R.I.P Turbo 050310-100225

Min älskade Turbo klarade inte livhanken =( Han fick somna in stilla och fint igårkväll kl 17.00 =( Han mådde inte alls bra och ville inte kissa eller äta eller ngt alls... Blev för mkt med honom med sanden i urinen och kristallerna och allt att han gav upp och ville inte mera. Det enda han gjorde i 5 timmar igår när ja va hos honom var att lägga sig i mitt knä hela tiden och bara ligga livlös och känna sig trygg med mig. Han tvingade sig själv att kravla upp i mitt knä hela tiden mellan mitt springande på toa och snytande. Man såg på honom att han verkligen inte ville mera.... *gråter*

Usch va d e sorgligt att mista ett djur som står så nära en =( Fy va hemskt det är! Han va speciell min Turbo. Han låg alltid i såna konstiga ställningar på soffryggen och jagade skuggor ;) Han älskade när ja va i köket och tömde diskmaskinen eller fyllde den och hjälpte mamma med det ;) 

Min älskade Turbo har det bra nu iaf ;) Va för hans eget bästa som han fick somna in. Han ville och kunde inte kissa och han hade ingen livsgnista alls igår... Usch va ja grät och grät och syrran grät med mig... 

Fick några sista bilder på min älskade Turbo igår med... 



 



















Mot sista vilan sen här i sin kista =( Tack för dessa nästan 5 åren du gav mig med glädje, kel och sällskap ;) Du kommer alltid finnas i mitt hjärta älsklings Turbo! Alla andra kisar här hemma hälsar till dig Turbo! Zazzi, Calibra och Vauxhall saknar dig med grymt mkt och hälsar att vi ses i Nangijala *ler*

Skaffa ALDRIG husdjur om ni inte vill gråta i en evighet d är ett tips mina vänner! Har 3 st till ja ska behöva gå igenom när deras dag väl kommer vilket ja hoppas ligger lååååångt fram i tiden!!! Tack alla mina vänner som ställt upp och stöttat mig och ett speciellt tack till min älskade syster Kajsa som har ställt upp med att följa med mig till Turbo varje dag och som höll mig i handen när han somnade in! Tack syrran!

Saknar ord för hur ont d gör i mig just nu.... Önskar att du kunde bli botad gubben och ja gjorde allt ja kunde för dig och veterinärerna va riktigt duktiga och hjälpsamma! Tack till Helsingborgs Djursjukhus för allt!!!

Håller på att skriva en dikt till dig Turbo så den kommer ut på min blog så fort den är klar ;)

Vi ses i Nangijala min älskade Turbo                             c",)

Hälsade på Turbo igår igen ;)

Hälsade på min lilla Turbo igår igen med syrran som stöd. Han ser så liten och hjälplös ut och nere =( Hoppas verkligen att han klarar sig och att han kan kissa idag så han kan få komma hem. Vill inte behöva ta d andra beslutet.... Sover så fruktansvärt dåligt pga allt och magen e helt i uppror och allt! Saknar min Turbo här hemma!Han stängade mig nån gång igår och kelade men sen va han ganska off efter ett tag när vi va hos honom. Vi va där i nästan en timme och kelade med den lilla stackaren =(









Usch ja min stackars Turbo =( Hoppas verkligen att han blir bra igen annars vet ja inte vad ja ska ta mig till =( Träffade en gammal klasskamrat som e veterinär och vi pratade lite snabbt. Hon va så gullig mot mig! Hon sa först när hon såg mig, Är det du som är Turbos matte?! Louise heter hon.Håller alla tassarna att han kan kissa idag och att han får komma hem idag! Saknar dig Turbo!!!

Sen på kvällen körde jag och Tessan till Ljungbyhed till Putte för att lämna en katt, Embla en Norsk Skogkatt som är 9 år gammal som inte trivs hemma längre hos Tessan så vi provar att flytta henne till Putte för han ställde upp. Tack Putte ;) Du är en snäll vän!

Hon kände sig hemmastadd direkt typ! Gick runt och sniffade och kollade och kelade och låg isoffan vid oss ;) Så hoppas att det går bra med denna katten nu Putte ;) Voxen ville ju inte bo hos Putte =( Stupid Cat! Jaja,dem e lite udda katter ju!







