Ny Julgrans slinga ;)

Fixade en ny slinga till granen samt en ny julgransfot då där va en spricka i den gamle =( Så nu ser min lilla gran respektabel ut ;) Kostade dock 200 på City Gross men d e d värt för man ska ha dessa många fler ggr ju ;)





Ska julpynta lite mer nu ikväll här ;) Har precis kommit hem typ och har städat. Ska pausa lite nu sen pynta lite ;) Har gått riktigt bra på jobb idag med ;) Går upp och ner förvisso men så är det =P Jobbar många timmar denna veckan så får slänga in lite tid till julpynt mellan jobb så vi får mys här hemma ;)

Kul med Jul                        c",)

Då va den lilla julgranen uppe och pyntad ;)

Hamnade på julskyltning i Åstorp idag med syrran och Dino ;) Gick där ett tag och glodde lite och umgicks ;) Köpte mig en mini liten söt julgran ( brukar ha en väldigt liten gran ) Den e så fruktansvärt söt alltså!!! Så ja pyntade den nu ikväll ;) Började nu halv åtta på kvällen och sen har ja slängt upp ljus stakar och lite annat smått. Har en del kvar att få upp men fick upp d viktigaste idag ;)



Ska dock se om ja kan hitta en längre ljus slinga då denna e tok kort! E mysigt med julen och julpynt för att inte prata om jularrangemang som ja ska göra runt jul *ler* Älskar att pyssla ihop fina arrangemang ;) Ska pyssla ihop lite till nästa helg då d e kalas i Munka. Mamma fyller år idag och Tobbe imorn sen fyller Linus år den 7 dec så d blir ett ihopaslaget kalas den 5 dec ;)

Längtar till Julafton ;) E så mysigt att sitta med min härliga familj och äta och sånt ;) Hoppas bara att d e snö på Julafton för då e d så som d ska va på en Jul ;)

Grannen e grann                   c",)

Mums med muffins ;)

Efter ja jobbat igår så städade ja när ja kom  hem sen gjorde Jonas middag faktiskt ;) Blev pulvermos med köttbullar. Sen bakade jag mina goda kladd muffins ;) *mums* Dem e så himla goda!!! Gjorde 32 st men ni e där bara 18 st kvar =P Hihi ;) E bara jag och Jonas som ätit av dem ;)



Dagarna går sjukt fort som vanligt, torsdag idag alleredan! Då ska man pynta i helgen inför första advent ;) Har typ bara 2 banan lådor med julpynt bara faktiskt ;) Skulle dock behövt nya julgardiner då dem ja har inte matchar med den röda färgen i vardagsrummet. Blir inte snyggt med dem 2 röda färgerna ihopa men får se om ja får upp dem eller inte. Sen e d dålig kvalite på dem då rycket försvann trots att ja tvättat som man skulle =( Snyft!

Skulle vilja ha en ny hörnsoffa i skinn som e stor med 2 st divan och med riktigt breda sittdynor så man kan ligga bredvid varandra i soffan ;) En ny sån som ja vill ha lgger på mellan 13 000 till 30 000. Hittar inga begagnade =(

Finns mkt man skulle vilja ha i denna världen! Man får försöka skaffa sig d man vill ha på ngt sätt bara ;)

Mina katter ÄLSKAR detta kattgodiset ;) Tyvärr hittar jag inte dem i djurbutiker som ja brukar handla i =( Finns på Zoo Arkaden i Ängelholm men e nästan aldrig där ju =( Så vet du var man kan hitta såna så hör gärna av dig ;)



Har provat många olika sorter men denna älskar dem. Vissa sorter rör dem knappt bara. Dem ÄLSKADE dock Katt kyssar när dem fanns men dem finns inte att få längre tydligen =(

Nej nu ska ja städa sen ducha sen iväg ;)

Vauxhall mår helt bra igen och kissar inte i sängen eller nån annanstans så han mår bra igen ;) SKÖNT!!!

