Bara va söndag!

E en typisk trist söndag med regn i luften och trist väder =( Har bara dammsugat idag sen inte mkt mer inte! Mamma och pappa va här en sväng precis och hälsade på ;) Satt här och snackade ett tag sen skulle dem hem igen. Dem har inte varit här på länge så d va dags nu tyckte dem ;) Men dem kommer hit igen om 2 veckor då vi ska fira Jonas 25 års  dag ( han fyller den 11 september den stackaren =( )

Min ljusrosa Hibiscus blommar nu ;)



Har  7 olika färger på mina älskade Hibiscusar ;) ÄLSKAR dem grymt mkt! Dem stortrivs hos migoch blommar hela tiden *ler*

      

Blir hemmagjord pizza ikväll här ;) Mums!!! Ska bara ta d lugnt idag. Ska ev köra en rejd med att börja storstäda här hemma. Behövs städa i lite vråar mm =P Ska va fint och fixat tills Jonas kalas ;)

Va hos Micke och Louise igår kväll och åt grymt god pizza och sen spelade vi det nya Monopol spelet där man har VISA kort istället för sedlar och d gick inte så bra för mig och Lollo men tro mig, vi ska ge igen *hehehehe*

Nej nu ska ja nog försöka göra nån nytta här hemma ;)

Pussi puss puss        c",)

GBG

Blev att ja blev väckt igår morse kl 09.00 av att Jonas skickade mess till mig att han skulle köra till Gbg och han ville ha sällskap av mig ;) Så yrvaken som jag va så klädde ja om och fixade mig snabbt sen körde ja till Åstorp där Jonas hämtade upp mig innan han körde till Jeld Wen för att hämta en bastudörr som skulle till Traktor ( Volvo ) i Gbg. Sen skulle han med några pallar till DSV med i Gbg.

Va perfekt lastbilsväder för d va molnigt och dåligt med sol så gjprde ingenting att ja satt hela dagen i lastbil inte =P Vi va hemma i Hbg vid 19.20 på Hugossons igen så blev mer än 2 timmars övertid ;) Han har fått mkt övertid denna veckan sen förra igen så blir en bra lön nästa månad ;) Han e duktig min Jonas, han jobbade även i torsdags på sin lediga dag så även där blev d övertid hela dagen då han egentligen va ledig ;)

Kom värsta regnet i Gbg när vi va där och översvämningar kom det väldigt många av och d blev översvämmat fort!!!



Sen efter att vi kommit tbx till HBG igen så körde jag till Bjuvs festivalen och gick där med syrran ett tag och tittade lite ;) Där fanns en hel del stånd där!!! Fanns även kopior på sånt vi gar på Juvelen som "La chance" och "Sterlinks"

La chance är armbanden med porslins figurer och runt dem ligger berlocker som e kopior från Sterlinks och Pandora!

Finns så grymt mkt kopior på ALLT i världen och många kopior är riktigt bra och snyggt gjorda ;) Jag har gärna kopior då dem e billigare samt att dem håller minst lika btra som originalet ;) Har väskor som liknar "Guess" men ja har en äkta Guess plånbok faktiskt ;)



Ska till Micke och Lollo ikväll så ja får väl fixa klart här hemma innan vi sticker ;)

Tjipp tjipp            c",)

Vardagsrummet ;)

Då fick ja upp gardinerna i vardagsrummet nu i förmiddags ;) Även dessa blev toksnygga!!!! Annika e en ängel ;) Har kvar gardiner som hon sytt som ska upp i badrum och på ytterdörren men har inga stänger till det så dem får snällt vänta tills vi köpt svarta stänger ;) Till ytterdörren ska ja bara fixa en sån liten spiral hållare ;)


 

Blev ruskigt snyggt ;) Annika hade bra ideer om hur d skulle se ut och d blev i princip så som vi tänkt oss ;)

När ja va ute idag och fixade i poolen så fick jag syn på en Arne stor spindel som ja paparazzi fotograferade men fick dock inte så många bra bilder och när ja väl kom ut och skulle ta bilder med min digitalkamera så va den självklart inte hemma =( Men här kommer 2 bilder som blev någorlunda ;)  Spindeln va lika stor som 2 fem kronor i princip!!!

 

Är riktigt varmt och härligt väder ute idag så ja ska snart ut och få lite färg sen blir d duschen för ja börjar jobba kl 17.

