Skönt Maj väder!

Har bara tagit d lugnt idag och sovit framför allt! Va hemnma kl 05.00 imorse från Jack och Ted. Satt och snackade och tittade film och dem två drack grogg =P Va inte så trött och kunde inte somna där så ja körde hem och väl hemma somnade jag direkt typ!

Vädret va sådär i förmiddags och i middags men nu på kvällen e d kanon jue! Har suttit ute lite nu på sena eftermiddagen och fixat d sista på några beställda arrangemang ;) Bilderna finns här undertill ;)

  Har bara bytt ut ett träd och satte i en

Gjorde hamburgare nu ikväll till mig och Jonas till middag ;) Ska till syrran senare ikväll för vi ska fira våra födelsedagar imorn med släkten bara ;) Så vi får upp i tid och förbereda och e lättare att gå upp tidigt när man redan e där jue =P Vädret ska bli lika varmt imorn om inte varmare *ler* Gott!!! Kajsa och Johan satte upp sin lilla mini pool idag så får se om man badar imorn! Den e så liten så vattnet blir varmt ganska fort i den ;)

Blogg ya later       c",)

Va hemma typ hela dagen för en gångs skull!!!

Igår va ja hemma typ hela dagen och städade, tvättade kläder, dammsugade bilen, klippte klor på katterna och kammade dem och pysslade med mina beställda arrangemang ;) E sällan hemma som sagt så får passa på när ja väl e hemma jue =P Igårkväll stack ja till Tessan och va där några timmar ;) Hände en rolig sak faktiskt ;)
Tessan trillade ner för halva trappan ner till källaren och hon satt och asgarvade med handdukarna i famnen ;) Jag satt i vardagsrummet och hörde bara dunk dunk dunk dunk sen :Aj som fan! Sen asgarvade hon när ja kom fram till trappan! Hon slog i nacken och ryggen men handdukarna höll hon minsann kvar i famnen! Hihi ;) Skadeglädjen e den enda sann glädjen ju sägs det ;) H´Jag och Tessan har alltid lika kul ihopa *ler*

Hon e tillsammans med Jonny enn underbar kille som hon förtjänar ;) Dem förtjänar varandra dem två ;) Det är en kollega till Jonas. Han som e utbildad massör och masserar mig och Tessan klart ;)

Hände inte så mkt mer igår mer än detta men e jämt full speed på mig för ja har ALLTID att göra i princip ;) Glömde dock ta bilder på arrangemanget som Annikia beställt som hon fick igår av mig men ska ta bilder på den sen idag ;) Men fick taget en fin bild på min katt Calibra när han va svartsjuk och tok kelig på att ja satt vid datorn innan idag ;)



Han e fortfarande svartsjuk och vill ha uppmärksamhet så ja ska kela med honom nu tänkte jag ;)

Haj haj        c",)

Hudvårdsparty hos syrran 26/5

Denna kvällen skulle ja på hudvårdsparty och d blev som vanligt klantigt och roligt! Säljaren va minst lika förvirrad och rolig som alla oss sex tjejer som va där *ler* Ska berätta hela kvällen på nästan 6 timmar här och nu ;)

Det började lugnt tills vi skulle ha kaffe. Som vanligt yrade jag och syrran till det med muggarna och skickade dem fram och tillbaka och till höger och vänster! HADE vi bara hållt tyst så hade muggarna kommit till rätt ägare direkt! Helt plötsligt satt Mari ( säljaren för Mary Kay ) utan kaffemugg! *asg* Sen mitt i allt snack välte Mari ut en kopp kaffe på Mona och hennes dotter! D va lite kul att hon va minst lika yr som oss!!! Inte nog med det så snodde marie Kajsas kaka med och som vanligt skyllde Kajsa på stackars lilla mig =P Det va d klantiga som hände under partyts gång plus att vi hörde fel hela tiden och tokskrattade hela högen!
Dem som va på partyt va jag, syrran, mamma, Mona, Veronica och Caroline ;) MEN d lät som om vi va över 100 st på partyt! ;)

Senare på kvällen så hade alla var för sig ett snack med säljaren om man skulle köpa eller ngt annat. När d va min tur satt Kajsa med mig då hon fick all info innan alla andra kom så behövde inte hon sitta så en gång till ju!  Dino va duktigt PITA ( Pain In The As ) och ja puttade bort honom en gång från stolen och han tappade kontrollen totalt och satte sig i vattenskålen så då va skrattandet igång igen! Haha! Jag, Kajsa och Mari skrattade som bara den, igen!

När säljaren kört hem ( 23 tiden och hon va hos Kajsa vid 16.30 tiden ) så städade vi 2 undan. DÅ hände en del klantiga och roliga saker med ska ni veta!!!
D började med att ja skulle förbi henne och hon stod i vägen hela tiden så ja sa till henne :Flytta dig! Då svarar hon utan att tänka ( som vanligt =P ) :Jag har inte tid!!! Då va skrattet igång igen! Sen så fort ja skulle öppna sopskåpet så stod självklart Kajsa malplacerad precis framför den dörren så andra gången skrek ja :Nu e jag här igen! Och Kajsa fattade ingenting men asgarvade klart! Då sa ja att ja menade att ja jämt skulle kasta skit så fort hon blockerade soptunnedörren! Då skrattade vi ännu mera ;)

Det sista roliga Kajsa gjorde sen va att hon skulle skölja filterhållaren till kaffekokaren och hon kör hela kaffekokaren under kranen och vrider till höger och vänster för att rengora den under vattnet! Jag asgar´vade ( igen) och ploskade ur filterhållaren till henne och sköljde den under tiden som vi kiknade av skratt och hade så grymt ont i magen alltså!!! Allstå jag och Kajsa har ALLTID så kul ihopa plus att vi jämt klantar oss med sånt som INGEN annan klantar sig med!!!!!!