Cats for life                    c",)


Det blå skåpet ;)

En av mina 4 brödrar fyller år nu den 30 november och han fick en väldigt speciell present av oss för 2 veckor sen *ler* Glömde ta foto på den när han fick den och när den va klar. Va i Munka igår hos honom sen hos mina päron så ja tog bilder igår ;) Va å Tupperware party hos Isabelle min kollega i Ängelholm igår med Kajsa så vi passade på att köra inom Munka och hälsa på lite syskon klart ;)

"Det blå skåpet"








Vi e lite smått "störda" i denna familjen nämligen =P *hihi* Tobbe sa bara med ett hånfullt leende på läpparna att : Ni får igen med era julklappar =P Han brukar va denb som ger oss fräcka och udda saker i present ;) E kul att få ngt udda! Vi väntar med spänning på julklappen från honom ;)

D va skönt att va ledig igår och ta d lugnt i Munka sen hos Bella på partyt ;) Kelade klart med hennes kise Dudix med som e Skogis och e svart vit precis som min lilla Turbo fast Dudix va mkt mindre än Turbo ;)

Nu jobbar jag fem dagar på rad sen nästa vecka 6 dagar på rad så blir mkt jobb nu ;) Nice ;)

Ska knyta mig i soffan nu och koppla av ;)
Har dammsugat, lagat mat, städat toa och vask i badrum, rengjort en kattlåda i duschen, kört igång en maskin tvätt och skickat min Nikken "Power Mag" på reklamation. Får en helt ny *wiii* E överlycklig att ja får en ny då ja inte har råd med en ny, den kostar ändå 4000 kr!!! Behöver min massage på ryggen med den näämligen då ja inte har råd att gå till min massör =( Men men blir nog bättre så småningom ;)

Nano nano               c",)


"Spa dag " ;)

Har bara kopplat av hemma idag med att titta lite film och tagit d lugnt ;) Mår mkt bättre idag ;) Jonas e typ li8ka dålig än den stackaren =( E lite synd om honom faktiskt =( Har regnat hela dagen i princip och varit deprimerande väder. Gjorde inpackning i mitt hår idag och fotbad med pulver i för fotsvett. Ja har äcklig fotsvett som inte luktar blåblär inte! Har ALDRIG haft fotsvett förr! Fick första gången för typ 4 år sen. E äckligt som fan men ja har hittat en produkt som e grymt bra mot fotsvett ;) Peusek ;) Denna produkyen e grymt bra och all lukt försvinner samt svett på iaf 2 månader ;) KÖP denna om ni har problem, kan varmt rekomendera den med tio plus poäng av fem möjliga ;)



Kollade på "Kalla fakta" precis med inslaget ang. Älvsbyhus. Vilka idioter dem är som inte bygger rätt och gör rätt för sig! Dem gör fuskbyggen ju! En av mina kusiner har köpt ett nytt hus därifrån och där har dem inte byggt med isolering i taket utan bara plast och takpannor! Sanslöst när man betalar så mkt för ett nytt och fint hus som man SKA kunna bo i dem närmaste 15 åren utan att behöva renovera eller ngt annat! Älvsbyhus e svartlistade på "Råd & Rön" hemsidan, d e d enda hus företaget som e svartlistade där i Sverige... Så tänk er om innan ni gör ett husköp hos företag och kolla upp om dem e svartlistade eller hur dem ligger till och kolla med dina kontakter! Man känner alltid nån som vet ngt om man har stor umgängeskrets som kan va ärlig och berätta om företag dem varit i kontakt i! 

Ja fattar inte hur såna företag kan gå runt till slut! Dem får ju en stämpel sen förlorar dem bara kunder när dem inte gör rätt för sig och vill ha nöjda kunder! Vill dem ha ett företag som ska fungera länge så måste man ha nöjda kunder, ge bra service och vara tillmötesgående! Och framför allt inte se ner på alla medel svenssons som köper hus och tänka att dem har inte råd till det eller det så då skiter vi i att laga det och det. Förr eller senare vinner dem som har rätten på sin sida iaf! Kan dock ta lång tid men d e d värt! Efter kvällens program kommer Älvsbyhus ha förlorat MÅNGA kunder iaf *ler*

Hittade min mini soptunna i en av mina pynt lådor som ja inte haft framme på år och dagar så den har rykt fram nu och är soptunna till Jonas snyt papper =P