Bimmel            c",)

"Nya" gardiner i köket ;)

Anki har varit grymt duktig och sytt till gardinerna som ja fick av syrran som hon inte ville ha längre ;) Bra för mig för ja behövde andra gardiner =P Blev riktigt snyggt! Hon har även sytt gardiner till badrum, vardagsrum och ytterdörren men d kommer bilder på dem tidigast imorn då ja inte satt upp dem än =P Hon sydde tom en liten söt duk till köksbordet och klädde om dynorna med samma tyg som gardinerna ;) Syrran och Johan har Arne högt i tak vilket INTE vi har så blev helt omgjorda gardiner allihopan *ler* Här kommer resultatet av köket ;) TACK ÄN EN GÅNG ANKI FÖR DESSA VACKRA GARDINER!!!!!!

   

Blev ett helt annorlunda kök! Dynorna va gröna innan och d passar inte in i huset då d mesta vi har går i blått i kök väg ;)

Hade värsta huvudvärken igår och hela natten. Men d rådde jag bot på när ja inatt kom på att ja hade ju min SuperMini Nikken magnet!!! Så den satte jag på pannan med hudtejp sen försvann huvudvärken! Egentligen ska den sitta i nacken för bäst effekt när man har huvudvärk men fungerar minst lika bra där du har ont ;) Inte ens ett migränpiller hjälpte mig men magneten hjälpte ;) Den har hjälpt mig med mkt värk! E helt otroligt vad magneter kan hjälpa kroppen med! Har magnet terapi hemma ofta med min Power Mag från NIKKEN ;) Den hjälper min rygg OTROLIGT mkt! Ja kan en del experiment som ja brukar visa på folk för att visa hur magneter verkligen fungerar på människor ;) Dem som inte trott på d innan dem har sett det har trott på d sen!!! 1600 Gauss finns i denna lilla Super Mini magneten ;) Jag har täcke, kudde, skosulor och smycken med magneter i med från NIKKEN ;) Ska slänga upp bilder på dem med ;) För mer info om just Nikken gå in på :www.nikken.se. Skulle ni va sugna på att prova Nikkens produkter så kontakta mig ;)



     Aldrig använd utan köpte dubbelt då en kompis skulle ha ena men blev aldrig så.

Detta är mina Nikken saker ;) Är otroligt nöjd och kan inte leva utan dem!!! Kudden e gudomlig och min Power Mag!!! Är ett måste att prova på magnet massage och mina experiment ;) Hängsmycket på sista bilden e till salu, aldrig använd då en kompis skulle köpa den men d blev aldrig så. Hör av dig om du e intresserad ;)

Nikken for life           c",)

Fick bra lön ;)

Va skönt d känns att få en bra lön!!! Har levt duktigt snålt och d ska ja fortsätta med då ja inte har pengar till att handla en massa för. Men denna månaden va riktigt nice, fick ut bra med lön samt lite från a kassa med ;) Känns skönt!!! Hoppas bara att ja får eller hittar ett heltidsjobb så man kan komma in i gängorna igen och planera framtiden mm. Men jag är duktig på mitt jobb och ja e duktig på att söka jobb hela tiden ;)

Har inte lyckats va hos Elin än =p Hon ska ta ett fint kort på mitt tandsmycke ju! Men d löser sig i dagarna här ;) Jobbar mkt denna veckan och nästa vecka med. Gotte ;)

Fick en ganska fin bild på mig och Onas i helgen ;)



Har fint väder nu sen några dagar tbx men e dock bara runt 22 grader och inte så varmt längre =( Trist när d börjar bli kallt. Blir så deprimerad då. Behöver verkligen mer sol och värme för att kunna överleva vinter halvåret med nöd och näppe =( Suck... E född i fel land helt enkelt! Vill bo nånstans där d e varmt året runt ;) Har ALDRIG gillat kyla och snö! Har ALLTID älskat värme och sol ;)

Ha en nice dag allihopan                 c",)



Tandsmycket på plats ;)



Ska ta en bättre bild på mitt tandsmycke i guld ;) Nu e vi utbildade på jobb att sätta fast såna här ;) Gjorde en på en kund i lördags ( igår ) Vi lärde upp oss i fredags. E riktigt kul att kunna och e snyggt med ;)

Igårkväll va vi hos Jonas mamma och åt pizza och umgicks och snackade skit ;) Kom sen hem vid 21.30 tiden sen låg vi på soffan hemma sen blev d sängen!

