Melinda önskar sig av Tomten ;)

Ja då va d dags för Melindas önskelista till Tomten ;)

* En gåstol ( Lila, svart, vit eller rosa )
* En sängmobil med speldosa
* Baby Björns mat tallrik med sugpropp under
* Roliga leksaker
* Lila fina kläder i strl 80 eller i större strl ;)

Kan inte komma på så mkt mer som en bebis behöver ha nu i början =P Vi får se va tomten ger henne om hon har varit snäll ;)



Nu ska ja leka med Melinda                         c",)

Min rosa bumbibjörn ;)

Hon har fått denna overallen av sin mormor och morfar och den är så sjukt söt!!! Vår rosa bumbibjörn bebis ;)



Köpte detta stora röda hjärtat på Ikea igår och hon tittade massor på den och tog tag i den och hade sig och log en massa och in med den i munnen vid några tillfällen =P



Idag va ja och Melinda på Väla och fixade lite smått och gott och tittade runt på julklapps önskningar ;) Melinda vill ha en sängmobil, en gåstol och leksaker ;) Vi va runt och kollade lite priser och modeller mm och köpte lite julklappar ;)

Nu ska ja slå in julklappar                                   c",)

Melindas matstol inköpt =)

Då hamnade jag och Melinda på Ikea nu ikväll =) Blev matstol till Melinda och lite annat smått och gott som vi behövde ;) Syrran och Johan va med där så ja gick där med dem ;)



Vår lilla dotter börjar bli stor flicka nu ;) Hon e väldigt stadig i hela kroppen så att sitta här klarade hon galant ;) Tiden går så fort med bebisar! Jisses! Man ska verkligen passa på att njuta så mkt man kan ;)

Här har jag mys med alla mina 3 bebisar <3



Kisarna ska jämt va där jag och Melinda befinner oss ;) Så sött ;) Dem älskar Melinda och kelar och stångar henne ofta ;) Ska bli kul när hon själv kan mysa med dem ;) Mina 3 älskade bebisar <3

Dem har utfärdat klass 3 stormvarning idag, ikväll, inatt och jisses va d blåser! Flyger omkring pinnar och en massa skräp och man kommer knappt framåt i den hårda vinden! Hoppas vädret e bra igen imorn ;) Ska till Väla med Pers mamma och handla julklapp till Melinda ;) Får se va d blir för ngt från hennes farmor ;) Har lite önskningar på saker så vi får se va d blir ;) Gåstol och mobil över sängen bla ;)

Håll i hatten om du ska ut                       c",)

3 månaders kontroll ;)

Då va d dags för Melindas första vaccination idag och det gick jättebra ;) Hon blev jätteledsen när dem sprutade in vaccinet men vi tröstade henne snabbt ;) Per fick hålla i henne för ja e så blödig =P Blir så ledsen när ja hör att hon blir jätteledsen =( Men d gick så bra så ;)

Växt har hon med gjort som bara den ;) Hon är nu 63 lång och vägde 7200 gram ;) Stor, frisk och glad tjej ;) Hon ligger precis ovanför kurvan men den ska man inte bry sig så mkt om säger bvc. Hon är frisk och mår bra och är en helt normal bebis säger dem ;)

Sist va hon 59 lång och vägde 6090 gram så växt har hon ;) Vi bytte ersättning från NAN till SEMPER för hon kräkte så mkt av NAN =( Nu kräker hon kanske nån gång bara ;)

Hon har ingen feber nu från vaccinet men hon e väldigt gnällig lilla stackaren =( Så ja har bara haft mys med henne sen vi kom hem nästan och tröstat henne ;)

Första advent på söndag och dem har lovat storm så vi får se om vi ger oss ut =P Annars händer inte så mkt i helgen mer än att bara ta d lugnt och va inne och mysa i höstmörkret ;)

Här kommer 2 bilder från när min Faster Ingar va nere när vi va på Väla ;)







Såna goa hamsterkinder har hon vår lilla sessa ;) Med på bilden här e även pappas och Ingars kusin Ingrid ;) Faster Ingar håller Melinda ;)

Ha en mysig helg                      c".)

