A kassans skrot regler!

A kassan har skumma jävla regler alltså! Dem vill verkligen inte att folk ska jobba alls! Man har 75 dagar att stämpla upp när man inte jobbar heltid men dem dagarna fortsätter där man slutade med förra jobbet! Så ja hade inga såna dagar kvar alls så ja fick knappt nån a kassa denna månaden! Hade räknat med dagarna ja stämplade men ack nej! Så nu MÅSTE man va HELT arbetslös i en hel vecka för att kunna få ersättning! Konstigt att folk inte tar deltidsjobb!!!

Man blir bara så arg! E väl ändå bättre att stämpla upp dem få dagar man inte jobbar istället för att ha dem reglerna att du måste gå hemma en hel vecka för att få pengar!? D räcker du jobbar 1 h en vecka så får du ingen ersättning alls därifrån a kassan! Sjuk värld alltså!

Som tur är så har jag underbara chefer samt att jag VILL jobba så vi har ändrat mina arbets tider så nu jobbar jag bara 4 dagar varannan vecka. Så nu får ja ersättning från a kassan 2 v per månad. Tänk dem som inte KAN ändra sitt schema alls? D e INTER ekonomiskt att jobba 8 h i veckan och BARA leva på det UTAN sin a kassa! HELT omöjligt!!!

Suck suck suck... Tackar mina underbara chefer för att d gick att ändra mitt schema så ja kan fortsätta jobba hos dem. Älskar att jobba där och dem vill inte bli av med mig för dem tycker jag e riktigt duktig. Tack än en gång =)

Va d gäller a kassan så HOPPAS ja verkligen att dem kan ändra sina regler. I dagens läge e d riktigt svårt att hitta heltids tjänst med men deltids finns d mkt av men ingen vill jobba så pga a kassa reglerna och d förstår jag fullt ut!

Vill dem att man ska jobba eller sitta hemma på rumpan? Blir ju billigare att betala ut a kassa deltid istället för heltid på en som inte vill ta deltidsjobb pga reglerna?! Hur tänkte dem när dem gjorde dessa reglerna!? Utifrån d tänket så blir slutsatsen att fler sitter hemma arbetslösa ju!

Va bara tvungen att avreagera mig men som tur är så löste det sig för mig men ja tycker synd om dem som blir lidande i detta =( Sen kan du inte bara gå ifrån ett deltidsjobb heller pga detta utan d ska a kassan ta ställning till. Dem kollar ifall d e oekonomiskt att inte få från a kassan om man jobbar lite varje vecka men inte en enda vanlig människa klarar sig på det fattar dem väl!

Från negativt till ngt positivt nu =)

Har blivit dubbelbokad med ultra ljud så den 21 April ska ja dit igen *ler* Nice ju och d e ju gratis så då får man ju inte va dum ;) E så kul att se den lille syrken ju ;) Per jobbar då så ja får gå själv men han har ju redan sett innan så då e d lugnt ;)

Avslutar dagens skrivande med en fin bild på en Bola som jag vill ha =)



Finns att köpa på : handgjordasmycken.se =)

Länge leve underbara chefer                                 c",)


Bebisen flaxar runt en massa!!!

Inte förrän idag har ja känt riktigt tydliga rörelser i magen från den lilla syrken ;) Flaxar runt en hel del och d känns skumt och det är fantastiskt mysigt och underbart! ;) Är en riktigt härlig känsla att få känna sitt barn i magen hur den rör på sig =)

Så länge syrken inte sparkar på blåsan, revben eller annat så får den sparka hur mkt den vill för det är så super mysigt ;)

Är så skumt att ett barn bor 9 månader i vätska sen ska den ut och andas luft! Kroppen är sjukt underbar som kan klara av ngt sånt kan jag säga ;)

Tycker synd om männen som ALDRIG får uppleva detta som kvinnan upplever i graviditeten mm. Är ngt av det bästa och största som finns, att bära på sitt barn =)

SPARKA PÅ SYRKEN                                                c",)