Så kvällen blev full med skratt och vi hade haft en riktigt trevlig kväll  ;) Sov hos syrran den natten med!

Annars har inte så mkt annat hänt dessa dagarna faktiskt.

Nu e d torsdag idag och ja städar ocg pysslar för fullt med diverse saker här hemma ;) E trist väder som fan idag, tokblåser och regnar lite då och då =( Så blir innedag idag för mig!

Fick en fin bild på min Voxen häromdan ;)



Han ligger jämt så roligt och d gör dem andra 3 med ;)

Hade mys med Dino igår med så ja slänger in två bilder på det med! En på Dino och mig sen en på syrran med Dino ;) Läger in en bild med på Kajsa som toksminkad med Mary Kay produkter =P Eftersom hon hade partyt  så blev hon sminkad av säljaren innan alla kom ;)

  

Nej nu ska ja fixa lite hemma då ja sällan e hemma ;)

Tjohejsan       c",)

Pysseldag ;)

Igår eftermiddag hamnade ja hos Conny sen körde vi från honom till Eslöv till hans bror Stig som ja med känner ;) Sen satt vi där i ett antal timmar och snackade och tittade på The Mask ;) D va grymt längesen man såg den!!! Har inte träffat Stig sen ja körde Hemglass hos honom när han bodde i Billinge! Så d e sen augusti ja inte sett honom! Kom hem vid 01.00 på natten iaf ;) På vägen hem smällde ja en kanin jävel som hoppade ut utan förvarning! Som tur va så blev där ingenting på min Vectra annars hade ja flått den jäveln!!! Ny bild på lilla mig kommer här ;)



Idag har ja bara lukat i trädgården, bäddat rent och städat inne samt pysslat med lite arrangemang som ja fått beställning på ;) E lite vänner som beställt ;) Dem e inte klara än dock, har bara tagit grunden i 3 av 4 st ;)

Jätte Glas Arrangemang

Sen har ja köpt en minifontän som ja slänger ut en bild på här ;)



Riktigt nice och söt e den ;) Har precis ätit Kebab Pizza Special med Jonas ;) Va riktigt gott och va toklängesen ja åt kebab! Jonas äter docj kebab så ofta han kan =P Han skulle kunna leva på kebeb, pizza och hamburgare!

Ska hålla kväll nu i d underbara vädret ;)

Ratta datta da       c",)

Lugn Putte helg ;)

Fredags kväll körde jag till Putte och sov där tills lördagen. Blev dock inte mkt sömn då vi kollade på 5 filmer på rad och gick i säng vid 05.00 tiden ca! Kollade på The Butterfly Effect, Saw 5 & Jumpers men kan inte komma på dem andra med vi såg 5 st på raken ;) Vaknade vid 09.00 tiden och gick typ upp då med. Vä riktigt fint väder igår men blåste lite väl för häftigt på dagen dock =( Som vanligt =P

Igår spelade vi en massa Wii Bowling så armen idag e inte riktigt redig =P Hade riktigt kul med Putte i helgen! Har känt varandra sen ja va 16 ;) Har alltid haft bra kontakt till och från och varit riktigt bra vänner. Han e en underbar vän ;) Har dock varit riktigt dålig på att ta foton i helgen så blir bara skrivande för en gångs skull ;)

Sen på kvällen igår va ja en sväng hos Tessan och snackade lite skit bara med henne och Jonny samt Annika och Johnny. Va riktigt trött efter helgens dåliga sovande så blev hemgång från Tessan och dem vid 22 tiden och ja somnade vid 23.30 tiden hemma och har sovit som en stock!!!!!! Gick upp 10.30 idag =P Hihi ;) Har städat och röjt lite hemma idag bara. Pojkar e lite dåliga på det visst =P * pikar ingen speciell * Haha ;) Ska fortsätta röja lite nu och städa lite sen ska ja iväg en sväng till en killkompis en snabb sväng för ja har lite smått och gott att fixa!

Schwiiing         c",)

Soldag ;)

Idag har ja bara varit hemma och fixat ute och inne med diverse saker och njutit i solen då och då ;) Skönt väder har d varit idag! Dem har en sån cykling Grand Prix varje år här i krokarna och helt plötsligt blev ja våldgästad av 4 såna =P Dem stod utanför Håkan ( vår granne ) och snackade och yrade sen skrek dem till lilla mig, : Vill du ha grogg? Nej sa ja sen skrek dem : Får vi komma in till dig? Gör ni så och dem kom in ;) Den ena kände ja igen som bara den men kunde inte placera honom och han likaså med mig! Men sen kom vi fram till att ja badat i deras pool efter min Hemglassrunda i Billesholm! Hihi ;) Va rätt kul ändå! Roger heter han och hans tjej heter Jessika ;) Sen hette dem andra Daniel, Andreas & Elin ( Elin va Rogers syster ) Vi hade trevligt på terassen här i ca 2 timmar sen cyklade dem vidare =P

