Hett hett hett ;)

Dessa två dagarna har varit grymt varma och heta ;) mellan 25 till 30 grader ;) Ja har dock jobbat från 13 till 20 dessa två dagarna men ja har badat och solat innan jobb sen badat efter jobb ;) Nu ikväll va där 26 grader i poolen *ler* GOTTE! Igår sålde vi grymt dåligt men idag har vi sålt riktigt bra på jobb ;) Har varit riktigt kvavt idag och d har åskat hos oss men inte i Hyllinge! Du kan tro d va underbart skönt att bada nu ikväl ;)

Nu e man nyduschad och ligger i soffan och ska mysa med Jonas snart ;) Har inte kvar dammen nu längre men har andra planer på va ja ska ha där istället ;) Har påbörjat mitt projekt men e inte klart än =P



Ny dag imorn då ja ska jobba mellan 12 till 20 och vi ska inventera med imorn men ja sköter försäljningen och dem andra 3 ska inventera hela tiden och ja när ja har tid =P

Tjohej          c",)

Sola och bada ;)

Hela gårdagen gick åt till att fixa ute i trädgården och sola och bada ;) Syrran va här med Dino igår ;) Sen kom Jonas hem och hade sin mamma med sig ;) Vädret va riktigt gott igår! Vi slängde i Dino med och ja badade med honom *ler* Har en film på det, ska se om ja kan lägga ut den här på min blogg ;) Man får ju passa på att bada och sola när man inte jobbar jue! Ska jobba mkt nu dessa veckorna framöver. Jonas har semester denna veckan som kommer med men ja får ju tacka ja och jobba ;)

   


Idag blir d sola och bada idag med ;) Gotte!!! Jonas ska hjälpa sin pappa att måla hos honom. Syrenhortensian e Annicas. Va hos henne häromdan och nu står den i blom ;) Den SKA inte kunna stå upp av sig själv men det gör den!!! Sen kom en stormvind förbi igår och tog min stol med ut i skogen *haha* Och badbollen låg på vår trall när ja gick ut igårmorse =P Blåste en del igår men blev lugnt på kvällen. Blåser lite idag med =( Fläktar förvisso men blir ju inte lika varmt =( Slingade syrrans hår igår med med blond färg och d blev fint ;)

Nej nu ska jag ut och ha d nice ;)

Sola och bada i Pina Colada        c",)


Sommar sommar sommar ;)

Har haft ett underbart väder här nästan hela veckan ;) Nu dem 3 senaste dagarna har varit kanon fina!!! Har solat och badat en massa och ja har även jobbat 3 dagar denna veckan ;) Har inte pallat eller velat sitta inne vid tråkiga datorn så har inte bloggat på ett par dagar! Har haft att göra jue ;) Har haft kompisar som varit här nu i tre dagar och kommit och badat och umgåtts ;) E kul att nån badar med mig då Jonas e en badkruka =P Ska nog få ner honom i poolen med ;) 26 grader har poolen varit som varmast men nu ligger den på 24 ikväll, badade för en timme sen ;)

Gjorde vid mina naglar igår hos en kompis som håller på att utbilda sig ;) Dem blev grymt snygga!!!

  

När hon e färdig utbildad kommer hon att ta betalt, 350 kr kostar det då och det är billigt! Sist ja gjorde sånt här gick d på 500! Blev riktigt nöjd med dem ;) Har mkt lila kläder så passar mig bra ;) Sen har ja typ bara guld smycken så d matchar bra ;) Om nån vill göra mig glad med en present så är d 18 K guld som gäller att ge mig ;) Det är alltid välkommet *ler* Silver använder ja inte, bara några få saker som jag har. Passar bättre i guld och d e snyggare ;)

Från det ena till det andra, Mickael Jackson  dog inatt. han var faktiskt min första Idol! Lyssnade grymt mkt på hans musik förr ;) Han va grymt bra förr när han gjorde musik och allt annat! Men dem senare åren bkev han bara märklig och skum. Tyvärr är d många kändisar som går samma väg till mötes =( Han blev 50 år fyllda och började sin karriär redan som 5 åring i Jackson Five så han har varit med i ett par generationer!

