygger ju om för fullt där och i samband med det så gör dem lite roliga saker för barnen som det här tex ;)



Liam hade ÄLSKAT att göra detta ;) Min Svägerskas son ;)

På Familia har dem en sån elbil ( Polisbil ) som ska föreställa en Saab som har ett ganska roligt reg nr =P Hur tänkte dem egentligen dem som skrev reg plåten? =)



Ikväll ska jag och Per till syrran & Johan och äta Fondue ;) Aldrig ätit det så det ska bli gott och spännande men alla sger att det är grymt gott ;) Skulle ha gjort d för längesen vid olika tillfällen men har aldrig blivit av då d alltid varit ngt som kommit emellen. Så d blir god mat med massa mys ikväll med underbart sällskap ;) Syrran e den som står mig närmast av alla ja känner ;)

Ha en n ( ice ) helg                                     c",)

Tandläkarbesök =P

Idag åkte jag och Per till tandläkaren där syrran jobbar och fick Pers inflamerade visdomstand utdragen ;) SKÖNT för honom för han har haft så sjukt ont sen i lördags den stackaren =( Han har fler tänder han måste dra ut plus att han måste göra en undersökning så dem kan se va som behöver göras.

Jag rök med på en undersökning men med bidrag från försäkringskassan så betalade ja bara 75 kr istället för 675 kr ;) Så d va fan billigt ;) Dock så har jag i min visdomstand som kom upp nu i år litet hål och den måste vi dra ut nästa år samt att jag har tydligen ett hål som måste lagas med =( Snyft =( Nedrans skit =P Men men, d va inte värre än så och vi skulle använda TANDTRÅD ELLER PLACKERS varje dag nu för att inte få mer hål eller tandsten mm.

Får väl försöka bli duktigare på det då =P Ska till apoteket imorn ändå och handla lite behövligheter så då köper ja plackers då med ju ;) Så nu slipper syrran tjata på mig om en undersökning ;) Men va på håret ja fick d billigt för det året man blir 30 så e det ganska mkt dyrare att gå till tandläkaren på undersökning. Skit att d e så dyrt med tänder faktiskt. E inte konstigt många har dåliga tänder i denna världen då det är så dyrt! Men både jag och Per blev förvånade då hans inte blev mer än 1200 kr ;)

Har ingen ny bild alls som ja tagit =( Måste ta bilder oftare alltså ;) Men ville slänga in en bild på denna hybrid Hibiscusen som ja hade i Hemglassbilen ett tag då ja körde Hemglass ;)



Grymt tuff va den! 2 olika färger på blommorna från samma stam ;) Dock så dog denna under alla mina flyttar i år trist nog =(

Snart kommer syrran förbi en sväng                          c",)

10 dagar kvar sen e d Jul!

Jisses så fort tiden går! Snart Julafton ;) Älskar julen då vi har en stor härlig familj som alltid har mysigt och kul ihopa vid varje sammankomst ;) Har inte råd till Julklappar alls då ja bara har a kassa så ja får se va ja kan hitt på till di sma ;) Till Per ska ja fixa en julklapp iaf och jag vet redan va ja ska köpa för ngt ;)

Ska bli så mysigt när man själv har barn så man kan ha mysiga jular mm ;) Både jag och Per vill ha barn i sinom tid ;) Älskar barn lika mkt ;) Minst 2 st vill vi ha iaf. Per har en dotter sen innan som blir 2 år i mars nästa år, men det är en helt annan historia.

Mitt i allt kommer här en kisebild på mina bebisar när dem va ute i våras ;)



Har alltid sagt att jag INTE vill ha en man som redan har barn men men =P Kärleken är som den är ;) Det är ungefär som med triss ;) Plötsligt händer det ;) Ingenting blir som man planerat här i livet och man ska ej planera för mkt utan ta en dag i taget så ser man nya lösningar och vägar ;) Både jag och Per e lika spontana så det fungerar riktigt bra ;) E sjukt lika varandra på alla sätt och vis! Han känns som en manlig gestalt av mig själv =)

Händer inte så mkt mer här inte annars mer än att man e trött och seg och e hemma och tar d lugnt och städar mm ;) Söker massor med jobb både på annonser samt spontant och jag gör vad ja kan men e svårt att hitta jobb när man inte har nån direkt utbildning. Men ja e envis och jag ger ALDRIG upp ;)



E en riktig blekfis I know =P Men blixten gör mig sjukt mkt blekare ;) Kolla själv nästa bild ;)