Så min lediga dag igår gick ganska fort trots allt!

Idag har ja ingenting direkt planerat förutom att ja vill ha hem min älskade saknade Turbo =( Väntar spänt på samtal från dem och har ont i magen och e riktigt orolig. Skaffa aldrig djur mina vänner!!! Mår så fruktansvärt dåligt just nu så ja vet inte vart ja ska ta vägen bara =(

Wish me and Turbo good luck                    c",)

Se upp för en rullande URP!!!!

Haha! Glömde skriva att jag och syrran va och handlade middag på Maxi i Hyllinge igår och när vi va på väg ut så hörde syrran ngt vagt i högtalaren ngt om URP 115. Hon frågade va mitt regnr va och d stämde med numret hon hörde så d blev bråttom ut! Klant Malin hade lagt bilen i friläge och glömt dra handbromsen!!! D kunde gått illa! Men som tur va så va där nästan inget folk på Maxi och bilen hade bara rullat rakt ut typ en bil längd! Shit! Kan man ha sån tur i oyuren?! Märkligt inte min bil blev påkörd nu när allt annat går emot en jue =P

E så tankspridd nu med allt i mitt liv så ja har glömt dra handbromsen helt enkelt! Usch, d har ja lärt mig en läxa av nu iaf!

Rolling rolling rolling                  c",)

Syrrans tatuerade ögonbryn =P

Japp, ni läste rätt. Min syrra fick damp och ville tatuera sina ögonbryn. Hennes e så ljusa så hón ville ha såna man slapp färga och fixa med. Mina e med tok ljusa men ja färgar mina, e dags nu igen men ja har inte haft tid och orkat bara =P Blev helt ok med hennes bryn. Tyckte bara att dem fick för mkt uppåt men allt e en smaksak ;)



Jag klippte mig igår med. Skönt för d behövdes!!! Ska ta en bild på hur d ser ut nu och lägga in en före och en efter bild i bloggen sen idag eller imorn ;) Tack Nejia för klippningen ;) Hon jobbar extra hos oss på Juvelen och går frisör linjen och tar studenten nu i sommar. Duktig och trevlig är hon ;)

Ha en nice dag                         c",)

Hälsade på min Turbo igår



Hälsade på min älskade Turbo igår på Djursjukhuset. Han såg så liten ut men han va mer Turbo nu. Han kände igen mig direkt när han kom ut på en matta *ler* Blev så glad att han va lite piggare ;) Han låg i mitt knä och kelade i minst en halvtimme och vi försökte trycka i honom lite lyx mat. Han gillade INTE kanylen han hade fast i ena framtassan, slängde runt med den tassen då och då. Han ville bara va hos mamma och inte äta alls. Han får dropp men han hade ätit vanlig mat igår sa dem ;) Slutade med att ja satte lyxmat på hans nos så han fick slicka i sig lite sån mat ;) Behövde verkligen träffa honom igår och han behövde mig den stackaren.

Dem har spolat honom och satt ny kateter då den gamla inte riktigt ville. Han ska ha kateter ett dygn sen ska dem se så han kissar som han ska. När dem tagit ut katetern ska dem spola honom igen. Han har sand och kristaller i blåsan så är det som orsakat stoppet. Saknar min lilla stora Turbo 0( Han har gått ner från 6,6 till 6,3 nu på bara 3 veckor tror jag det är. Stackaren =( Ska se om ja orkar ta mig in till honom idag och hälsa på. E duktigt förkyld och hängig. Allt på en och samma gång såklart!

Han ska va på sjukhuset tom torsdag iaf som d ser ut nu. Han verkar va på rätt håll men e för tidigt att säga då dem ska ha ut katetern med och se så hans gångar e rena från skit så han kan kissa. Detta kan va ett återkommande problem som kommer ofta eller då och då på kastrerade hankatter så ja håller verkligen tummarna för att d e tillfälligt bara!

Lite Turbo bilder ;)







Ser ni hans lyxmat bredvid? Han ville bara kela med mamma hela tiden när vi va där ;) Ska inn till honom idag. Ska bara duscha sen kör ja in till honom ;) Veterinären ringde precis och hans tillstånd ser bra ut än så länge så vi får bara hålla tummarna att han kan kissa självsen när katetern åker ut inatt. Min stackars älskade Tulle =(

Är ledig idag och imorn och d e skönt för d behöver jag just nu! Är stormförkyld, hängig och ledsen. Allt på samma gång =P Mina andra kisar håller alla sina tassar att han blir bra och får komma hem igen ;) Jag har blåa tummar pga att ja håller dem så hårt!!! E dålig i magen med för ja e så orolig och kan knappt äta. Men ja tar en dag i taget så får vi se va som sker. 