Fredag kväll nu och vi bara kopplar av i soffan ;) Jonas tittar dock äcklig fotboll nu men den e snart slut ;)

Bye Bye            c",)

Verkar som om sommarvärmen kommit tbx ;)

Idag har vi varit ute i trädgården och röjt! Jag har lukat ogräs i rabatterna, i häcken, ut mot gatan och i singeln. Jonas har klippt gräset och sprutat ättika på ogräs. Han målade några brädor runt våra fönster med. Blev riktigt fint i trädgården nu! Efter allt regnande så fans där en hel del ogräs! Har varit varmt idag och sol så ja hoppas att sommarvärmen e tbx nu *ler* Behöver ha värme och sol nu! Har varit kallt nu i lätt 3 veckor jue =( Så vi håller vars en tumme att vädret e tbx nu ;)

Min fina vita Hibiscus i blomning ;)



Sen när ja väl kom in så fortsatte ja att storstäda inne =P Bakom hyllor och dammtorkade mm ;) Behövs ta ett ryck då och då på ställen som man sällan tar! Så vi har varit riktigt duktiga idag ;) Klockan e nu 20.00 snart och ja e nyduschad och Jonas likaså ;) Jag gjorde Köttfärs med Spaghettinu ikväll och ska göra Marängsviss till efterrätt om en liten stund ;) Jonas har sin lediga dag imorn så vi har ingen brådska i säng inte ;)

E bara tvungen att lägga in en bild på min Hybrid Hibiscus som jag har ;) 2 olika färger på blommorna och dem är från samma stam i grunden!!! Denna bild e inte ny dock, den blommar inte just nu men snart lär den nog göra det ;)



ÄLSKAR mina växter och blommor både ute och inne och ÄLSKAR att pyssla med dem ;)

Nej nu blir d Marängsviss dags *ler*

Svisch svosch         c",)

Sen kväll med.....

Igårkväll hamnade vi hos Micke och Louise och deras lilla Tobias ( deras 7 månader son ) Jag hade med mig en massa skott och växter till Lollo för hon behövde lite växter och ja älskar växter och att pyssla med dem så ja hjälper mer än gärna till ;) Hade med mig 10 olika växter och skott hemifrån ;) Planterade om en stor växt hon hade hemma med. E kull ett kunna hjälpa till med sånt ;)

Vi spelade Kubb sen några omgångar och Marcus och Erik va med då med så vi va ett töslag, jag, lollo och jonas ( lilla flickan jonas *hihi* ) sen va dem andra tre ett pojklag =P Skojade bara min Jonas, men töslaget vann flest gånger iaf ;) Vi hade vår Maskot Tobias jue =P Här är en fin bild på lilla Tobbe och mig ;)



Micke och Louise sprang runt i lägenheten och snärtade varandra med handdukar så ja fick passa Tobbe ;) Jonas va med på ett hörn han med och snärtade stackars Lollo =( Jonas lär få igen ;) *hihi*

Blev sen kväll med Louise och Micke ;) Körde hem vid halv ett snåret ;) Jag satt och förde över 65 låtar från min mobbe till Lollos mobbe *ler* Hade en riktigt trevlig och lugn kväll med dem;) Va alltför längesen vi umgicks med dem! Måste bli oftare för ja gillar Lollo grymt mkt för hon e så härlig och Micke med ;) Och lilla tobbe med såklart ;)

Tjipp tjipp             c",)

Midsommar ;)

Har varit relativt lugna dagar nu sen i torsdags ;) Va midsommar igår och då va vi hos Tessan och firade det ;) D va Tessan, Jonny, Annika, Johnny, Jag, Jonas, Pontus ( Tessans son ) och Marie Pontus kusin ;) Så d va en lugn kväll då vi åt gott och njöt av mat och nån cider ;) Som vanligt så växlade vädret mellan sol, regn, blåst och åska. Dem senaste veckorna har vi haft riktigt skumt väder!