Melinda greppar ;)

Senaste dagarna har Melinda greppat lite i en clown i en mobil och idag greppade hon den om och om igen och lekte och en skallra när hon låg på mage ;) Duktiga Melinda ;)





Är så himla kul när man ser framsteg som dem små liven gör ;)

Duktiga Melinda                      c",)

Ett måste att ha innan bebis kommer ;)

Tänkte göra en liten lista på vad ja tycker man måste ha hemma innan bebis kommer till världen ;)

*Spjälsäng

*Barnvagn

*Bilbarnstol ( babyskydd )

*Torra tvättlappar

*Bepanthen ( salva )

*Badbalja samt badhjälp ( badhjälp är en sån du lägger bebisen i )

*Badtvättlappar

*Iaf 10 st bodys då dem används flitigt i början ( köp dock inte för mkt! Dem växer snabbt! )
Strl 56 hade ja nästan bara för strl 50 växer dem ifrån direkt OM man inte får en väldigt liten bebis men d vet man ju inte förrän den e ute men ja körde på 56 ;)

*Alvedon

*Termometer

*Nappflaska ( oftast behövs extra mat som ersättning till bebisen )

*Babygym ( Lade Melinda där redan när hon va 3 v om inte innan )

*Skötbord ( vi har liten plats i badrum så det blev en över badkaret och d e kanon =) )

*Tvättmaskin har vi hemma i vår lgh men har man inte det så behövs fler kläder då dem smutsas ner av diverse saker av bebisen i början =P

*Mobil över skötbordet och sängen

*Tops ( kanon att rengöra i alla skrymslena på bebisen som bakom öronen, yttre örat och i alla vecken samt näsan =)

*Nappar i olika sorter. Brukar föredra olika. Latex och silikon samt att där finns i olika modeller på nappen. Platta eller lite rundare som dem suger på. Melinda gillade INTE dem platta napparna =P

*Badtermometer

*Nagelfil samt nagelsax till bebis ( e inte lätt att klippa bebisens naglar och d går mkt bättre med en fil )

*Schampo och tvål till bebis

*Overall som bebis har på sig hem från BB bla och när ni ska iväg, helst en heltäckande varm sådan ;)

*Kläder behövs så köp så man har iaf 10 bodys, kanske 5 par byxor eller leggings och ett gäng strumpor. E så svårt att veta va som går, e så olika från barn till barn och man brukar få en massa av familj och vänner med i början ;) Be gärna nära och kära att köpa större storlekar i kläder så man förbereder sig ;) Jag kollar jämt efter nästa storlekar och fyndar då och då för d e inte billigt med fullpris på kläder. Finns mkt fint i beg skick och kolla runt med din omgivning och se om där e ngt du gillar för en billig peng eller d finns dem som ger bort ;)

*Napphållare ( nappen åker jämt ut på fel ställe så nu slipper man bli av med nappen )

*Haklappar/scarfsar ( eller kräkisar som ja säger ) Dem e duktiga på att sagla ner och kräka lite så dem e kanon att ha så man slipper byta body i tid och otid utan man byter bara haklapp ;) Pippi heter ett bra märke samt Name it med bra sådana ;)

*Massor med små handdukar! Små som är 20 ggr 20 cm typ ( Ikea har såna ) och vanliga handdukar som e urtvättade eller köp billiga små handdukar på Ikea ( sådana som man torkar händerna på ) D går åt MASSOR med såna handdukar pga kräk mm tro mig =P

*Badhanddukar till bebisen =)

*Täcke och kudde i vagnen samt lakan så man kan bädda ner dem skönt ;)

*Näsdroppar ( bebisar brukar bli smått förkylda eller snoriga )

*Babyolja ( d kan du ta på vid varje blöjbyte utan problem )

*Bebisar blir ofta torra så kolla igenom bebis och massera in med olja. Kolla alla skrymslena som armhålor, hals, bakom öron och nertill och rengör ordentligt ;) Rengör även i yttre örat med tops då där kommer en del skit. Kör ALDRIG in tops i örat på bebis, räcker man tar utvändigt ;)

*Decubal ( salva ) Tar du i skrymslena som armhålor eller bakom öron ( olja e inte så bra på dem ställena fick ja lära mig )