Får skärpa mig med att ta bilder nu. Ja ska denna veckan ta fina bilder på mig och Per och på bara Per som jag ska ha till en sak ja ska göra plus att ja vill ha bra foton på oss två ihopa jue ;)

Maybe baby                                c",)

Måndag igen =(

Helgerna går alldeles för fort alltså =( Men men så e d här i livet. E typ helg jämt för mig men inte på samma sätt då inte Per e ledig =/ Ja e van nu men får ändå tiden att gå fort på ngt konstigt vis =P I lördags förmiddags åkte jag och Per till en akut tandläkare då han hade grym värk i en visdomstand så han fick meducin. Han ska ta bort den tanden så fort han kan och en till visdomstand med men d e fan inte billigt =( Suger att tandvård e så dyrt. Ja har inte haft råd att kolla mina tänder på 3 år då d e för dyrt för en rutinkontroll bara då man e arbetslös eller bara jobbat halvtid. Har alltid haft fina tänder och har bara haft 1 hål som ja hade när ja va 20. Sist hade ja inga anmärkningar för 3 år sen och innan dess va ja inte hos tandläkaren på 6 år =P

Körde till Munka sen en sväng själv och firade lite födelsedagar som vi haft i familjen, Mamma, Tobbe och Linus har fyllt år nu. 29 & 30 nov samt 7 dec fyllde dem år. Så d blev mat där och lite snack men ja va sjukt trött ( som vanligt ) så ja va där i 4 timmar ca sen körde ja hem till stackars Per med sin tandvärk.

Igår så va en tjejkompis till Per här, Lina och hälsade på ;) Hon sjunger i ett band som Per va med i innan. Bandet finns inte riktigt kvar idag då alla gått andra vägar pga diverse saker. Per spelade gitarr igår med lite av sina egna låtar och Lina sjöng. Vi ändrade på texterna och fick ihop det så det blev perfekt och hade kul. Jag ÄLSKAR att sjunga. Har gått i kör i många år men d va ca 15 år sen ja sjöng i kör sist och tyvärr så e rösten inte alls så bra som då. Hade varit riktigt kul att få öva upp rösten igen så kan jag och Per spela och sjunga ihopa ;) Har alltid älskat sång och musik och d e kul att ja hittat en man som har det intresset med ;) Ska kolla upp om ja kan få hjälp på ngt sätt av nån att öva upp min röst igen för det är ngt ja  verkligen vill ;) Vill kunna sjunga som ja har kunnat sjunga igen ;) Höga toner va inga problem alls förr, kunde ta alla toner.

Har fanimej inte lyckats ta en enda bild under hela helgen =P Tycker en blogg blir så sjukt tråkig utan en bild per inlägg jue =P Men det är sånt som händer ibland ;)

Ha en skön måndag                                         c",)

Älskar klänningarna på Bonprix!!!

Man kan titta sig sjuk på bonprix.se! Så sjukt mkt fina kläder dem har där! ;) Önskar ja hade råd att köpa något iaf ;) Behöver nya kläder för d första. Dem e inte så vansinnigt dyra heller men dem e riktigt snygga ;) Idag har ja tittat ut lite klänningar som ja skulle vilja ha från den sidan ;)













Hade jag haft ett heltidsjobb så hade ja lätt shoppat loss lite på denna sidan iaf ;) Det är precis i min stil och vad jag älskar i klädesväg ;)   Jag gör va ja kan för att hitta ett heltidsjobb. Vill jobba och jag vill bara jobba heltid, inte mindre tid.

Nu är det fredag igen ;) Veckodagarna går sjukt fort! Imorn ska vi till Munka och fira 3 st födelsedagar som varit i min familj nu. Mamma, Tobbe & Linus har fyllt år. Så d blir middag där och att man umgås ett tag ;) Ikväll ska jag och Per bara ha mys kväll just the 2 of us *ggrrrrr* Hehe ;) Blir Idol finalen och massor med mys till den ;)

Äntligen fredag                                       c",)

Snön bara faller ner

Nån vit jul kommer vi säkerligen att få om det ska hålla på såhär med snö varannan dag mm. Idag  snöar det en hel del igen. Vill ha en vit jul och en vit nyår sen räcker det liksom för sen kan sommaren komma ;) E långt kvar tills det blir vår och sommar dock =( Men det kommer tids nog.



Bild ut på parkeringen där vi bor pch på snön som faller ner. Bor på femte våningen utav totalt nio våningar.