Helgen lär bli lugn här som vanligt med ;) Skönt ;) Har sålt bra när ja jobbat på Juvelen med faktiskt ;) Är grymt kul att jobba där!!! Ska jobba på Måndag nästa gång ;)

En annan Hibiscus sort blommar nu med här hemma så ja tog några kort på den ;) Havanna hette denna sorten minns jag ;)  Nu fattas ja bara bild på den vita och den laxfärgade men dem blommar snart dem med *ler*




Nej nu får ja göra lite mer nytta här =P Har dammsugat men ska klippa klor på katterna nu och vattna alla mina växter ;) Hade tänkt luka men vädret e så grymt ostadigt så ja väntar med det ;)

Tjoho             c",)

Jobb jobb jobb *ler*

Skulle bara jobbat en dag denna veckan dvs i tisdags men fick jobba idag med och ska jobba imorn med ;) STORTRIVS som fisken i vattnet! ÄLSKAR att va säljare och ÄLSKAR smycken och ÄLSKAR att få kundkontakter och prata med allt och alla! Säljer bra när ja jobbar med och dem tycker ja e riktigt duktig ;) Plus att dem även tycker att ja lär mig grymt fort och gör mitt och tar egna initiativ och sköter mig själv typ samt e väldigt hjälpsam ;)

Är egentligen en guld människa men d finns så grymt mkt fint i silver alltså! Har en del fint i silver som ja köpt hos dem förra året faktiskt ;) Men om nån ska göra mig lycklig när ja fyller år eller på julafton mm så e d guld ja vill ha ;) Silver väljer ja själv och köper själv när ja hittat ngt som ja bara MÅSTE ha ;) Här kommer några GRYMT snygga smycken som ja skulle vilja ha ;) Har ngt av dem men vill ha hela setet jue =P Är det gröna ja vill ha ett helt set med ;) D rosa e bara tufft!

 Pink Dreams ;)  

Det är silver med Cubic Zirkon stenar ;) Visst va dem snygga?! Dem har så grymt mkt man kan beställa från katalogerna ;) Man kan ju inte ha ALLT hemma =P

Längtar tills imorn så ja kan få jobba och sälja som smör i solen *ler*

Tog foton på några av mina fina Hibiscusar som jämt blommar så fint ;)

  

Dem e så GRYMT snygga!!! Har Hibiscusar i 6 olika färger ;) Har Laxrosa, Vit ( med vinröd mitt ) och Orange med ;)

Nej nu ska ja banne mig knyta en råbandsknut på mig själv *hihi*

Nighty night        c",)

Vart tog sommaren vägen?!

Har haft riktigt trist väder dessa dagarna =( Dem sista 2 veckorna har d bara varit kallt och regn samt blåst=( Suger riktigt mkt! Har inte gjort för många knop här hemma dessa dagarna, inte mer än nödvändigt =P

Va hos syrran igår för hon skulle till sjukhuset för att ta prover på livmodertappen då dem hittat cellförändringar där. vi håller tummarna att d inte är förstadiet till cancer. Troligtvis är d inte det pga att cellproverna kan ge sånt utslag med då man haft en infektion där vilket hon haft för inte så länge sen men vi håller vars en tumme! Resultatet dröjer dock 6 veckor =(

Stannade hos syrran sen igår och umgicks med henne och ino ;) Johan jobbade inte så han va med hemma! Plockade lite blommor och grönt i deras trädgård och gjorde en fin bukett ;)



Man tar vad man har heter det jue =P Blev riktigt nice buketten jue ;) Syrran fick den av mig och Johan tyckte den va grymt snygg han med *ler*

Kajsa sålde sin Vectra igår med. Lite dumt men e hennes val jue. Hon hade en gammal Vectra 91:a tror ja d va. Nu har dem bara Johans traktor att köra med jue. Det löser dem säkert på ngt sätt ;)

Ska jobba själv ikväll, börjar kl 15 och jobbar till 20 ;) Ska städa och lite sånt här hemma nu då ja varit hemifrån en del och inte hunnit så nu får ja ta ett ryck ;)

Sunny is more funny           c",)

Elins student ;)

Då tog grannen Elin studenten igår och jag va iväg och hämtade maten till studenten och fixade lite snyggt inne hos dem. Karin, hennes mamma hade redan fixat nästan allting och ja gjorde finslipet ;) Arrangemanget ja gjorde till henne blev riktigt snyggt ;)



Kvällen blev lyckad och god mat åts ;) Va en Italiensk bricka ;) Vi va knappt 20 st på hennes student och det är lagom ;) Jag va lite av en passopp igår och ja plockade undan och fixade snyggt lite här och var så kunde Elins föräldrar bara sitta och koppla av jue ;) Va riktigt dålig på att ta foton igår dock då jag va lite här och var hela tiden =P E kul att hjälpa till plus att d e uppskattat!



