The new stuffs ;)

Coola Mellis ;)



Köpte Smurfan tröjan klart ;)



Fyndade 3 st bodys på Babyland för 99 kr samt denna söta lilla badankan ;)









10 små böcker från en bokhandel ;)



Och via posten fick hon detta idag ;)

Matskål ;)









Och till mig blev det spraybalsam, klädvårdsrullar och dessa små söta skoporna och en sked ;)



Dem va ju såååååå sjukt söta ;)

Sist men inte minst vill Melinda säga tack än en gång till Leo, Jeckan och Jannis för denna söta fina klänning som hon fick idag som present för välkommen till världen samt dop gåva ;) Tack så hemskt mkt <3



Nu ska ja få Melinda i säng                           c",)

Älskade Mellisen ;)

Fick så söta bilder på mina 2 flickor igår ;)





Körde runt liote idag och kollade på vagnar då den vi har e så stor och tung och allt =( Min rygg mår inget bra alls kan ja säga =( Så ja vet vad ja vill ha nu iaf så ja ska fundera och försöka bestämma mig så fort som möjligt ;) Har några att välja mellan och dem finns inte på blocket och dem få ja såg där ligger i nästan samma pris som ny så då blir det ny men vi får se va som sker ;)

Detta prinsess tältet hade varit ngt till Melinda ;) Fanns i en butik på Väla som ja glömde kolla namnet på =P



Denna söta klänningen såg ja på Åhlens ;)



Och inne på Babyland fanns denna söta dockvagn från BRIO ;)



Och detta söta dock bord med soffa och stol ;)



Och här kommer en favorit i repris ;) Speglar e favoriter  ;)























Blev lite shopping idag med till Melinda ;) Fick ju pengar på hennes dop så då får man hitta lite fint till henne ju ;) Ska ta foto på det som inhandlats idag och lägga in senare här ;)

Är så himla förkyld och har grymt ont i huvudet så ja måste vila lite nu tänkte jag så fort Melinda kommit i säng =P Det kan ta tid ibland så vi får se när hon behagar att komma i säng =O

Cha cha cha                            c",)


SPA dag helt själv

Hade en helt underbar dag igår med SPA upplevelser minsann HELT SJÄLV ;) Per va ledig så han va hemma med Melinda och jag begav mig ut till Tina på landet utanför Bjuv för att få filat fötterna med massage på fötterna mm samt att göra fina naglar och bara ta hand om mig själv ;) Helt underbart att bara koppla av utan att ha ett öga öppet för att ha koll på Melinda. Kändes sjukt märkligt att va iväg utan henne dock och ja saknade min lilla goa Mellis men ja behöver ha lite tid för mig själv med.

Utsikt ut från rummet där ja fick mina behandlingar hos Tina ;)



Hon började med att fixa mina naglar ;)









För en gångs skull så gjorde jag dem enkla och inte med nån skarp lila färg mm ;) Man får ju variera sig lite ju ;)

Sen va d fötternas tur med allt därtill som hon gjorde ;)

Fotbad för att luckra upp ;)



Kräm som luckrar upp dvs peeling ;)



Avsvalkande SPA kräm ;)



På med tossor så denna krämen fick verka en stund ;)



TADA! Happy Feets ;)



Massage ingår med av fötterna mellan varven här ;) Helt underbart skönt är det att få sina fötter behandlade! Dem e med om så mkt i ens liv och många glömmer bort att ta hand om dem och det är lät värt att gå hit till Tina och få behandling! Hon bor lantligt och det är så lugnt och skönt hos henne så man kan bara koppla av och strunta i stress i staden mm samt att hon är väldigt trevlig och lättsam ;)

Är nån sugen på att gå dit så ta kontakt med mig här eller via min mobil för er som har det numret så fixar vi en tid till Tina ;) EGENTID OCH TA HAND OM SIG SJÄLV TID MÅSTE MAN HA ;)

Lite bilder från hennes fina lokal i deras hus ;)







Har gjort dessa behandlingar förr hos Tina och hon är riktigt duktig och hon använder rätt saker så det håller och man blir mer än nöjd ;) Är gele hon använder på naglarna så det blev gele igår ;)

Sen åkte jag till syrran och fick gjort öronljus och fick god middag och ja kopplade bara av där och tog det lugnt ;) Johan blev så chockad och frågade vart Melinda va =P Hehe ;) Jag va hemifrån i nästan 8 h och jag va helt själv, hade ingen stress att ja måste hem och jag tog allt i min egen takt ;)

Öronljus efter användning ;)



SPA är bra                                c",)





Ninis bilden i dopramen ;)

Har satt in en bild Melinda i sin "Ninis" overall i ramen vi fick på dopet ;) Hon va såååå söt i den overallen ;) Tack Fam. Gullberg för den fina ramen ;)



E så dumt att dem växer så fort =( Lilla Melinda gumman ;) Som minst så vägde Melinda 3160 gram när vi åkte hem från BB och nu väger hon det tredubbla ;) 18 cm har hon vuxit med sen hon föddes. E sjukt att man fort glömmer hur små dem har varit!