Skänker alla tankarna till dig Turbo!                       c",)


Ingen flytt...

Ska inte flytta. Vill inte flytta, ville bara att vi skulle försöka va ifrån varandra men blir fel av att jag flyttar och speciellt till en killkompis även om vi bara är vänner och ingenting mer. E svårt d här med kärleken =(

Min älskade sjuka Turbo =(


Ovanpå allt så fick jag åka in med min älskade Turbo idag till Djursjukhuset för han låg helt apatisk och kunde inte kissa och hade riktigt ont =( Han har stopp i urinröret med sand och kristaller. Han ska sova på sjukhuset inatt. Han har fått kateter och får dropp och behandling för sitt höga kalium värde. Han svarar succesivt på behandlingen så d verkar gå åt rätt håll iaf sa veterinären som ringt mig i 2 omgångar idag. Kan gå så illa att han blir sämre riktigt fort och får lämna denna världen =( Jag håller alla tummarna ja kan och dem andra kisarna håller alla sina tassar!

Ja en olycka kommer sällan ensam =( Hoppas att allt löser sig här i mitt liv innan jag blir riktigt deprimerad =( Varför har man ständigt dessa motgångar? Framgångar efterlyser jag! Hade varit så skönt om man kunde få lite mer tur och framgång i livet nån gång. Har iaf tak över huvudet som sagt men lite tur e mer än välkommet ;)

E så orolig och ledsen och nere pga Turbo och kärleken. Får försöka hitta på saker som ja tycker är kul för att kunna klara mig igenom allt detta. Ska bla ev köpa mig en ny mobil då min ja har nu bara stänger av sig och hänger sig hela tiden typ =( Som sagt allt kommer på samma gång! E smällar man får ta =P Men man får försöka leva på hoppet och på kärleken! Nu kan nog inget annat bli sämre än va d e iaf så ja får se d positivt på det viset! Skulle förvisso varit om ja krockade med min bil!

Ska sova hos syrran en del för att vi ska kunna va ifrån varandra och fundera och sakna varandra framför allt. Ja vill dock inte sova borta för ofta för ja saknar mina dunbollar grymt mkt då =( Och Jonas med klart. Har varit så förvirrad och rörig och inte vetat vad ja velat med oss den sista veckan. Usch, e jobbigt när man varken vet ut eller in!

Ska försöka jobba nu ikväll och tänka på annat än mina bekymmer!

Saknar dig Turbo och tänker på dig och att du ska bli frisk!

Mjau                 c",)

Helt slut......

Är helt slut mellan mig och Jonas och ja ska flytta till en killkompis. Känner tyvärr inga tjejer som ja kan flytta till så får bli såhär tills ja kan hitta eget. Fungerade verkligen inte mellan oss pga diverse saker. E trist men man kan inte hålla på att tjaffsa ochbråka och må dåligt hela tiden. Har varit halv dåligt i ett år minst iaf. Man får va lite ego ibland och göra d somk blir bra för en själv. Måste flytta och komma underfull med va ja vill med mitt så kallade liv. Älskar Jonas men vet inte om ja älskar honom nog för att försöka med honom igen. Behöver komma ifrån varandraför d blir inte bättre av att vi sitter på varandra nu när d är som det är.

Min högsta önskan är att jag får ett jobb på heltid så ja kan komma på fötter riktigt mkt. Livet suger när man inte jobbar så mkt. Har typ 25 h i veckan. Mellan 20 till 25 och a kassan kluddar så ja har inte fått nån ersättning av dem på 2 månader =( Suck...

Sov hos Tessan inatt och tog hand om hennes hundar. Hon va i diket med sin bil så hn har lånebil och man får inte ha djur i dem. Fick mina 2 nya tungpiercingar häromdan med. Stjärnan e tuff men den kan ja inte ha i hela tiden! Den e lite vass och platt så blir helt skumt på tungan! Den andra ja köpte va med guldfärgad med en lila sten i.