*Ögondroppar OM dem skulle få skit i ögat e d lätt att få bort det med såna

*Skötväska medföljer oftast när man köper barnvagn men om inte så köp en stor sådan så man får plats med blöjor, mat, klädombyte mm ;)

*Nursing pads ( till läckande bröst )




Tror inte ja glömt ngt nu som ja tyckte va bra och viktigt att ha hemma ;) Man glömmer alltid ngt i början hur man än gör =P Blöjor köpte vi inte förrän vi fick Melinda då man inte vet hur stor bebisen är så är det dumt att köpa en massa blöjor i förväg om dem skulle va för små och e dem för stora så håller dem inte tätt ju =P

Det va mina tips iaf                           c",)

Melinda 3 månader idag ;)

Ja tiden går tokfort! Idag blir Melinda 3 månader ;) 13 v blev hon igår ;) Imorn ska hon få sin första vaccination lilla stackaren =( Hoppas det går bra för henne ;) Tycker inte om när hon blir ledsen för då blir ja med ledsen =( E så blödig numera och blir helt förstörd när hon gråter för att hon e ledsen =( Men vår Melinda e en stark tjej så d ska nog gå bra ;)

Nytagna bilder nu på förmiddagen på 3 månaders Melinda ;)







Vår lilla glada dotter <3 ÄLSKAR DIG MELINDA <3

1 månad kvar till Julafton                     c",)


Höstmys ;)

Idag har jag och Melinda bara varit hemma och haft mys ;) E så rått ute och mörkt =( Usch för hösten och vintern =( Hängde upp mina lila satin gardiner i vardagsrummet idag ;) Blir lite mer liv än i bara helt vita =P Syns dock inte på bilden riktigt den lila färgen så ja tog en närbild ;)



I dagsljus ( i höstmörkrets ljus dvs =P )



Och fönstret nu ikväll med tända ljus ;)



Har mina 3 älskade Hibiscusar i detta fönstret ;) Samt ett arrangemang som ja gjort som står till höger ;) E snyggt med lite lila toner i vardagsrummet ;) Är en neutral färg som dem flesta gillar och d passar både till flicka som pojke ;)

Zazzi haltar inte så mkt längre så hon har nog bara slagit i sig när hon hoppat upp nånstans när syrran va här med Dino. Dem hatar hundar mina kisar så dem går alltid undan och spottar, river och fräser på honom. Så Zazzi har nog fått panik och slagit i sig när han kom springandes ;) SKÖNT ;) Hon är som normalt och hon haltar allt mindre och mindre *ler* Mina älskade hårbollar Zazzi och Calibra <3

Kryss i taket här! Melinda sover!!! Hon sover ALDRIG på dagen annars =P Hon har sovit i 1½ timme nu iaf ;) Hon somnade på mig när vi hade mys men ja lade undan henne för en stund sen ;) Hoppas hon sover hela natten ändå bara ;) Håller tassarna att hon fortsätter vara en duktig flicka som sover hela nätter och är så lätt och glad som hon är men man vet aldrig va som sker men man kan alltid hoppas ;)

Nu ska ja dricka te och mysa ner bredvid Melinda och kisarna              c",)


Faster Ingar på besök ;)

Idag har jag och Melinda umgåtts med min Faster Ingar ett antal timmar ;) Hennes och pappas kusin Ingrid va med oss hon med ;) Vi körde till Väla och satt där i 2 timmar och åt gott och snackade skit ;) Bakad potatis från Graffiti blev det med Malins blandning =P Ja gör alltid egen blandning ;) Feta ost, räkor, keso, kyckling, rödlök och ananas ;) Yummy ;)

Sen efter Väla körde vi till mina päron ;) Ingar ska bo där på ett B&B i 2 nätter ;) Så det blev en bra tur idag ;) E kul med ett festligt avbrott i vardagen sin ;) Tack för idag Ingar ;) Och Tack än en gång för outfiten till Melinda ;) ÄLSKAR den ;) Hittar inga klänningar till henne som ja gillar alls här i Sverige =(

Detta fick Melinda av Ingar ;)



E dålig på att ta bilder som vanligt men Ingar tog på mig och Melinda med sin kamera och ja tog foto på dem och Melinda så ja får be om fotona från henne ;)