Nu förstår ja varför man skaffar fler bebisar *ler* Är så underbart med dem små liven. Lära känna dem via deras uttryck och knyta an till dem och se alla deras små små små framsteg som i sin tur gör att dem blir en helt egen individ ;) Har sagt det innan och jag säger det igen : Barn är livet ;)

Funderar på vad man ska välja av Dagis eller Dagmamma. E inte lätt för vi har alltid haft mamma hemma vi 6 syskon så vi har ingen erfarenhet alls utav sådant. Känns skrämmande att lämna bort sitt barn till helt okända människor. Får gå igenom för och nackdelar och se vart det leder. Ja måste hitta ett jobb med och det är inte det lättaste då ja har en rygg som inte vill att ja jobbar med vad som helst =/ Har sökt dem jobb ja kan men där e inte mkt jobb att hurra för =(

Tanken på att öppna eget blir mer och mer en verklighet kanske om man inte hittar ngt jobb. Är tufft att öppna eget och det ska va ngt som kan fungera runt men ja har lite ideer och planer på var och vad ja ska öppna isåfall. Nej livet e icke lätt inte =P

Älskar Min Lilla Familj                            c",)

Cat kicks dogs as ;)

Har sagt det innan och ja säger det igen : Cats rules ;)



Denna är med riktigt bra *haha*



Ha det kaka                        c",)

Flowers to sis ;)

Syrran ville ha ett arrangemang så ja snirklade ihop detta till henne precis ;)







Fick bli med lite blå sand i väntan på sommar och sol                     c",)

I love Yankee Candle <3

Finns mkt doftljus här och var men dem bästa är "Yankee Candle" helt klart! Kvalite med kvantitet!

Här e ett litet urval av vad ja har hemma just nu ;)





Fruktiga och friska dofter gillas här                       c",)

Ord med dubbla innehåll =P

E ganska kul med vissa ord som har olika sorters betydelse/innehåll =P Som dessa 3 orden ;)

~ Tomten

~ Finskor

~ Banan

Sånt kan det gå när inte haspen är på                         c",)

Kisenapp hittad!!!

Blev ju av med den fina kisenappen på dopet och jag har kollat i alla butiker jag varit i och idag så hittade ja ett paket med den kisen!!! Wiii! Min dag va räddad ;) Ja vet ja e störd men den kisenappen va såååå söt ju ;)



MAMs nappar e dem bästa och Melinda ÄLSKAR dem och det är dem enda napparna hon tar ;)

Har varit dålig idag med men bara förkyld och off så ingen feber har ja haft idag iaf =P Melinda håller sig frisk än och det är ja glad för ;)

Igårkväll ville hon inte somna utan hon ville mysa så hon låg och hade mys på mig i en halvtimme och bara njöt innan hon somnade såhär ;) Hon hade då skruvat sig ner så hon låg med huvudet på min mage =)



Och nu ska vi bada                     c",)

Ralph Lauren åkpåse säljes!

Har en helt ny och oanvänd Ralp Lauren åkpåse som tyvärr va för liten till Melinda =(

Säljes för 200 sek eller bytes mot ngt som vi kan tänkas behöva ;)



Kom med förslag på bytes saker ;) Lila sulky sökes iaf             c",)

Mamma febrig och pappa förkyld =P

Men Melinda är frisk som tur är ;) Idag har vi inte alls varit på topp och varit så trötta och inte ha nån ork alls =/ Tur Melinda är så snäll och att hon kan leka så mkt själv samt att hon sovit ett längre pass idag med på 2 h vilket hon med gjorde igår ;) D va skönt för då kunde ja med vila ;)

Hon fick tag i sin ena badring och snurrade runt med den på huvudet och hade sig innan idag i sitt gym =)







Sen är hennes Nallis inte så snäll alltid =P Här blir hon attackerad av sin Nallis =P

Hon ÄLSKAR att mysa med sin Nallis ;) Här ser hon ledsen ut tycker jag men hon skrek glädjetjut av lycka faktiskt ;)

Fick ett par byxor till henne med posten idag som ja köpt på Tradera ;) Bättre begagnat och dem såg nya ut ;) Betalade totalt 15 kr för dem minsann med frakten ;)



Hoppas vi mår bättre imorn så vi kan busa massor med vår busiga vandal Mellis ;) Feber och att spy är det värsta ja vet! Har nog nästan huvudvärk eller ryggvärk istället. Ska bada med Melinda sen så man får bort all feber man svettats ut under dagen =P

Melinda = Mammas lilla tyrann                         c",)


Melinda 6 mån gammal!

Som tiden springer iväg! Den springer iväg lika fort som Melinda kör runt i sin gåstol här hemma så det säger bara Svoooosch!!! Hon har full speed i gåstolen och visar inga hämningar och kör på allt och drar i allt =P Riktig busunge vi har minsann ;) Sen sitter hon i gåstolen och hoppas och studsar och jollrar som bara den ;)

*~GRATTIS VÅR ÄLSKADE DOTTER PÅ 6 MÅN DAGEN~*







Carpe Diem                              c",)


Smurfis ;)

Har glömt visa bilden på henne i sin smurf pyjamas jue =P





Vår lilla Smurfan Smurfis ;)

Vå på 6 mån kontroll idag och hon vägde strax över 9 kg och va 69 cm lång ;) Stora gumman nu ju ;) Hon började plana ut med vikten förra gången och hon fortsätter med det med ;) Hon fick MVG på dem tester dem gjorde med att följa leksak, tappa leksak samt att ta leksak från ena handen till den andra minsann *ler*

Jag och Melinda åkte sen till syrran och umgicks där ett antal timmar ;) Gick en runda i Bjuv då det va ganska ok väder men dock för mkt blåst =P

Såg dessa söta termometrar i en butik i Bjuv som kosta 69 kr ;)



Lite Melinda bilder hos syrran med en ny outfit som hon fick i dop present av min moster Sirpa ;)









- Mamma! Kan du flytta dig från tvn?! *hehe*

Börjar nog bli förkyld =( Slem i halsen, smaksinnet hr tagit semester och känner mig febrig men har ingen feber och näsan rinner och sticker till i den =/ Usch ja vill INTE va sjuk =( Hoppas ja slipper bli tok sjuk och d viktigaste är att Melinda slipper bli toksjuk iaf.