Röd och liten och söt är den men den ser dock rosa ut på dfenna bilden =P

Får väl slänga igång en film nu då d bara går skit på tv som vanbligt =( Suck... Har typ 30 kanaler men där e i princip ALDRIG någonting att se där!!! Man kan inte göra alla nöjda som sagt men ja har iaf fått se min serie ikväll "One tree hill" ;) Älskar den serien!!!! Skulle vilja ha alla säsongerna av den serien och av serien "Charmed" ;) Hr tatueringen från serien Charmed ;) Ska ringa och få tid till att fylla i den, va ett år sen ja gjorde den nu ;) Den 3 december 2008 gjorde jag denna tatueringen ;)  

  

Svetter torka med servetter                  c",)




Fina naglar och febrig =P

Fick fina fina naglar av Maria igår efter ja jobbat ;) Blev guld med rosa streck. Va febrig igår och ja har varit väldigt febrig idag med och mått riktigt dåligt men ja har jobbat ida mellan 10-17 ändå men ligger i soffan nu och kopplar av ;) Jona s e riktigt dålig med feber och halsont och snorig. E sånt skit som går nu iaf =( Skönt man inte jobbar imorn iaf så man kan va hemma och koppla av och inte göra ett skit! ;) Vaknade halv fem imorse och ja kunde inte somna om bara! Hade spring i benen och va inte så trött så ja har varit uppe sen dess =P



Så ikväll e d bara en lugn kväll, skönt ;) Hoppas vi mår bättre imorn. Ska göra hårinpackning imorn och ha fotbad och fila mina fötter och smörja dem ;) Ska ha en mini spa dag typ ;) Måste ta hand om sig själv ibland ju! D gör man alldeles för sällan, unnar sig lite spa saker. Nu ska ja bara komma igång med att gå igen eller ngt så ja kan gå ner 10 kilo iaf. Ska bli frisk nu först iaf sen en spark i umpan ;)

City Gross har detta grymt söta och härliga biljard spelet för 149 kr och d e fanimej inte stort alltså ;) Ett julklappstips till mig ;) Ännu ett julklappstips e guldsmycken ;)



Nej nu ska ja inta soffan med en katt eller två och mysa ner och förmodligen så somnar jag =P

Bye bye               c",)

Träffade Katja idag ;)

Va ledig idag med från jobb och ja träffade Katja idag som planerat ;) Körde till henne vid 13 tiden och körde därifrån vid 17 tiden sen. Fick träffa hennes underbara söta och charmige son Lucas som e snart 1 och ett halvt år gammal den 9 december. Lite lustigt, Jag är född 1981 den 11 Juni och Katja den 10 Juni 1981 sen hennes son 9 Juni 2008 ;) Vilket sammanträffande!!! Lucas är en riktigt snäll och härlig liten pojke ;) Han va som fastklistrad på mig den mesta tiden ;) Tack för en trevlig dag idag Katja och lilla Lucas ;)



Både jag och Katja ÄLSKAR att sjunga med ;) Så vi ska sjunga Sing Star en dag vi 2 ;) Både hon och jag kan sjunga vilket är kul ;) Dock kan vi inte vissa höga toner då vi e otränade. Vi båda har gått i kör förr ;) Hade varit kul att gå och sjunga upp sig så man kan ta alla tonerna ;) Sen har hon 2 katter så ännu ett intresse har vi ihopa där ;) Kändes som om vi kände varandra pga allt detta samt att vi kommer så bra överens och allt ;)



Fina söta 5 månader gamla Messi ;)

Så jag har haft en riktigt trevlig och härlig dag trots min dumma mens som kom och värken med den =( Önskar att pojkarna kunde ha mens istället för oss kvinnor! Känner mig bättre i magen nu ikväll iaf ;)

Ska krypa ner i soffan nu en sväng innan sängen kallar på oss ;) Jobbar imorn mellan 10 och 14!

Sayonara             c",)

Voxen blir bra igen ;)

Voxen har en Koli bakterier i sitt urin så han blir frisk ;) Fick spruta idag hos veterinären sen ska ja ge honom piller i en vecka ;) SKÖNT!!! Har mått så dåligt pga detta =( Varit riktigt nere, varit tok orolig över mitt lilla hjärta Vauxhall =( Huvudsaken e att han blir bra igen ;)

Är ett riktigt oväder ute nu idag. Blåser mkt och regnar! Ska tydligen bli storm nu ikväll =( Suck... Tur man inte jobbar ute eller e tvungen att va ute! Har varit ledig idag och ja e ledig imorn men ska träffa Katja imorn vid 14 tiden och fika och snacka skit ;)

