DRÖMSOFFAN ;)

Hittade den RIKTIGA DRÖMSOFFAN precis *ler* Alanza.se och denna skönhet kostar 28 900 kr ;)



Hade jag haft ett fast heltidsjobb så hade jag köpt denna soffan, TRO MIG ;)

Träd med klös i ;)

Mitt nästa stora köp så fort jag har råd ( god knows when ) ska bli ett stort klösträd till mina 2 älskade dunbollar ;) Dem ÄLSKAR klösträd och dem kan aktivera sig en massa på ett sånt träd med ;) Finns i olika prisklasser från 800 och långt uppåt i prisklasserna. Sjukt dyra e vissa träd. Ja menar bara en sån vanlig liten kostar fan 300! Sjukt dyrt egentligen sen vissa stora man har sett kan ligga på 6000 kr tom! Min bästa kill kompis e snickare så ja ska kolla med honom med priser mm. Han har gjort en sån pelare förr till sin katt som han hade ;)













Dessa e ngt i stil med ett sånt stort träd som jag vill ha ;) Nu lackar d snart mot jul ;) Första advent va igår. Jag och Per har bara tagit d lugnt hela helgen *mys* Har kommit en massa snö här nere med hos oss *blä* Visst det är bättre än regn men ja e ingen fan alls av vinter, kyla och snö =/ Men vi 4 får härda ut och längta till våren och sommaren ;) På sommarhalvåret är då som jag mår som bäst och lever mitt liv fullt ut ;)

Sen till sommaren så är jag även blondin igen *ler* E kul med förändring men man saknar sitt gamla jag klart som blondin ;) Jag ser ut som 2 helt olika tjejer ;)





Ska försöka röja så gott jag kan här hemma nu ;) E dåligt med byråer, hyllor eller skåp att förvara saker i mm så d mesta får ligga i lådor tills vi fått in fler möbler här. Som tur är så e lähenheten stor så ett rum består av lådor mm och i resterande rum så är det ganska tomt förutom lite få saker som finns i rummen ;) Allt tar sin tid, förr eller senare så har vi ett fint hem ihopa iaf ;) Den största biten som e dyrast som vi fattas det är en stor hörnsoffa med divan med djupa sittdynor dvs breda stora sittplatser mm ;) Typ ngt sånt här ;)



ÄLSKAR stora soffor med divan, djupa sittdynor och massor med platser ;) Denna soffan är en drömsoffa iaf ;) Dock inte i vitt utan i svart såklart ;)

Drömmar måste man ha för att komma dit man vill va                              c",)


Flytt flytt flytt =P

Har i princip bara flyttat saker från Åstorp till Per nu i dagarna och haft fullt upp med att få någorlunda ordning här då ja tagit in en del saker här i vårt hem ;) E svårt att placera saker då han inte har byråer, hyllor eller vitrinskåp mm så allt finns i lådor än lite här och var och vi ska skaffa ett förråd så vi kan sätta undan sånt vi inte ska använda.

Jag har mer saker i Munka att hämta som vi behöver samt att där e lite saker vi säkert inte behöver men allt ska hit sen ska resten i förrådet och jag ska även sälja en del saker då ja har en hel del pynt, prydnader mm. Vi tar d vi vill ha i lägenheten sen sparar ja säkert ngt som vi inte vill ha upp nu sen säljer ja resten ;) Ska röja totalt bland alla mina saker mellan varven här ;)

Blir ingen mer träning där jag och Kajsa gick, e alldeles för dyrt då man inte har pengar så ja ska träna där Per tränar istället så småningom ;) Ska bli kul att träna ihop med ens kille ;) Aldrig tränat förr jue =P Har flyttat d mesta helt själv förutom en omgång då 2 av mina brödrar hjälpte mig med sängen bla ( Tobbe & Jeppe ) Dem e duktigt trötta på mig nu att ja flyttar så mkt men nu e d nock ;) Känns så rätt med Per *ler* Nästa flytt blir till ett hus isåfall ;)

Har självklart haft en massa kisemys med i dagarna här då dem e sjukt sociala och tillgivna ;)