Melinda = Vår lilla Gangsta                             c",)


Nallis mysis ;)

Ville bara visa bilder på Melinda när hon myser med sin Nallis ;)







Den stora nallen har hon fått av moster Kajsa och hennes sambo Johan ;) Dino e nog med på ngt hörn med =P

Är riktigt vårväder här idag ju ;) Ska till BVC snart på 6 mån kontroll sen ska jag och Melinda till hennes moster och kusin Dino ;)

Per e hemma och är såååå sjuk. Förkyld till max och det är så synd om männen ( förlåt pojkar ) när dem e sjuka ju =P

The spring is in the air                     c",)

I <3 Mum & Dad

ÄNTLIGEN har Melindas söta Jumpsuit kommit med trycket : I <3 Mum & Dad ;) Bestämde trycket sjlv från Netshirt.se ;)



Så söt hon kommer bli i denna då ;)

Vi avslutar inlägget med denna text ;)



Behandla andra så som du själv vill bli behandlad                  c",)

I väntan på att badet tappas upp =)

Hon e så söt när hon vänder sig direkt på skötbordet och tittar ner på sin balja när den fylls med vatten ;)



Väd sägs om lite regnbågsdraperi mellan bilderna från Ikea? =)





Jisses vilken tid det ska ta då =P Hehe En bild säger mer än tusen ord minsann ;)

Badkruka? Inte Melinda inte                         c",)

Simning pågår ;)

Badringarna älskar hon som vi har hemma och hon badar med en av dem trots att den e lite stor men ska köpa en mindre ;)

Här lär hon sig luft simma i soffan ;)



Simningen varade inte länge innan det blev till lek =)







Simma lugnt                        c",)

Favorit kläder i repris ;)

Tyckte så mkt om dessa i strl 68 så nu har hon detta setet igen fast i strl 74 =)

Här i strl 68 ;)



Och här i 74 ;)



Dock så e färgen mer mjuk rosa i det nya setet ;) rån H&M är body och byxor, strumpor från Åhlens ;)



Jag sa att jag INTE ville va med på fler foton UTAN min agent! =P Hehe ;)

Hennes sköna powernap sovstil =P



Nu ska Melinda i plurret             c",)

2 Ikea saker till ;)

En till mamma och pappa och en till Mellis ;) Vi har massor med garderober men bara såna med en stång så man kan inte förvara ett skit i garderoberna då man inte hänger upp allt i klädväg eller e jag dum kanske som inte gör det =P Ärligt hur tänker dem? Av 6 garderober ( bla en stor klädkammare med stångar ) har vi och 1 e där hyllor i men den e så smal att man får in en tröja per fack!

Så ja köpte en sån här på Ikea som va ny i sortimentet så vi får se hur den fungerar ;)



I lila såklart =P Hehe ;)

Va bara tvungen att köpa denna fina docksängen till Melinda med för den e såååå söt ;) Ska fixa med en fin madrass och annat påslakan mm på den senare framöver så ja har att pyssla med ;)



Thats all folks                     c",)

Ikea och Väla ;)

Jag och Mellis drog till Ikea och Väla ett par timmar idag för att se va som fanns och klart så fyndade vi lite och vissa va inte fynd men hon fick pengar i dopgåva med så det blev lite hon behövde idag klart ;)

På Ikea handlade vi detta ;)







Och till mig och Per blev d vars en god mugg att dricka varmt kaffe i mm ;)



Dem har så mkt fint där till barn och här kommer lite bilder på "Önskerum" till Melinda ;)









Melinda kollar igenom alla hennes saker från Ikea väldigt noga inne på Ikea =P



Inne på Väla fick hon först lite mat sen sprang vi runt och tittade lite här och var och se vad vi fyndade ;) 50 % rabatt på denna med en kupong ja hade minsann ;) Åhlens är dessa köpta på ;)







Söt liten stekpanna till Melinda ;)

Från nyöppnade Lekia på Väla köptes dessa kvack kvackarna ;)



Och sist men inte minst så köpte vi klart Smurfarna pyjamaser på H&M ;)



Fick fina bilder på Mellis när hon låg på ett av skötborden på Väla och pratade med sin egen spegelbild ;)







Nu ska ja pyssla ihop lite som med köptes så bild på det kommer sen idag kanske eller imorn ;)

Shop shop                         c",)

Vida leggings ;)

ÄLSKAR vida byxor, leggings till Melinda så jag har fyndat ett par Lundmyr of sweden mjukbyxor på Tradera med vida ben ;)



Här har vi som vanligt en glad och nyvaken Melinda ;)





Här har vi en glad Mellis igårkväll innan sängen kallade på henne ;)



Väla here we come today                              c",)

Hjälper mamma att dammsuga ;)

Melinda är så sjukt intresserad av dammsugaren när ja dammsugar ( vilket ja gör varje dag pga miljoner katthår i tygsoffan som Per tvunget skulle ha trots katter och en bebis ) samt att det blir mkt damm och skit här med djur och barn. Varje gång ja dammsugar släpper hon allt och springer fram till dammsugaren och ska ta tag i den och leka ;)





Min röda Hibiscus blommar minsann nu med ;)





Provade 2 st kläder i strl 80 på henne och dem va lite väl långa nu i armarna annars va dem ok ;) Byxor kan hon ha i strl 74 då 80 e väldigt mkt för långa =P

Men här har mannekängen på sig en klänning från H&M i strl 80 i ljusrosa färg med knytband runt midjan ;)



Och här kommer mannekängen med en fin kise tröja från märket Name it i strl 80 även den ;)



Då det är brist på jobb i Sverige så utövar Melinda karate samtidigt som hon blir fotograferad vid sina sessions för att spara tid och pengar på att gå och träna ;) För att va så ung så är hon minsann smart redan där =P *hehe*

Finns där liv så finns där hopp                      c",)

