Finns inte mkt jobb inte

Jag söker jobb hela tiden då jag vill ha en heltidstjänst. Men d finns inte mkt jobb alls som ja kan söka till =( Jobb finns men då ska man va kvalificerad till dem med flera årig utbildning mm. Normala jobb växer INTE på träd! Har lyckats söka 12 jobb sen i Juni som ja a kvalificerad till bara. Suck... jag hoppas verkligen att denna trenden slutar snart. D e bara att kämpa på och göra d bästa av det hela och inte gräva ner sig för mkt i om och vad ska, kommer hända.

Man måste ta en dag i taget och göra d bästa man kan helt enkelt för att hitta jobb. Jag är duktig på att söka jobb och fråga allt och alla om jobb. Vill jobba och vill jobba heltid helst. Pengar har man aldrig för mkt av inte =( Jag försöker alltid att se positivt på allt och inte gräva ner mig för mkt för då blir livet bara värdelöst och man e sur och nere hela tiden.Allt löser sig förr eller senare för allt och alla bara man vill ;)

Va inne på "Härliga hem" häromdan och fick syn på denna grymt snygga och höga martini glaset ;) 749 kr kostade glaset ;) Sån vill ja verkligen ha!!! Har letat efter en sån länge länge länge!



Vädret e trist här som vanligt med regn och regnar d inte så hänger regnet i luften. Tur ja inte jobbar ute längre ;) SKÖNT SOM FASEN E DET!!!!!!

To do or not to do, thats the question....
Ska man ta vaccin mot svininfluensan eller inte? Jag e kallad att göra det imorn och Jonas e kallad att göra det idag. Finns så mkt nackdelar och fördelar med klart men e så svårt!!! Ja träffar mkt folk i mitt jobb så ja borde ta och Jonas träffar med en massa folk då han kör ut till firmor och privat personer. Ja får bestämma mig imorn om hur ja ska göra. Men tar Jonas sin idag så tar ja min imorn ;)

Adios             c",)

Kommentarer
Postat av: mette

hej gumman, jag e också sugen på att nytt jobb, tyvärr e det inte riktigt läge för mig bara, ska förmodlingen operera knäet nu :s puss

2009-11-11 @ 13:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0