Har städat lite mer än vanligt idag då ja bara varit hemma. Städar varje dag men man tar inte och städar allt lika noga varje dag för då skulle man haft ett heltidsjobb typ =P Sen har ja haft mys med mina katter i soffan ;) En och en har ja kelat med idag ;) fick inte läsa tidningen för Calibra dock men annars har d varit mysigt ;)

Calibramys ;)



Vauxhallmys ;)



Zazzimys ;)



Turbomys ;)



Dem e så fina och helt underbara mina 4 älskade hårtussar ;) Utan dem e ja hjälplös! Hade inte klarat mig utan dem ;) Älskar mina katter grymt mkt ;)

Ska se "That 70s show" nu sen får ja la göra middag!

To de lo                 c",)


Gulliga romantiska lilla mig ;)

Jag har spunnit på en dikt till Jonas och ja blev klar med den idag ;) Jag gjorde ett fint kort till honom och köpte en fin nalle från "Bukowski" och fick ihop det riktigt snyggt ;)







Blev riktigt nöjd med min present till honom ;) Vi ger aldrig ngt till varandra bara sådär. När man ger varandra såna gulliga fina spontana saker så e man lyckligare i ett förhållande faktiskt! Är det lilla fina som man får då och då som betyder så extremt mkt!!! Jag älskar att ge presenter mm till människor jag älskar ;) Älskar att få fina saker av dem jag älskar med och inte minst från den jag älskar ;) Vi behöver alla få lite spontana gåvor då och då för att uppskatta livet eller sitt förhållande ;)

A little gift for a better life makes my day               c",)

Ny vecka med nya möjligheter!

Måndag igen =P Som sagt tiden går tokfort! Fick ha Vauxhall inlåst på toa inatt då ja skulle ha urinprov från honom och d gick bra ;) Han hade kissat så ja lämnade provet imorse. Får svar imorn på va som felar honom eller om d e psykiskt.

Vet att han hade mått riktigt bra av att komma till en som inte har några djur alls för han e en ensam katt som kräver mkt uppmärksamhet ;) Vill bara att han ska ha det bra min lilla Voxen Poxen. Är han inte sjuk så måste jag placera honom hos nån som kan ha bara honom. Vill inte men e för hans eget bästa ja gör det isåfall. Calibra och Turbo e nämligen för hårdhänta mot honom så han trivs inte här längre =( Håller alla tummar att svaret e bra!
Vädret ute e grått och trist men e inte så kallt, alltid ngt positivt ;) Hoppas snön håller sig väck här bara förutom på Julafton för då vill ja ha snö ;) Längtar efter våren och sommaren *ler*

Har lite smått huvudvärk nu idag, trist =( Tur ja inte börjar jobba förrän 16.30 till 20.15. E trist att jobba så få timmar men blir så ibland =P Klockan e bara 12 nu så ja kan vila ett bra tag än ;) Ska dock städa och duscha med men d hinner ja ;) Men har en st Zazzi på mig just nu som ALLTID hittar ett ställe att lägga sig på på mig ;)



Min lilla Zazzi gumman ;) Hon blir 8 år i Januari ;) Calibra blir 6 år och Turbo och Vauxhall blir 5 år nästa år ;) Tiden går fort! Jag hoppas at mina älskade hårtussar till katter lever i många många många år ;)

Jag sålde riktigt bra förra veckan på jobb ;) Gäller att ha flyt med när d kommer in kunder som ska förlova sig ;) Många ggr gäller d att va på rätt plats i rätt tid ;) Brukar ha otur med att inga kunder kommer in i butiken som vill kolla på ringar men denna veckan som gått gick d bra ;) Känner mig riktigt nöjd efter förra veckans insats ;)

Nej nu ska ja dammsuga sen vila lite innan ja ska duscha så får ja kanske bort huvudvärken!

Cats 4 life             c",)

Fredagen den trettonde...

Fredagen den trettonde och jag e mör i kroppen efter sprutan igår, känns som träningsvärk! Jag har inte haft nån otur idag ÄN ;) Voxen har inte kissat nånstans *ler* Men ja ska ta ett urinprov ändå på honom. Ska ta det själv sen lämna in d för provtagning. Blev billigast och bäst så. Kostade fan 1200 att lämna in honom på djursjukhuset i HBG!!! E så trist att d e så dyrt med djur. Dem kunde haft billigare vård för då hade människor som har djur varit hos läkaren istället för att djuren ska lida osv. Många går inte dit då det är så fruktansvärt dyrt!