Hittade lite katt saker på nätet igår som ja skulle vilja ha ;)





En sån mega stor klöspelare e min högsta önskan just nu till mina kisar för dem älskar såna klöspelare över allt annat som dem kan flå i och busa i ;) Finns så mkt saker som man skulle behöva köpa men man har inte råd till det =( Ska va glad att ja klarar mina räkningar med pengarna ja får in men d finns så mkt som man skulle behöva i sin vardag som man inte har råd med alls. Prioriterar att katterna får mat och det dem behöver innan mig. Mat får ja ta när ja kan ha råd att handla mat. Man vänjer sig snabbt vid att leva fattigt, har jag gjort i 2 år nu så jag e van men vissa månader e värre än andra.

Håller på att somna ifrån datorn här nu med. Sanslöst så trött man kan va! Har slängt igång en maskin tvätt här nu iaf och ska städa lite mer lite här och var sen duscha ;) Har inget måste direkt idag. Ska bara handla lite nödvändigheter senare .

Smell ya later                                c",)

Sen 4 v tbx

Såhär trött som jag e nu har ja varit sen ca 4 v tbx. E väldigt jobbigt för jag vill göra saker men varken kroppen eller hjärnan har nån ork till att göra nånting alls =/ Är alltid trött på vinterhalvåret och nere då jag inte gillar kyla eller snö alls. Ända sen ja va liten så har jag älskat sommaren men vintern har jag hatat. Så jag e van vid att va trött men att jag e såhär trött det har aldrig hänt innan! Försöker att inte sova så mkt på dagarna då jag vill sova på nätterna men ja kan sova bra på nätterna ändå trots att jag sovit ett antal timmar på dagen med.

Mina kisar sover med mig hela tiden och dem e alltid där jag befinner mig ;) Helt underbara är dem ;)



Här ligger dem i hallen och vaktar mig när jag fixar i köket ;) Riktiga vakt tigrar mina små dunbollar ;)

Ska göra middag nu till Per och hoppas på att jag inte somnar                         c",)

Sjukt trött!!!

E så sjukt trött jämt nu om dagarna =( E riktigt jobbigt då ja försöker vara alert och göra saker men både min kropp och min hjärna e så trötta =/ Blir alltid trött på vintern och nere då ja hatar kyla och snö mm. Men detta året e extremt känns d som. Har ALDRIG varit såhär trött innan va ja kan minnas! Skulle lätt kunna sova dygnet runt i princip. Vete fan va ja ska göra för att bli piggare alls.  Äta ngt som gör en piggare men vad?! Somnar tom nästan när ja kör bil och DÅ är det illa!

Fick ett samtal idag från ett ställe där ja sökt jobb och ja e en av dem intressanta till tjänsten så hon ställde frågor till mig och sa att dem kommer att höra av sig om ja ska på intervju eller om ja inte kommer vidare så vilket som så hör dem av sig. Ja håller klart tassarna att ja kan komma vidare men ja håller inte för mkt då ja vet att konkurransen e svår då många söker.

Åt såna gär "Macks" innan idag ;) Stekt ägg på bröd som ja med steker snabbt med ost på sen ketchup *mums*



Vardagarna går ganska fort ändå! Onsdag redan imorgon ju! Jisses, vart tar all tiden vägen?!

Nano nano                                 c",)

Komedi legenden Leslie är död =(

Leslie Nielsen som va skådespelare och gjorde massvis med komedi filmer har avlidit i en ålder av 84 år gammal läste jag innan idag. Han somnade in igår lugnt och stilla. Är så trist när nån så bra somnar in men vi alla ska vandra den vägen förr eller senare och helst senare dvs av hög ålder. ÄLSKAR alla hans komedi filmer som han medverkade i ;)



Smått sliten e man efter helgen =P Blev lite dricka hela helgen med min underbara Per ;) Han e så sjukt underbar och vi två e skrämmande lika varandra på massor av sätt så det nästan är läskigt ;) Har samma inställning och tyckande om i princip allt ;) E väldigt skönt för vi vet båda hur vi fungerar då vi e så lika ;) Har ALDRIG känt mig såhär nära någon kille innan i mitt liv! Känns så rätt som det bara kan bli ;) Vi tar en dag i taget och vi båda hoppas på att det är vi två livet ut ;)

Tack Per för att vi fann varandra ;) Kan inte förklara i ord hur lycklig jag är! Många nära vänner till mig har sagt att jag är en helt annan människa nu pga att ja hittat en kille som känns rätt ;)



You are my life                             c",)

10 lätta saker som får dig att må bättre ;)

I och med att du ger en vän en snäll kommentar eller hjälper någon på jobbet mår du själv bättre. Dessutom är chansen stor att du får fina kommentarer tillbaka i gengäld!