Nu har Melinda somnat hos pappan sin så snart ska ja in och lägga henne sen blir d bingen för mig med =)

Hopp i loppelådan                              c",)

Barnbarn mys ;)

Lyckades fånga några få bilder på mamma och pappa när dem myser med sina 2 barnbarn ;) Blev riktigt bra bilder ;)





Så mysiga bilderna blev ;) Lova tycker d e kul med en liten bebis och ska krama henne och hålla henne ;) Hon e så söt Lovan ;) Ska bli kul när Melinda och Lova kan leka ihopa när Melinda kan gå ;) Vi 6 syskon har haft så mkt kul med våra 2 kusiner som bor härnere vid oss genom barndomen ;) Hoppas Melinda och lova får lika kul ihopan ;)

Kalkonmiddagen var suveränt god som vanligt *mums* Tack mamma och pappa ;) Efterrätten blev Äppelkaka med vaniljsås *slurp* Så man blev sjukt mätt =)

Nu ska ja natta Melinda                 c",)

Vill bara äta upp henne ;)

Melinda gumman e så söt så man bara vill äta upp henne ;) Satte på henne sin cardigan som hon fått av Pers syster och jisses va söt hon blev i sin miniatyr av cardigan <3



Undertill har hon en fin klänning som hon med fick av Pers syster ;) Ska försöka ta mer foto sen på henne ;) Ska på kalkonmiddag hos mina päron idag ;) Mums!

Här på denna bilden höll hon flaskan själv och åt i mitt knä ;)



Där va inte så mkt kvar i flaskan så hon kunde hålla upp den en bra stund lilla sötnosen ;)

Va på Väla igår i 5 h med Melinda ;) Skulle leta presenter och komma hemifrån och d va skönt ;) bara gå i sin egen takt och kolla på vad man vill utan en stressnisse med sig =P Går helst på Väla själv så ja kan göra va ja vill ;)

Ska till Väla en dag sen igen med pers mamma för hon ville köpa ngt till Melinda i julklapp och umgås och komma hemifrån så d ska bli trevligt ;) Ska köpa julklappar ja med till kidsen i familjen ;) Vet inte va vi ska köpa till Melinda än dock men d kommer vi nog fram till ;)

I ruskvädret säger ja nu Aloha                               c",)

Dammråttorna tar över!!!

Jisses med dammråttor som ugglade under soffan! Skygga jävlar dem där =P Dåliga katter ja har som inte jagar dem och äter upp dem tycker jag =P Får reklamera Zazzi *haha*

Fick ett ryck och tokstädade idag när Per körde iväg för att hjälpa en vän och tog Melinda med sig ;) 2½ timme va dem borta så ja hann med en hel del i städväg och ja satt ner max en kvart ;) D ja gjort idag skulle tagit iaf en vecka normalt sett när ja e själv med henne =P

Skönt att röja lite extra, va ett bra tag sen sist =P Får försöka göra d oftare men d finns jämt så mkt att göra i hemmet samt att göra med Melinda så hemmet liksom förfaller =/ Får aldrig ordning helt och hållet och man sliter med all städning och att hålla fint men d blir aldrig fint helt =/

Björn och Anna va här en stund idag och hälsade på ;) Björn är en bra vän till mig och Anna e hans sambo ;) Riktigt trevliga och snälla människor ;) Tack för en trevlig förmiddag ;) Ska försöka ta oss till dem en dag med, dem bor riktigt fint i en lägenhet på landet utanför Båstad ;)

Fick fina bilder på mina 2 kisar idag ;) Zazzi verkar va bättre med sitt haltande och hon beter sig normalt som sagt så ja tror hon slagit i sig häromdan när syrran va här med deras hund Dino. Mina katter hatar hundar och får panik att springa iväg och hoppa upp. Dino e så feg så han går aldrig riktigt nära dem heller *hehe* Fegaste Amstaffen ever =P





Har precis badat Melinda gumman och hon verkar märkligt nog ha slumrat =P Hon sover ALLDRIG på dagen hemma. I vagnen eller i bilen sover hon oftast men e man bara hemma så sover hon icke men i gengäld kan hon sova allt mellan 8-12 h på natten *ler* Sen hon va 6 v har hon sovit hela nätter ;)