Jag håller tummarna att provet är bra på hans urin. Vill inte avliva honom =( Han mådde ju inte bra här innan så får se om han mår bättre här nu. Om inte får ja försöka placera honom nånstans där han e ensam katt då han e riktigt tillgiven och kräver mkt uppmärksamhet. Tror han hade mått som, bäst om han va själv, han e väldigt enslig av sig och ligger helst för sig själv. Dem andra 3 ja har ligger gärna på varandra eller ihopa.

Tog denna bilden på Voxen igårkväll när han tok kelade med mig ;)



Ska bädda ner mig i soffan nu och bara koppla av hela kvällen ;)

Meow                    c",)

Vaccinerad idag!

Jahapp! Då blev man vaccinerad idag mot svininfluensan! Jonas blev vaccinerad igår. Han har ont i armen idag. Jag börjar få ont i min arm ned nu =( E biverkningar. Dem ja känner som tagit vaccinet har fått ont i armen sen vissa har fått feber och huvudvärk. Jonas mår inte riktigt bra, han e slö och hängig. Återstår att se hur ja mår imorn! Tur ja bara jobbar 3 h imorn =P

Har städat och tvättat min Vectra idag i nästan 3 h så nu jävlar e han fin min GTS *ler* D behövdes verkligen! Va dock snorkallt att va ute och tvätta och städa men ja behövde verkligen göra det!!! Skönt att ha d gjort ;)

Igårkväll körde jag och hämtade min lilla Voxen som mitt x tog hand om för några veckor sedan då han inte mådde bra här. Har gått bra fram tills för 5 dagar sen då han kissade i hans sambos son säng när han va där. Så han fick åka till Putte för ett försök om d gick där så ja lämnade honom igårkväll. Putte ringde vid sex tiden ikväll och han hade kissat på 3 ställen så nu e han här hos oss igen. 

MIN LILLA VOXEN



Har kollat runt och ringt veterinär och d kan finnas lite olika orsaker till varför han gör det. 

Om en katt kissar inomhus på fel ställen brukar det innebära en av två saker. Antingen finns det ett rent medicinskt fel som gör att den inte kan hålla sig och kissar där den är eller så är det något i kattens miljö som den inte trivs riktigt med. Katter är mycket känsliga djur och det är just med urinering som de brukar visa att något är fel.

Först och främst tycker jag man ska utesluta ett medicinskt fel, speciellt när du säger att din katt dricker mycket och desstuom jamar då den kissar. Den bör undersökas med blodprov och urinprov för att utesluta fel i lever eller njure, eller om den har diabetes. Den bör också undersökas för en eventuell infektion i övre eller nedre urinvägar. På urinprovet kan man också se om din katt koncentrerar urinen ordentligt och på så vis komma vidare i en utredning. Urinen kan också undersökas för eventuell förekomst av kristaller.

Om allt är normalt på dessa tester så bör man ta en titt på miljön runt katten. Saker som kan orsaka urinering på fel plats är:

  • stress i miljön som bråk med annat husdjur eller människa i familjen, t.ex ett litet barn. Om ägaren ägnar sig mindre åt katten nu än tidigare kan det också vara stressande för djuret.
  • olika katter föredrar olika sorters strö i kattlådan och detta kan också påverka var katten kissar
  • en del katter vill ha en torr och luktfri låda andra kissar inte på lådan om den har tvättats för ren
  • katten kanske inte gillar platsen där lådan är ställd. Många vill ej ha lådan nära matskålen t.ex och om något obehagligt har hänt nära lådan så vill katten inte gå dit igen.

    Behandlingen går ut på att fundera ut vad som inte stämmer för din katt och sedan åtgärda:

  • reducera eventuell stress
  • byt strö i kattlådan
  • om katten bara vill kissa i en torr låda måste flera lådor, kanske en i varje rum erbjudas. Tvätta alltid mycket nogrannt platsen där katten har kissat fel
  • ställ matskålen där du INTE vill att katten ska kissa
  • prova att byta lådans placering
  • håll katten från platsen där den kissar genom att stänga dörren eller täcka med möbel.
  • ibland måste man stänga in katten i ett rum med låda under någon vecka för att åter få den att gå på rätt plats.