Mor upp i dagen ;)

Kollade på mina modell bilder igen när ja va liten och här kommer 2 bilder ;) En  på Melinda och en på mig ;)





Blir ju nästan mörkrädd så lika vi är! ;)

Vet att det finns många fula typer på nätet så ja lägger inte ut badfoton här- Ville bara berätta att igår så badade Melinda med en stor badring och hon hade riktigt kul och plaskade och jollrade ;) Hon snurrade runt till höger och vänster från mage till rygg osv =P Så söta bilder jag fick på henne ;) Lyckades få kanon bilder på henne när hon välte runt från mage till rygg *ler* Vill nån se dem så kontakta mig bara ;)

Långa fingrar och smart e hon med minsann vår lilla dam =P Här har ja plockat av leksaksbrickan så hon kan ha lösa leksaker på den tomma brickan och hon kör in i full fart så den kommer under bordet sen kan hon ju nå ÄNNU längre in ju och ta saker *haha* Man ska inte klandra barn från att inte ha nån fantasi när dem är i denna åldern inte =P





Blir mysdag idag minsann efter allt flängande                        c",)

Dopboken ifylld ;)

Idag har jag fyllt i dopboken som kommer med den gamla fina klänningen ;)

Här står Min farmor och Farfar med deras barn och undertill står vår stora familj ;)



Dopboken ;)



Melindas dopminne i boken ;)



Min Kusin Gunilla har med döpt sin dotter i denna klänningen ;)



Kan inte smälta att vi fick en sån bra dag igår med dopet och med all hjälpen ;) Jag är evigt tacksam och allt ni gjorde uppskattas väldigt högt ;)

Försökte ta lite fina bilder på mig och Melinda innan idag och dessa 2 va dem bästa jag kunde få fram iaf ;)





Melinda ÄLSKAR fötter och händer på oss vuxna och hon leker och myser och tjoar och tjimmar och drar i dem =P Här har hon roligt med min fot ;)



Tack alla gäster för en helt underbar dag igår                     c",)


Melindas dopdag 12-02-18

Dopet gick av stapeln idag och allt gick jättebra ;) Va lite luddigt i kyrkan med att läsa texter så både jag och Kajsa rörde ihopa det ( ovanligt, NOT! ) och Melinda är så med på allt så hon räckte tunga och lät när prästen hällde vatten på henne och sen skrattade hon och levde loppan som vanligt =)

Fick dock napphaveri då nappen någonstans försvann och självklart så hade jag för en gångs skull inte med mig en extra napp =P Som tur är så är Melinda jämt så glad och pratig men hon blev så ledsen och trött när det nästan va över så hon skrek i ett bra tag då vi va tvugna att städa klart men hon somnade i bilen sen. Så ett tips : HA ALLTID MED ER EXTRA NAPP! Ja har det alltid annars men någonstans i vevan har jag lyckats packa ur den klart =P

Maten vi bjöd på va potatis sallad med kassler. Mamma gör en sån god potatis sallad så hon mixade ihopa den ;)

Efter rätten blev marängsviss, kakor och kaffe så vi blev väldigt mätta =)

Idag har vi öppet hus hemma för vänner som vill fira vår Melinda där det bjuds på potatis sallad med kassler ;) Vill ni komma så skicka ett mess ;)

En bild säger så mycket mer än tusen ord så här kommer lite bilder från dopet =) ENJOY ;)

Här räcker hon tunga och låter för full rulle efter vattenbadet =P



















Faddrar blev Min Syster Kajsa, Mina 2 äldsta Brödrar Roger och Tobias ;)



Tobias fick äran att hälla upp dop vattnet ;)







Vår glada Älskade dotter kom så bra överens med prästen ;)



Melinda förde jollrade och hade sig så det va svårt att hålla minen där framme =P Här ser vi Kajsa som håller på att spricka av skratt ;)



Melinda är ingen lätt bebis så Tobias fick chans att hålla henne med i kyrkan ;)



Family portrait ;)



Dem 3 Faddrarna till vänster sen Vår lilla Familj ;)



Glada Melinda ;)



Jag och Melinda med dopbeviset ;)



Prästen Magnus Salomonsson ;)



En liten tupplur ville hon med ha då hon blev så trött av all uppståndelse ;)



Lite bilder på alla gästerna ;) Vi blev totalt 28 st ;)









Mona ( Pers syster ) med sin man Fredrik och deras barn Isabella, Madeleine och Christoffer med Vår lilla Melinda ;)



Nyvakna Melinda efter en tupplur med ett fint rött märke på kinden ;)



Älskade Familj <3



Mor och dotter i samma klädstuk med lila satin klänning ;)



Far och dotter så vackra ;)



Kusinen Isabella leker med Melinda och säger hejdå men Melinda vägrade släppa hennes finger =P



ÅH! Ett snöre! Den tar jag mamma sa Melinda =)



Mums va gott med snöre ;) Det där som ligger innanför snöret struntar jag i, ge mig mer papper och snöre vetja ;)



Hum, kan detta va ett smycke mamma? =)



Spännande att öppna paket tyckte vi hela familjen ;)



Lova hjälpte klart med att packa upp presenter och min kusins ena barn Leo hjälpte med till ;)



Snören e sååååå gott ;)





Tack för alla snören tjuter Melinda ut glatt med sitt jollrande ;)



Presentbordet ;)





Från min faster Ingar och hennes man Lars Håkan samt från min farmor Göta fick hon detta ;)





Från Min Moster Sirpa fick hon detta ;)



Från Min syster Kajsa och Johan fick hon detta ;)



Från Min ena bror Roger med frun Lina samt deras barn Liam och Lova kom dessa presenter ;)



Från min kusin Rickard med familj kom detta fina album med ett fint kort som Angelica ( min kusins sambo ) gjort ;)