Turbo e dålig igen... Han kissar bara lite lite så ja får åka in med honom imorn =( Suck, allt på samma gång såklart! Tur han e försäkrad för ja betalar "bara" 20 procent av kostnaden. Tur ja får lön på onsdag iaf!

Ska snart iväg till min killkompis som bor i Stidsvig och prata och planera med flytten.Kör till Ukki och Mummo efter det.

Va hos Ukki och Mummo igår med i ett par timmar och bastade och åt gott ;) E skönt att komma till dem för där kan man koppla av och basta ;) Deras hund som är en 5 vägs korsning e dock överallt och ingenstans! Isa heter hon och hon blir snart 2 år. Dem har haft henne i snart ett år.

Mår inget vidare just nu så ja lär nog va dålig på att blogga.

Haj haj                           c",)

Denna kärleken alltså

Kärlek e skit men man kan inte va utan den! Både jag och Jonas funderar och tänker och pratar så vi får se hur d slutar för oss två. Förhoppningsvis så kan vi lösa det på ett bra sätt för oss båda. Känslorna är där inget fel på för vi älskar varandra. D e dem små sakerna som blivit stora och dåliga =( Båda två behöver ändra sig och försöka mötas halv vägs. Usch ja, ska nog bli bra igen men måste ha lite space och fundera och tänka helt enkelt.

Överraskade honom imorse med en stor ballong och en ros och kladdmuffins ;)



Riktigt STOR hjärtballong fick han ;)

Hade katterna ute igår med en liten sväng ;)



Alla fyra va ute och snosade i snön ;) Dem e så snälla och försiktiga mina 4 hjärtan ;)

Va hos syrranigårkväll efter jobb och gjorde öronljus. Shit med skit ja hade denna gången!!! Va längesen ja gjorde d sist förvisso men ändå!









Mkt vax och klumpar som kom ut denna gången och ja hör mkt mkt bättre ;) E så skönt att göra detta! E värt att prova! Tar typ en kvart per öra ca. Kostar 105 kr för ett par ljus iMå Bra butikerna iaf. Finns fler ställen som har dem med. Hopi öronljus heter dem ;) Kliar inte lika mkt i öronen sen heller. Man ska inte använda tops dem närmsta dagarna dock för örat e känsligt i början men d behöver man inte göra ändå då öronen e rena typ ;)

Min kompis Tessan har en Norsk Skogkatt hona med stamtavla som är 9 år gammal som behöver komma till ett nytt hem då hon inte trivs med dem andra djuren längre =( Riktigt kelig och tillgiven och social. Hade ja inte haft så många hade jag tagit henne på prov. Mina katter har svårt för att acceptera andra äldre katter i deras hem med nämligen. Hon heter Embla ;) Har ev en kompis som ska prova att ha henne.



Har möblerat om lite här nu på förmiddagen. Fick en gammal byrå av pappa och mamma igår som ja satt i badrummet. Den vi hade i badrummet e inget vidare men den åkte ut i hallen under trappan så ligger där vantar, mössor och verktyg och dyligt i den så slipper man ha d i hela huset samt i badrummet =P

  

Tessan fick en Hangman som man klämmer fast på örat upptill av mig i silver häromdan med som inte satt bra på mig då ja har Alien öron =P Fräck e den annars ;) Hon tåler varken guld eller silver men denna är inte igenom huden så den kunde hon ha ;)



Ja idag va d en massa skrivande =P Har inte haft tid att va inne och skriva så blir såhär ibland ;)

Nu ska ja äta frulle och koppla av i soffan lite sen blir d duschen sen jobb!