    I värsta fall och då om stress verkar vara den stora orsaken så kan man prova behandling med antidepressiva medel.

    Så d får bli att jag ringer en veterinär imorn och kollar va d kan kosta att ta ett urinprov så får man se om han e sjuk eller om d e ngt som han inte gillar.
    Kan INTE förstå va d e som gör att han kanske mår dåligt i hemma miljön hos oss då allt är precis likadant som när vi flyttade in här för 3 år sen i December. Har inte bytt ut nånting alls! Varken foder, kattsand, möbler eller ngt annat. Dem 2 större hanarna
    jag har e dock på honom och slåss ofta med honom så han skriker så kan va d. Kan inte komma på nån annan faktor som skulle kunna göra att han mår dåligt =( Önskar att han kunde prata så ja visste va som felar honom jue =( Så ja får åka in och ta prov på honom imorn på stackars Vauxhall =,(

    Han är en sån underbar katt som är fruktansvärt tillgiven och pratig och har ALLTID varit i lådan och han e kastrerad sen länge tbx. Skulle d bero på att han inte mår bra pga miljön så får ja hitta ett hem till honom där han får bo ute och inne på landet men d e inte lätt d heller då ja inte känner en enda som ja vet kan ta honom =( Håller tummarna att d får en bra lösning!

    Ska va social nu med Jonas och Putte och katterna med klart ;)

    MEN SKULLE DU KÄNNA NÅN SOM KAN TA HAND OM HONOM SÅ HÖR GÄRNA AV DIG!!!!!!

    Mjau                     c",)


  • Finns inte mkt jobb inte

    Jag söker jobb hela tiden då jag vill ha en heltidstjänst. Men d finns inte mkt jobb alls som ja kan söka till =( Jobb finns men då ska man va kvalificerad till dem med flera årig utbildning mm. Normala jobb växer INTE på träd! Har lyckats söka 12 jobb sen i Juni som ja a kvalificerad till bara. Suck... jag hoppas verkligen att denna trenden slutar snart. D e bara att kämpa på och göra d bästa av det hela och inte gräva ner sig för mkt i om och vad ska, kommer hända.

    Man måste ta en dag i taget och göra d bästa man kan helt enkelt för att hitta jobb. Jag är duktig på att söka jobb och fråga allt och alla om jobb. Vill jobba och vill jobba heltid helst. Pengar har man aldrig för mkt av inte =( Jag försöker alltid att se positivt på allt och inte gräva ner mig för mkt för då blir livet bara värdelöst och man e sur och nere hela tiden.Allt löser sig förr eller senare för allt och alla bara man vill ;)

    Va inne på "Härliga hem" häromdan och fick syn på denna grymt snygga och höga martini glaset ;) 749 kr kostade glaset ;) Sån vill ja verkligen ha!!! Har letat efter en sån länge länge länge!



    Vädret e trist här som vanligt med regn och regnar d inte så hänger regnet i luften. Tur ja inte jobbar ute längre ;) SKÖNT SOM FASEN E DET!!!!!!

    To do or not to do, thats the question....
    Ska man ta vaccin mot svininfluensan eller inte? Jag e kallad att göra det imorn och Jonas e kallad att göra det idag. Finns så mkt nackdelar och fördelar med klart men e så svårt!!! Ja träffar mkt folk i mitt jobb så ja borde ta och Jonas träffar med en massa folk då han kör ut till firmor och privat personer. Ja får bestämma mig imorn om hur ja ska göra. Men tar Jonas sin idag så tar ja min imorn ;)

    Adios             c",)

    Slutade med att ja blev barnvakt i lördags kväll =P

    Efter jobb i lördags så blev d Munka och äta god kalkon hos mina föräldrar ;) Mums va gott va! Kalkon e så grymt gott!!! Liam hade tjatat efter mig hela dagen att vi skulle mysa ;) Han tom ringde mig från Jonas tele och tyckte ja skulle komma på studs!!! Han e så söt Liam ;) Jag e bara hans Malin ;) Ingen annan tjej duger förutom Lina såklart ;) Vi kelade såklart när ja kom till Munka och pussades ;)