Från Min farmor Göta kom dessa ;)



Från Melindas Mormor och Morfar fick hon detta fina armband i guld ;)



Från min barndomsvän Anna fick hon detta fina halsband ;)



Från min Ukki och Mummo ( gammel mormror och gammel morfar ) fick hon detta fina armband =)



Från Pers syster Mona med familj kom detta fina kort som Isabella gjort ( Monas ena dotter och Melindas kusin ) samt presentkort på Ikea ;)



Arvegods : Halsbandet har Per haft när han va liten och lyckopengen fick jag i dopgåva och nu ger jag den till Melinda och vi har graverat den ;) Så detta är ett fint guldsmycke från oss 2 till vår älskade dotter ;)



Jag vill passa på att tacka ALLA i familjen och släkten som ställt upp och som hjälpte till enormt mycket <3 Utan er hade det aldrig blivit så bra och underbart som vi haft det idag ;) TACK ALLA OCH NI VET VILKA NI ÄR ;)

Melinda tackar för alla presenter samt det härliga sällskapet för allt hon fått idag med mys och presenter ;)

Vill även tacka Isabella Claesson för dem fina bilderna här ovan som hon tog åt oss ;) TACK <3

*~TACK ALLA FÖR EN HELT UNDERBAR DAG, KVÄLL MED MASSA MYS, TREVLIGT SÄLLSKAP, GOD MAT SAMT FINA PRESENTER TILL VÅR ÄLSKADE DOTTER MELINDA. KOMMER SENT GLÖMMA DENNA UNDERBARA DAGEN!~*

Nu är hon döpt till : Melinda Armi Johansson                         c",)

Kusiner till Melinda på besök ;)

Idag fixade vi med all mat inför dopet i Munka sen kom Pers syster med familj lagom tills vi va inne i Hbg igen ;)

På bild är Christoffer ( kusin ) och matar sin kusin Melinda ;)



På denna bilden sitter 2 andra kusiner som heter Madeleine och Isabella ;)



Och sista bilden har vi Pers syster och hennes man ;) Lyckliga Mona har fått pengar i försenad födelsedags gåva från oss ;) Mona och Fredrik heter dem ;)



Fick mig en söt bild på Melinda när jag satte henne på Coffes rygg när han låg ner och spelade spel ;)





Nu blir det sängen här för oss alla då det har varit en lång dag med massa fixande och allt ;)

Goodnight sleep tight                                c",)

Klös med pelare =P

När jag har lite pengar över ska jag köpa en stor klöspelare till mina kisar ;) Den dem har hänger snett och går snart hädan och det är en liten modell och dem ÄLSKAR klöspelare som e stora som dem kan flå i mm ;) Denna hittade ja på Maxi och kostade 499 tror jag det va och en sån här fast i större modell och med med saker typ två såna höga med ngt emellan skulle ja kunna tänka mig till dem ;)



Här knoppade Melinda in när hon lekte på golvet häromdan ;) Sötisen ;)



Idag blir det att förbereda inför dopet imorn så vi har en del att fixa med samt att Pers syster med familj kommer ikväll så det blir full rulle och på söndag lär jag va måttligt trött kan ja säga =P E trött redan nu och ryggen mår inget bra alls =/ Men det är smällar man får ta =)

Ni som brukar läsa min blogg och inte kan se min nya personliga look så uppdatera denna sidan bara så kommer det nya fram ;) Har haft 2 st som inte kunnat se det men när dem sen uppdaterade så såg dem min nya look här ;)

Tjingis                           c",)

Handlat maten till dopet =)

Puh! Idag har jag, syrran och Melinda handlat till dopet i Hyllinge på City Gross samt på  Ica Maxi ;) Landade på en bra summa med maten så vi blev nöjda med det ;) Handlade lite annat som behövdes med till hemmet samt att det blev några fynd kläder till Melinda med klart ;)

Köpte detta till Mellis idag ;)

Favorit i repris =P Hon har denna i strl 68 och den är så söt på henne samt att den sitter mjukt och skönt ;) Köpt på H&M ;)



Köpt på Ica Maxi ;)



H&M ;)



Och H&M dessa med som passar till en mössa ja köpte där för nån vecka sen ;)



Sen sprang jag en vända på Familia med och checkade lite kläder när ja ändå va på H&M där och hittade en del söta fina plagg ja skulle vilja ha till henne i strl 80 eller större ;)

Cubus e dessa första ifrån ;)







Sen inne på Zäta kids som har detta märket "Name it" tror jag det va på alla dessa plagg =P







Sen har vi städat och fixat undan lite här hemma då Pers syster med familj ska sova här från fredag till lördag ;) Ska bli riktigt trevligt ;) Har bara träffat dem 1 gång i juli i somras. Dem bor utanför Borås. Blev så glad när dem kunde komma på dopet *ler* Ska bli så trevligt och mysigt på lördag och hela helgen ska bli super mysig ;)

Tröttis apis                      c",)


Ica Maxi Ica Maxi Ica Maxi ;)

- Ge mig ett M!
- M!!!
- Ge mig ett A!
- A!!!
- Ge mig ett X!
- X!!!
- Ge mig ett I!
- I!!!
- Vad blir det!?
- BILLIGT!!!!!
=)

Va på Maxi idag och handlade lite behövligheter och sprang in och tittade på bebiskläderna och hittade en del fint ja skulle vilja ha till Melinda ;) Köpte denna pyjamasen och hon blev så söt i denna svampisen ;)





En vän till Maria ( MattRya ) klippte mina toppar idag så nu känns håret mkt skönare ;) Tack Maria, du är en ängel ;)



Dessa kläderna gillade jag skarpt och skulle vilja ha till Vår Älskade Melinda ;) Blir dop först sen får man se vad man har kvar i pengaväg =P