Nu är det en ny dag med nya utmaningar då ja ska jobba mellan 11-14  på Juvelen ;)

Sayonara           c",)

Fick en romantisk och mysig födelsedag av Jonas igår ;)

Fyllde 28 igår och Jonas bjöd ut mig på restaurang sen på bio ;) Blev Haket igår med för maten va riktigt god där och prisvärd framför allt! Åt gott och njöt av maten sen bjöd han på bio och vi såg "The Hangover" ( Baksmällan ) och den va grymt rolig! Både jag och Jonas ÄLSKADE den filmen! Den är ett MÅSTE att se! Är nog en av dem bästa komedierna jag sett på väldigt länge *ler* Blev en lyckad kväll med mys och gott sen när vi kom hem blev d bara mys sen nanna kudden då Jonas skulle jobba idag. Hade en riktigt trevlig kväll med Jonas igår ;) Tack Älsklingen ;)

Idag är det smått stormigt och regnar =( Dem har lovat att nu på några få dagar skulle d regna lika mkt som i Augusti månad =( E riktigt trist.... Vi har fått regn nog nu tycker jag!!! Vill ju bada i Poolen! Sitter bara inne i soffan och myser med mina katter ;) Ska in till grannen sen då Elin tar studenten. Ska hämta maten som dem ska ha i Åstorp och fixa lite fint hos dem då hennes pappa jobbar och hennes mamma e hos henne i Kristianstad ;)

Gjorde lite snyggt hemma hos Tessan i hennes radhuslägenhet häromdan med ;)

Mitt arrangemang utanför Tessan ;)

Jag håller tummarna för att vädret e någorlunda bra senare idag då alla studenter ska gå ut!

Tjohej         c",)

Hettsiga dagar har ja haft!!!

Har jobbat en del på Juvelen och haft så mkt annat att göra att ja inte hunnit eller orkat sitta vid datorn! Till att börja med så i förrgår den 9/6 va ja ute med Juvelen gänget och åt god mat på Haket i Helsingborg för att fira att dem sålt bra i Maj månad och dem tyckte att ja va riktigt duktig så dem ville ha med mig på middagen trots att ja borjat jobba hos dem för exakt en vecka sen idag  ;) Efter Haket blev d till Marina Plaza och där blev d vars en drink, alkoholfri för min del dock ;) Hade riktigt kul med tjejerna ;) Kommer bild här på dem ;)



Här sitter vi på Marina Plaza ;) Till höger har  vi Lisen, Gunilla ( chefen ) , Isabelle och Karin ;) Riktigt härligt gäng e dem ;)

Såhär såg jag ut på middagen  med Juvelen gänget ;)



Sen på kvällen/natten när ja körde hem vad tror du inte händer då?! JO, ett litet Rådjur hoppar RÄTT UT framför min bil!!!
Min första tanke va att JAHA, då har ja ingen bil att komma till jobb med!!! Låg i 50 så blev inte så grymt stora skador men skador nog för omlack och spoilerbyte verkar d som. Fyra repor, huven intryckt+bula på huven pga intryckningen, glaset på lampan har en spricka, grillen e knäckt, spoilern e sprucken i lacken bla. Som tur e så går d att köra med min bil iaf ;)





Den dog direkt =( Stackaren men dem får försöka bli lite smartare  jue =P E så grymt irriterande men slipper självrisken då d e viltolycka som tur är! Man kan inte ha för mkt flyt tydligen i livet verkar d som =P

Helgen va  bara lugn och vi va bara hemma och hade mys ;) Så d enda som hänt i dagarna är jobb i princip ;)

Idag fyller jag 28 så blir en lugn dag men ikväll ska Jonas bjuda mig på bio och middag *ler* Ska bli gott och mysigt ;)

Gjorde ett arrangemang med häromdan som en tjejkompis skulle ha för att ge till sin lärare då hon tar studenten så klassen lade ihop lite pengar och såhär blev resultatet ;)



Den blev riktigt fin ;) E mest inne på att göra såna här arrangemang i glas nuförtiden tycker jag ;) Hoppas ja får beställningar snart igen för ja ÄLSKAR att pyssla ;) Ska jobba nästa gång den 13 dvs nu på lördag på Juvelen mellan 11-14 ;)

Nej nu måste jag fixa fint här hemma sen duxscha så man e klar inför ikväll *ler*

Abba tjabba haja ba         c",)

Juvelen ;)

