Vecka 29 ;)

Då va det dags för lite magbilder igen ;) Vecka 29 nu ;)





Råkade ta en på mitt face med =P Ska färga mina ögonbryn igen ser jag =P



E åskvarmt ute nu så ja e helt genomsvettig! Puh! Har studsat runt och städat och kört en maskin tvätt och allmänt fixat lite ordning lite här och var hemma i den mån jag kan ;) Alla kataloger, papper mm hamnar i högar på bordet i vardagsrummet då vi inte har några möbler, byråer eller dyligt att ha sakerna så man försöker hålla ordning så gott man kan ;)

LÄNGTAR tills soffan e kommen =) Slippa dessa obekväma stolarna och den låga säng soffan som jag knappt kommer upp från nu =P

Fick en glad nyhet med idag och jag får välja en helt ny mobil *ler* WIIIII!!!! Får förmodligen besked imorn på vilken summa jag har mig att röra mig med för att välja ny mobil ;) Ska bli SÅ SKÖNT att ha en ny bra mobil och slippa gå med gammalt skräp som man vantrivs med =/ Tack Katja ;)

Slut för idag tack för idag                                 c",)

Halvdag med Mamma och Jesper ;)

Idag har jag umgåtts med mamma och med min minsta bror Jesper ett par timmar här i Hbg ;) Gick lite i stan och vi va hemma hos mig och Per med en sväng och bråkade med kisarna *fniss* Jesper fick av sin tandställning idag =) Är trevligt att umgås med familjen och bara va ;)

Sasse och Ia ( ett par ja känner ) blev föräldrar idag 08.10 till en liten sjukt söt Simon ;) GRATTIS till er än en gång ;) En annan vän till mig blev mamma den 22 Maj till en pojke som ska heta Leo ;) E värsta babyboomen nu tycker jag med folk som ska ha barn *ler* Båda mina vänner fick sin första precis som jag ska ha i Augusti ;)

Vi ska på profylax imorn för första gången så får vi se vad d e för ngt ;) Ska bli trevligt ;)

Vädret idag har varit ca 25 grader men det har varit lite för blåsigt dock men d svalkar skönt iaf ;) Hade tänkt åka ner till stranden nånstans annars vi 3 och bara glassat men d kommer fler dagar ;) På torsdag ska ja till mina päron för Linus min näst minsta lillebror ska laga Pers traktor oj förlåt, volvo =P

Fick en söt bild på Lova när jag va i Munka hos mina päron i söndags och firade Mors Dag ;)



TITTUT =)

Nej nu ska ja pyssla lite arrangemang och städa                                   c",)

Mors dag arrangemang ;)

Har idag gjort ett arrangemang som Per Baby ska ge till sin Mamma imorn på Mors Dag ;) Ett enkelt men snyggt arrangemang fick jag ihopa ;) Ska få ihop ngt till min mamma med tänkte jag ;) Jag och Tobbe ( en av mina brödrar ) va iväg och handlade Mors Dag present till Mamma innan idag ;) Mamma behöver piggas upp lite med nu då hennes bror gått bort ju =(

Det går i vågor med det här gråtandet efter saknaden av Morbror Laff =/ Han bodde 7 år på Fillipinerna dock men vi har umgåtts så sjukt mkt innan han flyttade utomlands och vi har många minnen av honom ;) Bla låten Life is life med Opus där både jag och Laff skrålade : Leif is Leif =) Den spelade vi ofta när vi festade eller umgicks ;) Hoppas han finner frid där han är nu och mår bra ;) Älskar dig och kommer aldrig att glömma dig Morbror Laff. Vila i frid <3





Nu ska jag hålla kväll och mysa                                  c",)

Trist vårväder =(

Regn och d skiftar till blåst sen regn och blåst med grå trist himmel =( Tråkig vår japp =P Dock gillar kisarna när d regnar så dem sitter på första parkett ;)



Men enligt väder gubbarna så ska värmen komma tbx igen på tisdag nästa vecka så vi får väl hålla tassarna ;) Man e ju trött som man e i graviditeten och detta vädret gör en mkt tröttare så man e helt slut när man e hemma bara =P

Kryss i taket blir det om man orkar dammsuga och städa mm  hemma när man e så trött och off =P Försöker hålla så fint ja kan hemma men kroppen orkar inte städa i den takten ja vill och brukar göra i så ja får ta d lugnt ;) Tycker om att ha d fint och städat trots 2 st hårbollar och 1 st Per som skitar ner *hihi* Skämt åsido med Per ;) Kisarna e duktiga på att damma ner iaf. Ska försöka hitta nån med rakapparat så vi kan raka Calibra för han har såna fruktansvärda knutor i pälsen som sitter ända in i roten som inte verkar försvinna så ja måste raka honom lite. Zazzi har alltid haft len och fin päls men Calles päls e så tjock och fluffig.