Fick denna klöspelaren av min svägerska då dem inte har kvar katten längre. Mina kisar ÄLSKAR såna klösträd och jag ska köpa en sån jätte stor en dag som dem kan flänga runt i ;) På jobb fronten har det inte hänt ngt alls mer än att ja söker allt och frågar överallt mm. Jag gör det ja kan iaf och jag ger inte upp! E så trist utan jobb då ja verkligen verkligen vill jobba och tjäna pengar så ja kan skämma bort Per och slippa vända på varje krona jämt =(

Då va det fredag igen ;) Per och jag ska iväg imorn och handla lite till hemmet har han sagt annars ska vi bara ta d lugnt och försöka få ordning på hemmet här så gott d går ;) Så nu bor ja i Hbg med Min Per ;) Adress ändringen e med gjord nu ;)

Ska röja lite till nu och fixa här hemma ;)

Ha en nice helg i snön och kylan                     c",)


Kalkon middagen hos mina föräldrar ;)

Middagen gick bra hos mina föräldrar i lördags och Per fick träffa hela min familj med respektive ;) Vi är MÅNGA i min familj så det blev väldigt rörigt för stackars Per men d brukar dem flesta tycka då vi e så många ;) Komma ihåg vem som är vem mm =P Kelade mest med Lova & Liam där ;) Jag och Per hade Lova nästan hela tiden då vi va där ;) Liam va med oss han med ;)







E så dålig på att ta en massa bilder på allt folk nuförtiden men ja ska bättra mig! Har ja sagt länge förvisso =P Men ja ska försöka iaf ;) Men när ja e hos min familj e d så svårt att göra det då ja alltid har 1 st gullig Liam på mig och nu har man 1 st Lova med så man har fullt upp jämt ;)

Söndagen va lugn för oss med precis som fredagen va så d har varit soft denna helgen med ;) Men nu kommer en stor nyhet ;) Jag ska flytta in till Per denna veckan *ler* Allt känns så underbart och vi båda känner ngt speciellt sinsemellan som vi aldrig känt för nån annan förut! Visst jag vet att allt e underbart i början men detta känns annorlunda. Känns ända ner i magen och ända in i hjärtat och ja känner mig fri och lycklig med honom ;)

Vi är så lika varandra på allt med och känner och tycker samma saker men visst har vi olika saker med som vi inte tycker om lika mkt klart ;) Sen trivs katterna riktigt bra här med och jag trivs riktigt bra här med trots att ja hatar att bo i lgh. Vill helst bo i hus lite lantligt så man kan ha sin frihet i sitt hus.

Ska bli så kul att få inreda lägenheten med saker och göra fint ;) Vi båda säger vad vi tycker sen fixar ja det ;) ÄLSKAR att inreda och få fint samt att ja jobbar inte så då gör jag mer än gärna allt jobb hemma klart ;)

Är så kär i Min Per                                   c",)

Deprimerande snö =(

Usch usch usch =( Första snön har fallit idag här i Skåne land =( Dock lade det sig inte riktigt men det låg ett tag iaf. Visst e snö fint men bara när d ligger och e fritt från halka på vägarna samt att d inte är slask men här nere e d alltid slask vinter =P Dock va förra årets vinter ihärdig och tuff med snö som låg i över 3 månader och d kom bara mer och mer snö! Detta året har dem varnat för att det ska bli den värsta vintern på 1000 år!!! Fi fan! Jag hoppas verkligen INTE det! Tur man e arbetslös då så man slipper ta sig ut!

Går bara ut när ja verkligen måste gå ut på vinterhalvåret. Ligger helst inne i värmen och myser med Min Per och med mina 2 underbara kisar *ler*

Har tränat för tredje gången idag ;) Tränade själv idag då syrran inte mådde bra ( yeah right ) Hihi ;) Myglare där säkerligen =P D va HON som drog med mig på denna provträningen sen e d hon som myglar ;) Haha!

