Delary kisarna blir en vecka idag ;)

Körde till Christian igårkväll och sov här ;) Såg Eden Lake igår, en skräck film som va riktigt bra ;) Annars har vi bara tagit d lugnt och skönt ;) Har kelat med dem små kisarna med och självklart har ja nya foton på dem små liven *ler*











Dem e bara SÅÅÅÅÅÅ underbart söta dem små liven!!! Vill ha känsla!!! Där e en som e större än alla dem andra och den ska Christian behålla tror han ;) Ja tycker han ska behålla Tiger den som e helt mörk tigrerad ;)

Då blir d HBG festivalen imorn och festa loss och vända upp och ner på HBG *ler* Har inte varit ute på år och dag så d ska bli riktigt kul ;) Blir singel för fest med pågar sen utgång i vimlet och i dimman ;)

Meow                                   c",)

My new look ;)

Idag rök mestadelen av mitt hår av ;) Va så trött på d blonda slitna håret och kände mig så ofräsch! Underbart skönt va d att få av det ska ni veta!!! Luftigare och finare hår ;)

Före och efter bild kommer här ;) Tack Nejia för klippningen ;) Du e grymt duktig *ler*





Blev riktigt riktigt nöjd med min frisyr ;)

Snart HBG festivalen så då blir d utgång och partaj i min nya look och i fina kläder *ler*

Hälsade på en kill kompis i Västra Karup igår och sov där tills idag. Har lärt känna honom via hans föräldrar när ja körde Hemglass. Vi gick på samma skola på gymnasiet men då kände vi inte varandra ;) E så kul att träffa nya vänner ;) E så social av mig så ja har lätt för att få kontakt med allt och alla ;)

Sitter hos syrran och hennes sambo nu och njuter i den varma sommar värmen så här på kvällningen ;)

Kramizar                                       c",)

En vecka semester kvar nu bara =(

Veckan har gått snabbt! Nu har ja bara en vecka semester till =P Men men, e bättre än inget ;) Har inga planer alls denna veckan mer än att ja ska ut på HBG festivalen en kväll tror jag och svira =P Har inte hänt så mkt mer dessa dagarna heller. Vädret har varit lite kyligt så ja har mest suttit inne och kopplat av med Sara ;) Hon röjer än där hemma men d börjar närma sig slutet iaf ;) D blir riktigt fint där nu ju ;)

Va på kullen häromdan med en killkompis med och tog lite fina bilder där ;)











Det är så himla fint ute på kullahalvön ;) Va längesen ja va där ute sist! Va nog 2 år sen iaf!

Tog lite fina sexigare bilder igår på mig ;) En kompis tog bilderna ;) Dem blev riktigt fina och sexiga fast ändå anständiga på ngt sätt ;)







E kul att styla upp sig lite ibland ;)

Nej nu blir d duschen om en stund sen fixa ärenden sen möte med jobb!

Take care                         c",)

Fredag och nu e man i Hässleholm ;)

Nu e ja hos Björn i Hässleholm med mina 2 kisar ;) Vi va här i tisdags med tom onsdag ;) Som vanligt har vädret varit hett och smått kvavt ute. Men vi e aldrig nöjda  =P

Till en ny positiv sak ;) Ja har inte varit sugen på att röka senaste veckan så ja har slutat ;) Tog en cigg imorse men d va inte ngt gott så nu skiter jag i det ;) Hoppas inte ja blir tokfet bara! Då e ja tvungen att börja röka igen! Blir ja tjock så vet ja inte va ja ska ta mig till och ja äter väldigt lite och relativt nyttigt så ja hoppas att ja kan hålla vikten nere och gå ner ännu mera!

Tog några få bilder på en kise unge i min hand igår ;)



Hamnade på en fest igår i Delary hos vänner till Christian ;) Hade riktigt kul där ;) Ja va den enda nyktra iaf men ja hade riktigt kul ändå som vanligt ;) Lite partybilder på gänget här ;)



Natten slutade med att vi va 5 st som gick in på det gamla pappersbruket i Delary. Kusligt ställe som varit igenbommat i många år och kl tre på natten skulle klart vi in där! Dem försökte skrämma mig och Therese men vi höll oss någorlunda lugna. Men där va riktigt creepy! Man skulle lätt kunna spela in en skräck film där iaf!