Ikväll blir det minnes stund för Morbror Laff hos Ukki & Mummo så efter jobb kör jag dit direkt. Vädergudarna sörjer med min morbror för vädret har varit grymt dåligt sen han dog =(

R.I.P. Morbror Laff <3                                             c",)

Gula Hibiscusen blommar ;)

Nu blommar det i löken *haha* Skämt åsido =P Min vackra gula Hibiscus blommar med nu ;)





En liten syrk är denna blomman jämfört med mina 2 jätte Hibiscus blommor som blommar nu med ;) Längtar tills den lila rosa Hibiscusen blommar för den är grymt fin i färgen den med ;) Min lilla röda blommar med nu igen såg jag precis ;)

Blir bara en lugn dag idag, Per e ledig han med så vi ska bara  ta d lugnt ;) Ska ev till en tjejkompis sen ikväll en runda och lämna en stor växt till henne och lite skott av lite växter som jag har ;)

Pussilur                                    c",)

Vecka 28 bilder =)

Då kommer här lite magbilder i v 28  ;)







Varje torsdag går jag in i ny vecka så i helgen kommer d nog fler bilder ;)

Gjorde ett blomster arrangemang innan idag som jag ska ge bort till syrrans sambos föräldrar där ja va på middag i fredags ;) Blev ännu en gång riktigt nöjd med detta arrangemanget ;)







Ska göra ett till arrangemang som jag med ska ge bort som jag lovat bort ;) Den är halvfärdig just nu så vem vet, ja kanske blir klar med den sen idag ;)

Har planterat om en massa växter och blommor här hemma idag och pysslat lite med arrangemangen ;) Min gula Hibiscus blommar snart med så inom kort kommer det bild på den här ;)

Blåser sjukt mkt här idag men solen e iaf framme men det är alldeles för blåsigt för att va ute och gå eller ngt. Vinden e så stark och envis så det blir pyssel och städning hemma idag bara ;)

Blås nu inte iväg på er                                          c",)

Nu blommar vi igen =)

Nu blommar 2 av mina 4 Hibiscusar igen *ler*



Tok blåser en hel del idag och vädret e väldigt ostabilt med regn, mörka moln och lite sol =P Skumt väder det här =P Har kommit hem från jobb nu så ja ska nog pyssla lite ;) Ska göra 2 blomster arrangemang iaf som jag ska ge bort ;) Har lovat bort 2 st ;) Måste iväg och köpa jord först bara, glömde handla det när ja handlade efter jobb klart *gravid minne*

Detta halsband fick Katja av mig i lördags ;) Äkta silver med äkta blå fin stor Topas ;)



Längat efter min nya mobil                                 c",)

Dålig sömn men tur man har familjen ;)

Har sovit så sjukt dåligt sen den tråkiga nyheten kom om min morbror =( Tackar min underbara familj och släkt för att dem finns till och att vi är så sammansvetsade. Tackar Min Per för att han är så underbar som han är och finns i mitt liv. Då jag varit med i en aallvarlig bilolycka så ser jag annorlunda på livet med. Jag tar en dag i taget och är så tacksam för så lite och tar ingenting för givet längre.

Igår va jag med Mamma, Jesper, Linus och Malin i några timmar på Väla bla och det va riktigt trevligt ;) Fyndade en fin lång klänning som ja ska ha på mitt kalas samt ett annat långt linne som ja kan ha nu och ev även efter graviditeten ;) Tack för en trevlig dag igår Mamma och med mina 2 minsta brödrar =) Behöver komma på andra tankar och ge sig ut och bara va och umgås med nära och kära ;)

Sov så dåligt i förrgår natt så idag e ja grymt trött trots att ja sovit i 7 timmar inatt iaf. en ja e ledig onsdag och torsdag så jag får vila upp mig då och jag har inget krävande planerat alls utan jag tar dagen som den kommer ;)