    Roger och Lina skulle iväg 2 timmar senare på kvällen så ja blev barnvakt hos dem efter vi varit hos mina föräldrar ;) Tittade på Shrek hos dem men Liam somnade efter en kvart tjugo min i soffan så ja tittade på film själv och låg och mös i soffan ;)

    Denna bilden är tagen hos mina föräldrar ;) Liam "klippte" mitt hår och fixade snygg frisyr på mig ;) Han blev vansinnig när någon rörde till i mitt hår för då fick han göra om allting igen!!! Hihi ;)



    Så blev lite fars Dag firande i lördags med. Han fick sitt arrangemang och 2 nyckelringar. En med ett lok och sen en där du kan plocka av just en knippa åt gången bara då han har tok mkt nycklar ;)

    Annars har ja bara jobbat hela helgen ;)

    Måndag idag och nu jobbar ja måndag, tisdag och onsdag kväll sen fredag dag sen ledig hela helgen ;) Men jobbar hela nästa helg igen ;)

    Chopp chopp                  c",)

    Fars dag arrangemang ;)

    Har redan en Fars Dag present men ja kände för att pyssla lite så blev ett arrangemang till ;) Pappa går jämt i trä tofflor så det va passande att lägga ett par såna mini trä tofflor i arrangemanget ;) Fredag kväll och ja får damp och pysslar =P Hihi ;) Har faktiskt varit riktigt duktig idag. Städat inne ( som vanligt vilket ja gör varje dag förvisso ) sen har ja även städat ute. Tagit in solsängarna och tagit bort alla miljoner löv här och var. Blev riktigt fint på vår veranda ;)



     

    Jack e här ikväll och han och Jonas spelar tråkig Fifa 09. Jag springer mest runt och små städar och fixar och pyntar ;) Kl. 20 ska dem se Idol så ja får la se va ja hitt på ;)

    Köpte förresten 2 st nya bh häromdan. Hade gått upp 3 storlekar i bh!!! Sanslöst! Ligger på 75 G nu ;) Handlar mina på "Change" på Familia. em har snygga bh till såna som har större bröst. Annars e allt över D kupa kärring bhs överallt ju! Men dem på Change har riktigt snygga bh ;) Är riktig bra kvalite och håller länge! Fick 2 st för priset av 1 då ja e medlem i Klubb Change ;) Plus att ja hade rabatt på mitt klipp kort så blev ännu billigare ;) 330 kr blev d totalt ;) Istället för 960 kr ;) Nästa köp blir hipster string i matchande färg ;)

    Då e d jobb hela dagen imorn från 09.45 till 17.15 sen hela söndagen 10.45 till 17.15. Så får se om d blir bloggande i helgen =P Ska ju till Munka imorn efter jobb med och äta mammas goda kalkon middag och umgås med familjen ett bra tag ;) Får mina Party Lite ljus imorn med av Lina ;) Dem kom idag till henne *wiii*

    Hade en fönster nisse här idag som kollade på våra 6 fönster som vi verkligen behöver byta ut då dem e grymt dåliga. Han lade en offert på 28 000 efter att rot avdraget va draget så vi körde på det så dem blir bytta i Mars då dem har grymt mkt att göra så tar d tid innan dem kan byta dem men den som väntar på ngt gott *ler* Dock tog vi inte med plåt och karmar i det priset då d e riktigt dyrt att hantverkarna gör det så d ska vi fixa själv med lite hjälp från folk vi känner som kan sådant ;) Så när dem e bytta så e alla fönster bytta i vårt hus ;)

    Tjohej                   c",)




    Senaste arrangemanget ;)

    Händer inte för mkt i vardagarna här mer än att jobba och sova =P Men gjorde ett arrangemang som ja fick en beställning på av en kompis, Conny. Han ville ha en till, han har redan en i ett vin glas så nu fick han en ny i ett champagne glas ;)



    Är ledig nu i 2 dagar från jobb och ska bara va hemma och städa och ta d lugnt ;) Finns alltidngt att göra eller fixa hemma med ju! Snart helg igen alltså! Tiden går fruktansvärt fort! E som vanligt grått och trist väder ute =( Ja som behöver städa och tvätta min bil.