Lekte med min mobbe innan och lyckades fånga mig själv på bild =P Ovanligt va? =P



Nyduschad, nybastad och nytränad ;) SKÖNT! Nu fattas bara Per i min famn sen e min kväll gjord *ler*

Som ja säkert skrivit innan så har han en lgh på nästan 90 kvm och den är i princip tom =P Det lutar åt att jag flyttar in helt här hos Min Per ;) Vet att d e tidigt och att vi kanske går fort fram men det har aldrig känts mer rätt än va d gör nu mellan oss två och vi båda känner detsamma ;) Trivs riktigt bra i hans lgh ;) Hatar att bo i lgh men det får man göra tills man hittat jobb sen söker man hus ;) Planlösningen e bra i hans lgh ;)



Ska ta hit min sängstomme och madrasser i dagarna samt en del annat sen får man se vad vi behöver som jag äger mm ;) Han har väldigt tomt på det mesta som handdukar, köks saker, växter, pynt mm och jag har en del av dem sakerna så vi kan få ett hem med det vi behöver utan att handla en massa ;) Han ska inhandla en stor hörnsoffa med divan då han bara äger en mini liten soffa och jag äger ingen soffa alls =P

Vi tar en dag i taget så ser vi vart det för oss helt enkelt ;) ALLT känns så sjukt underbart med Per ;) 2 veckor blir det imorn mellan oss ;) Har ALDRIG trott på Love at first sight men detta e helt sjukt härligt underbart! Han gör mig hel som människa och får mig att må bra dygnet runt ;) NU vet jag vad äkta kärlek är sen ja träffade Per ;)
TACK  Per för att du finns i mitt liv och för att du inte gav upp om mig utan du insisterade på att vi skulle ses och att träffa dig var det bästa ja gjort i hela mitt liv ska du veta ;) Gillar dig kopiöst mkt Min underbar Per ;)  Puss på dig sweety ;)

Ta d isigt i helgen                         c",)

Julklapp till mig =)

E ganska kräsen när d gäller presenter =P Älskar dock att få guldsmycken, gröna fina växter, saker till kisarna som dem älskar, kläder och en upplevelse ;) Skulle vilja prova på FLOATING tex ;)

Önskelista till jul ;)
1, Guldsmycken
2, Kläder
3, Snug rug ( se bild nedanför )
4, Presentkort till FLOATING
5, Presentkort på Väla
6, Pengar



Tiden går sjukt fort fram alltså! Snart Jul och Nyår ju! Puh!

Idag har jag gjort massor med biffar och kokt potatis då Per ska ha med matlådor till jobb sen ska ju ja med ha mat klart dessa 2 dagarna resten av jobb veckan sen blir d kalkon på lördag ju hos mina päron ;) Ska bli spännande och kul att få visa upp Min kära Per för min älskade familj ;) Per e snart hemma och då ska vi göra kvällens mat ;) Chicky bits med ris och currysås *mums* 

Smaklig spis                                   c",)

Har aldrig varit såhär lycklig någonsin!

Jag lever i himmelriket just nu med Min Per *ler* Han e så sjukt underbar på alla sätt och mysig! Älskar att mysa och det gör jag med för man känner en sån härlig närhet och man känner sig lyckligast i världen som har hittat en sån underbar man som Per ;)

Det är Per som får mig att gå upp på morgonen och må bra hela dagen och förhoppningsvis så är det vi två hela livet ;) Har aldrig känt såhär som ja känner när ja e med Per. Vi smälter liksom ihopa till en när vi är tillsammans och fungerar så bra ihopa på alla sätt och vis ;) Vi är sjukt lika på alla sätt men vi har ändå olikheter med klart =P

Är så skönt att vi e lika öppna om allt och kan prata om allt för annars så e män som dem är och säger inte för mkt nämligen. Känner mig så trygg, säker och älskad av Per när ja ligger i hans härliga famn och myser ;)

Kisarna mina får minst lika mkt mys av Per som av mig och han älskar dem verkligen det syns lång väg ;) Han har haft katter själv förr. Kisarna gillar Per riktigt mkt med och det är SÄLLAN dem tyr sig till en kille bara sådär som dem har gjort med Per för mina kisar e så sjukt mammiga och ska ligga på mig alltid även om huset e fullt med folk!