Nu kallar duschen på mig                                 c",)

Somnat mitt i maten =P

Händer då och då att Melinda somnar mitt i maten =P Ser så sött ut <3





Vet inte om ja lagt ut detta foto på min blogg innan men älskar denna bilden för det ser precis ut som om en ängel fallit ner från himlen till mig ;) Hon e vår älskade ängel <3



Idag hade vi besök av en gammal kollega till mig från när ja körde morgontidningar ;) Kent och hans sambo Madde ;) Det va väldigt trevligt! Va sjukt längesen vi sågs så d va kul att ses ;) Dem har en dotter på 16 år ;) Tack för en trevlig eftermiddag ;)

Min Zazzi gumman haltar, hoppar än =( Hon verkar inte ha ont typ och beter sig som normalt men ja ska hålla uppsikt över henne och klämma och känna då och då samt att ja ska ringa olika veterinärer imorn och rådfråga. E dyrt att åka in och d kan va så enkla saker som att hon slagit i sig ( e ganska försiktig senaste året med att hoppa upp högt och e lite klumpig ) så vi får se va dem har att säga först. Vi har precis så vi kan dra oss runt som det är med pengar så ja försöker komma på hur ja ska få in pengar till veterinären.

E så sjukt dumt att dem inte har avbetalning =( Dem e medvetna om att d e dyrt att åka till dem och att folk inte åker in då dem inte har alla tusen kr på en gång så då lider djur i onödan =( Skulle ha funnits ett bättre system faktiskt. Ska göra d ja kan för att få in pengar så ja kan åka in med henne. Gör så ont i mitt hjärta att hon haltar =( Håller tassarna att d inte e ngt allvarligt utan bara en ålderskrämpa som man kan lindra med glucosamin.

Sussa sött                                c",)

Ankrunda ;)

Igår va syrran här ett par timmar och vi va ute och gick i skogen här bredvid oss ( Jordbodalen ) Melinda sov lite först sen vaknade hon så ja tog upp henne så hon fick se på alla ankorna som finns där ;) Hon skrattade med hela ansiktet och pratade en massa ;)



Massor med ankor och kaniner lever här i området ;) Ska bli kul till våren när hon ser mer och e mer alert ;) Kasta bröd till ankorna bla ;) Ska bli kul när hon myser med kisarna mina med ;)

På tal om kisar så haltar Zazzi gumman med ena bakbenet idag =( Har tryckt och klämt på henne men hon verkar inte visa nån smärta men ja ska känna mer på henne senare när Per har hand om Melinda så ja kan ägna mig helt åt Zazzi. Usch, hoppas inte hon har ont =( Kan va förstoppning eller att hon slagit i sig. Hoppas bara d e tillfälligt. Är långt ifrån redo att förlora ännu en katt och speciellt inte min Zazzi =( Får hålla koll på henne och kolla henne då och då. Tyvärr e hon för gammal för försäkringen så den täckte inget så den e borta =( Ekonomin e i botten med nu så jag har inte pengar alls till veterinär =( Mår inte alls bra idag då ja såg att hon haltade =( Hoppas du blir bra igen gumman. Älskar mina kisar väldigt mkt <3

Ha en bra Fars dag allijoppan                    c",)

Mina 3 bebisar sussar sött <3

Alla mina 3 bebisar sussar så sött ;) Ska snart ta in Melinda i sin säng sen lägga mig själv i sängen och sussa sött ;)





Sleep tight little knight
dont let the bed bugs bite                           c",)

111111

Nice datum idag ju =) Synd d e bara en vanlig dag och att inget speciellt har hänt då det är en sån udda datum ;) På tal om elvor ( älvor ;) ) Så e ju jag född den 11 Juni och vår dotter i år 2011 så vi e två älvor *ler* Per e född den 10 oktober så han e nästan en älva ;)

Idag har vi inte gjort många knop =P Per gick på sin lediga vecka nu idag ;) Har bara varit och handlat lite mat mm idag. Ikväll ska Per göra middagen ;) Kyckling gryta med grön curry *mums*

Lite fina citat som ja hittat ;)







Nu börjar snart vårt fredagsmys                            c",)