Annars har ja tömt dammen och rengjort den idag, klippt gräset och pulat lite ute allmänt ;) Sen gjorde ja 2 st arrangemang med ;) En e beställd och en är till Jonny som masserade mig i förrgår ;) Jonny är en kollega till Jonas som e utbildad massör.D va grymt skönt att bli masserad! Har dock ont i ryggen men så blir d när man har så mkt skit i ryggen som jag har =(





Dem blev riktigt nice ;) Så ja har som sagt bara tagit d lugnt hemma i min egen takt ;)

Igår kväll va jag och Tessan hos Peter och Ros Marie ett par timmar och snackade skit ;) Tessan drack lite så ja fick köra hem ;) Här på bilden ser ni Peter och Ros Marie ;) Dem e kompisar till Tessan så va första gången ja träffade dem igår ;) Hade riktigt trevligt där! Igår på dagen lukade ja båda rabatterna här hemma och bland singeln så ja va duktig med igår =P  



Nu ska ja hålla kväll denna pingstafton eller va d nu heter *ler*

Köss      c",)

Slarvig på att blogga visst =P

Har blivit att ja sovit borta en del nu så ja har varit duktigt dålig på att blogga =P Ska vi se nu, sov hos Fritte i förrgår och sov hemma inatt. Har varit en del att göra nu i dagarna med Tessan bla. Hon har varit hemma pga att d e som d e hemma hos henne *stackaren*  Va hos syrran med igår ett tag efter ja kört från Fritte när ja ändå hade vägarna förbi ;) Bråkade med Dino och snacka skit med syrran ;) Va riktigt nice väder ute igår och i förrgår ;) Har även planterat ner lite andra växter ute som ja fått så ja har haft att göra faktiskt ;) Har inte hänt så mkt annat dessa 2 dagarna mer än att ja umgåtts med vänner till höger och till vänster ;) E skönt att ha så mkt vänner så man kan komma ifrån och må bättre! Saknar Jonas riktigt mkt och vi får som sagt se va framtiden spår om oss två...

Tog en fräck bild igår som kommer här ;)



Riktigt fräck! Maskros som växte i trädet samt att där växte ngt annat bakom den ;)

Ska lägga in en fin bild på Dino här med tänkte jag ;)





Han e riktigt söt och fin lilla Dino ;) Har inte så mkt mer att skriva just nu faktiskt och ska fortsätta städa och fixa i trädgården nu idag tänkte jag ;) Har försummat huset, trädgården, hemmet och mina katter jue =( Men d tar ja igen idag *ler*

Tjöss        c",)

BAKKEN!!!

Fredagen den 15 maj va La Familia på Bakken i Danmark ;) Hade tur med vädret och hade tokroligt!!! För en gångs skull så tog ja typ inga foton på Bakken förutom detta ;)



Längst fram sitter jag, Syrran Kajsa och sen hennes sambo. Mittenraden sitter Linus sen en kompis till honom Joppa sen Tobias ;) Bakre raden sitter Jesper, mamma sen ser man bara pappas blåa skjorta längst bak till höger =P Roger min äldsta lillebror va inte med till Bakken. Va där f6rån 13.00 till 20.00 och hade riktigt kul! Tog en fin bild på hemvägen på solnedgång ;)



Synd båten kom i vägen men men! Tog en bild på mig när vi kommit till Bjuv och ja ser inte pigg ut alls!!!



Sov hos syrran denna natten till lördag sen ;) Lördagen va lugn för vi va tok off allihopan! Gjorde inte för många knop den dagen =P På kvällen kom Ted & JKack ocjh hämtade mig så åkte vi till Jack och jag sov där natten till söndag. Vi tittade film och snackade skit och somnade efter 03.00 nån gång! Så helgen har varit fartfylld!

På söndagen sen körde jag till Tessan från Bjuv när Jack och Ted lämnat mig där. Satt hos Tessan i 6 timmar och umgicks sen ;) Blev hemgång vid 23 tiden och jag somnade direkt typ! Va duktigt rövtrött alltså!!!

Ny vecka med nya utmaningar har vi här nu!

Pussi puss puss      c",)

Annika dag!

Kl 10.0 ca va ja ute hos Annika idag ;) Skulle gå långrunda med Hera jue ;) Hjälpte sen Annika med att städa och plantera lite växter mm ;) Sen drog ja upp lite liljor, tulpaner och några andra växter som ja skulle ha med hem och plantera ;) Blev lite röjning här och var hos Annika med med lite växter klart ;) Gick en långrunda med Hera med som ja skrev och fick en fin bild på henne och en häst!

Rottweilern Hera med en lika nyfiken häst ;)

Fick även en fin bild på mig och Tessan häromdan som ja glömt lägga in!