Sjusovaren Calle =P

Calibra min hankatt e grymt bäst på att ligga och dra sig länge i sängen om dagarna =P Ja får bära ut honom från sovrummet ibland för han har inte hunnit gå upp alltid när ja ska till jobb =P Han e så himla söt där han ligger och bara njuter och drar sig in i det sista ;) Zazzi går alltid upp när ja går upp ;) Hon e ju mammig så hon följer mig jämt ;) Brukar va pojkarna ( Per & Calibra ) som ligger och drar sig *hihi*

Tog denna söta bild på Calle idag i vår säng ;)



Här fångade ja honom på bild i fönsterkarmen helt off =P



Dem e så lugna och fina mina kisar ;) Kan ju inte låta bli att ta foto på dem sötnosarna när dem e så fina när dem ligger eller gör ngt gulligt mm ;) Har massvis med kisebilder =)

Tjing tjing                                            c",)

Mummos 76 års kalas

Va helt off hela söndagen så ja orkade inte blogga om lördagens kalas =P Men nu så e ja på benen igen ;)

Hade riktigt trevligt på kalaset men vi va riktigt off och trötta både jag och Per så vi blev där i 3 timmar ca. Har lite bilder därifrån på lite familj och släkt ;)

Min Ukki & Mummo =)



2 av mina 4 brödrar, Jesper & Tobias



Min kusin Helena med sonen Benjamin ( född 11 dec 2010 )



Min kusin Helenas sambo Mattias



Sist men inte minst min moster Sirpa ( Helenas mamma )



Denna veckan jobbar jag tisdag, fredag & lördag =) Vårvädret e på väg med med storsteg så man kan va ute och njuta ;) Dock har vädret varit kallt eller annat så fort ja e helt ledig så ja har inte lyckats ta mig ut och gå lite i skogen här bredvid där vi bor. Hinner kanske idag ;) Har lite att fixa med hemma innan ja kan ta ledigt att gå lite ;)

Åt en finsk korv rätt med hos Ukki & Mummo, Hund med 1 ben heter det. Är en pirog med köttfärs och ris som man sen lägger en grillkorv i med ketchup och senap om man vill =)



Va inte riktigt min favorit dock men går att äta ;)

Ha en lovely Monday                                    c",)

Vecka 20 =)

Här kommer lite magbilder i vecka 20 ;)





Nu har man gått halva tiden ju ;) Tiden går sjukt fort och inte en enda sak har vi köpt än till den lilla syrken =P Ska ge oss iväg så fport vi båda e lediga samtidigt och titta runt på begagnat lite här och var och nya saker ;) Barnvagn blir INTE nytt men vi har en vi ska kolla på hos min vän Katja ;) Den verkar vettig tycker jag men Per har inte sett den så han får med se den innan man beslutar sig för ngt ju. Den är svart med grönt på så den e ganska neutral i färgerna ju ;)

Ha en 3vlig helg                                                    c",)

Sasse och Ia fika tajm ;)

Fick besök idag av Sasse ( Mattisa ) och han s sambo Ia ;) Dem ska ha barn i Juni så hon e 2 månader längre kommen än mig ;) Riktigt trevliga är dem ;) Sasse har ja känt sen ja va 14 typ tror jag det är. Pappa och hans pappa jobbade på samma jobb så vi träffades via en firma fest ;) Tog en fin bild på min och Ias magar ;)



Ja bakade mina grymt goda kladd muffins idag med när dem kom hit och vi hjälptes åt med baket och gott blev det ;) Har lagt upp receptet här förr men ja gör det igen =)

Kladd Muffins ( ca 15 st )

100 Gram SMÖR
2 Ägg
2,5 dl Socker
1,5 Tsk Vaniljsocker
1 Krm Salt
4 Msk Kakao
2 Dl Vetemjöl
0,5 Tsk Bakpulver

*Vispa ägg och socker poröst
*Smält smöret
*Släng sen in alla andra ingredienser
och häll i fettet sist.