Idag har jag bara varit ute och njutit i detta underbara vädret vi haft ;) Har städat hela huset med förvisso. Ute låg ja inte bara och plaskade och glassade utan ja klippte grenar som hängde in på vår tomt och klippte lite i häcken. Jonas klippte häcken men ja tog sånt smått som inte han fått med i häcksaxen. Har inte varit tokvarmt idag dock, ca 23 grader skulle ja tro men solen va framme nästan hela dagen så ja har varit ute nästan hela dagen ;) Tvättade våra bilar sen nu ikväll med sen gjorde Jonas hamburgare till oss *mums*



Ska duscha snart sen mysa ner i soffan denna sköna söndag ;)

Tjingelingsan               c",)

Bra sagt kommunerna!!!

E så fruktansvärt trött på detta snacket med flyktingbarnen! Jag håller helt klart med kommunerna att inte ta emot fler flyktingbarn!!! För det första så har vi inte ens pengar till oss svenskar så vi kan klara oss så VARFÖR ta emot utlänningar som vi ska ta hand om när d svenska folket inte ens hjälper oss svenskar i första hand!? Jobb finns inte till alla svenskar men ändå plockar vi in massor med utlänningar och gör sverige sämre! INNAN vi tar in utlänningar så bör vi ta en koll först så vi har plats till dem! Har ingenting emot att vi tar in men d får va nog nån gång!

Är så trist att samhället blivit så fel =( Hjälp oss i Sverige först och när vi alla fått hjälp DÅ kan vi ta in några st om året. Vi tar in alldeles på tok för många för d första. Finland är mkt bättre på detta, dem tar inte in en enda för dem har inte pengar eller jobb eller plats till dem! Visst dem har säkert d inte lätt i sina länder där dem kommer ifrån men d finns ganska många fler länder som dem kan vända sig till. Många länder funderar nämligen på att stoppa att ta in fler då dem inte har pengar till dem mm.

Så många som e arbetslösa i vårt land och alla andra som e drabbade på ett eller annat sätt så e d trist att pengarna läggs på andra istället för på oss först och främst. Finns hur många som helst i detta landet som behöver vår hjälp FÖRST!!! Alla kommuner i Skåne har sagt NEJ till att ta emot dem och jag förstår dem plus att dem har all rätt i varför dem inte tar emot dem! Pengar och plats måste till som dem inte har! STÅ PÅ ER SKÅNES KOMMUNER! VI HAR INTE PENGAR TILL ATT TA IN FLYKTINGAR ÖVERHUVUDTAGET!!!

Va bara tvungen att ta ut min ilska på ngt! Är som sagt min blogg och stör ni er på mitt inlägg så kommentera det inte utan ignorera d ja skrivit bara. Är min cyber dagbok så så enkelt är det bara ;)



Plockade lite ogräsblommor hos Anki idag och satte i hennes ena lykta och d blev fint ;) Hon fick sitt arrangemang idag ;) Körde dit vid 11 tiden och körde hem vid 17 tiden ;) Fick gjort en del hos henne idag trots allt vårt snack ;) Grävde upp växter och blommor som ja skulle ha hemma i trädgården, ja klippte hennes gräs med hennes åkgräsklippare ( d va tok roligt att köra en sån!!! Har ja aldrig gjort innan!!! ) Blåste tok mkt idag så ja struntade i att ligga hemma och sola och småpyssla samt bada =P

Badade dock ikväll innan ja gjorde middagen som blev hemmagjorda biffar med råstekt potatis och gräddsås ;) Mums va det!

Bye bye               c",)

Underbara värme!!!

Jobbade idag mellan tio och två sen va d direkt hem och va ute i d varma och sköna vädret ;) Värmen kom tillbaka idag!!!! Äntligen!!! Småfixade ute och planterade om lite här och var och njöt av solen med Zazzi och Calibra ;) Badade 2 ggr idag med, 22 grader i poolen ;) 25 grader e alldeles lagom tycker jag ;) Är så grymt härligt att värmen e tillbaka nu igen ;) Hoppas bara att den stannar ett bra tag nu!