Sist men inte minst så kommer här en ego bild på mig från igårkväll ;)



Nej nu ska vi se Polis skolan och mysa med kisarna och förhoppningsvis så somnar man i god tid! Somnade vid sex tiden imorse och vaknade och gick upp vid 14 tiden =P D va en tuff natt! Hahaha!

Choose or loose                          c",)

Nu e där 5 kiseungar!!!

Plötsligt va där 4 st kiseungar och nu e där 5 kiseungar ;) Hihi ;) Undrar om d kommer fler ;)





Alla e svartvita förutom en som e nästan helt svart, där e ytterst lite vitt på den ;) Fy fan va dem kommer va äckligt söta om 3 veckor!!!! Gah!!!

Älskar kisar                       c",)

Road Trip med kisarna än ;)

E ute och far med kisarna än ;) Hamnade i Osby igår efter ja varit i Hässleholm och i Örkelljunga. Pratade med Linda, en av mina brödrars flickvän. Va där ett tag sen körde ja till Älmhult till Christian och sov där med mina kisar ;)

Finns så många roliga namn på små orter ute i skogen och här kommer en som ligger här i skogen i småland ;)



Sen vaknade vi imorse vid halv åtta att Hairry boy skrek och skrek och då va d dags för henne att föda kise ungar så man va lite barnmorska vakt ;) Hon fick 3 st fina söta kisar! Halv åtta kom första sen kl åtta kom nr två och halv nio kom nr tre ;) Den med mest vitt kom först sen kom den med lite mindre vitt som nr två och till sist den som e helt mörk ;)





Njuter riktigt mkt av min semester ;) E runt lite här och var och njuter av vädret och alla mina vänner som jag är hos ;) UNDERBART!

Nej nu ska ja ut och njuta av vädret med kisarna ;)

Simma lugnt allijoppan                     c",)

Semester glidaren ;)

Ja nu har hon 2 veckors semester ;) Ja har varit runt lite hos lite vänner dessa senaste dagarna ;) Christian i Älmhult, Mattias i Kristianstad sen hos Björn i Hässleholm ;) E så skönt att va singel och göra va man vill när man vill ;)

Just nu e ja hos Ukki och Mummo och kopplar av ;)

Lite bilder kommer upp här nu ;)

Ån hos Christian i Delary ( vid Älmhult )



Finja sjön vid Hässleholm ;)



Ukki & Mummos pool ;) Ljungaskog bor dem i ;) Isa deras hund e med på bild och även Zazzi och Calibra ;)



Kisarna vaktade sovrummet hemma hos Björn =P Haha! Tog med dem till honom ;) E borta så mkt så ja kände att ja ville ha med dem när ja va iväg ;) Då har man ingen brådska hem iaf ;)



Björns lägenhet va riktigt fin ;) Kisarna kände sig hemma direkt och dem gillade Björn ;)

Annars så e d så hett om dagarna att man inte orkar göra ett skit! Kisarna ligger helt avslagna i värmen där dem kan hitta skugga när dem e ute. Stackarna =( Skulle rakat dem, ska kolla upp det för dem mår mkt bättre av det ;)

Dagens roliga bild kommer här ;)



E tvungen att lägga in en till =P E i Älmhult dessa e tagna ;)



Vad är ett lökjärn?! Eller d finns kanske ngt som heter så =P Va vet jag, ja e bara en förvirrad blondin ;)

Mkt mer än så har inte hänt på denna fronten =P Har röjt en del där hemma med för att få ordning i röran ;) Sara e duktig och röjer mkt hela tiden! Hon har en del saker som hon packat ner. E lättare att hålla rent när d e mindre prylar i huset ;)

Nej nu ska ja njuta i solen och i poolen och bara koppla av sen får vi se vart ja hamnar ikväll ;) E så spontan så ja kan hamna vart som helst *ler*

Sola & Poola                                   c",)

Tropiskt kvavt klimat!!!

Ja fi fan va d e kvavt och hett ute! har varit det i många dagar nu! Räcker man sitter stilla så rinner svetten bokstavligen av en! E riktigt äckligt! Har knappt sovit dessa nätter pga värmen. Mår inte bra alls och kan inte tänka klart! Hoppas verkligen d blir skönt sommarväder igen snart, detta tar kål på en, älskar värme men inte när d e kvavt så man inte kan leva.