Zazzi e absolut den mest mammiga kisen jag har och här låg hon på mig innan idag ;)



Gjorde god husmanskost mat igår till oss ;) Blev potatis med hemmalagade biffar och brunsås till det ;) Blev riktigt gott!!! Blev en del mat så nu har Per med lite matlåda till jobb med och ja har med mat idag ;)



Träningen igår gick jättebra med syrran ;) Vi ska träna igen på torsdag ;) E riktigt kul det här med träning faktiskt måste jag motvilligt erkänna =P e skönt att hålla igång och få upp konditionen samt att gå ner ännu mera i vikt och äta mer rätt ;) Då ja ännu e arbetslös så kommer jag att laga mkt mat nu till mig och Per så vi kan äta sundare och få god hemlagad mat ;) sen ja blev singel från mitt x så har jag på min höjd gjort middag 10 ggr på 8 månader typ =P Har ätit hos vänner eller ute eller nån macka bara. Men nu e d kul att göra mat igen för nu e man 2 som ska äta och som uppskattar god hemmalagad mat ;)

Nomy rulez                                       c",)

What is love

Love..... does it relly hurt more than it does good? what "is" the meaning of love? in my meaning, love does nothing but good... it's the people around you and your love that creates the bad about love...... it's true that youre never alone... about anything..... you never get to have anything by your self...... the love i give to my biggest love is irreplaceable..... it's THE love i give ONLY that person... just to make her feel special.... even though there is people that makes you feel like a bad person or you feel that your making a bad choice or making you feel that you are one big freakin mistake...... you always love that one true girl...... i just gotta say, you never made me feel bad or made me feel sick about anything, i was making me feel bad because i thought and believed things..... you knew things, and so did i.... but my mind played tricks on me...... i cant help it... but you shouldnt feel bad about it...... i just want you to have that tingeling feeling in your stomach every time we see eachother...... i just dont want you to leave me ever! my love.... right now, and like ive felt before, you are the one for me, ive never felt like this before.... never been as happy as i am with you, i can do anything with you...... just want you to understand how much i love you.......



Kärleken e tuff, svår och det finns alltid en massa hinder men det är då man hittar lösningarna om man har valt rätt partner i sitt liv. Kärleken övervinner ALLT om man är rätt för varandra.

Denna gången hoppas verkligen både jag och Per att vi e rätt för varandra ;) Känner ett stort lyckorus skölja igenom min kropp så fort ja ser honom eller är honom nära ;) Han får mig att känna som den lyckligaste kvinnan i världen, älskad & trygg. Jag har vissa krav på hur en kille ska va som ja vill ha i mitt liv och Per  uppfyller dem alla *ler* Allt känns så underbart och helt rätt! Det gör d alltid i början självklart men som vi båda har sagt och känner så känns detta helt rätt då vi satsat ordentligt på varandra så fort ;)

Är så himla kär i min Per ;) Hela min kropp fylls av lycka så fort ja tänker på honom, ser honom eller pratar om honom ;) Ni vet man får det där fåniga leendet på sina läppar när man hör hans namn och när man pratar om honom ;)

Ska ta lite fler fina foton på oss två i veckan så ja kan visa er lite mer av honom ;) Jag är fullkomligt lycklig då han älskar mina kisar med ;) Allt e på topp just nu ;) Fattas bara en sak i mitt liv nu och det är ett fast heltidsjobb men d hittar jag tids nog ;)

Ska träna idag med syrran ;) Vi ska träna 2-3 ggr per vecka har vi sagt ;) Älskar alla mina syskon och min familj och speciellt min syster Kajsa då vi har så nära och bra kontakt med varandra så detta är riktigt kul att vi gör ihopa då vi båda behöver träna och hålla oss i form och att vi peppar varandra och trivs fullkomligt bra ihopa och vi har ALLTID kul tillsammans plus att allt som kan gå fel när vi umgås går oftast fel *haha*


Ha en skön måndag allihopan                                c",)

En skön helg med Per ;) Saw 3D och massa mys ;)

Såg SAW 3D igår jag och Per ;) Han bjöd mig på bion ;) Tack min söta Per ;) Den va riktigt bra! Alla Saw filmerna e så sjukt bra ;) ÄLSKAR DEM ;) Dock va inte 3D effekten så som ja hade förväntat mig men själva filmern va grym ;)