Min bästis Tessan och Jag ;)

Va hos Annika till kl 18.00 ca innan ja körde hem. Tessan hann komma från jobb med så blev en del snack med henne med klart ;) Blev sen hem och gjorde middag till mig och Jonas. Jonas hjälpte till med ;) Blev egna klyft potatis i ugnen och hemmagjorda biffar ;) Nice! Sen blev det att ja följde med Ted hem till Jack och sov där. Vi somnade dock inte förrän tidigast kl 02.00 och vi gick upp 06.30 för ja skule åka med Ted hem för ska ju till Bakken idag så ja va tvungen att komma hem och packa, duscha och hämta min bil jue! Så nu e ja nyduschad och klockan är 08.30 ;) Så ska fixa d sista innan ja ska sticka ;)

Schwiiing       c",)

Singel efter ett gemensamt beslut =(

Igår va en trist dag... Har länge varit lite dåligt mellan mig och Jonas och igår bestämde vi att göra slut gemensamt för bådas bästa... E så trist för ja bara gråter hela tiden typ! Vi ska bo ihopa och ja lär sova borta en del och sånt så vem vet d blir kanske vi två igen! Vi älskar varandra otroligt mkt men e lite som inte vill fungera så vi har en del andrum så får man se vad ödet bestämmer sig för! Vi hoppas att d kan bli vi två igen men huvudsaken e att vi kan få andrum, tänketid och va själva och singel så man kan komma underfull med va man vill! Mår riktigt riktigt dåligt =( Men jag och Jonas kommer bra överens om allt vi pratar om och finns för varandra. E skönt att vi e vänner och kan prata. Saknar honom men nu e läget som det är sen får framtiden utvisa hur d blir.

Va med Tessan & Annika sen på förmiddagen och fick tröst för ja va riktigt ledsen. Va sen med Tessan hela dagen och va med henne och Pontus ( hennes son ) i Kävlinge hos Christina och umgicks där hela kvällen. Hade en trevlig dag trots allt som hänt. Jag och Tessan gör varandra på gott humör och d känns riktigt bra att ha henne så nära och att ha Annika så nära för dem betyder mkt för mig. Gick en långrunda igår i Kävlinge med Morris och Pontus gick med Molly och Marie ( Christinas dotter ) gick med deras papillon Kiki ;) Kom sen hem vid 21.40 tiden på kvällen och jag och Jonas tröstade varandra och pratade lite allmänt om saker som vi ska lösa upp om d skulle va helt slut för oss så har vi en del att fixa upp ju. Vi håller tummarna för att allt blir bättre båda två!!!!

Saknar dig......        c",)

2 lugna dagar

Har varit 2 lugna dagar nu sen helgens bravader ;) Va hos Tessan igår och umgicks med henne i ett par timmar iaf ;) Hemma tömde jag dammen och rengjorde den sen fyllde ja den igen till mina 4 fina fiskar ;) Tömmer den helt 1 gång i veckan och rengör då jag inte har nån rengöringsapparat =( Men dammen e ganska liten så d går fort ;) Glömde lägga in några bilder igår från resan i helgen som kommer här ;)

Grymt söta små minivagnar! Den stora va tyo 25 cm och den lilla va typ 15 cm kanske!!!

Ingar ville ja skulle göra ngt fint till en kollega till henne som blir 55 nu på lördag och detta blev resultatet ;)

Blomster arrangemanget här ovanför gjorde jag till en kollega till Ingar som blir 55 på lördag ;) Ingar köpte växterna och skröffset på Åsby när vi va där och tittade på växter, blommor och inredningen där ;) Ja rotade upp sakerna och detta blev resultatet ;) Blev fint trots att ja inte hade min stora pynt låda =P

Idag har jag varit i Klippan på Opel och fått en fjäder isatt på handbromsen. Fick hem ett brev om att alla Vectror från 02 till 07 skulle in på verkstan och få nån fjäder isatt där utan kostnad. Minns inte va den va bra för nu bara men nu e d gjort iaf =P Ted satte i den ;) När ja va klar där så träffade ja Cathis en sväng när ja ändå va i Klippan ;) Snackade i nån timme sen bar d iväg till Knutstorp till Annika!

Blev att ja va hos Annika och sprang in lite till Tessan då och då mellan varven båda två ;) Blev att ja stannade hos dem tills kl 19 ca. Gick långrunda med idag och ska gå långrunda imorn med ;) Får bli allvar nu igen med långrundorna! Blev hem och fixa mat sen till mig och Jonas. När ja ätit så tvättade jag min Vectra som blev så himla ren och fin *ler* Ska snart krypa till kojs känner jag ;)

Hejsan hej        c",)

I min del av Köping ;)

Har inte orkat eller tagit mig tid till att blogga i helgen när ja varit i Köping men nu ska ja blogga massa idag om helgens bravader ;)

Turen började kl 07.00 från Munka Ljungby fredagen den 8 maj. Vi körde med pappas Vectra ( 2003 års modell ) Vi skulle inom 4 ställen på vägen upp. Första anhalten va Lerum utanför Göteborg. D roliga med hela resan denna dagen va att ALLA kunder vi va hos va Opel ägare!!! I
 
Första stoppet i Lerum hade dem en Astra 02a silvrig ;) Där hade dem även en ovanlig bil som gjordes på 60 talet som blev en flopp bil. En DAF volvo som kallades för Tjorven! Ja hade ingen aning om va d va för bil utan d va pappa som berättade det och va imponerad över den trots d dåliga skicket!
En DAF Volvo som kallades för Tjorven


Andra stoppet va Herrljunga och dem hade en Omega 98a vinröd och en Combo 01a! Där hade han som bodde där en relativt stor järnvägsbana inomhus som d kommer bilder på här ;)
   


Tredje stoppet va med i Herrljunga och dem hade en Astra kombi 99a silvrig och en äldre Combo ;)

Fjärde stoppet i Tidan trodde vi först att dem svek vår Opel trend då han kom i en traktor 850!!! MEN d visade sig att han hade sonens bil den dagen och att han hade en Vectra 02a!!! Han hade en utebana med modelljärnvägståg av den stora modellen som va riktigt fin som d kommer bilder på här!
           