Fixade Annikas arrangemang med idag som hon ska få av mig för att hon hjälper mig med att sy fina gardiner ;)



Nu på kvällen så gick jag och Jonas en runda med Jonas& Nicole ( och lille Melvin snart 1 år ) Jag och Nicole har bestämt oss för att hon och jag ska gå några ggr i veckan för att komma i bättre form ;) Kom av mig när ja gick sist men va duktig när ja väl va ute och gick så nu jävlar ska ja komma igång igen *ler*

Jonas tittar på äckliga och tråkiga Lyxfällan och jag håller på att dö avtristess!!! Blir sängen när ja bloggat klart och få lite ryggmassage ;)

Pussilur kramiz           c",)

Hemma fixar dag ;)

Har bara varit hemma idag och små fixat ;) Annika va här i förmiddags och vi mätte fönsterna då ja fick tok långa gardiner av syrran så ska hon sy om dem till passande längder mm till våra fönster ;) Kom på riktigt bra ideer!!! Ska bli kul när dem e klara ;) Sen sanerade ja vår kompost soptunna som bokstavligen kryllade av likmaskar! Har det gjort i nästan en vecka och vi har ALDRIG haft det bekymret inna och vi har bott här i 2 och ett halvt år nu!!! E dock vanligt, pratade med Jonny en kompis som jobbar på Ohlssons åkeri och ja fick ett tips av honom. Rengöra tunnan efter varje gång dem tömt den med klorin så d har ja gjort idag!!! Nu e där inte en enda likmask kvar där inte =P

Fixade fint i poolen sen och blev störd i arbetet med poolen av grannarna då dem bjöd på fika ;) Satt där ett tag och fick några träd av dem som ja planterat hemma nu igen för andra omgången då dem inte ville första omgången =( Ska ta foto imorn på dem nya om ja nu inte glömmer det =P

Sen skulle ja fixa till ett blomsterarrangemang till Anki och då dök d upp en sån här söt krabat vid förrådet ;)



  

Han blev så chockad när ja va så nära honom så han bara satt helt stilla och tittade lika mkt på mig som ja tittade på honom! ;) Sprang in till grannarna Karin och Elin och dem kom med ut och tittade på den lilla sötnosen ;) Fick en del bra bilder på den ;)

Är inte klar med Ankis arrangemang men så fort den e klar så kommer d komma in bilder här på bloggen ;) Vädret idag har varit lite moln och sol men dock ett jävla blåsande =( Men har hört att d ska bli värme igen som kommer hålla tom oktober ut men d tror ja inte på förrän d sker! Håller dock tummarna att d ska bli mer värme. Annars kommer vinter halvåret INTE bli roligt.... Blir deprimerad på vintern då ja AVSKYR kyla och snö.

Nej nu ska vi mysa lite här i soffan och bara va ;)

Hejsan svejsan          c",)

Solen har varit framme hela dagen!!!

Hela dagen har vi haft sol och INGET regn! Storartat!!! Har röjt lite i trädgården idag och inne. Får passa på när ja inte jobbar ju! E Vallåkra denna helgen men vi strutade i att åka dit. Ja har inte så mkt intresse av det längre. Bil intresse har ja kvar men har tappat suget väldigt mkt för streetrace sen ja va tvungen att sälja min Calibra =(

Vi va inne i HBG igårkväll på racet och kollade på alla tusentals bilar som fanns där ;) Tyvärr e där mest äckliga traktorer 
=( Avskyr Volvo! Nasty e dem! Vallåkra träffen va till en början bara traktor träff. Vilken tur där e annat att se på nu iaf! 

Har jobbat mkt nu i veckan med, skulle jobbat 15 h men d blev 30 h istället ;) E nice ;) Fick tillbaka förlovningsringarna i torsdags från gravyren med förresten ;) 

Igår eftermiddag så va vi i Ljungaskog då min Ukki fyllde 75 ;) Han blir förvisso inte 75 förrän idag men vi firade honom igår.Va vi familjen Johansson bara som va där igår och firade honom. E skönt när man delar upp det för vi e så många redan med respektive så då har alla tid till varandra mm ;) Kajsa och Johan va dock inte där då dem åkte till Turkiet i onsdags ;) Kajsas Johan fyllde 30 i torsdags så d va en födelsedags getaway resa *ler* Hade riktigt trevligt igår hos Ukki och Mummo ;) Glömde ta ett foto på Ukkis arrangemang som han fick av mig kom jag på nu =P Får försöka få en bild på den en dag ;) Blev riktigt snyggt i det höga champagneglaset! Mummo från vänster sen sittandes är Farmor sen har vi Ukki längst bak till höger ;)