E så kräsen med kläder till Melinda men dessa gillade jag skarpt ;) Har lite i strl 80 ca 6 plagg så det behövs en del till =P Alla dessa plagg finnes på Ica Maxi ;) Kostar från 99 kr till 199 kr ;)

Fyndade 6 st glas med då vi bara har mega glas så det blev 3 st lila och 3 st turkosa glas och dem kostade 10 kr st ;)



Svampis apis                        c",)


Ljus mys på Hjärtans dagen <3

Vi köpte 5 dyra ljus från "Yankee candle" idag som vi eldar för fullt med nu hemma och har mys till det ;) Melinda lade jag precis så nu blir det bara mys med Per en liten stund sen kallar sängen kan jag lova =P Helt UBNDERBART gott luktar detta märket på ljuse och dem är i särklass bäst av alla ljus ja provat med doft ;) Därav priset ;)



Har fyndat 2 plagg till Melinda med i dagarna i strl 80 ;)





Helt nya plagg med lapp kvar och jag gav 20 kr st för dem =) Nice nice ;) Ja sitter mkt vid nätet och söker fynd överallt och har hittat mkt nytt som aldrig varit använt till mini priser och det gillas skarpt för då kan man köpa mer till henne ;) Köper dock bara så mkt som hon behöver och inte överdrivet mkt kläder då det finns så mkt annat som man ska köpa med till henne samt att dem inte har storlekarna så länge och e man en vanlig "Johansson" så e man inte rik och kan köpa vad som =P Men vi gör vårt bästa för att hon ska få det bästa ;)

Köper sällan beg kläder som syns att dem e väl använda för det blir inte alls snyggt på om dem redan e slitna och mkt e urtvättat och noppigt mm men ja har köpt fina begagnade kläder med som e använda max 3 ggr eller så kanske som varit i nyskick ;)

Happy Valentines Day                        c",)

Dopklänningen hämtad ;)

Va hos prästen idag och gick igenom dopet och valde psalmer mm samt faddrar ;) Sen körde jag och Melinda till Perstorp där vi hämtade en gammal dopklänning som varit min farfars mammas brudslöja en gång i tiden och den rosa klänningen hade min faster Ingar först av alla så den är lite nyare än slöjan ;) Slöjan är 87 år gammal ;) Många har blivit döpta i denna klänningen och namnen ser ni här nedanför ;)













Hämtade dopklänningen hos min farfars syster Elsie ;) Min farfar dog 1997 i lungcancer =(

Lyckades fånga Melinda på bild i Elsies knä ;)



Älskar Vår Mellis                c",)

Vi föräldrar tävling ;)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Vi-Foraldrars-Omslagstavling/Photo-competition-candidate-template-828



Rösta gärna på Vår Melinda och dela gärna vidare så andra kan rösta             c",)

Till salu ;)

Har dessa 2 saker till salu just nu om nån är intresserad som läser här ;)



Ralph Lauren åkpåse. HELT NY ALDRIG ANVÄND! Köpt på nätet av en som fick en pojke och den va tyvärr för liten för vår docka =( Står 0-9 månader men då Melinda har strl 68 så anser jag att det är en strl 62 som högst. Visst e vår dotter lite rultig men den är väldigt liten =( Jättefin och helt ny och lapparna finns kvar ;) 250 kr och avhämtning då jag har dåligt med tid och bil att ta mig iväg =/



Sony Ericsson Xperia Mini Pro HELT NY ALDRIG ANVÄND! Låst till Telenor i 12 månader. Behöver inte 2 nya mobiler så jag säljer denna. Kvitto finnes tyvärr inget då jag fått den. 5 megapixel kamera och filmar i HD kvalitet. Finnes i HELSINGBORG. Endast avhämtning då jag inte har tillgång att komma hemifrån ofta, Kostar 2895 kr i butik såg jag så ja tänkte mig 1500 ;) Finns ställen att låsa upp den på har jag hört så då kan man ha vilken operatör man vill på den ;)

Dela gärna vidare om ni vet nån som jagar något av detta                       c",)


Mys i Munka med kusinerna ;)

Jahapp då va blonda Malin i farten igen =P Haha ;) Har skrivit fel i almanackan så ja trodde vi skulle till prästen idag kl 11 inför dopet men där kom ingen präst och ja pratade med honom och då hade vi bestämt imorn kl 11 *asg* Som vanligt har ja huvudet under armen =)

Körde till mina päron sen och jag och Melinda va där från 11.30 till 21.30 och hade mys ;) Per körde hem vid 15 tiden då han skulle till jobb och kolla ledighet och lite annat så Linus körde mig hem ( min näst yngsta bror som fick körkort december 2011 ) Aldrig åkt med honom förr ( lagligt =P ) och han körde jättebra ;) Jesper ( vår minsta lillebror ) åkte med när Linus lämnade oss ;)

Här myser kusinerna i hörnan på soffan ;)







"Det fina har man på bordet" ;)



Skålar gillar hon och den kan man ha mkt roligt med som här tex där hon ser ut som "Bobbare Bygg" ( Byggare Bob )



Kusinerna Liam och Lova gjorde denna fina iglon i helgen med familjen ;)



Vad tycker ni om min nya fina blogg? ;) Tackar än en gång mina fina vänner Isabella ( som är Melindas kusin ) och Jenny min vän som hjälpt mig genom att göra den såhär fin ;) Ni är för underbara! ;)

Ciao Bello                              c",)

Smyginlägg =)

Ha nu snor jag ett litet inlägg här hos Malin.. Det är jag Jenny som sitter och fixar med hennes blogg. Så nu ska jag göra reklam för min hemsida med =) Finns på facebook samt har jag en egen hemsida som jag håller på att bygga upp.