Dofter vi tycker om får oss att må bättre. Pimpa skrivbordet med ett härligt doftljus eller rota fram den där parfymen du använde på den där resan som var så rolig!



Kroppen och psyket hänger ihop. Låter du kroppen ”förfalla” tar det inte lång tid innan psyket också får sig en törn. Ta en promenad i det härliga höstvädret så ska du se att humöret snart har fått sig en rejäl boost!



Visst, det kan vara underbart med en hemmakväll framför TVn ibland, men låt det inte bli en vana. Med en aktivitet eller ett intressa att engagera sig för på fritiden mår människan bättre. Du hittar inte bara något att brinna för – du kan också finna många nya, värdefulla vänner som bidrar till din inre lycka!



Du behöver inte alltid vara på strålande humör för att bjuda på ett leende. Dra rejält på smilbanden ca. 5 sekunder åt gången, så ’lurar’ du dig själv att släppa loss en massa lyckohormon. Dessutom mår dina medmänniskor bra av att mötas av ett stort leende – eftersom leenden smittar lika lätt som gäspningar!



Spendera tid med de människor du tycker om – så blir du snabbt på bättre humör. Var noga med att vårda relationerna med dina nära och kära, eftersom fler vänner i bagaget innebär fler källor till lycka.



…men låt det inte gå överstyr. Du ska vara noga med att göra saker du mår bra av, inte viga ditt liv åt att tjäna andras önskningar.



Titt som tätt slår stressen till, och det är varken uppskattat eller oundvikligt för någon. Se till att du har en plan över hur du ska hantera stressen när den väl slår till. Det kan vara altt från en spellista på iPoden med lugna låtar du tycker om till att ta en fem minuters vilopaus på soffan som regel när det blir för mycket.



När man har trasslat in sig i en bunt negativa tankar är det väldigt lätt att tappa fokus och glömma bort vad man faktiskt har att glädjas åt. Gör till vana att skriva ner tre saker du glädjs över varje dag innan läggdags – och ta fram anteckningarna när du känner dig nere.



Ägna tid åt att lära känna dig själv.  Först när du känner dig själv kan du med säkerhet veta vad det är som får dig på bra humör – och på så sätt göra dig själv lycklig.

Måste klippa mig snart ;) Kort eller bara topparna?



Måste klippa mig i dagarna =P Har inte klippt det sen i slutet på Juli =P Frågan e om ja bara ska ta topparna eller klippa det tok kort. ÄLSKAR långt hår så blir nog bara topparna och jag ska INTE färga håret ngt mer utan sen få vårsolen och sommaren bleka mitt hår än en gång ;) Bilden ovanför e tagen i slutet på Juli då ja va nyklippt. Bilden undertill e på långhåriga mig som ja ser ut nu =P



Så blir d snyggast med topparna bara eller med en kort frisyr som på den översta bilden? ;)

Per ÄLSKAR tjejer med långt hår och jag ÄLSKAR med långt hår men vill höra va andra tycker med ;) Men en sak är säker sen framöver ;) Jag SKA bli blond igen så fort som ;)

PARDY HARDY                              c",)

Parfym favoriter ;)

Har hittat 5 st parfymer som jag skulle vilja ha i min ägo som ja verkligen ÄLSKAR ;)

Nr 1 : Escada Moon Sparkle



Nr 2 : Escada Ocean Lounge



Nr 3 : Mexx Fly High



Nr 4 : Sergio Tachini Donna



Nr 5 : Naomi Campbell Cat deluxe



Ålskar parfymer som luktar friskt som dessa parfymerna ;) Har så svårt att hitta nån ny favorit då jag älskar dessa sorterna ;) Escada parfymerna e dock sommar parfymer så dem finns inte överallt då det är sommarparfymer från 2008 och 2009 =/ Men ja brukar lukta runt i butiker och ibland hittar jag nån ny favorit som jag gjorde i somras ;)



Denna D&G parfymen köpte jag i somras och den skiljer sig lite från dem andra ja brukar ha men ja föll för denna sorten direkt ;) E så kräsen med parfymer =P Älskar DKNY Be Delicious med och den har jag med hemma ;)