Har bara haft massa mys hela helgen annars och tagit d lugnt ;) Kisarna känner sig riktigt hemma här med hos Per ;) Per kelar mkt med mina kisar ;) D gillar jag och det gör mig varm i hjärtat då dem e mitt allt ;) Igår va d en vecka sen ja träffade Per första gången ;)

Mina underbara kisar ;) Fler bilder på mig & Per kommer i dagarna *ler*

Zazzi gumman ;)



Calibra ponken ;)



Söndag idag och vi ska bara ta d lugnt och äta tacos ;) Kanske bada badkar ;)

Simma lugnt                   c",)

Skit höstväder med stormvindar och regn =(

Usch va ja hatar hösten =( Blåsigt, regnigt och snorkallt!!! Tur man har nån att värma sig med nu i höstmörkret ;) Per e så mysig att kramas med och hålla om och bara ligga och va nära varandra ;) Han ska bjuda mig på Saw 3D imorn ;) ÄLSKAR dem filmerna!!! Så ikväll ska vi se femman och sexan eller nån av dem ;)

Har varit runt och kollat jobb i butiker lite här och var idag och jag har fått ett napp där dem behövde personal så ja ska lämna cv där imorn med foto ;) Ja håller tassarna att d kan bli mitt jobb men ja har inga förväntningar utan ja tar en dag i taget så ser man va som sker helt enkelt ;) Kan ringa och tjata på dem så dem fattar att ja VILL ha detta jobbet ;) Inget drömjobb men e ett säljar jobb och jag är född till en säljare ;)

Färgade mina ögonbryn igår och noppade dem och tränade ;) E faktiskt ganska kul och skönt att träna måste jag erkänna =P Har alltid avskytt träning! Gymmet på Form & Figur i Ramlösa ;)



Köpte ngt godis för några dagar sen som hette Lutti och en kompis till mig kallas för Lutti ;)



Nu har min bil passerat 9500 mil! Gjorde den häromdan. När ja köpte den i september 2007 så hade den gått nästan 5 tusen mil bara så ja har inte kört så sjukt mkt ändå ;)



Kisarna har hittat sina platser med i Pers säng ;) Calibra på min sida och Zazzi på Pers sida *hihi* E så glad att han gillar mina katter så mkt som han gör ;) D betyder mkt för mig då dem e mitt allt och förhoppningsvis kommer Per med bli mitt allt *ler* Gillar honom riktigt mkt och d e sällan ja faller för nån så som ja har gjort nu, alla andra ja träffat sen ja blev singel har ja bara gillat men med Per så känner ja kärleken i mig gentemot honom och allt känns så underbart!!!



Jisses vilka dåliga bilder ja tar nuförtiden alltså =P D får d bli ändring på ;) Nu kommer en dagsfärsk bild på mig med mina fina ögon bryn ;)



Usch! Går emot att lägga ut en bild på mig utan mascara! Men här e det högra plockat och färgat.



Nu e båda plockade och färgade ;)



ÄNTLIGEN FREDAG så kan vi ha en massa mys jag och Per och kisarna och bara njuta av varandra i detta skitvädret och tråkiga årstiden och burra ner oss i sängen och bara va varandra nära och bada  badkar och ha d romantiskt ;)

Blås inte iväg med er i helgen                             c",)

Fi fan va kallt d e nu!

E grymt kallt här nu om dagarna och nätterna =( Dem har sagt att det ska bli den kallaste och värsta vintern på 1000 år!!! Hoppas fan inte det! Hatar hatar vintern och kylan över allt annat! Per gillar inte vintern alls heller som tur är ;) Ja går bara ut om ja verkligen måste. Ligger i sängen än med kisarna och myser ;) Ska röja lite här hos Per ;) Ska ha in mina kläder i hans garderob mm ;) E mest här nu så e lika bra att ha en del kläder här mm ;)

Just nu önskar ja mig bara ett jobb sen e mitt liv på topp helt ;) Börjar bli riktigt kär i Per ;) Han e så himla underbar och varm ;) Hans personlighet får mig att drunkna i hans fina ögon ;) Vill bara ligga i hans famn alltid och känna mig trygg och älskad av en underbar man ;) Är riktigt glad över att ja träffat Per *ler* Önskar av hela mitt hjärta att vi är ämnade för varandra ;)