Va riktigt kul att alla hade Opel! Pappa lämnade modelljärnvägs saker till alla dem kunderna vi va hos. Efter vi varit i Tidan så blev d Köping nästa! Kom till Köping vid 17 tiden. Vi va på ett köpcentrum i Örebro innan vi körde till Köping och handlade lite blommor, växter och ngt pynt samt kruka så gjorde jag ngt fint till Ingar ( min faster ) som blir 60 nu den 14 maj ;) Blev fint trots att ja inte hade min pynt låda Arne med =P Min faster har 2 st landsköldpaddor som e rumsrena. Dem går på toa varje söndag och gör sina behov där. Förr höll hon dem ovanför toaletten så gjorde dem sina behov men nu e dem så tunga så dem gör sina behov varje söndag i en balja med vatten ;) E riktigt fräckt att dem e så uppfostrade!!! Halle och Gullan heter dem. Halle är 28 år gamnmal och Gullan är 14 ;)

Ingars 60 års present från oss ;)  Halle pussar Gullan ;)   


Blev middag hos Ingar & Lars Håkan på kvällen och en massa snack sen blev d vandrarhemmet vid 21.30 tiden, Va ganska slut så man somnade relativt tidigt den kvällen!

Vaknade vid 07 tiden lördag morgon och va ovanligt pigg! Pappa skulle köra till Uppsala & Stockholm området denna dagen själv och leverera en massa delar till modelljärnvägar till en 5-6 kunder och ja kunde stanna i Köping tyckte han och umgås lite och d va en bra ide ;) Va med Ingar hela dagen och vi va igång hela tiden! Först va vi på ett ställe som hette Åsby växthus & inredning och där va riktigt fint! Masor med växter, blommor & inredning samt Cafe i djungeln ;) Bilder kommer här nedanför ;) Där va riktigt fint och mysigt!!!
   


Efter vi varit där så begav vi oss till deras "Sommar Torp" där jag inte varit sen minst 15 år sen så ja mindes inte hur d såg ut bara! Det äldre huset som är från 1750 talet är ett gammalt soldat torp sen finns det ett nyare som e byggt i början på¨1900 talet bredvid. Där va riktigt fint och tog självklart en del bilder där med som kommer här ;) På deras fina tomt på torpet har dem sällsynta och DYRA Vinbärsnäckor ( sniglar ) som är en delikatess på restauranger som lever fritt där och där e många och dem e riktigt enormt stora och fina! Bilderna som e tagna inomhus e tagna i det gamla huset från 1750 talet ;)
Från början av 1900 talet e detta huset Detta är från 1750 talet ;)        


Efter vi varit på Torpet så åt vi på en Engelsk pub i Köping. The Bishop Arms hette den och den öppnade i december. Den va riktigt fin och mysig och vi tog vars en kycklingsallad som va grymt god!
  


Efter vi ätit så körde vi till Lars Håkans syster som har har 3 st Norsk Skogkatter! Riktigt fina och härliga va dem söta små liven ;) Va kul att träffa henne med för har inte sett henne och en av hennes söner Mattias på över 15 år ;) Minns Mattias som igår när han bara va några år gammal och va riktigt jävlig och på hugget när Ingar och Lars Håkan hade med honom ner till Skåne när dem hälsade på oss här. Han skulle ha grön Hugo läsk som han älskade över allt annat och skrek tills dem köpte en ny helt enkelt och höll låda! Det är mitt minne från honom och d va riktigt kul att träffa honom med då han e 18 år nu!
     


Efter alla dessa utfärderna så åkte vi hem till Ingar och Lars Håkan och gjorde god middag. Blev oxköttfile med Klyftpommes och Bearnaise sås *mums* Blev riktigt gott! Satt länge hos dem denna kvällen och snackade och umgicks med dem och med min kusin Joakim. Pappa körde ja till vandrarhemmet vid nio tiden för han va trött efter allt flängande runt Stockholms området. Jag stannade hos dem till ca 24 tiden innan ja körde till vandrarhemmet.
Min kusin Ingar 


Sen va d söndag och dags för hemresa. Jag och pappa va på en Tåg marknad i Köping först vid 09.00 tiden och gick där och tittade innan vi sa hejdå till släkten däruppe och körde hemåt. På hemvägen skulle vi inom en kund till utanför Norrköping i Näkna som bodde grymt mysigt ut mot en härlig sjö ( Sörsjön ) och även han hade en ute bana med den större modellen järnvägsbana som kommer på bild här ;)
    Deras hus i Näkna va grymt mysigt och låg fint! 