    Börjar närma sig jul så då gör ja lite arrangemang till släkten och d ska bli kul ;) Har fått ett jul arrangemang på beställning med av Lollo ;)

    Nej nu ska ja hänga upp tvätt och fixa lite mer här hemma ;)

    Chipp chipp                         c",)

    Regn regn och rått ute =(

    Tråkiga vintern e på intågande =( Regn och kyla och blåst =( Usch... Önskar ja kunde skruva fram tiden till Maj ;) Men man får tyvärr ta en dag i taget och försöka leva på bästa sätt trots att ja blir deprimerad på vinterhalvåret.. Är inte mkt positivt på vinterhalvåret. D enda ja ser som positivt det är att få en mysig jul MED snö men d har vi aldrig =( 

    Blir bara ännu mer deppig när ja tänker på denna trista perioden och va vi har framför oss =( Hade ja fått ett bra jobberbjudande i ett varmt, fint och skönt land året runt så hade ja försökt att flytta ;) Älskar värme och sommar ;) Men samtidigt lämnar man mkt i Sverige då ju. Svårt det där! Gå i Ide hade varit det bästa *ler*

    Jonas satte upp vår nya lampa i vardagsrummet igår ;)



    Blev en otrolig skillnad jämfört med den gamla som lös upp en meter typ =P Skönt att få lite mer ljus i detta rummet då vi jämt sitter i vardagsrrummet.

    Nej nu ska ja duscha! Ringde precis en från ett ställe där ja sökt jobb ;) En heltidsttjänst ;) Hon ville ha lite mer info men får se hur d blir med det ;)

    Tjolahoppsan          c",)


    E så trött på alla dåliga såpor!

    Reality såpor e ja så grymt trött på! Går alltid ngt sånt skit varje dag som Jonas självklart ska se =( E så fruktansvärt tråkiga alltså!!! Nu ser han på "Ensam mamma ( för ) söker". Suck... 15 min i rampljuset e d enda d handlar om på dem flesta såna program. Kan tänka mig att va med på tv i ett anständigt program men finns nästan bara fjanterier. Grannfejden e nog d enda ja kan se för d e kul att se alla "sandlåde" bråk =P

    Tur alla e olika iaf ;) Jag älskar skräck tex men d gör inte Jonas. Älskar skräck och komedi ;) D andra changerna e ja inte så glad för att se. Va bara tvungen att skriva om detta ;) Står mig upp till halsen med alla skrot program. E nästan aldrig ngt kul på tv tycker jag. Följer "One tree hill" bara i princip. Ser lite små serier som "Jims värld", "2½ män" & "Smallville".

    Ser nån film ibland när ja e själv med ;) Jonas tycker bara vi har skit filmer så ja ser dem gärna själv och om och om igen ;) Vill bara ha filmer som man kan se många många ggr för då e dem värda sina pengar ;) Kullt filmer e ett måste och d har ja självklart några st =)

    Söndag kväll nu och jobb igen imorn ;) Jobbar alla dagar denna veckan förutom torsdag och fredag!

    Schwiiiing                    c",)

    Lugn och skön helg ;)

    Blev kladdkaka kl.14 i Frillestad hos Mickes och Mackans päron som Mackan hade bakat ;) Riktigt gott va det ;) Hade inte gjort några arrangemang på länge nu å ja passade på att göra 2 st igår ;) Ett som Mickes och Mackans päron fick och ett som Lollo och Micke fick ;)





    Efter vi fikat där så körde jag och Jonas till Ikea och köpte 800 värmeljus ;) D e billig värme ju ;) 19 kr för 100 st! Plus att dem e en av dem bättre värmeljusen som finns faktiskt och vi har testat MÅNGA!

    Sen körde vi till Micke och Lollo. Åt pizza/kebab sen spelade pojkarna äckligt fotbolls tv spel och jag och Lollo tittade på film och snackade skit ;) Lilla söta Tobbe va med oss då och då ;) Han låg och mös i min famn länge igår och ja matade honom och gosade ;) Finns INGEN sötare bebis än honom alltså! Så charmig och söt!!! Han blir 1 år nu den 22 November ;)

    Så helgen har varit lugn och ingen stress ;) Idag har ja bara städat lite och slängt igång lite disk och dammat lite ;) Nu ska ja bara ligga och mysa i soffan och ta d lugnt, d förtjänar jag faktiskt ;)

    Happy Halloween                          c",)


    RSS 2.0