Facebooksidan

Hemsidan

Nä nu ska jag fortsätta fixa hennes blogg.. Ha en bra dag alla läsare o titta gärna in på facebooksidan =)

Kram Jenny

Nya overallen ;)

Köpte en overall till Melinda på Tradera från "Nameit" för 1 kr samt frakt på 12 kr så 13 kr betalade jag för denna fina overallen som är använd få ggr av köparen ;)





Så  sjukt söt hon blir i alla overaller så man skulle kunna äta upp henne vår goa och jämt glada dotter ;) Älskade Melinda, du är vårt solsken i vintermörkret och du är hela vårt liv ;)

Fick 2 fina bilder på Calibra med idag när han låg på soffryggen och hade sin ena tass på Pers kompis Magnus och vaktade honom så han skötte sig =P





När vi vaknade imorse så hade det minsann snöat och det snöade lite till under dagen men det kom nån cm snö här och var i princip bara =P Kunde hju kommit mer när det ändå snöade men nej nej, vi bor i Skåne och här finns det ingen snö inte =P Hoppas vi får en varm och skön sommar som även blir lång med varm skön vår därtill *längtar*



Nu blir d att hoppa i sängen                  c",)

Fullt flängande =P

Igår va vi hos Melindas farmor ett antal timmar då en av Pers brödrar från Finland va över och hälsar på ;) Hade det väldigt trevligt och Melinda va på sitt glada humör som vanligt ;)

I farmors knä ;)



Pers bror Harri ;)



Och idag va jag och Melinda hos min vän Katja och hennes son Lucas samt Katjas mamma Eva ;) Blev bara en bild på henne i Lucas stol ;) Jag hjälpte Katja att möblera om i hennes och Lucas rum och fint blev det minsann ;)



Så det har varit flängande nu i 2 dagar och det är skönt att se mer än sina egna fyra väggar med tak och golv =P

Melinda är en jätteduktig bebis som somnar själv i sin säng numera när man lägger henne utan protester ;) Älskade Melinda ;) På dagarna när hon e trött somnar hon själv då med ;) E så stolt och glad att det vänt så himla fort för hon kunde bara somna på mig innan eller på Per då han e hemma på kvällen när han e ledig.

Alla dessa små små framsteg värmer i mamma hjärtat till max ;) Hon är så duktig med att vända sig från rygg till mage och nu snurrar hon även runt på stället hon ligger och försöker komma iväg genom att trixa med benen och skjuta upp rumpan men det går inte så bra just nu men det kommer gå fort sen så tar hon sig framåt vår lilla syrk ;) Går så fort från att inte alls kunna sen så en vacker dag kan hon saker och ting utan problem! ;)

Melinda, Per och kisarna ni är min värld                    c",)

Bebismys med gamla kollegor ;)

Då va det dags igen idag för bebismys med gamla Hemglass kollegor ;) Blev 5 timmar där hos Jannis och Jeckan ;) Hade lika trevligt som sist och fick god paj denna gången *mums* Lilla Leo va liten än =) Ska bli kul att se hur han ser ut när han e i den åldern Melinda är i nu ;)

Man kan inte fatta att dem varit så sjukt små! Minns knappt när Melinda va så liten och smal =O Tiden går så himla fort!

Tog inte en enda bild idag =/ Tiden går så fort så vi hinner inte med allt =P Men ja tog lite bilder på Melindas outfit idag iaf ;)











På väg till Billesholm så hörde vi ett "dunk" nånstans på bilen men såg ingenting baktill så vi körde vidare. Sen när vi kört igenom en rondell så slog det till två tre ggr till så då körde vi in till kanten och då hade ena blinkersen med glaset hoppat av och hängde löst *haha* Det hade tydligen hänt förr och vi skrattade och höll låda åt den =P

Lade Melinda i sin säng nu ikväll med och hon gnällde i några minuter sen gick jag in och gav nappen som hon tappat sen blev hon lugn och ja masserade ryggen lite sen gick jag och hon somnade så gott i sin säng helt själv ;) Så glad och stolt jag är att hon kan somna själv inför natten ;) Hon somnar ofta numera och tar sin powernap på dagarna själv med *ler* Duktig dotter vi har ;) Alla framsteg är så härliga som dem gör ;)

Nu blir det kisemys till "Grimm"             c",)

Somnade själv i sin säng ;)

Melinda har alltid velat somna på mig men sista tiden har ja haft henne bredvid mig i vår säng och låtit henne somna bredvid mig och idag tänkte ja att ja skulle lägga henne i sin egen säng efter sitt bad och kvällsmålet så det gjorde jag och hon tittade på mig och log sen grep hon tag i sitt lilla lamm "Bä" och lekte lite så ja passade på att diska lite snabbt och när ja kom in igen efter ca 2 min hade hon lagt sig till ro och knoppade in ;)

Helt chockad blev jag då hon nästan alltid somnat på mig eller bredvid mig i princip =P
Så duktig hon är ;) Ska lägga henne själv nu varje kväll i sin säng så vänjer hon sig ;) Älskade Melinda <3

Här tog hon en powernap bredvid mig häromdan ;)



Hon somnade sittandes för nån dag sen med när vi tittade på tv ;) Hon satt mellan mina ben och tittade och hon va trött men ville titta på tv och efter en liten stund bara så tyckte ja att hon hängde lite mkt och hon hade knoppat in så sött så jag vände henne och lade henne på mig och hon vaknade inte alls utan hon sov vidare och hade det bra ;)

Hon har tagit lite längre powernaps nu senaste tiden än va hon brukar märkligt nog =P Märks att hon börjar bli mer självständig för hon kan somna själv nu bara sådär ;) Hon har alltid velat ha mkt närhet av mig och ha mig nära men nu e hon jätteduktig på att somna själv ;)

Nu ska ja knoppa in tänkte jag                c",)

Gott med gurka ;)

Verkar som att Melinda kanske har tänder på G då hon e jättegnällig sen fyra dagar tillbaka. Kan inte komma på att det skulle vara ngt annat mer än ngt utvecklings stadium kanske men hon blir tyst när hon får en gurkbit och suger och tuggar på ;)



Hon har lyckats riva sig själv i pannan med =P Trots att man klipper och filar så är naglarna så sjukt vassa ändå.