*Grädda i 10 min på 200 Grader

*FÄRDIGT att äta och d e tok gott med vispad
grädde med persika på *mums*



Ha en god dessert i helgen                                      c",)

Mummos arrangemang ;)

Mummo blir 76 på lördag så ja har fixat en fin present till henne samt att ja gjort ett blomster arrangemang med så klart ;)







Blev så sjukt sugen på sallad idag så ja köpte hem lite gott ;) Tomat, gurka, salladsbladsmix, paprika, röd lök, feta ost och räkor ;) Grymt gott blev det och jag är sjukt mätt nu =) E ganska trött nu med så ja ska snart krypa ner i den sköna sängen och nanna kudden ;)

Sussa sött                                          c",)

Namnsmycken =)

Jisses med designers d finns som gör namnsmycken ;) Har hittat lite favorit smycken lite här och var på fina namnsmycken ;) Vill ha ngt sånt en dag framöver men vilken ska jag ha?!



















Vill ha ett smycke med bebisens namn på ;) Har ett stelt armband i silver som e guldpläterat med mina kisars namn på ;) Har alla 4 kisarnas namn på den ;) Zazzi, Calibra, Turbo & Vauxhall ;)

Min mage den bara växer och växer med märker jag ;) Ska ta lite biler sen idag om ja inte glömmer bort det =P Har lite att pyssla med idag så vi får se vart tiden springer hän ;) E inte så fint väder idag dock så ja blir inne =/ Tänkte ut och gå lite men d e molnigt och tok blåser =( E så typiskt bara för att man e ledig =( Hoppas på bättre väder imorn så ja kan va ute och njuta då ;)

Sen på lördag e d kalas, Mummo blir 76 =) Så d blir full rulle på lördag med doverse saker ;) Söndag har ja inte planerad än så länge iaf =P Ta d lugnt kanske ;)

Blås nu inte iväg idag på er                                c",)

Nice väder ;)

Hade 10 grader varmt igår vid nio tiden på morgonen när ja körde till jobb ;) NICE ;) Våren e på väg!!! Jobbar inte mer denna veckan i Höganäs så ja ska passa på att va ute och njuta av vädret i veckan ;)

Idag ska ja till Munka och städa och tvätta bilen och min näst minsta lillebror Linus ska hjälpa mig ;) Skönt med lite hjälp ibland ;) Får passa på att städa när d e fint väder och medans man kan och orkar innan magen bestämmer va ja ska orka =P Bärjar känna av i ryggen ibland när ja dammsugar och städar hemma så ja får pausa mellan varven ;)

Fick en fin bild på kisarna häromdan med ;) Dem e så kärvänliga och ligger gärna tillsammans och myser ;)





Mina älsklingar <3 Zazzi ( mamman ) ligger bak och Calibra ( sonen ) ligger längst fram ;) Kan ni se skillnad på dem? Många har problem med det men lär man känna dem och allt så ser man d ganska fort vem som är vem ;)

Har inte så mkt mer att tilläga idag så ha en SKÖN DAG                                c",)

10 års kalas hos Jennifer ;)

Då va man i Furulund ( Kävlinge ) igår på 10 års kalas ;) En barndoms kompis dotter som blev 10 ;) Jennifer heter hon ;) Sen har dem 2 söner med som heter Merlin och Viggo ;) Va där halva dagen och kvällen och umgicks och snackade skit och spelade spel med ungarna ;)

Familjen Andersson ;)



Är Daniel som ja känner sen ja va i yngre tonåren då han med kommer från Munka ;) Träffade hela denna familjen i somras med ju ;) Finns bilder på min blogg från det tillfället, va i början på sommaren eller sena våren typ ;) Vi grillade iaf och vädret va lagom varmt ;)

Linslusen Jennifer =)



Jag & Merlin ;)



Merlin & Viggo =)



Barnen ville låna kameran och ta foton så ja har massor med bilder från gårdagen ;) Detta e bara några få bilder ;) Hade riktigt trevligt hos dem igår ;) Dem e så härliga, underbara och lättsamma att umgås med ;) TACK FÖR IGÅR ALLIHOPAN =)

Nu ska vi äta frulle så ha en skön måndag                        c",)

Bebis kläder ;)

Tur man har begränsad ekonomi annars hade man köpt ihjäl sig på kläder till syrken =P Vet dock inget kön så vi köper bara några saker i unisex färg sen när den lilla e ute så kommer färgerna fram ;) Till uni sex har vi valt att köra på lila då d passar vilken som ;) Vill ha grönt till pojk sen och fortsätter med lila på flick om d blir en flicka ;)