 

Inte så tokbra kvalite på bilden dock men man ser vilka vi e iaf ;)

Hittade en trädgårdshibiscus för nån dag sen som va riktigt nice ;) Skulle gärna vilja ha en sån ;)

  

Ska fortsätta småstäda och pyssla nu snart igen. Jonas och Jack ska snart till Svalöv och handla samt köpa hem pizza till oss ;)

Jodelatiho        c",)

Bla bla bla

Haha! Kunde inte komma på nån passande rubrik =P Har inte hänt så mkt mer här inte. Ja har jobbat och Jonas med. Ja jobbar 4 dagar denna veckan ;) Skickade ringarna på gravyr i måndags så ja hoppas dem e komna innan fredag så man kan få ha dem på sig ;) Min Ukki fyller 75 på söndag men kalaset e på lördag så vill ju ha den på mig då ju ;)  

Fick en bra bild på min lilla Voxen igår när han klappar rutan hemma ;) När det är nån katt utanför vid rutan så gör han så och d e sååååå tokgulligt ;)



Ser så himla gulligt ut! Ska se om ja kan lägga ut filmen då ja filmade honom med ;) Fick en söt bild på Vauxhall och Turbo med i fönstret ;) Sen imorse när ja va ute och dödade mördarsniglar ( som ja gör ofta på morgnarna ) så hittade ja än en gång en jättesnäckskals snigel!!!



  

Det MÅSTE vara sån Vinbärs snäcka! Den e enormtstor ju! Har sett sån en gång innan här hemma. Vi har värsta djungeln utanför vår tomt som e misskött ( kommun och banverkets ) och därifrån kommer alla miljoner mördarsniglar och dem här enorma sniglarna. Vet att dem stortrivs i "glömda naturer" där d e misskött och frodas med gröna växter mm. Min faster har massvis med såna på sitt torp vid Mälaren nämligen och där e mkt mark som e orörd och där trivs dem som bäst!

Ska på Säljcoaching möte nu idag kl 11 så ja måste dra mig in i duschen nu =P Sen ska ja jobba 15.30 till 20.15 ;)

Snail trail         c",)


Ingaged ;)



Jahapp, igår ( 8 augusti ) gav jag Jonas en förlovningsring ;) Han använder ALDRIG smycken så ska bli kul att se hur han kan hantera en ring ;) Han blev glad ;) Va dock bara silverringar då min ekonomi inte tillåter ngt dyrare =( Får bli guldringar så fort som möjligt *flört flört Jonas baby honey älskling* ( bara så du vet så har vi samma storlek i ringarna ÄLSKLING )Ja tog ju första steget så nu e d hans tur jue att ta nästa *ler*  Tog han på soffan på morgonen ;) Älskar min Jonas riktigt mkt! Är evigt tacksam för ALLT han gjort för mig och som han ställt upp för mig! Har sagt det till honom några ggr men ja har sagt det alldeles för lite. Är oerhört tacksam för att du finns i mitt liv älskling ;) Utan dig hade ja grävt ner mig totalt!



Min har en liten Cubic Zirkon sten medans Jonas ring är helt utan sten;) Ska skicka in dem på gravyr i veckan ;) Datumen e satt med ;) 090808 ;)  Tänkte göra det den 9 September ( 090909 ) men blev inte så för min röv höll på att spricka =P

Mamma och pappa firade 28 årig bröllopsdag igår ( 8 augusti ) GRATTIS!!!!!! Dem träffades midsommar 1980, förlovade sig den 10 Augusti samma år sen gifte dem sig 8 Augusti 1981 ;) Jag föddes 11 Juni 1981 så ja glömmer aldrig hur många år dem firar ihopa iaf =P Sen rullade det på med 6 st ungar och jag är äldst i skaran ;)

Idag va jag och pappa ute och seglade i Skälderviken ;) Pappa känner en som har en segelbåt där som han får låna när han vill ;) D va riktigt härligt att segla ;) Gör jag lätt om igen! Pappa gick på segelskola från när han va 11 till 16 sen tog motorcykelintresset över och bilintresset ;) Bild nr 1 är Kullahalvön ;) På bild nr 2 här nere ser man riktigt hur d öser ner regn på land! Fick en hel del bra vindar ute till havs då båten låg ner ordentligt och bara flög fram över vågorna ;) HÄRLIGT!!!