Efter vi lämnat dem så begav vi oss in till Norrköping till en vän till mig som heter Therese som jag va bästa vän med i princip för snart 10 år sen. När vi ändå körde förbi så passade vi på att köra inom och säga hej till henne jag och pappa ;) Vi hade grymt kul ihopa hon och jag men tyvärr flyttade hon upp med sin mamma så va därför hon hamnade där. Hon har 2 söner, William och Mikael som är 5 & 4 år gamla som e gudomligt söta!!! Denna dagen va dem på kalas så fick inte träffat dem. Va hos dem i ca 2 timmar och pratade lite. Hennes 2 Chiuauor hade fått 2 söta valpar för en vecka sen som va så grymt söta och vid födseln vägde dem bara runt 80 gram styck!!! Ska försöka ta mig upp med syrrans kille till henne en dag i sommar och hälsa på när han ska köra med lastbilen till Stockholm ;) Saknar henne grymt mkt =(
 Chihuaua honan   1 vecka gamla valpar! Vägde runt 80 gram styck vid födseln!!! 


Efter Norrköping körde vi inom Linköping och hälsade på Angelica där ;) Är ett x till en av mina brödrar Tobias som vi har bra kontakt med då hon va riktigt härlig ;) Satt lätt där i 2 timmar med och pratade på en massa om allt mellan himmel och jord ;)
 Angelicas lillasyster ;)  Angelica och hennes mamma Angelicas pappa


Sen när vi lämnade Linköping va d bara raka spåret till Munka Ljungby förutom att d blev mat på Max i Värnamo bara ;) Pappa får abstinens när han inte får Max mat så blev det *ler* Vi va i Munka strax innan kl 19.00 och jag körde därifrån till Knutstorp för att snacka lite med Annika och Tessan men va bara Annika hemma så satt där en liten sväng sen va ja hemma vid 21.30 och jag va helt slut efter helgens alla upptåg *haha nästan lite fyndigt skrivit av mig jue*  Blev sängen ganska fort när ja kommit hem. Sängen på vandrarhemmet va inte skön den va hård, kassa kuddar + att pappa snarkade satan men andra natten fick ja öronproppar av Ingar så då sov ja lite bättre iaf ;)

D blev en jädrans massa bloggande här om helgen så nu ska ja vila mina blödande händer och ta fatt i dagens händelser!!!

Boo yah          c",)


 
 
 

Ligga på soffan dag

Blev ligga på soffan idag då ja fick min mens och värken kom med den =( Har så grymt ont första dagen! Har packat lite smått och gott tills imorn då jag och pappa ska på ROAD TRIP ;) Ska bli riktigt kul!!! Har mest legat på soffan annars med jämna mellanrum och vilat magen. Vädret e dåligt ute idag med =( Undrar när värmen ska komma tillbaka igen?! Hoppas den kommer under helgen så vi får fint väder ;) Bytte handväska idag och passade på att ta ett foto på hur mkt skit en tjej kan ha i sin handväska!!!

Så grymt mkt min lilla väska rymmer!!! Bytte till en mindre väska nu dock =P

Gud med saker man kan ha i väskan! Men d e bra att ha saker jue! Hårsnoddar om man skulle behöva sätta upp håret, lypsyl, hårborste, mobil laddare, handlotion, blå tanden ( ETT MÅSTE!!! ) mm. Bytte dock till en mindre väska nu men rensade faktiskt bort en del ja inte tyckte ja behövde =P Klockan e förvisso bara 14.15 nu men ska inte göra mkt mer idag ändå mer än att städa och vila samt packa så ja bloggar tidigt idag då ;)  Duschar imornbitti så man e fräsch tills dagens bravader!!!

Ska göra hemmagjord pizza ikväll till oss två iaf och d ska bli riktigt gott ;) Ska BARA ligga på sofflocket annars så va lika bra att blogga nu för d lär inte hända mkt mer idag ändå =P

Ska försöka skriva varje dag i helgen ändå på min fasters dator ;) Ska sova på vandrarhem i Köping båda nätterna så ja lär nog kunna blogga åndå hoppas jag ;) Tills nästa gång.......

Carpe Diem       c",)

Tokblåsigt ute idag!!!!!!

Dagen har varit lugn idag! Tänkte lukat men vädret tillät dock inte det idag =( Har kommit en del ogräs sen regnet började ösa ner =( Hoppas på bättre väder imorn ;) Fick besök av en kompis Christer idag som va här i ca 3 timmar och vi snackade en del och tittade i fotoalbum. Sen när han stck så gjorde ja ett arrangemang som ja fick en beställning på till en kompis ;) Ett konfirmations arrangemang skulle det vara så här kommer bilden på arrangemanget ;)

 

Det blev ganska bra! Vi gör ett byte nämligen. Ja får spindlar i nät i nån svart metall som dem gör som hobby *grymt fina och snygga* som ja vill ha ;) E kul att göra ett byte när vi från båda hållen har ont om pengar jue =P Christina heter hon. E hennes kille och hennes dotter som gör dem tror jag d va :) Bild på hur dem ser ut kommer här ;)

Riktigt grymma och snygga spindlar! Såna här ska ja få ;)

Dem e riktigt nice dem här spindlarna!!! Sen va jag hos Tessan från tre tiden till ca halv åtta tiden idag och umgicks med henne och gick en lite mindre runda än va vi brukar göra ;) Vädret har varit tokblåsigt och regnigt idag med =( Har blåst ngt otroligt mkt idag! Puh! Nu e man nyduschad och belåten efter middagen som blev Pommes och Chicky bits med Bearnaise *mums* Ska hålla kväll nu ;)