Har lagt undan en tok söt body idag ;) Vit med en lila kise på med ett garn nystan från "Name it" ;) Kommer bild på den sen när ja köpt den ;) E lön om en vecka ju så då ska den köpas ;)

Gått halva tiden snart så tiden bara springer iväg! Jisses! Sommaren lär väl med springa iväg antar jag =P Sista sommaren utan barn så man får passa på att njuta och göra sånt man kan utan barn i den utsträckningen ja kan göra saker dvs för ja vet inte hur mkt ja kommer att orka längre fram i graviditeten =P Blir 30 den 11 Juni med så ja ska ha ett kalas för släkt och vänner tänkte jag, en lugnare tillställning ;)

Hittade lite fina kläder på nätet ;)

299 kr ;)





Hittade den bodyn på bild på nätet som ja lagt undan! ;)

Här kommer den ;) 99 kr!!!



Söt va? ;) Man blir så sjuk i bebis kläder ju!!! Tur man kan lägga lite band på sig själv ;) From nästa helg ska vi ut och kolla på bilbarnstol, skötbord, vagn mm så vi vet va vi vill ha och kolla priser ;) Vagn blir begagnat iaf. Ska kolla efter en mega hörnsoffa med så vi kan få ett vardagsrum ;) Får så sjukt ont i ryggen av dem stolarna vi har och snart kommer ja inte upp från sängen på golvet som vi har som soffa så vi får lägga på en kola nu med lite inköp ;)

Jävla snö som kom ner igår här med" Suck... Ja som hade såna vårkänslor och värmen va på G men ack nej vädret lurade oss totalt =( Den som väntar på ngt gott säger dem ;)

Ta d isigt i helgen                                      c",)

V 18 ;)

Gått in i vecka 18 idag och tog lite bilder på magen ;) Ja märker skillnad på hur kläderna sitter på mig nu och för 1 månad sen ;) För en gångs skull kan man va stolt över att säga att man bara blir 2tjockare" och "tjockare" för varje dag som går *ler*  It is for a good cause =)



Bristningar hör till graviditeten men förhoppnigsvis så försvinner dem nästan helt sen. Händer mkt med kroppen under graviditeten och ja e inne i en fas nu då ja mår kanon i graviditeten ;) Snart gått halva tiden ju så tiden går tokfort!

Tog en fin bild på mina 2 bebis hårbollar precis ;)



Får en helt splonkans ny mobbe om ca 2 v då den "swappade" inte fungerade fullt ut så får ja en helt ny *ler* Längtar tills ja kan ha en ordentlig mob igen. Får krupp på denna nedrans Sony Ericsson mobben! Älskar Nokia och min nya Nokia e kanon på alla sätt och vis =) Visst den strulade nu 1 gång men mobiler nu e så fulla med allt möjligt så d vore konstigt om d ALDRIG strulade och min mobbe går varmt kan ja säga ;)

Tjohej                                       c",)

=)

Är bara så himla lycklig ;) Vårvädret kommer fram, jag är kär i min Per, underbart att va gravid, Per e så gudomligt underbar och ja, allt e på topp ;) Det enda som inte är på topp är alla ständiga utgifter =P Måste köpa ny katalysator till bilen samt broms skivor bak =( Och betala tbx så mkt ja kan varje månad till Thomas som lånade pengar till mig för Calibra sen djursjukhuset. När man tror att man har massa pengar över så kommer d ständigt nya måste utgifter =/

Men men sånt e livet =P Ska ÄNTLIGEN hämta min nya mobil sen ikväll efter jobb hos underbara Katja ;) Wii!!! Sen d här med pengar d löser sig alltid på ett eller annat sätt ;) Ja har haft d kärvt nu i 2½ år så ja e van men ja löser d alltid på ngt sätt ;) Per e likadan som mig när d gäller detta, allt löser sig och även han som jag är alltid positiv, glad och spontan =)

Min Mobbe ;) Grym kamera och grym mobbe helt enkelt ;)



Kalima                                        c",)