Hasta la vista                       c",)

Sista veckan klar nu med heltidsjobb

Ja då har man jobbat massa nu i 3 veckor. Ska bli skönt att se lönelappen ;) Händer inte så mkt mer här annars. Va på en födelsedagsfest igår hos Veronica och satt där i 4 timmar typ. E inga fest typer nån av oss direkt. Beror på va d e för slags fester med. E d en lugnare tillställning så e d helt ok ;) Gick bra igår men folk började bli jobbiga efter ett par timmar =P Saknar inte direkt supandet mest umgånget ibland som finns på fester. Har kul utan sprit ändå ;)

Har varit en bra vecka på jobb med försäljningen. E mkt pga Alla Hjärtans Dag som är idag. Många killar som varit inne och köpt ngt fint till sin tjej,sambo eller fru ;) D e gulligt ;) Men e kul att få ngt fint helt apropå vilken dag som på året;) Har nog aldrig fått ngt fint på Alla Hjärtans Dag faktiskt =( Ja e väl inte snäll nog eller ngt antar jag =(

Älskar att ge fina ting till människor i min närhet men e trist när man aldrig får igen =( Så nu har ja gett upp hoppet, ja ger inte ngt till nån utan gensvar. Älskar att få ngt fint tbx med ;)

Igår hade hela Familia strömavbrott i en timme mellan 10 och 11. Va tydligen några strömledningar som brunnit lite fick jag höra. Sen blev d lite mer avbrott då och då. 14 butiker hade helt stängt igår då dem inte kunde få nån ström alls. Trist just en helg och just denna helgen! Fy va dem måste förlorat pengar! Undrar om butikerna lyckats öppna idag. Vi hade iaf tur som kunde ha öppet som vanligt förutom mellan 10 och 11. Får mer info på måndag om va som skett under helgen. Dem slungar bort snö från taken på Familia och ja lyckades knäppa en bild på det häromdan ;) Lokalt snöfall i Hyllinge *ler*



Är inget vidare alls med kärleken här heller ovanpå allt så vi får se vart detta leder mig, oss. Vi snackar och funderar lite på våra brister mm så får vi se va vi kommer fram till helt enkelt. Huvudsaken e att vi faktiskt e vänner och inte e ovänner iaf ;)

Har tagit slut mellan riktigt många nuförtiden alltså! Denna krisen påverkar allt och alla mer eller mindre =( E riktigt trist att pengar ska styra så jävla mkt! E svårt att hitta vänner med som man kan lita på fullt ut med allt man berättar för dem i god tro. Har ja blivit tillsagd att inte säga ngt till nån så gör ja inte det heller utan håller d för mig själv. E så svårt att hitta en kompis man kan prata med allt om. Men en kompis e bra som jag har och det är min Putte ;) Han har alltid ställt upp för mig och pratat med mig och lyssnat ;) TACK PUTTE! ;) Finns fler bra vänner klart i mitt liv men Putte e den bästa ;)

Ska ha hårinpackning idag och fotbad tänkte jag och bara ta hand om mig själv ;) Skulle vilja göra öronljus med så ja får se om ja kan hitta en medhjälpare som kan hjälpa mig med ljusen ;)

Purrrrrfect                            c",)

Jaddi jaddi jadda

Kom inte på nån rubrik =P Har bara jobbat idag som vanligt och ja fick in en bra och stor beställning idag *nice* E kul att få lön för mödan ;) Har inte hänt så mkt mer annars idag faktiskt. Städade när ja kom hem och slängde igång en maskin tvätt och vattnade alla mina växter ;) Har typ 40 - 50 krukor med växter i vårt lilla hus =P Skulle kunnat öppna en blomster butik typ med pynt som ja med har en del, dock d mesta nerpackat. Har mkt pynt ja inte använt heller men dem kommer bra till pass som presenter mm jue *ler* Man får ju va lite smart ;)

Alla kisarna ville ut när ja kom hem så dem fick va ute en liten sväng och konstigt nog va d Turbo som gick ut först ?! Under kan ske när man minst anar det =P





Mina små sötnosar ;) Saknar Voxen Poxen men förhoppningsvis så trivs han hos Putte. Han hade dock protest kissat på samma filt som han kissade på sist. Kan va kattsanden som han inte vill gå i för ja vet att ja fick en annan kattsand sån genomskinlig av Putte när han lämnade Voxen till mig sist och jag lät den stå i två veckor men ingen katt gick i den lådan alls. Hoppas att det löser sig med honom. Putte ger honom lite chanser då han e en protest katt =P Håller alla tassarna för honom  *ler*

Tjoho                           c",)

Sista veckan nu med heltidsjobb

Då va jag inne på min sista vecka nu med heltid. Isabelle kommer tbx på torsdag och börjar jobba igen ;) Har varit riktigt skönt att jobba så mkt ;) Vill ju jobba heltid och ja söker jobb hela tiden så fort det dyker upp ngt intressant! Men dock så växer inte jobben på träd inte =( Men ja gör mitt bästa iaf! Pengar ställer till så mkt bekymmer alltså! Min högsta önskan är att jag hittar ett heltidsjobb snart! Plus att ja helst ska trivas riktigt bra mned det klart ;)