Tjöss       c",)

Annikas Nina va tvungen att somna in idag =(

Annikas hund Nina va riktigt dålig idag. Gick inte utan bara låg och varken åt, drack eller gjorde sina behov. Hon va 14 år gammal. Veterinären tyckte att det va bäst att låta henne somna in då hon va så gammal och dålig =( Va riktigt hemskt att se henne bara ligga. Annika fick bära ut henne till bilen för att köra till veterinären. D gick fort och bra hos veterinären sa Annika och Nina hade aldrig ont iaf. Nu har hon bara Moggie och Hera kvar. R.I.P. Nina   <3

Va både hos Tessan och hos Annika idag. Sprang fram och tillbaka där emellan =P Brukar vi göra ;) Tröstade Annika och snackade med Tessan. Grävde upp lite ormbunkar hos Annika idag som ja planterade hemma sen när ja kom hem ;) Har dock blivit dålig på att gå mina rundor nu senaste tiden men d ska d bli bättring på ;)

  

Det blev grannt det där med ormbunkarna ;) Jonas tycker om ormbunkar så då va d extra kul att plantera såna ;)

Tog en fin bild på Tessans Skogisar Obelix & Embla med idag ;)

Obelix längst bak och Embla längst fram ;)

Dem e så fina ;) Dem är 9 & 10 år gamla. Förmodligen e hon tvungen att göra sig av med dem nu för hon försummar dem tycker hon pga hennes hundar, kaniner mm. Hoppas att d blir bättre med det snart så dem får stanna ;) Dem e grymt keliga och härliga det söta paret ;)

Regnade i princip hela dagen med idag =( Trist och kallt va det! Vaknade med huvudvärk idag med men den försvann under dagen som tur va! Ska hålla kväll nu mina vänner ;)

Puts & krom           c",)

Fick kontakt med Zazzis uppfödare igår!!!

Rotade igenom lite lådor som man sparat saker i och va hittar ja där om inte papperna på Zazzi!!! Fan va kul! Hittade namnet på uppfödaren och sökte på Eniro men fick upp ett namn bara som inte bodde i Sölvesborg där ja köpte henne så jag chansade och skickade ett mess till mobil numret och jag fick svar ganska fort och jag hade kommit rätt!!! Riktigt kul att få kontakt med henne ( Desirée ) Ska mejla varandra med bilder och skriva lite smått och gott om katterna våra ;) Zazzis pappa är 8 år så han va inte så gammal när Zazzi föddes ;) Zazzi blev 7 den 8 Januari. Ska bli kul att få bilder och roliga mejl från henne ;) Hoppas man kan ses nån dag i framtiden med, d hade varit riktigt riktigt kul!

Annars igår hade ja huvudvärk hela dagen =( Va en sväng hos Tessan med och snackade och hjälpte henne med att fixa delar till hennes Ford ( Ford e liksom ingen bil jue =P ) Sorry Tessan *hihi* Så d blev inte så mkt gjort igår. Hade regn hela hela dagen med =( En kompis Jörgen tittade förbi igår en sväng med förresten och sa hej. Har inte sett honom på toklänge!!! E alltid kul att träffa vänner som man inte träffar så ofta då man sitter fast i Kågeröds hålan =( Men men d blir nog bättre nån dag med det =)

Nu e d ännu en dag med äckligt regn hela hela tiden =( Suck... Men d positiva e att vi behöver regn!

Tog lite bilder på några av mina fina Hibiscusar som blommar nu ;)

Rosa Hibiscus Gul orange Hibiscus Röd Hibiscus

Dem e så grymt fina mina Hibiscusar! Har 7 olika färger ;)

Pussi puss puss           c",)

Kallt ute idag jue =(

D har inte varit ngt direkt soligt och varmt väder idag inte =( Snyft! Mamma och pappa kom hit en sväng idag i ca 2 3 timmar och hälsade på och hade med sig några lådor med saker i som vi förvarat i Munka. Satt ute och snackade och gick igenom lådorna och där hittade man mkt kul! Bokmärken, frimärken, manicklar, mina Barbies mm. E kul att rota i gammalt ibland ;) Annars har man inte gjort för mkt idag. Va en sväng hos min Tessan innan idag och snackade lite ;)

Just nu håller vi på att grilla ;) Ja har skalat potatis och klyftat dem sen in i ugnen i 175 grader i minst trekvart iaf med olja, vitlök och lite kryddor på ;) Blir grillad fläskytterfile idag med ( ovanligt, eller inte ) Hihi ;) E så grymt gott det köttet när det är grillat så d e inte klokt!!! Blir Bearnaise, Tzatziki och lite annat smått och gott tiil maten ;)

Så med andra ord har d varit en väldigt lugn dag idag ;) Regnet hänger i luften nu och jag hoppas verkligen att det regnar för d behövs verkligen! E så grymt torrt! MEN d får INTE regna på dagen utan på natten. Vill ju va ute och ha d gott på dagarna jue =P Blir mysa och äta gott ikväll bara *ler* Trist att Jonas ska jobba bara =( Hade varit skönare om ja haft jobb med. Hoppas att ja hittar jobb snart bara! Nä nu ska ja kolla min potatis i ugnen och sånt så tills nästa gång.........