Kisarna ligger alltid med mig i sängen även här hos Per ;)



Dem tar lätt upp en hel säng =P Dem e så lätta för dem känner sig lätt hemma vart ja än tagit dem ;) Dem e så lättsamma mina älskade kisar och Per gillar dem riktigt mkt och myser med dem lika mkt som jag gör ;) Underbart att han gillar katterna för dem betyder så mkt för mig ;)

Ska träna för andra gången i mitt liv sen idag med syrran och basta efter det sen på föreläsning om kost med träning mm ;) Just nu har ja en maskin tvätt igång sen ska ja röja lite här ;)

Kärleken kom som ett bombnedslag till mig                    c",)

Vilken härlig känsla ja har när ja e med Per ;)

Hela jag skakar av lycka och jag mår så himla bra ;) Han e så himla härlig på alla sätt och vis ;) Ja har tagit hit katterna med nu så nu e jag bara hos Per ;) Han e så kramvänlig och go och helt underbar ;) Tack Per för att vi träffat varandra *ler* Har aldrig känt såhär för en kille ja precis träffat och d känns så underbart!!! Nästa helg e d kalkon middag hos mina föräldrar och han ska med dit ;) Ska bli riktigt kul ;) Längtar tills d e helg så vi kan umgås en massa ;) Han jobbar mellan 11.15 till 20.15 så d blir inte så mkt vi träffas =P Hoppas bara ja hittar jobb snart så e allt perfekt i mitt liv igen ;)



Underbart fin utsikt från Pers lgh ;) Hans lgh e nästan 90 kvm och e riktigt fin ;)

Igår tränade jag för första gången i mitt liv med syrran! Tro d eller ej men d e SANT!!! Form & Figur heter stället vi ska träna på och d e enbart till för kvinnor ;) Slippa macho stuket och man kan träna utan att bry sig om hur man ser ut mm ;) 2 ggr i veckan a 28 min per gång räcker för att man ska hålla kroppen i trim och gå ner i vikt ;) Det är gratis just nu fram till 7 dec sen kostar det. Ska kolla upp va d kostar för d hade varit skönt att komma igång för d va ganska kul ändå ;) Hoppas bara ja har råd till det med min kassa a kassa =/ Ska träna igen på torsdag innan vi ska ha föreläsning om kost mm ;)

Nej nu ska jag göra mig i ordning och köra till Åstorp och hämta hit min Roboclean samt lite andra saker till Per ;) Kommer va här ändå så e lika bra att ta hit d ja behöver och använder sen fungerar inte hans dammsugare =P Ja tog hit min micro igår bla samt lite lampor mm ;) Hans lgh e ganska tom så ja hjälper till att bidra med det ja kan bidra med ;)

Saknar Min Per                                     c",)

Lucky ;)

Har träffat en underbar kille i helgen som d är seriöst med nu ;) Sjukt underbar! Träffades på en dejting sida ;) Sen i lördags har vi inte kunnat slita oss från varandra ;) Han e så mysig och härlig och allt!!! Han är 36 men ser yngre ut men åldern spelar ingen roll ändå ;) Kramgo och kelsjuk e han precis som mig ;) Han bor i en stor 3:a i Hbg på nästan 90 kvm ;) 2 ingångar till lägenheten med! Har ja ALDRIG sett förr iaf i en lgh! Tufft ;)




Körde hem Jontes son Keith ( Jonte e han ja bor hos ) i lördags med och han bor utanför Örkelljunga. Vet inte om ni varit där på det hållet men där e ett område där som heter Skogen ;) Har alltid gillat det områdets namn *hihi* Så ja va tvungen att ta en bild på skylten klart ;)



Har fått några fina kise bilder med på mina bebisar i dagarna här ;)







Älskar mina 2 fina kisar ;) Per gillar dem med *ler* Va ja e glad nu!!! Känns så härligt ;) Fattas bara ett jobb nu sen så e allt på topp ;) Ja tar en dag i taget så får ja se vart ja hamnar helt enkelt ;) Per stack och jobbade nu vid kvart i elva. Jobbar som truckförare på DHL. Ja ska bara blogga klart sen ska ja fixa lite ärenden sen ska ja hit igen till Per *ler brett*