Har varit full rulle nu hela helgen efter fönsterbytena. I lördags va Anders och Veronica här och lekte med oss ;) Sen igår va Putte och Emma här. Jonas hjälpte Putte med att sätta lister runt fönsterna och isolering mm. E lite småfix kvar nu med fönsterna. Ska på en plåt med utvändigt vid varje fönster sen.

Har haft en trevlig helg med trevligt sällskap ;) Har kommit av mig riktigt mkt med att ta foton så ja får skärpa mig nu lite =P Gillar mest att jobba kvällar men e faktiskt skönt att va hemma och ta d lugnt på kvällarna med ;) E ingen direkt morgon människa så ja jobbar hellre kväll om d går ;)

Har inte hänt så mkt mer nu i helgen faktiskt. Denna veckan jobbar jag alla dagar förutom söndag. Jobbar dock bara 3 h på lördag så d e inte så farligt ;) På torsdag nu den 11 Februari så har Familia öppet till 22.00 ;) E inför Alla Hjärtans Dag ;) Butikerna har lite extra erbjudanden mm ;) Vi på Juvelen har bra erbjudanden då med så kom bara förbi och shoppa loss till din Valentine *ler*







Vauxhall flyttade hem till Putte igår så vi får se hur han trivs där ;) Saknar honom här hemma men ja gör detta för katternas bästa. Dem bråkar ofta med den lilla stackaren så vi försöker att ha honom hos Putte och trivs han så får han bo där ;)


Nej nu ska ja krypa ner i soffan och koppla av lite ;)

Disco disco good good                          c",)


Saknar mitt V i VECTRA!!!

Alltså detta är inte sant!!!! Någon har snott mitt V i VECTRA  texten på min baklucka!!! Sanslöst alltså!!! Till vilken nytta?! Den har DOCK INTE  ramlat av iaf för dem sitter riktigt hårt dem dekalerna! Jävla idioter som gör såna saker! E inte ngt stort men e stort nog ändå! Nu får ja ta väck hela texten ju! Suck... Hoppas du e riktigt nöjd över att ha tagit mitt V! Antagligen för att skriva V6 på sin egen bil eller ngt!!! Irriterad ja blir!!!



Till 99procent så är jag säker på att den blivit stulen och INTE trillat av, vet hur pass hårt dessa sitter nämligen!

Dem sista fönsterna på plats nu ;)

Nu igår fick dem i dem sista 3 fönsterna ;) Fi fan va d va kallt här inne alltså!!! Va nere på 6 plus grader! BBrrrr! Jag va hemma till strax innan halv två sen körde jag till jobb. Maria, Jonas lillasyster va här och passade huset tills dem va klara ;) Dem jobbade riktigt duktigt ihopa dem 2 männen. E så skönt att ha nya fönster i hela huset nu ;)

Vardagsrummet
  

Ovan våningen                                             "Kajsas" rum
  

D blev riktigt nice ;) Nu e där dock kvar jobb med plåten utvändigt samt lister och en fönsterbänk invändigt. Putte ska hjälpa oss att mäta och snickra ;) TACK PUTTE! Du e en underbar vän!!! Sen ska vi hitta en plåtnisse som inte e alltför dyr ;)

Jag och Maria flippade litta igår =P Ja tog ut Zazzi och Calibra i den tokdjupa snön!





På sina ställen där d inte blåst någon snö så har vi minst en halvmeter snö! Och än e inte snön slut tydligen =( Ska komma ännu mera äcklig snö och kylan ska hålla i sig =( Skönt vi fått nya fönster nu iaf!

Nej nu ska ja städa och fixa lite i ordning ;)

Kyckling på fredag hum hum hum hum hum.......                          c",)

Fönsterbyte ;)

Igår bytte dem 3 av 6 st fönster hos oss ;) Jonas va hemma hela dagen i kylan och Jack och Maria va med här och höll honom sällskap och gav varandra värme. Som kallast hade dem 10 plus grader! Fi fan! Dem skottade bort snö halva dagen med då snön bara vräkte ner =( Ska tydligen komma flera såna snöfall och ja har hört att d ska ligga iaf en månad till =( Ja denna vintern lär vi minnas länge!!!