Rätt buss men ändå inte *asg*

Ja jisses så förvirrad man kan va! Skulle åka buss nr 3 hem nu ikväll från Knutpunkten och ja gick på bussen. Men ja tyckte den gick lite konstiga vägar och allt längre ifrån mitt håll och d visade sig att ja gått på bussen som gick MOTSATT håll *asg* Ja har aldrig åkt denna bussen men ja har sett vart den kör när ja varit nere i stan så ja tyckte d såg skumt ut *haha* Ja pratade med chauffören och han sa att den skulle tillbaka till Knutpunkten sen på mitt håll =P

Så d blev sightseeing för oss och bra valuta för busspengarna *asg* Jisses va ja satt och flinade på bussen *hihi* Har inte åkt buss på 12 år typ sen ja fick kortet och ja vete sören vart slutdestinationen e på buss nr 3 då ja aldrig kollat det och aldrig åkt den =P

Jag gick till min kusin Helena som bor en bra bit ifrån mig och d tog 1 h att gå dit i bra takt ;) Vädret va så skönt och ja måste komma ut! Blir knäpp av att bara sitta hemma ju dag ut och dag in =P E skönt att va ute och gå när vädret e ok ;) 5 km är d iaf mellan oss ;) Tack för idag kusin Helena, Benjamin ( deras son ) Mattias och Sirpa ;) Va mkt trevligt att se hur ni bor och snacka skit ;)

Första tabben ja gjorde idag va att jag hällde kokhett vatten i en halv liters flaska och schluuurp sa det så hade den krympt till en typ fyra deciliters flaska *asg* Etiketten bara trillade av rakt ner och flaskan blev toksmal! Haha ;)







Kalla mig Tabbis *asg* E duktig på att klanta till det och röra ihop allt =P Man får sig ett gott skratt och man lever längre på det samt att livet blir mkt roligare när man inte e som man skulle *haha*

Melinda gumman e riktigt stark med nu och kan hålla sig uppe jättelänge på magen samt att hon har vid ett antal tillfällen tagit sig framåt så hon lämnar ja på golvet eller i sittern där ja befinner mig ;) Soffan går INTEm att lämna henne i alls =P Envis, stark och villig till tusen ;)



Och här ligger hon totalt utslagen =P



Nu blir d te och mys i soffan                           c",)


1 år med Per baby ;)

Idag firade jag och Per 1 år tillsammans ;) Japp, ja blev gravid direkt när vi träffades och d va långt ifrån meningen men det blev meningen med vårt liv *ler* Ångrar det inte alls och vi är så lyckliga med vår fina dotter ;)

Ja gjorde hemmagjorda biffar till oss idag med ris och bearnaise sås och jisses va goda biffarna blev! Mina mest lyckade biffar nånsin ;)





Sen blev det ett snabbt familjefoto på oss 3 ;) Riktigt dåligt kort dock men e bättre än inget ;) Ska ta fina familjefoton en dag med digital kameran ;)



Detta kortet togs den 6 nov förra året när vi blev tillsammans ;)



Ganska mkt förändring på bara 1 år!

Nu blir d familjemys i soffan                         c",)

Halloween 1999 =P

Hittade en bild på mig från 1999 när ja firade Halloween =P



Those were the days *haha*                                 c",)

Halloween =)

Min äldsta lillebror Roger och hans fru Lina hade Halloween fest igår ;) Alla hade klätt ut sig duktigt ;) Här e några bilder ;)

Roger ;)



Tobias ;)



Linus ;)



Jesper ;)



Här e hela gänget på bild ;)



Mina brödrar va granna va? ;) Syrran e den rosa bebisen på bilden och hennes sambo Johan e den blåa bebisen =P Blev lite fest sugen igår faktiskt men d tar nog ett tag till innan jag, vi lämnar bort Melinda för fest ;) Vill inte va ifrån henne än ju ;) Min älskade Melinda gumman ;)

Roger & Lina ;)



Va hos mina päron igår och gick till kyrkan för att hedra minnet av min morbror Leif som dog i Maj i år =( R.I.P. Saknar dig trots att vi inte sågs så mkt senaste åren men vi har gjort så mkt kul ihopa och umgåtts så mkt. Hoppas du har det bra i himlen <3 Älskar dig morbror Laff <3