Va hos tandläkaren igår och fick lagat ett hål som jag hade =) Ska dit igen den 27 Mars och dra ut en visdomstand =P Skönt man inte har så mkt problem med sina tänder ;)

Kajsa va med mig och Melinda dit så hon passade Mellis ;) Sen va vi hos Kajsa efteråt och bara ugglade =P Försökte få Melinda nöjd och glad men det är inte så lätt när man har bekymmer. Verkar va tänderna som sagt då hon blir tyst med en bit gurka eller bitring så vi får se va som sker =) Feber har hon ingen iaf som tur är.

Dammen hos syrran och Johan hade frusit så fint ;)







Nu blir det mys för Mellis vaknade                          c",)

Åkpåse/overall ;)

Nu e hennes åkpåse/overall kommen ;) Den hon har nu börjar bli lite liten så nu får hon ha nästa storlek ;) Väntar på en helt ny åkpåse med från Ralph Lauren som aldrig e använd och den fyndade jag till ett kanon pris då dem e svindyra så då lär hon inte frysa med den iaf ;) Denna på bilden e från Name it och den e tunnare så hon får ha mer på sig under denna ;)



Storlek 80 är denna i och det är Ralph Lauren åkpåsen med ;) Har inte kvar bilden på åkpåsen från Ralph men den e riktigt snygg, varm och skön ;) Längtar tills den kommer ;)

Dessa dagarna har ja inte gjort mkt alls. Bara varit hemma och sovit och vilat =P E så sjukt trött numera så man har inte mkt ork till att göra ngt =/ Eså kallt med så ut går man bara om man måste =P Får nog köpa hem lite blutsaft så ja kan bli piggare för detta e sanslöst! Kan somna när som när ja sitter och kopplar av. Tur Melinda tar lite längre powernaps då och då så man får sova lite ;)

Busungen Melinda vänder sig hela hela tiden numera sen 2 v tillbaka och d e inte lätt att byta blöja på henne inte då hon ska vända sig hela tiden direkt så vi har jämt slagsmål jag och Melinda på skötbordet =) Dem lär sig fort dem små liven och hon e medveten om allt som sker runtomkring hela tiden så man får passa sig nu med vad man äter och gör mm som hon inte ska göra nu när hon e liten bebis =P

Smakisar äter hon och d fungerar kanon och hon älskar att äta med oss och få annan mat ;) Magen verkar tåla det vi gett så man får gå upp i portion och mängd och prova lite annat ;) Är en hel djungel med mat men vi hittar nånting som passar här ;)

Sköna söndag                     c",)

Zazzi Melinda mys ;)

Zazzi e så kelig och älskar att mysa och hon tåler när Melinda drar i henne ;) Men Melinda e så duktig på att klappa ganska fint med och hon blir så överlycklig och glad när hon ser katterna och när hon får mysa med dem ;) Så himla söt hon e med kisarna och helt exalterad ;) Mina små älsklingar ;)







Melinda är så snäll och helt underbar ;) Gnäller så sällan för ngt och skrattar och pratar jämt ;) Nu sen 1 v tillbaka så vänder hon sig hela hela tiden när hon ligger på rygg =) Duktig och snabbt går det! Innan gjorde hon d bara ibland men nu så e det hela tiden hon vänder sig ;) Och i gåstolen far hon runt som en tosing och studsar och hoppar i den ;)

Köpte nya nappar häromdan till henne med och här e bild på den ena ;)



Lila med en katt såklart ;)

Schwiiing                  c",)

Lite mer kläder till Melinda ;)

Jag och Melinda va på Väla ett tag idag och ja fundade lite kläder till hennes nästa storlek minsann ;) Massor med fina kläder har hon nu till nästa storlek ;) 74-80 är nästa garderob ;)

















Väntar på 2 st overaller med som ja köpt ;)

Denna söta väskan hade dem på Åhlens för 199 kr ;) Toksöt ju ;)



Nu verkar kylan ha kommit hit för nu senaste dagarna har d varit så sjukt kallt att man tappat alla kroppsdelar så fort man visat sig ute ju! Brrrr! E så kallt så man inte vet vart man ska ta vägen och då har d bara legat på 5 minus och kallare ska d bli =/

Nej vi längtar till våren och sommaren med sol och värme så man kan må bra fullt ut och njuta av livet i fulla drag ;)

Chilla lugnt                        c",)


Ån är frusen här =)

Va ute en runda och gick med Melinda i förrgår i det soliga vädret i skogen bredvid oss ;) Va duktigt kyligt ute men det blåste inte nere i skogen så jag valde att gå där då det blåste så himla hårt uppe vid husen här så ja trodde ja skulle frysa ihjäl på bara nån minut!







Annars har det inte hänt så mkt här utan vi har bara varit hemma och kopplat av och haft mys ;) Det enda positiva med vintern är att det blir så mycket mys ;) Mys i soffan med sina älsklingar och bara va ;)

Ska tydligen komma hit nån Ryss vinter med riktigt rå kyla samt en massa snö men det får vi se om det kommer för väder gubbarna har sällan rätt tycker jag =P Man får se ut varje morgon istället och planera därefter =)

Kudden kallar på mig nu                             c",)

RSS 2.0