E mkt jobb nu denna veckan med sen e ja som sagt ledig i 2 veckor ;) Ska bli så skönt ;)

I lördags hamnade jag på fest med syrran hos Anders ;) Hade riktigt kul på festen! Blev relativt onykter med! Haha! Ibland känner man för att supa till det ju ;) Sov ingenting den natten sen körde jag till Kristianstad på söndagen och blev där till måndag morgon hos Krille.

Lite festbilder kommer här från i lördags ;)









Tog inte mkt fler bilder än såhär =P Har blivit så dålig på att ta bilder =P

Annars händer inte mkt här mer än jobb och fixa hemma så där ser snyggt ut. Sara bor hemma nu ett tag och röjer där mm. D går sakta framåt med städningen då vädret tar livet av en så orkar man nästan ingenting om dagarna ju! Vi ska alltid klaga på ngt annars e vi inte nöjda ju =P Så fungerar vi människor och vädret e vi duktiga på att gnälla om!

Får se om d blir Kristianstad sen igen på lördag och gå ut på Kristianstad dagarna och röja ;) Fick fixat nya naglar igår med hos Lutti ;)



Så nu e man fin till semestern ;) Har ingenting planerat då ja bara jobbar halvtid så då räcker inte pengarna så långt =( Men ja söker jobb hela tiden så tids nog ska ja nog hitta ngt då ja vill jobba heltid ;)

D va 32 grader häromdan och här kommer bildbevis på det ;)



I lördags hade ja med Steffi ( Jörgens dotter som bor på ovan våningen ) till syrran och badade länge och hade roligt ;) Hon ville följa med mig och bada ;) Hon blir 7 år gammal idag ;)



Så mer än så har inte hänt dessa dagarna. Ska bli skönt med helg snart så man kan börja sin semester och bara koppla av och njuta riktigt mkt ;) D behöver jag! Har dock en del ja måste fixa med men d lär ja hinna med ;)

Hot potato hot hot potato hot potato hot                                       c",)

En veckas jobb sen semester i 2 veckor *wii*

Jobbar nästa vecka med sen har ja semester i 2 veckor ;) Gotte!!! Ska bli sååååå skönt ;) Denna veckan har d bara blivit jobb och inte mkt mer =P Haft nån dejt och fler dejter kommer det ;) E kul att träffa nytt folk och förr eller senare så fastnar man för nån underbar kille men än så länge har ja ej funnit The One For Me! Letar inte utan kommer d så kommer d ;) Tänkte slänga upp lite bilder bara som ja glömt lägga upp =P















En bild ( eller flera bilder ) säger mer än tusen ord ;)

Har inte så mkt mer att skriva om faktiskt =P

Detta är det rätta måttet på kärlek :
När vi tror att endast vi kan älska,
att ingen annan har älskat före oss,
och att ingen annan kommer att älska på samma sätt som vi ;)

Du kan ge utan att älska
men du kan inte älska utan att ge...

Kärleken känner inget djup
tills det är dags att skiljas...

Den ensammaste platsen i världen är
det mänskliga hjärtat när kärlek saknas...

Många flickor e väldigt romantiska.
De förväntar sig en kärleksförklaring med en ring i ;)

Vilka dumma saker människor säger
när dem är fulla eller kära!

Av alla mänskliga passioner är kärleken den starkaste
eftersom den attackerar samtidigt huvud, hjärta och sinnen.
Kärleken sitter inte där som en sten,
den måste skapas, som bröd och göras om
hela tiden och förnyas!

Blev lite poetisk nu bara ;) Hittat dessa fina dikterna i en bok ;)

Kärlek e så underbart!!! Längat tills ja blir riktigt kär för d va längesen ja va tok kär!!!