Calles tur till Djursjukhuset =/

Stackars Calle e instängd nu med mig i ett rum då ja ska ta ett kiss prov på honom så vi kan utesluta urin bekymmer på honom iaf =/ Min stackars Calle =( Han känner sig inte så pressad när ja e med honom och myser så han lär kissa sen får han springa fritt men ja måste dosera ut mat till båda kisarna nu då d måste göras på hans medicin =P Tur ja bara har 2 kisar kvar nu och inte 4 st för d hade blivit jobbigt och d va d förra året då Turbo va sjuk =( Håller tassarna att han blir bra igen iaf ;)

Han har kräkt ett par ggr om dagen och går i lådan en massa så ngt e fel. Han e inte förstoppad men kan va inflammation i tarm, mage så nu blir d medicin. Hoppas att d bara e en infektion som går bort nu med medicin och OM d e ngt i hans urin så hoppas ja att d bara e infektion så han blir bra snabbt igen ;)

Usch, varför har man djur? Va 1 år sen ja fick Avliva Turbo pga urinsten mm =( Hoppas att ja hinner rädda Calibra om d e d som e fel på honom. Gör allt ja kan för att min bebis kise ska bli bra igen och ja tackar Min Per för allt stöd och hjälp samt hans kompis Thomas för all hjälp ekonomiskt till Calibra ;) Ni e guld värda ;) Kisarna betyder allt för mig! Dem är mina barn kan man säga och jag älskar dem så sjukt mycket!

Så dagen blev hektisk för ja fick en tid kl 11 och hade precis vaknat till liv så d blev på med kläderna och iväg utan att ha duschat och allt och hungrig va jag! Inte nog med det så tog d tid för pengarna att komma in på mitt konto så ja fick stanna i en timme och vänta på att dem skulle komma in så ja kunde köra därifrån och hem! Pust! Normalt sett har pengarna ALLTID förts över direkt men NEJ, inte idag!

Har min favorit ring i silver där ja bytt ut den stora stenen i mitten till en rosa sten med 3 st diamanter i som är lösa och dansar runt ;) Dancing Diamonds heter det tydligen ;) ÄLSKAR verkligen den ringen ;) Hittade ett hänge som hade såna på nätet med ;) Mina diamanter omges med 18 K vitguld ;)

Hittade denna på nätet =)



Min ring ;)



I JUST LOVE THIS RING ;) Är bara jag som har just en sån här ring ju och d e kul ;) Grundringen är från Juvelen där ja jobbade innan ;) Är en vit cz sten annars där på original ringen ;)

Nej nu ska ja mysa med Calibra så han känner sig trygg                               c",)

Lovas 1 års kalas ;)

Tiden går sjukt fort! Lilla Lova blev 1 år den 9 Mars ;) Min äldsta lillebrors dotter ;) Va på kalas idag och hon fick ett pussel, en tygkorg att lägga mjukdjur mm i och ett litet stål armband från mig, Per, Kajsa & Johan ;) Armbandet va dock bara från mig och Per ;) Lyckades bara ta 2 bilder på kalaset, en på Lova och en på Liam ;)





Blev ganska bra bilder trots all rörelse där ;) Ska försöka få en bild av brorsan Roger med ett foto på henne med armbandet på sig som ja tog på henne med deras kamera ;)

Liam hjälpte klart till att öppna presenterna och likaså deras kusiner hjälpte med till att öppna ;) Lova e inte haj på det än att öppna paket men när hon sen väl fått smak på det så finns det inget stopp =P

E lite orolig för Calibra min hankatt. From idag har han börjat slicka mkt vid analen och går ofta på lådan och d tyder oftast på en sak =( Kristaller i urinen så måndag ska ja ringa runt och kolla läget och få tag på mat till honom mm så ja kan se till så d försvinner innan d går så långt som d gick med stackars Turbo =( Usch...klarar inte av att mista en katt till =( Ska göra ALLT ja kan för att hjälpa honom och förebygga detta!