Fick en förfrågan av en killkompis om att provsjunga till deras band då dem söker en sångerska ;) ÄLSKAR att sjunga men jag behöver öva upp dem höga tonerna dock men det va inga problem sa han för hans syster e sång pedagog *ler brett* Åh så lycklig ja blev över att han vill ha med mig ;) Han har hört mig sjunga mkt förr men det va för iaf 5 år sen =P Har kunnatr sjunga rent och ta tonerna rätt så det ska jag klara av att göra igen ;) Finns intresse och kapaciteten så ska det gå vägen =)

Simma lugnt                                                     c",)




RIP Morbror Laff <3

Igårkväll svensk tid 17.45 gick min morbror bort efter en sjukdom =( Han blev bara 45 år gammal =( Hoppas att du har det bättre där du är nu Laff <3 Leif hette min morbror och dem senaste 7 åren har han varit bosatt på Filippinerna med sin fru sen 6 år tbx och deras son som blir 3 år nu i Augusti. Det va ett par år sen ja träffade honom sist med =(

Innan han flyttade utomlands så hade vi väldigt bra kontakt och umgicks ofta. Har många fina minnen med min morbror som alltid kommer att leva kvar i mitt minne och i mitt liv  för alltid. Familjen och släkten har alltid stått mig nära.

Idag va jag hos Ukki och Mummo och tröstade dem. Mamma och min moster va där med och tröstade sina föräldrar och fanns till hands. På fredag ska vi ha minnes stund för honom hemma hos Ukki och Mummo så jag kör dit efter jobbet.

Fick denna tråkiga nyheten när ja va på en tjej kompis 30 års fest men som tur va så lyckades jag hålla skenet uppe tills jag kom hem till Min Per och mina 2 hårbollar till katter.

Vila i frid Morbror Laff <3

Hade riktigt trevligt på festen igår hos min vän Katja iaf trots allt. Tack Katja för en underbar fest och Grattis än en gång på dig gumman ;) Tog bara några få bilder på festen så här kommer dem ;)





Hennes underbara son Lucas och bredvid sitter Ronja som är dotter till en kollega till henne ;)



Ett riktigt bra live band hade hon med på festen som är nära vänner till henne ;)



Duktigt urkass bild dock =P Mobilen tar inte så bra bilder i mörker =P

Mitt i en långdans så rök en Marschall över mitt ben =P



Såg ju skadad ut med blod färgen *haha*

Vädret idag har inte varit bra alls i princip. Massor med regn och åska med blixtar på det i massor! Tog några få bilder på den mörka himlen hos Ukki och Mummo och på fina vovven Isa ;)











Nu har man kommit hem och landat i säng soffan och ska bara koppla av och se om man kan sova ngt inatt. E så jobbigt för man vet inte vad man ska göra eller hur man ska hantera det =( Han blev begravd imorse kl 08.00 svensk tid. Det är ett fattigt land utan kylrum mm så dem begravs väldigt fort därnere efter att dem har dött.

Är så skönt att han slipper lida mer och att han inte ligger i respirator eller annat som håller honom vid liv trots att det inte blir bättre och att där inte finns ngt att göra. Där fanns ingenting alls att göra åt honom =(

Rest In Peace Laff, du finns alltid i våra hjärtan                           c",)


Mys i Bjuv sen i Mörarp ;)

Körde till syrran igår förmiddag och hade mys i solen i deras trädgård hela dagen ;) Maria kom med sin dotter Elizia och Mona kom med sina 2 barn Olivia och Wille ;) Vädret va sisådär varmt så det blev inget bad för min del =P Kajsa, Olivia och Dino badade dock *knäppisar* 16 grader kallt vatten ju =P

Här har vi Olivia och Elizia på bild ;)



I bakgrunden skymtar vi Maria, syrran och Mona ;)

Monas 2½ månad gamla Wille ;)



Han ligger och sover i Johans knä här ;)

Sen på kvällen skulle dem till Johans föräldrar på middag då hans pappa blir 61 så ja körde dem dit och det slutade med att jag blev där på middag ;) Riktigt god husmanskost och goda efterrätter mm *mums* Tack Jan Erik och Gun Britt för en god middag och trevlig kväll ;)

Jan Erik älskar att pyssla i trädgården och här  kommer lite bilder på deras fina damm ;)