See Ya        c",)

Barnvakt ;)

Blev visst barnvakt idag till Tessans son Pontus som blir 11 i år. Hade han här hemma i 6 timmar ca. Hjälpte honom att göra blomsterarrangemang som han skulle ge till sin mamma och sen gjorde han ett till sig själv ;) Sem tömde vi dammen och jag rengjorde den och fick i nytt vatten till mina 4 fiskar ;) Sen gjorde vi Window color, spelade kubb och kelade med mina katter ;) Så tiden gick fort när vi höll igång ;)

Denna gjorde han till sin mamma  Pontus eget arangemang som han gjorde till sig själv ;)  

Den första fick Tessan sen den andra ville Ponte ha själv ;)

Vid 15 tiden körde vi hem till Tessan igen för då va hon klar med allt hon skulle fixa! Sen stannade jag där till 18 tiden ca sen körde jag hem och gjorde middag till mig och Jonas. Blev köttfärs med pasta. Sen körde vi en snabb sväng till Ted och snackade skit där. Kom hem vid 23 tiden sen och tittade tv och va helt off båda två så blev sängen ganska fort för oss =P Vädret igår va helt underbart!

Nu är det en ny dag så ja skriver senare eller imorn ;)

Lite somrig bild som togs 2 Maj 2009

Fandango          c",)

Syrrandag ;)

Ja då va vi hos syrran igår typ hela dagen från kl 13 till kl 23 ca ;) Jag och syrran flängde runt typ hela tiden med diverse saker. Först va vi iväg och hon skulle posta ett paket sen titta vi i 2 affärer där syrran handlade några kläder och lite värmeljushållare till vardagsrummet ;) Sen efter det så när vi kom tillbaka så planterade vi om typ alla deras växter ( som bokstavligen krupit ur sina innerkrukor! ) Efter det förberedde vi salladen, pressgurkan mm tills grillningen ;) Dino svansade efter oss alla hela tiden och han hade sina gömställen med att ligga på som här =P

Dinos ena gömställe ;)

Johan, Jan Erik ( Johans pappa ) och Jonas grävde i trädgården och fixade. Dem gjorde lite snyggt efter jätte jätte jätte thujan som tog typ en fjärdedel av gräsmattan som dem fick bort för nån vecka sen. Dem la singel och stengrus med intill husväggar för dem ska lägga plattor där. Så pojkarna hade fullt upp dem med hela dagen =P
Grillningen skedde 19.30 så vi åt närmare 20.15 ca. Jack och Ted tittade förbi en snabb sväng med för dem hade vägarna förbi! Blev grymt gott med grillat! E så gott med grillat men dock ska vi grilla hela fläskytterfilen nästa gång för d va mkt godare än att dela den och grilla.

Syrran och jag ;)

Efter maten tittade vi lite tv och snackade skit och va duktigt trötta framför allt hela högen! Har varit en trevlig dag som vi får göra om snart igen ;)

Ny dag med nya möjligheter idag!

Mip mip VRROOOOOMMMMM         c",)

Tog 1 timme för Jonas att få av en fälg igår =P

Gårdagen va ja med Tessan hela hela dagen ;) Vi gick långrunda, röjde i huset efter saker till loppis, mäklaren va där och tog bilder och vi va även en sväng i några klädesaffärrer och stylade om Tessan *ler* Hon snodde ett tubtoplinne av mig som hon tyckte va grymt skönt så vi letade linnen till henne och vi hittade ett linne, en skjorta med fastsytt linne och ett par shorths ;) Hon blev riktigt fin i dem nya kläderna ;) Får lägga in bilder sen ;) Sen upptäckte vi i Landskrona att Tessan hade punka på sin bil så vi körd eoch pumpade upp däcket och jag hittade en stor spik som hon hade mit i däcket =( Blir nytt däck då där ändå va dåliga mönster på det. Hon ska få sina bak bromsar bytta på söndag då hon kör plåt mot plåt med. Men eftersom däcket kunde läcka luft så frågade jag Jonas om han ville byta dem så hon kunde köra tills på söndag med luft i däcken och Jonas kom och hjälpte henne ;)

Vi körd in bilen till Tessans granne Annika för där va ett garage med jämn mark till domkraften. Men fy vilket helvete Jonas hade att få av höger bakdäck!!! Han slet i över 1 timme innan han fick av det!!! Klåparen som satt på dem hade ju inte tagit på zinkpasta så d hade argat och rostat fast ganska duktigt! Han va duktig och ENVIS, han SKULLE få av däckfan!!! Hur han sen kunde jobba så bra med tre st fruntimmer kacklandes bredvid sig har ja ingen aning om *haha* Han e väl van *ler*  Dem andra däcken satt inte fast så mkt men hela projektet tog nästan 2 ½ timme pga höger däckfan bak!!! Tessan va otroligt tacksam och ska baka massa kanelbullar till Jonas ;)

Jag va hos Tessan halv tio på förmidaggen och körde hem vid elva på kvällen ;) Vädret har varit riktigt skönt igår med, dock lite för mkt blåst på dagen som lugnade sig på eftermiddagen.

Klockan e snart 11.00 denna fredag morgon och jag har dammsugat, bäddat och snyggat till hemma! Ska till syrran och hennes sambo hela dagen idag så ska bara duscha och äta sen typ köra till Bjuv ;)

Pussilur      c",)

RSS 2.0