Här sitter pappa på bild med båda sina barnbarn ;)



Melinda sov ingenting på dagen igår så när vi kom hem va hon hungrig och hon däckade såhär efter att pappa Per matat henne =) Hihi =)



Idag firar jag och Per 1 år tillsammans ;) Blir inget speciellt gjort då vi inte har råd =( Får ta d en annan dag ;) Får njuta med vår Melinda istället ;)

Älskar dig Per och vår Melinda ;)

Grattis på 1 års dagen Älskling                             c",)

Tänkvärda ord ;)









Kolera ( Lera från kor eller?! =P )





Trick or treat                             c",)

Min Älskade Dotter <3

Är sjukt så kär man kan bli i ens barn ;) Melinda e en sån underbar och fin dotter ;) Äskar henne över allt annat i denna världen och ja, hon går om kisarna och Per med stormsteg =)

Hon förgyller ens vardag i detta trista gråa vädret och får mig att må bra fullt ut ;) Hon skänker mig så mkt glädje med sitt jollrande och leende ;) Hon jollrar en hel del och håller låda och ler så mkt att man bara vill krama henne hela tiden och aldrig släppa taget ;) Älskar dig Melinda ;)

Man vet inte vad äkta kärlek är förrän man fått barn ;) Är så härligt med denna känslan med kärlek till ens eget barn ;) Obeskrivligt stor känsla som slår allt ;)

Här har jag och Melinda lite mys ;) Nybadad bebis luktar sååååå gott ;)



Zazzi är duktig på att natta Melinda ;)



Idag är det Halloween ;) Blir ingen fest för vår del, vill inte lämna bort min bebis för en fests skull =P Vill inte va ifrån henne ju! Dröjer innan ja kan lämna ifrån henne ett par timmar eller en natt. Blir till mamma och pappa isåfall när hon ska lämnas iaf ;) Där får hon all kärlek och närhet som vi ger henne ;) E så rädd om min gumma så ja kan nog bara lämna henne till dem utan att få ont i magen eller va orolig för dem kan barn och älskar barn ;) Vi e ju inte 6 helsyskon för ingenting =P Hihi ;)

Här sussar hon så sött i bilen i väntan på att bilen skulle in på besiktning ;) Hon e så sjukt söt i alla dessa fina overaller med öron och allt sött på ;) Man vill ju bara äta upp henne ;)



Happy Halloween                                       c",)

Nya H&M kläder i present ;)

Idag kom det nya H&M kläder från Pers snälla syster ;) Så fina kläder till Melinda gumman ;) Hennes Julklänning e med kommen nu ;)

Preview på hennes Julklänning när den ligger på henne ;)



Såååå sött ;) LÄNGTAR till Jul så ja kan klä upp henne så fint <3

Här kommer bilder på kläderna hon fick av Pers syster ;) Tack så hemskt mycket än en gång Mona med familj ;)



















Nu så söker ja efter hennes nästa garderob så man har lite kläder redo ;) Får börja i tid så man kan göra fynd ju ;)

Har varit ute en runda idag på 2½ timme och gått med Melinda ;) E skönt att komma ut trots skit höst vädret och kylan som kommer med den =/ Skulle vilja gå i ide tills våren e kommen ;)

Nu ska ja natta Melinda gumman                           c",)

Mys stund ;)

Här myser jag med min underbara dotter ;) Älskar att ha henne på bröstet och bara mysa ;) Finns inget bättre och sen somna ihopa eller bara vila och småblunda ;)



Här e vi hos syrran och Dino myser med Melinda ;) Blixten e så skarp på min kamera i mobilen så d blir aldrig bra bilder på Melinda på kvällen alls =/



Den söta outfiten fick hon av syrrans sambos mamma och pappa ;) Sjukt sött på henne ;) Ska åka till dem en dag när vi ändå ska till syrran elller åt d hållet så dem kan få träffa Melinda gumman ;)

Kände mig lite kass igår, smått febrig typ men känner mig mkt bättre idag iaf som tur är ;) lir ofta små dålig på höst och vinter =/ Hatar kyla, höst och vinter =P Usch! Nej 25 plus grader året om hade varit kanon ;)

Nu blir d mys under filten med Melinda                          c",)

RSS 2.0