Lite skymtar av alla fiskarna ;) Han har ca 50 guldfiskar här och lite karpar ;)



Vädret ser ut att bli anon idag med men ja får hålla mig hemma då ja ska på 30 års fest hos Katja ikväll kl 17 ;) Hoppas bara vädret e kanon imorn med så ja kan ge mig ut till syrran igen för en heldag i trädgården eller ngt *ler* Sitter helst inte i en lägenhet på sommaren utan ja e hos folk med hus och trädgård och njuter i den fria naturen där ;) Har inge frihet i en lägenhet alls eller trädgård =P

Sola lugnt                                       c",)

Kisemys =)

Mina kisar e duktiga på att samsas om att va keliga ;) Calibra e tok kelig på morgonen och Zazzi e tok kelig på kvällen så det är skönt ;) Älskar mina hårbollar ;)

Här e Calle på morgon kvisten med mig ;)



Zazzi kommer alltid när ja ska gå och lägga mig och då kan det se ut såhär ;)



Har varit hos barnmorskan idag och gjort Glukos behandling. Många har sagt att det är riktigt äckligt och sött men man ska ha med sig en citron att klämma i drickan så smakar det bättre och det smakade bra. Dock fick man ej äta 8 timmar innan eller dricka så man va lite illamående då man va hungrig =P Skulle sen sitta i 2 h innan dem tog prover och mitt prov va bara bra samt mitt urinprov och den lilla växer  som den ska och hjärtat lät jättebra mm ;)

Nästa gång ja ska besöka barnmorskan blir den 1 Juni då vi ska på profylax kurs ;) Om inte Pers schema ändras så ska han med då. E viktigt att han följer med då det är han som ska stå vid min sida när det väl gäller ;)

Ska gå till lite läkare med för att röntga mitt bäcken i v 36 mm för att se om min kropp klarar av en vaginal förlossning pga min rygg skada och min skolios skada som ja fick i bil olyckan för snart 9 år sen. Tiden går sjukt fort! 9 år sen blir det nu den 12 Juni! Vill föda vaginalt, vill inte ha kejsarsnitt så vi håller tassarna att det går vägen ;)

Har dåligt väder här idag med =( Moln och blåst men tempen visar runt 15 plus grader. Saknar solen så man kan va ute och njuta och må bra fullt ut ;) Har lyckats bli av med min förkylning med men nu e Per tok förkyld och har riktigt ont i halsen så han e helt slut efter jobb och på jobb men han vill inte va hemma. Han blir bara sämre av att jobba men det är hans val och man blir ju inte hemma för vad som helst ju. Så länge inte han har feber så fungerar det men han e väldigt dålig =( Stackaren =( E ju värre än att föda barn säger han. Haha! Män e så roliga när dem e sjuka =P

Haj haj                                       c",)

Min nya hårfärg =P

Tog en bild idag på min nya blandade hårfärg ;) E lite ljusare nu iaf ;)



Ja va ju riktigt mörk innan i håret =P Vill ha mitt ljusa hår igen men d kommer tids nog ;) Sommaren lär göra sin del av blonderingen på håret iaf =) Trivs bäst i blont hår men e skönt och kul att färga d så mörkt som jag har haft det då och då samt klippa kort ;) Man behöver förändring ibland ;)

Vill ha långt hår nu igen och det växer så det knakar nu ;) Behöver klippa topparna med nu dock så d får ja ta i dagarna ;) Måste lämna in min mob med =( Igen =( Vil inte va av med den i mer än en vecka typ, sist va den borta i 2 månader =( Orka =(

Going down the drain with all this rain                                             c",)

Min laxröda Hibiscus blommar nu med ;)

Nu blommar min tredje Hibiscus ;) Laxröd och den är såååå liten i blomman jämfört med dem 2 andra jag har ;)



Dem andra 2 kommer nu här i repris så kan man se storleks skillnaden =P





Ganska stor skillnad på dem japp ;) Finns så många olika färger på dem och jag skulle vilja ha den som e knall orange samt den som är knall gul sen en lila ;) Gillar inte dem dubbel bladiga utan det ska va dessa enkelbladiga blommorna för dem är finast ;)