   

Efter seglingen körde ja med till Munka och umgicks med La Familia ett par timmar och badade i deras pool med klart ;) E sällan åt det hållet så man får ju passa på när man väl e åt det hållet jue ;)

Igår på dagen va jag med Tessan ett par timmar och umgicks ;) Jag slingade hennes hår bla ;) Va ett tag sen vi umgicks nu men blir så mkt annat som kommer emellan ibland jue. Tessans sons undulater hade fått ungar men endast en levande fanns kvar nu. Hon har ett tillskott i sin familj nu med, en liten Alvin ;) ( kise katt ) Det är Pontus katt ( hennes son ) Fick en riktigt bra närbild på en trollslända med!

   

Helgen har varit fin och härlig med både väder och allt *ler*

Nu börjar en ny vecka med jobb för oss båda! Jonas semester e slut nu så han börjar jobba imorn igen. Jag jobbar 3 dagar denna veckan ( ca 13 h totalt ) Har trappat ner duktigt mkt med jobb nu men ja håller tummarna för att d ska gå upp igen eller att ja får ett jobb till så d blir heltid tillsammans typ ;) Eller om man lyckas hitta ett heltidsjobb ;)

Ha en underbar vecka allijoppan!                c",)

Härliga sommarvärmen ;)

Idag hade vi planerat in att röja i huset i alla rum och tokstäda men blev att jag låg ute och solade i en timme sen röjde jag ute i trädgården istället och badade med klart i vårt 23 gradiga poolvatten ;) Hoppas sommarvärmen e tillbaks för att stanna nu bara! Har varit underbart skönt väder idag och efterlängtat väder om inget annat *ler* Har bara varit ute idag i princip. Vi gick en liten runda nu ikväll jag och Jonas. Gick inom Maria och Tobbe och snackade en sväng med dem ett tag sen gick vi hem igen. 

Ska jobba imorn och på fredag. Nu kommer jag att ha ca 15 timmar i veckan på Juvelen. Förhoppningsvis kan d bli fler timmar där. Söker jobb hela tiden så så fort ja hittar ett heltidsjobb så tar jag det! 

Nu blir d soffmys en stund innan sängen kallar in oss *hihi*

Chirpy chirpy chirp chirp         c",)  

Första lediga dagen på länge nu =P

Känns som om ja bara jobbat och jobbat nu sista tiden jue =P E riktigt kul att jobba där för ja älskar affären och kunderna mm!!! Denna veckan har ja jobbat i 40,5 timmar, brukar va runt 30 timmar i veckan annars som ja jobbat men har varit sjukdomar så ja har fått jobba dubbla skift ;) Klarade Juli budgeten på Juvelen tack vare lilla mig ;) Känns riktigt kul och skönt ;)

Va hos syrran och Johan igårkväll och åt pizza och tittade film och snackade skit ;) Va längesen vi va med dem nu ju så d va dags nu ;) Dino deras vovve e riktigt glad för mig och ska jämt kela mig när ja kommer till dem *ler* Han e så söt Dino! Han har växt hemskt fort bara! Han e 6 månader nu typ, minns när han va en liten liten skit hund alltså!!!

Jonas har varit riktigt duktig hemma förresten nu för några dagar sen. Han har målat om vårt vardagsrum helt själv i princip! Han har fått nån liten hjälp av Jack bara. Jag har jobbat så ja har inte kunnat hjälpa honom. Förra färgen va lika hemsk som den vi hade i våra hallar! Äckligt ful rosa aktig!!!

  

Det blev riktigt snyggt!!! Nu kommer d helbilder och vi möblerade även om i vardagsrummet ;)

   

Han har varit riktigt duktig min Jonas ;) Nu har vi bara sovrum och badrum att måla och snygga till. Jonas gillar inte färgerna i sovrummet men d gör jag! Får se hur d blir med det, e ingen brådska då d e i bra skick jue ;) Badrummet behövs dock fixas till med väggar, golv och DUSCHKABIN!!! Allt får komma i sin egen takt. Möbleringen blev bra med! Slipper man tvn i den lilla hörnan som vi ställt ljuslyktor på nu, den sticker nämligen ut jättemkt och ja vet inte hur många ggr man gått emot bänkjäveln!

Blir lite pyssel och städ dag nu hemma då ja e ledig och Jonas har semester en vecka till. Går fortare att röja och göra snyggt när man e två med!

Hejsan svejsan          c",)

RSS 2.0