Älskar singel livet så ja klagar inte men förr eller senare lär ja hitta nån som kan göra mig lycklig och som kan uppfylla mina krav ;) Är kräsen som bara den så d lär ta tid innan ja hittar rätt skulle ja tro =P Letar inte utan d blir lite dejter hit och dit med killar som vill ses och som ja e nyfiken på ;)

Ha en härlig helg i det 30 grader varma, heta och sköna sommar vädret                       c",)

Nu e Lova döpt ;)

Söndagen blev d dop för Lova Maire Alma Gullberg ;) Jag och syrran e faddrar och Lutti är Gudmor ;) Lova va snäll i kyrkan och hon nästan somnade =P Men hon e alltid snäll tycker jag och hon ler väldigt mkt ;) Hon e så söt lilla Lova ;) Tog inte så många bilder dock på dopet och efter, blivit dålig på att ta bilder nuförtiden tycker jag =( Men här e några bilder ;)



Hela vår familj tog upp en hel del bänkar i kyrkan ;)



Denna fick Lova av mig samt ett guldhalsband med en nyckel och ett hjärta som ja inte tagit nån bild på =P



Annars har d inte hänt så mkt mer dessa dagarna mer än att ja kopplat av i värmen då ja va ledig hela helgen ;) E så skönt att kunna koppla av ibland! har jämt att göra annars tycker jag =( Tiden räcker inte till känns d som och nu jobbar ja heltid då en kollega har semester i 2 veckor sen går ja på semester i 2 veckor ;) Har inget alls planerat utan ja ska ta en dag i taget ;) Har hittat boende till Voxen med ;) Han ska bo hos grannen där han blev upphittad. SÅ glad ja blir att ja hittat hem till honom!!! Han går inte överens med Calibra alls nämligen =( Ska hälsa på honom imorn och prata med den nya ägaren ;)

Va d gäller mig om hur jag mår så mår ja inte på topp alls nu =( Varken i kropp eller själ =( Inget känns kul och allt e bara så himla jobbigt =( E aldrig nere på sommaren annars men nu e ja riktigt nere =( Vet snart inte vad ja ska ta mig till =(

Saknar en viss person oerhört mkt                                c",)

Ledig hela helgen i värmen ;)

Ska bli 30 grader varmt i helgen och d ser ja fram emot då ja ska ligga och sola och bada *ler* Dop på söndag dock men lördag kan ja njuta ordentligt ;) Livet e bara så underbart när man e singel på sommaren i värmen och kan njuta var som med vem som ;) E kul att lära känna nytt folk ju *ler* Man blir en erfarenhet rikare för varje ny människa man träffar ;)

Ikväll blir d bara lugnt och förmodligen ngt mys *hehe* Ska bara njuta hela helgen ;)

Denna veckan har inet hänt så mkt mer än jobb och va ute och njuta ;) Va d gäller Krille så e vi vänner och inget annat. Vi har riktigt kul ihopa och trivs med varandra men på ett vänskapligt sätt.

Känns som om denna sommaren kommer att bli helt underbar med flörtar och mys och kanske hittar man nån Mr Right ;) Letar dock ej utan sker d så sker d men ja ska njuta riktigt av singel livet och mingla och hitta mig själv så kan ja må bra fullt ut ;) Ska sluta röka så fort ja e på topp igen ;)

Körde ner till en killkompis som bor i Tommelilla häromdan med och blev där över natten ;) Han hade trist så ja kom och livade upp hans värld ;) Va många år sen vi sågs! Går alltför långt mellan träffarna med många vänner. E så svårt med när man har så många vänner med! Men ja försöker göra mitt bästa iaf ;)

Hade grillkväll hemma igår med Mille, Jörgen och Jimmy så d  händer alltid ngt i mitt liv *ler*



Gillar silver och stål smycken nu när man har fått lite brun färg på sig ;) Utan smycken skulle ja förmodligen dö! Älskar smycken! Helst guld men silver gillar ja med ibland.

Jag och Zazzi blev fångade på bild igår ;)



Vad tror du hände häromdan när ja va ute och körde i godan ro? JO! En jävla duva sätter sig i mitt ena plastgaller i fronten!!! Arg ja blev då!!! Jävla tur för duvan att bilen inte fick, bula eller spricka. Va bara gallret som hoppade in en bit. Bild på duvan i fronten ser ni här nedanför *arg* Tur för duvan att den dog! Djur gillar inte mig på vägen alltså =P Vildsvin, rådjur och duva! Daniels hund satt fint i min bil med när ja va hos honom i Tommelilla ;) Sen har vi syrrans och hennes sambos pool på sista bilden ;)



Simma lugnt allijoppan i helgen och gör inget som inte ja skulle göra *haha*                       c",)

RSS 2.0