Idag blir bara en slappe dag. Vädret suger så det blir mys dag och Per e ledig idag med ;) Ska väl snart dammsuga sen duscha så man får gjort ngt vettigt iaf =P Slänger väl igång en film senare skulle ja tro ;) Ska busa och kamma kisarna lite med och klippa hårtussar på Calle bus =P Zazzi får aldrig såna hårtussar men Calle får det ofta. Skulle vilja raka dem delvis men det gillar inte Per =P Jävla ägg =P E skönt för dem nu när det är varmt ju och dem gillar det med för ja har rakat dem förr och dem blir mkt piggare och studsigare samt dammar mindre vilket är ett stort plus i kanten *ler*

Have a nice week                                      c",)

Vecka 27 ;)

Tiden bara springer iväg! Nu väger den lilla ca 1 kg och är ca 34 cm från huvud till tå ;) Vissa dagar e den mer livlig än andra dagar ;) ÄLSKAR när den sparkar och rör runt i magen *ler* Sparkar nästan bara nertill för det mesta ;)





Fötterna e borta nu =P Hihi ;)

Igår efter jobb så körde jag till min moster Sirpa och umgicks med henne och hade det mysigt ;) Blev så sjukt trött så jag sov över där med och det va trevligt samt att hon behöver sällskap nu efter allt strul med Leffe. Vi alla i familjen, släkten har varit så oroliga över Leffe men han ska åka hem imorn och han mår mkt mkt bättre ;) Pga dålig information och dålig engelska därifrån så har allt blivit så himla fel!

Är trevligt att umgås med familjen och släkten tycker jag och va stöd för varandra ;) Känns skönt att kunna va till hjälp och min moster uppskattar det och jag upskattar det med och vi trivs i varandras sällskap ;) Tack för en trevlig helg Sirpa <3

Min andra Hibiscus som ja har blommar nu med ;)





Ljus ljus ljus gul med vinrött i miten ;) Har bara 3 st olika Hibiscus växter med 3 olika färger, har haft 8 olika färger innan ;) Dem är så himla vackra och dem trivs där jag bor oavsett vart jag bor ;)

Har haft skrot väder nu nästan hela veckan med kalla 10-15 grader typ bara =( Igår regnade det en del och åskade till lite och det har kommit lite regn idag med men efter regn kommer ju solsken *ler*

Ha en skön söndag                                            c",)

Bättre nyheter =)

Leffes fru och hennes familj kan dålig engelska så informationen därifrån har varit så himla dålig =( E så trist för vi visste bara att han va riktigt dålig och nu e han mkt bättre men han har dålig lever, njurar och nån infektion tydligen. E så trist när d blir fel i kommunikationen för då kan d lätt bli såhär fel =(

Så dåligt jag har sovit och all oro! För att inte tala om hur oroliga och ledsna mamma, Sirpa och Ukki & Mummo varit! Att dem fått genomlida detta trots att allt varit bättre än va vi fått för info. Men nu ska en vän till Leffe ha kontakt med oss så vi kan få rätt info om vad som sker med honom och vad han har för fel och vad som kommer att hända honom.

Håller alla tassarna att man kan operera honom så han klarar sig iaf ;) Han är svensk medborgare så det är en jävla tur för en transplantation därnere e fanimej inte billig! Säga vad man vill om Sverige men vi har bra och billig sjukvård iaf och d tackar jag för ;)

Kollade runt lite inna på nätet efter mamma kläder och hittade denna som ja ska införskaffa då ja kan ha den även när ja ska amma ;) Kommer från boobs.se ;)



Tror den låg på 259 kr eller ngt =) Tycker det är svårt att hitta snygga billiga mamma kläder som klänningar, linnen mm. E kräsen och vill inte se ut som en påse nötter heller ju =P Men den som söker den skall finna ;) Tycker att H&M har fula kläder, det enda ja gillar där e deras jeans ;) Finns dåligt med butiker häromkring som har mamma kläder, d mesta e på nätet och där kan man inte prova kläderna innan så d e surt att hålla på att skicka tillbaka mm =P Storlekar kan variera  så sjukt mkt i olika märken med.