Lite fönster bilder här ;)







Lämnade Turbo till Elin vår gamla granne som flyttat till en lägenhet här i Kågeröd med. Han måste få i sig sitt foder så ja valde att ha honom hos nån som inte har några andra djur så bara han får i sig sin dyra special mat Hills s/d ska han äta nu så hans grus i urinblåsan försvinner.

Va med honom på Djursjukhuset i förrgår och hans hjärta e bra, minimalt med blåsljud så där va ingen oro alls. Dem tog urinprov med för att kolla om han hade bakterier så ja får svar i nästa vecka tyckte jag han sa. Saknar Turbo redan =( Min lilla Tulle ;) Vet att han får d bra hos Elin nu iaf ;)

Vauxhall ska Putte få av mig ;) Han kommer med få d bra där då ja känt Putte i 14 år typ ;)  Behöver göra mig av med honom för ja tror dt är pga honom som Turbo e dålig. E mkt stress och press bland katter som gör att dem får sand i urinen mm. Läkaren ja hade på "Din Veterinär" va jätteduktig och trevlig! Han berättade så mkt som ja inte fått nån information om innan på Djursjukhuset!

Jag kom till Djursjukhuset i förrgår då ja hade en tid bokad kl 15. Kajsa va med mig dit. Men dem hittade ingen bokning på det så dem ringde runt och jag hamnade hos Din Veterinär. E så typiskt mig att d blivit fel så!!! Haha! Men d löste sig iaf ;)

Kommer sakna både Turbo och Vauxhall riktigt mkt men ja gör detta för deras bästa så alla ska må bra. Gör allt för mina katter ;)

Nej nu ska ja förbereda mig inför kyla i huset! Dem ska byta d sista på nedervåningen nu när dem kommer runt 09 tiden sen ska dem ta dem 2 sista däruppe. Så ja stänger väl in mig i sovrummet eller ngt så länge för där e d varmt ;)

Nu kom dem så adios                  c",)

D väntas busväder igen =(

Suck suck suck för denna vintern alltså =( Ska bli så jävla skönt med vår!!! E ledig idag och jag håller på batt plocka bort alla växter och sånt från våra fönster för dem kommer imorn och ska byta våra fönster ;) NICE ska d bli!!! Har redan bytt 3 fönster men nu ska vi byta dem sista dvs 6 stycken ;)

Väntar in snö oväder ikväll igen här hos oss =( E så trött på denna snön och inte minst kylan! Ska tydligen komma 2 dm snö och blåsa kraftigt. Ja ska in till Djursjukhuset idag kl 15 och göra ett ultraljud på Turbos hjärta. Dem upptäckte att han hade lite lite blåsljud i hjärtat så ja kan lika gärna kolla upp det nu när ja betalar 20 procent pga självrisken ;) Turbo verkar va bra igen ;) Har inte hänt ngt med honom sen sist vi va inne med honom så vi håller alla tassarna att det är bra nu igen ;) Får se om vi tar ett urinprov till nu när ja ändå e där för att se hur d ser ut ;)
Har jobbat heltid förra veckan och ska göra d nu i 2 veckor till så har haft dålig tid att blogga =P Men ja gör så gott ja kan ;) E inte van att jobba heltid så nu har man inte så mkt fritid kvar som ja brukar!

Mina kisar gillar fönsterplatserna nu =P



Från vänster sitter Turbo sen Calibra sen Zazzi ;) Vauxhall ligger på en annan fönsterplats nu ;)

Ska ha "vårdnadstvist" om Vauxhall med Putte =P Han vill ha Voxen och ja vet han får d bra där plus att han e mer en ensam katt så vi ska diskutera det lite smått ;) Putte ska hjälpa oss med att sätta in 2 fönsterbrädor däruppe sen då dem som e där nu sitter fast i fönsterna. Putte e en snickare och en riktigt god vän till mig sen många år tbx och e en god vän till Jonas med nu ;)

Nej nu ska ja fixa klart här hemma inför fönsterbytena och fånga in Turbo sen ;)

Pussi puss puss                        c",)


RSS 2.0