Smell ya later                                 c",)

Blomster arrangemang göres på beställning ;)

Vill du ge bort ngt fint i jul eller bara som en fin gest med ngt som håller länge och är vackert? ;) Då kan du beställa ett fint blomsterarrangemang av mig ;) Jag har en hel del i pynt väg som jag dekorerar mina arrangemang med så jag kan göra det mesta efter önskemål ;) Om inget annat så kan ja fixa hem det mesta i princip ;) Jag har hjort en hel del arrangemang genom åren både privat och på beställning ;)





















Lite få bilder av arrangemang som jag har gjort ;) Jag gör ALDRIG några som är likadana, alla har sin egen nisch ;) Det blir lite roligare då ;) E bara några få som jag gjort snarlika varandra men annars så har jag stor fantasi om hur jag vill ha mina arrangemang och blir dem inte bra med den idéen som jag planerat så gör jag om dem tills jag är helt nöjd ;) Jag säljer inget som jag inte är helt nöjd med.

Nedersta bilden står hos min massör som jag hade innan och gör reklam för mig               c",)

Skulle vilja se NOMY live ;)

Artisten NOMY vill jag verkligen se uppträda live! Det var längesen jag hittade nån artist som gör så många bra låtar på en och samma gång! dem flesta gör bara några bra låtar men NOMY har i princip bara grymt bra låtar! På tal om upplevelser som man önskar, vill göra så har ja några st ja skulle vilja göra ;)

Nr 1 : Se NOMY



Nr 2 : Köra Ferrari eller Lamborghini



Nr 3 : Hoppa fallskärm



Nr 4 : Kela med tigrar, lejon och andra stora kattdjur



Nr 5 : Åka på en härlig SPA helg



Visst det finns säkert mer än detta som jag skulle vilja uppleva men dessa 5 sakerna är sådant jag alltid har velat göra ;) Har alltid velat gå på en rock konsert med en grupp som jag älskar men jag har inte fastnat direkt för nån grupp innan förrän nu i rock världen ;)

Har sett lite band live iaf ;)

The Offspring
Status Quo
E-type
Markoolio
Erik Grönwall
Calle ( från Idol )
Joddla med siv
Anders Fernette
Alcazar
666 ( även dansat med sångaren i bandet ;) )
Bushman

Kan inte komma på fler nu som jag har sett live =P

Är inte långt kvar till julen nu iaf. Har inte råd att köpa ngt alls till Liam, Lova eller Linus & Jesper tyvärr =( Suger fett då jag älskar att ge fina, bra presenter. Ska försöka få råd till att köpa ngt men får se hur ja ska göra för att få in pengar. Vill köpa till Per med men ja vet vad ja ska köpa till honom redan om ja har råd och jag ska se till att ha råd till det för han ska köpa till mig så då vill jag klart ge igen ;) Ja brukar hitta lösningar på det mesta ;)

Årets julklapp = Upplevetse                                   c",)

Min Zazzi hittar sin plats fort!

Så fort mamma Malin sitter, ligger så e Zazzi på mig på studs och SKA ligga på mig oavsett om ja har tid eller inte =P Hihi ;) Mobben ringde igår så ja lade mig ner för att prata lite då ja hade jävla huvudvärk. På 2 röda sekunder va en st Zazzi på min mage som vanligt =P *ler* Hon e så go min Zazzi gumman ;) Per påstår att han e pappa till mina kisar men d e han inte säger jag tbx =P Gifter vi oss så blir han pappa till dem men inte innan =P Möjligtvis om vi förlovar oss nån gång i framtiden så kan ja kanske va snäll och låta honom få bli pappa till mina bebisar ;)





Snöar en del idag här hemma =/ Jag ska ut och göra en del ärenden så ja får la klä på mig ordentligt ;) Saknar mina termos byxor och mitt sängöverkasst till min dubbelsäng =( Måste finnas nånstans i min packning i verkstan. Alla andra saker ja haft i svarta sopsäckar har ja hämtat hem hit och dem fanns inte där så enda möjligheten e att ja varit så pass klantig att lägga det i lådor =P Får ta hem alla lådor en dag med mina saker så vi kan gå igenom vad vi behöver mm. Ja har en del saker vi behöver där iaf. Per e ju ungkarl och dem har oftast inte så mkt saker alls =P

Jag är fortfarande helt såld på artisten "NOMY" ;) ÄLSKAR alla hans låtar!!! Ska försöka få nån att bränna en skiva till mig med 20 av låtarna som jag har som favorit ;)



NOMY äger                         c",)

Vilken look passar mig bäst ;)























Visst på en del foton så ser jag väldigt lik ut men första frågan e:

Passar jag bäst i blont eller i mörkt?
Kort hår, mellan långt hår eller långt hår?
Rakt hår eller vågigt hår?