Lite lustigt att få ett sådant positivt svar Fredagen den trettonde ju =P Nu kan man andas ut riktigt och få rätt info om vad som sker därnere på Filippinerna ;) Synd ja e så fattig annars hade ja åkt ner till honom =)

Be careful on a day like this                                   c",)

Fick reda på en tråkig nyhet idag =(

I förrgår kväll va vi nere vid havet en sväng och njöt i den sköna värmen ;) Skönt och fint väder och det behövde jag verkligen! ick en tråkig nyhet i helgen om min morbror som bor på Filippinerna sen 7 år tillbaka. Han va riktigt dålig med dålig lever och andra dåliga värden så nu ligger han i respirator och dem kan inte göra ngt mer för honom än vad dem gjort nu därnere =( Dem kan inte göra mer för honom i Sverige heller och han bara ligger nu och han finns inte kvar här längre utan maskinen gör ju så att han lever och vi alla här i Sverige som e hans familj och släkt hoppas att dem stänger av den så fort som möjligt då det bara är plågeri att ha  igång den.






Känner min morbror så väl med så han hade ALDRIG velat ligga i en sådan heller och han kommer inte att bli bättre utan bara sämre och sämre och dö så det e bara egoistiskt att låta honom ligga så och lida =( Hans fru vill inte släppa honom och det förstår jag men man måste tänka på den andras bästa och vara human. Dem har ett barn som blir 3 i år med. Det va nog 3-4 år sen vi träffade honom sist när han va i Sverige. Leffe ( min morbror ) är bara 45 år gammal så det är så sorgligt och tragiskt.... *gråter*

Vi stod varandra nära jag och Leffe. Jag umgicks mycket med honom innan han flyttade ifrån Sverige så det känns väldigt tungt. Allt kom så plötsligt med, ingen har vetat om att han varit sjuk då han alltid sagt till oss här hemma att allt e bara bra här. Han har förmodligen inte velat oroa oss =( Han har legat i respirator i 2 dagar nu och han åkte in till sjukhuset för 1 vecka sedan.

Nästa tråkiga sak där e att begravning sker typ samma dag då dem är ett fattigt land och dem har inga kylrum mm där så begravning sker så fort som möjligt =( Är väldigt dyrt att åka ner dit med och jag hade inte haft råd att åka dit ändå även om begravningen skulle ske senare =( Vill så gärna ner men 10 000 hittar man inte bara sådär och ja tänker inte låna pengar då jag har massor som jag behöver köpa och fixa som vi behöver hemma och till den lilla syrken.

Detta året som börjat bra med en bebis i magen och en underbar sambo sen kommer det sådana här tråkiga nyheter pang bom =( Mår inget vidare alls och som tur är så jobbar jag många dagar denna veckan så jag är sysselsatt men ja hinner gråta ut mellan varven ändå.

Som läget ser ut just nu så skulle dem prata med läkaren idag ang att stänga av respiratorn så man väntar nervöst på samtal om vad som sker, skett av mamma men vi ska höras efter arbets tid som tur är.

Nu till ngt glädjande. den lilla syrken sparkar allt mer och mer och allt hårdare och hårdare så hela magen rör sig och man ser riktigt vart den sparkar med en liten upphöjning på magen lite här och var när den lilla sparkar *ler* Mår jättebra i graviditeten och idag ska ja gå över i v 27 enligt beräkningarna ;) Den enda krämpan ja har lite då och då e värk i ryggen i svanken och på min ryggskada typ mitt i ryggen där 2 kotor gnager på varandra hela tiden.

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg                                       c",)

Härliga värme ;)

När ja körde till jobb i förmiddags så va det 18 + grader ;) Nice nice d gillar vi ;)



E varm som jag e i graviditeten så d blir en tuff sommar men ja får glassa runt i pooler lite här och var ;) Kisarna e med helt utslagna av värmen och dem ligger ofta såhär ;)



Så sött ;)

Värmen ska hålla i sig så man får ge sig ut i solen nu när man e ledig i 2 dagar ;) Men vart d får vi se, har lite att välja mellan ju ;) Gillar inte stranden dock då där e så stressigt och man har inga bekvämligheter alls där men ja känner många med pool ;)

Simma lugnt                                                  c",)

Mys söndag i Bjuv ;)

Förmiddagen började med att Linus och hans tjej Malin kom hit ( Linus är min näst yngsta lillebror ) sen efter ett tag drog vi 4 till Bjuv till syrran och Johan för vi skulle grilla och umgås ;) Det va lite väl blåsigt väder igår men solen va framme så det va inte så sjukt kallt ändå ;)

Galningarna Johan, Linus och Malin badade i 15 grader varmt vatten =P Och Dino med klart han badade massor! ;)

Blev att Kajsa slingade mitt hår med så där blir lite mer liv i det ;)