Come to me clouds                      c",)

Lugna veckan

Har inte hänt så mkt dessa dagarna mer än att ja träffat lite vänner bara ;) Har haft massa mys med kisarna med ;) Va bla hos syrran igår och Dino va kelsjuk som vanligt *hihi*



Han tror han e en liten hund och han e sjukt överkelig precis som mina 2 katter! Hehe ;) Så fprt ja e vid datorn så e mina katter på mig eller bredvid mig ;) Som igår tex då låg dem såhär vid mig ;)



Snart helg igen ;) Då får man se vart man ska denna helgen och va man hittar på ;) Väntar på spännande förslag så får vi se vart ja tar vägen ;) E så kul då ja e väldigt spontan och e kul att få en chans att komma hemifrån ett tag med ju då man jämt e typ hemmavid =P Synd man inte har pengar att ta sig runt med nu när man e arbetslös och har all tid i världen men inga pengar =( Men ja hittar jobb förr eller senare ;) E envis och ger aldrig upp ;)

Ska kanske börja göra reklam för att dammsuga mattor och madrasser på djupet med min Roboclean så man kan få in nån krona ;) Är en helt grym dammsugare som kostar 35 000 kr med 15 års  garanti med vattenfilter i ;) Mattpiskan tar ner till 15 cm djup i en madrass och suger upp skiten och mattorna blir rena och sköna att gå på ;)



C ya                                  c",)

Gamla ting ;)

Va med en nära killkompis nästan hela helgen, från lördag till söndag och va på marnad i Höganäs sen va vi hemma hos honom och hos hans granne som hade höstfest ;) Blev en riktigt trevlig helg ;) Björn min killkompis e en så underbart härlig och fin vän! Vi har så kul ihopam och kan prata om precis allt ;) Har lärt känna honom genom att ja körde Hemglass hos hans föräldrar men vi gick på samma gymnasium så vi hade setts förr men aldrig umgåtts. Tack för en fin helg Björn ;)

Söndagen körde vi till hans föräldrar och va där hela dagen ;) Hans föräldrar e så underbart härliga! Gerd & Peder heter dem ;) Kommer så bra överens med dem alla 3 och vi har så mysigt och kul ihopa ;) Igår slutade det med att ja och Gerd kollade på gamla smycken och gamla ting ;) Tycker d e ganska kul med äldre saker!

Tog foto på lite gamla saker iaf ;) Detta e en väckarklocka som dem hade förr ;) Riktigt tuff, fin och där va bra tyngd i!





Riktigt fint hantverk på klockan med fina mönster och designen och allt!

Sen kom d fram dem här små söta salt och socker skålarna som e så sjukt fina, vackra och söta!!! Silver med glas ;)





Sen hade hon ett gammalt silver armband i modellen x länk som såg ut som en vanlig x länk på ena sidan men den andra sidan va ruggad med randigt mönster och det va sjukt snyggt!!! Även detta armbandet va gammalt.





Läckert eller vad? ;) E stämpel där d står 830 och d e gamla smycken som dem hade mindre silver i, idag e d stämplat med 925 dvs 830 = 83 % silver i smycket och 925 = 92,5 % silver i smycket ;)

Det andra armbandet på bilden är köpt på www.pieceofsoul.se där hon har sjukt fina, modemedvetna smycken till bra priser då dem är handgjorda ;) Har 3 st olika sett som ja köpt från den sidan ;) Är äkta stenar och silver som hon använder i sina smycken. Är i riktigt fin kvalite och kvantitet ;) Besök sidan och se och har du önskemål om ngt speciellt så kan hon kanske lösa det så du får vad du vill ha ;) Inget smycke är det andra likt och vissa smycken kan man va ensam om att bära tom ;)

Har lyckats få toklånga naglar nu då ja inte orkat fila ner dem =P Ska börja jobba som professionell ryggkliare kanske *ler*



Och nu e d måndag igen och början på ännu en ny vecka i arbetslösheten =P E duktig på att söka jobb så ja hittar jobb nån dag ;)

Veni vidi vici                                c",)

RSS 2.0