Är riktigt glad nu! Va på intervju på Juvelen i Hyllinge för dem behövde extra folk. Dem har inte intervjuat nån annan utan ja va i butiken några dagar innan och frågade om jobb och då sa chefen att ja skulle skicka in ett cv med foto vilket ja gjorde. 3 dagar senare ringde hon och ville ha mig på intervju ;) Dem har inte haft annons ute alls och jag är den enda dem intervjuat ;) Provjobbade igår och d gick riktigt bra! Ja skötte mig själv och sprang inte Isabelle i hälarna utan ja fixade d mesta själv och jag sålde en del med *ler* Både Isabelle och Gunilla ( chefen ) tyckte jag va grymt duktig så jag får tjänsten som extra anställd *wiii* Är riktigt glad och lycklig!!! Älskar att jobba som säljare och jag älskar även smycken, helst guld så detta jobbet e ngt ja velat syssla med!!! Dem ska fira på restaurang för att dem sålde så bra i Maj månad och dem tyckte att ja förtjänade att va med på den middagen nu på tisdag kväll den 9/6 kl. 19.00 ;) Fick en fin klocka av dem med igår ;) E riktigt riktigt glad! Hittade en grymt snygg STORM klocka på Juvelen som jag verkligen vill ha!!! Bild kommer här ;) Är självklart den guldfärgade till höger som jag vill ha ;)

STORM klocka för 1499 kr på Juvelen

Sen har d börjat bli riktigt bra mellan mig och Jonas med ;) Vi myser och sånt ofta ;) Är riktigt skönt att d börjar se ljust ut för oss med! Behöver inga fler motgångar utan nu behöver vi medgångar ;)

Vädret har varit ganska dåligt dessa dagarna så har inte varit ute alls utan bara varit inne och tagit d lugnt ;) Har regnat och åskat en natt sen har d regnat en del på dagarna. Trist e det men men så e den svenska sommaren typ *asg*

Ikväll blir d bara mys i soffan med min Jonas ;)

Ha en skön helg allihopa        c",)

Het sommarvärme!

Den 31 Maj hade jag och syrran vårt ihopslagna kalas för släkten hos henne och Johan ;) En grymt varm och härlig sommardag blev det! Poolen höll runt 18 grader ;) Mamma gjode hennes goda potatis sallad och jag och Kajsa fixade kassler, hemmabakade kladdmuffins med grädde och persika på och en massa drycker ;) Blev grymt gott och lyckat framför allt! Mummo hade med sig grönsallad ;) Fick lite pengar, en Orkide, schampoon och sånt, trisslott som ja vann 75 kr *wii* en uteblomma ( såna små blåa i en hängande kruka ;) Vet inte va temperaturen låg på den dagen men d va grymt varmt iaf! Totalt va vi 17 st på kalaset, 18 med Dino ;)

Deras lilla mini pool ;)   Enst blöt Dino efter ett bad i poolen ;) Han slickar Kajsa här =P

Märkligt nog tog jag inga bilder alls på kalaset! Hade fullt upp med gästerna och badandet med mina syskon mm ;) Ska få bilder från mamma sen ;) Blev en riktigt lyckad dag i sommarvärmen! Dino kastade vi i poolen några ggr med klart =P

Den 1 Juni dvs i¨går och idag 2 Juni blev d bara att koppla av vid poolen hos syrran igår hela dagen och sola och bada sen satte ja och Jonas upp vår pool igårkväll och började fylla den! Den e på 15 kubik så tar ca 18-20 timmar att fylla den =P Nu ikväll e den full iaf så det tog sina timmar att fylla den ;) Har varit riktigt skönt att bara koppla av dessa 2 dagarna och ta d lugnt! Idag va ja bara hemma och kopplade av och fyllde poolen ;) Höll ca 18 grader i poolen hemma!

Poolen med fina plattor till poolen ;)  Poolen nästan full! 

Tog lite gamla plattor och lade dem som en gång så man inte får med sig så mkt skit ner i poolen ;) Blev riktigt nice ;) E tredje säsongen denna poolen åker upp nu ;) Har aldrig haft bekymmer med den heller!

Så d har bara varit lugnt och skönt och ingen stress till att man MÅSTE göra saker *ler*

Ska på intervju imorn på Juvelen på Familia i Hyllinge *wii* Håller alla mina tummar!!! Hade varit riktigt kul att få komma in där och jobba i guldbutiken ;)

Natti natti       c",)

RSS 2.0