E så kass på att ta bilder numera =P Filmade när Dino badar men blev inte klok på hur man lägger upp det här på bloggen så ja kommer lägga till det i en länk här istället på Länkar ;)

Bild på mig med nya färgen kommer i dagarna när jag lyckats ta ett foto på mig ;) Blev lite blondare slingor men tokblond blev jag inte men ljusare ;)

Är underbart väder idag så vi får se va som sker idag                               c",)


Soffa inköpt ;)

Då har vi varit och köpt soffa idag på Ekeby möbelaffär ;) Den ska komma v 25 ca så det ska bli kul! Stor dubbel divan U soffa ;)



Den lilla syrken sparkar allt hårdare och hårdare nu ;) Den blir allt starkare och starkare med ju ;) Ibland kommer det såna enorma boxar på magen så man håller på att hoppa av stolen ju *hihi* E så mysigt när den lilla slår runt i magen ;)

Så skönt att vi köpt soffa för nu kan vi gå efter att köpa möbler som passar till soffan ;) Ska gå i svart trä alla möbler i vardagsrummet ;) Dammsamlare japp men Per vill så gärna ha det i svart och han har ju mer pengar än mig så han får styra in det mesta ;) Så länge det blir snyggt och bekvämt så e jag glad ;)

Då blir det bio ikväll ju ;) Ska se Fast and the Furious 5 *ler*

VRROOOOOOOOOOOOMMMM                                     c",)

Mina älskade kisar <3

Tog foto på mina 2 älskade kisar nu precis ;)

Zazzi i en normal posering =P

Zazzi i en normal posering =P

Fotomodellen Calibra =)

Fotomodellen Calibra =)

Har ett duv bo i trädet utanför vår balkong. Dem för ett jävla liv ibland dem små liven =P



Tillbaka till fredagsmyset igen                c",)

Vecka 26 ;)

Då e man nu i vecka 26 och magen bara växer och växer ;)





Jag undrar så vad det blir för kön men jag har på känn att det blir en flicka =) Men vi får se vad som kommer ut i Augusti helt enkelt ;) Blir lika glad vilket kön det än blir ;) Du kommer att bli så älskad lilla syrken *ler* Är många som älskar dig redan ;)

Per e ledig hela helgen så jag ska försöka få igång honom nu så vi kan handla saker så vi får ett hem ;) Har bara säng och 2 fåtöljer typ och vi behöver en del saker =P Måste ta detta så fort som möjligt då ja kanske snart inte orkar åka runt och titta och handla =P Börjar kännas i svanken nu att man e med bebis iaf =P

Nu blir det fredgsmys                                         c",)

Tröttisar ;)

Mina 2 älsklingar ligger bredvid mig här och sussar så sött och jag är med trött som bara den så jag lär nog somna en sväng snart jag med ;) Går i perioder med tröttheten trots att jag äter järn tabletter. Men sover halv dåligt pga förkylningen och bebisen. Får ha några powwr naps då och då under dagarna så jag kan orka ;)



Ska bara va hemma idag och koppla av och ta d lugnt ;) Stressar och är igång för mkt med diverse saker så jag behöver vila lite med och d känns i kroppen att ja behöver mer vila =P E inte van vid att vila så mkt utan jag vill kunna vara igång ju ;)

Have a nice day                                                        c",)

Varför 1 & 2 fils väg?

Jag har pratat med många om detta med vajer räcke med 1 & 2 fils vägar. Varför har dem gjort detta? På vilket sätt är det säkert för trafiken? Många stressar förbi fordon som kör under hastigheten för att slippa ligga bakom dem en bra bit plus att där går en del fordon som kör mindre än hastigheten som inte är så trafikvänligt då dem stör ordningen genom att inte hålla rätt hastighet

Ingen jag känner förstår säkerheten med detta förutom ett räcke i mitten. Varför inte köra 2 fils hela vägen? Kanske bara är vi som har dessa tankarna men jag tycker att det försämrar att trafiken ska flyta på. Sen på vissa ställen har dem 1 fils för långt och man tvingas ligga bakom en LGF fordon ( en som inte håller hastigheten utan bromsar all trafik )

Va bara tvungen att ventilera ut detta då det stör mig och dem flesta jag känner som känner sig stressade i trafiken med såna filer =/ Och det är väl stress vi ska minska på i trafiken eller? Kan nog ärligt säga att ingen jag pratat med tycker det är en bra ide med 1 & 2 fils vägar.