Har bestämt mig för att inte färga håret mörkt mer nu tror jag så jag kan va blondare till sommaren igen med längre hår ;) Trivs nog bäst i långt hår trots allt men ibland behöver man liksom en drastisk förändring ;)

Make your choice, vote or just read                                          c",)

Charlie Hunnam = Mums!

Ser en grymt bra serie med Per som heter "Sons of Anarchy" som är sjukt bra!!! Följer sällan serier men denna är så bra att du inte kan sluta titta på den! Charlie Hunnam som spelar Jax en av huvudrollerna e bara så sjukt het och hur han än ser ut i filmer, serier mm så är han lika het för det!

Sons of Anarchy bild Hooligans filmen



Ska söka efter filmer och serier som han varit med i och se dem alla ;) Så himla fin e han och han e en grymt bra skådis. Har googlat lite smått och hittat lite filmer, serier som han varit med i och han e en riktigt bra skådis ;) Är sällan ja gillar en skådis såhär mkt men Charlie här e fenomenalt bra och ser så bra ut vad han än gör för ngt! Hoppas man får se honom i fler nya filmer eller serier snart ;) Sons of Anarchy e ganska ny serie som går på tv ( vet ej vilken kanal då vi ser serien i efterhand men e inne på säsong 3 nu som går på tv )

BAD BOY

Snorkallt ute!!!

E sjukt kallt ute nuförtiden här hemma! Fi fan! Minus 10 grader har det legat på och man domnar av i fötter och händer på bara några minuter utomhus! Som ja  saknar sommaren!!! Dock e d långt till sommaren =/ Men men man får la härda ut!

Va i Munka igår med Pers volvo för att kolla lite i verkstan. Va hos mamma & pappa hela eftermiddagen typ. Mamma fyllde år den 29 november och Tobbe fyllde år igår så vi gratulerade honom med en sväng ;) Jag har många att hålla reda på i min familj. Vi är 6 helsyskon nämligen =P jag är född 81, Kajsa 82, Roger 85, Tobias 87, Linus 92 och Jesper 94 så där e en del ;) Vi 3 äldsta e födda i Juni ;)

Blev klart lite mys med Liam och Lova med då dem kom senare på kvällen och bjöd på blåbärspaj ;) GOTT ;) Sen åt jag middag hos mina päron, potatisgratäng med kassler *mums* Konstiga saker händer i vårt ekosystem numera tycker jag =P Som denna luktörten tex, den växer hej vilt trots alla minusgrader och snö hos mina päron!



Blir inte många knop alls som man gör nu i detta vädret och huvudvärk har ja ofta i kylan =( E ca 20 grader varmt i lägenheten med och d ska va minst 21 grader här. HBG hem e som dem är =/ Blir mest massa mys med kisarna om dagarna och kvällarna mellan varven när man städar, söker jobb mm.





Första bilden e självklart min Zazzi som lever som ett plåster på mig jämt *hihi* Hon e alltid på mig den sötnosen ;) Hon e så mammig och älskar att ligga på mig alltid så fort hon får chansen ;) Oftast lägger hon sig på en arm så ja inte kan röra den =P Hon e inte dum hon! Calibra har en ful ovana att väcka Per tok tidigt på morgonen för kel *hehe* Han brukar va kelig på dem mest konstiga tiderna ;) Stackars Per som blir lidande faktiskt =P Eller inte *ler*

I verkstan igår så körde Linus på mig med trucken och d gjorde sjukt ont och märkligt nog har ja inget märke alls idag på foten =P Men ont som sören har jag. Klant Linus ;) han och jag e lika klantiga så d va inget oväntat förvisso *asg*

Har hittat en parfym som jag blev riktigt kär i med häromdan ;)



Idag är d lika kallt som dem senaste dagarna och marken ligger vit med snö 10 cm minst och allt är vitt och fint. Kan erkänna att d e sjukt fint med snö som ligger så länge vägarna e bra så e d helt ok ;)


Har en dum huvudvärk idag så ja ska vila, sova en liten stund innan ja sätter igång med lite städning och ärenden mm.

Take it easy                                    c",)

RSS 2.0