Let the trafic flow instead                                               c",)

Bogsering och hämtat babyskydd ;)

Hjälpte en tjejkompis igår med att bogsera hennes bil från Kågeröd till Malmö då den inte ville starta och den är köpt på en bilfirma därnere. Allt gick bara bra med bogseringen men vi körde dock vilse i Malmö ( oväntat = NOT! ) så vi sket till sist i vilket och körde ut på motorvägen för därifrån hittade vi dit vi skulle ;)

Sen va ja på Familia och hämtade Babyskyddet som kommit så nu står den hemma och väntar på mer bebis saks kompisar *ler* Håller på att kolla runt på vagn, säng och skötbord så vi vet vad vi vill ha ;) Är ju 3 månader kvar så det är ingen mega brådska så sett men ska få det gjort så fort som möjligt ;)

Sen ringde syrran och bjöd hem mig på middag så jag körde dit efter Familia ;) Blev där ett par timmar och jag tom somnade i knappt en timme för jag va så sjukt nedrans trött!!! Behövde den Power Napen ;) Dino väckte mig dock genom att buffa på mig och han trängde sig upp i soffan =P



Förkylt va det här!                                                     c",)

Igår kände Pappa Per bebisen sparka ;)

Igåkväll va första gången Per kände vår lilla bebis sparka runt friskt i min mage och vi låg i sängen och njöt ;) Är så underbart att  känna den lilla syrken sparka runt och jag är så glad att Per med fått känna den lilla nu så han kan va mer delaktig i graviditeten ;)

Nu är det lite mer än 3 månader kvar till beräknad förlossning ;) Tiden går fort och denna sommaren kommer väl att gå fort den med! Sista sommaren nu utan barn så man får njuta nu när man inte har ansvar sista sommaren ;) Som tur är så är vår lilla närmare året tills nästa sommar och kan va med lite mer ;)

A kicking baby is a nice feeling                                     c",)

Jätte blomman på min Hibiscus =)

Min ena Hibiscus blommar igen och denna blomman är STOR som bara den ;) Dem trivs riktigt bra hos mig i söder fönster ;)



Kolla bara in storleken jämfört med min hand ;) Riktigt fin ;) Har 2 andra färger till i Hibiscus familjen ;) Har haft 7 olika färger som mest ;)

Hittade tuffa klockor innan som heter S.T.A.M.P.S. ;)



Man kan ha dem på väggen, som armbandsur och i ett halsband ;) TUFF varning tycker jag och dem finns i diverse utföranden på www.stamps.se =) 229 kr st kostar klockorna sen kan man välja till armband och halsband som man kan fästa dem i ;) Fanns några få sidor spå nätet med som sålde dem som www.houseofjammi.se.

Flowers gives powers                                            c",)

Mammakula =)

Fick en  fin silver mamma kula av mina underbara chefer idag =) TACK SÅ MYCKET =)

Har alltid sagt att när blir gravid så SKA jag ha en mamma kula och nu har jag en ;)



Den vilar fint på magen nu *ler*

E kallare väder nu här då tempen ligger på ca 10 plus grader jämfört med 24 plus grader som vi haft i några dagar innan =P Men till helgen skulle d bli över 20 plus grader igen *ler*

Plingeling säger Mamma kulan                                     c",)

Vecka 25 ;)

Då va det dags för nya bilder på magen ;) Tiden går sjukt fort!





Ser knappt mina fötter nu ju =P Tur man inte ska ha mage hela livet för d hade jag ALDRIG stått ut med =P Man ser ju ingenting under magen och rörelseförmågan blir snabbt försämrad men detta e för en god saks skull så då kan jag njuta av det ;)

Har bara legat inne hela dagen och varit grymt off pga denna förkylningen som totalt slagit ut mig =( Normalt sett klagar ja inte på förkylning men nu e ja riktigt dålig och har ingen ork och mår som en gnu =/ Hoppas det ger med sig snart innan ja blir knäckt! Synd det inte finns meducin mot förkylning så man kan bli botad! Vill kunna va ute i värmen och njuta men orkar inte och mår skrot =(

Kisarna e lika slut som mig tydligen då dem legat bredvid mig typ hela dagen ;)



Glad 1 Maj allesammans                           c",)

RSS 2.0