So long                                            c",)

~*Underbara chefer har jag*~

Fick en ostbricka  ( korg ) av mina chefer idag ;) Så gulligt! Jag är deras räddande ängel skriver dem ;) Så kul att höra och ja blev helt rörd ;) Älskar att  jobba hos dem så ja jobbar mer än gärna så fort dem behöver hjälp ;) Trivs riktigt bra på jobb och med mina chefer ;)



Ska bli gott att få smaska i sig detta hemma i helgen med Per ;) Tack än en gång för korgen ;)

Snart helg och kalas blir d imorn då Lova fyllde 1 den 9 Mars ;) Sen söndagen blir bara lugn och städad hemma för oss skulle ja tro ;) Vi har jobbat om varandra så vi har knappt hunnit ses ju =( Så får ha lite kvalitets tid i helgen ;)

Ha en skön helg                                         c",)

V 17 ultraljudsbilder ;)

Är i v 17 precis som d e räknat på och idag har vi fått se fina bilder på vår lille syrk ;) Inget kön vet vi utan d får bli en överraskning *ler* Barnmorskan sade att den lilla krabaten hade riktigt fina ansiktsdrag ;) Lät så kul att höra ;) Har ju finskt blod i oss så då har man fina drag ju ;)





Stor skillnad från första ultraljudet vi gjorde i v 11 ;) Väger 135 gram nu ;) Glömde fråga om längden =P Men den lilla syrken borde vara runt 12 cm ;) 17 augusti är beräknad förlossning, dagenb efter Ukki fyller år =P Men förstföderskor e alltid senare än beräknat som oftast så vi får se när d sker ;)

Den lilla mår jättebra och alla värdena va som dem skulle vara så både mor och barn sköter sig =) Känns skumt att säga mamma till sig själv men härligt ;) Längtar så tills du är ute lilla syrken ;) Du är mer än välkommen och massor med kärlek finns det här så du behöver inte vara rädd ;)

Älskade barn                                        c",)

Är ju en halvtidare typ =P

Ja jobbar ganska mkt mer än va som e sagt och det tackar inte Malin nej till =P Denna veckan ska ja jobba även fredag och lördag, va bara tisdag från början ;) lskar detta jobbet så det e bara kul och ja vill jobba med ;)

Är kalas på lördag då Lova blir 1 år ;) Jisses va tiden går fort! På tal om ngt helt annat så kommer ja få en helt ny mobill med *wii* Den har varit borta i över en månad så dem reklamerade den till Nokia så ja får en ny ;) Tack Katja ;) Har saknat min mob och ja bör ha den nästa vecka ;)

Fick en fin bild på kisarna häromdan med min digital kamera ;)



Dem jävlarna snor min och Pers stolar =P Hihi ;) Dem känner sig som kung och drottning =)
Zazzi till vänster och Calibra till höger ;)

Har ju ingen hörnsoffa eller nån soffa alls så detta e vår soffa =P Ska bli skönt sen när vi hittat en soffa så man kan ha ett vardagsrum! Har en resårbottenmadrass som säng soffa dock men en skön soffa e mer än välkommet ;)

ZING                                       c",)

Drömpooler ;)

Hittade lite drömpooler lite här och var i världen ;) Bahamas, Las Vegas och Italien e dessa ifrån ;) Dem hotellen hade man gärna varit på för poolens skull ;)







Nån gång i framtiden ska jag utomlands till et fint exotiskt ställe med massor av fint att titta på och bara njuta ;) Har bara varit i Turkiet på klassresa i nian så ja har inte varit mer utomlands än så =P Man har haft andra prioriteringar i livet så d har inte funnits pengar till resa med =P

Nu närmar sig ultraljudet ;) Nu på onsdag 9 Mars blir det ultraljud ;) E så sjukt nyfiken så ja vet inte om jag, vi vill veta kön eller va man ska göra =P Gah! Älskar överraskningar med ju =P Får se va som sker på dagen D ;)

Igår va ja med min härliga vän Björn halva dagen och umgicks och åt god mat på pizzerian i Grevie ;) E så skönt att ha nära kill kompisar i ens liv ;) Har i princip bara killkompisar och ja trivs bäst med att umgås med killar. Har några få tjej kompisar som ja trivs med fullt ut att umgås med.

Mår ganska illa idag så ja ska bara va idag och koppla av                                         c",)

Time flies!

Tiden bara rinner iväg när man jobbar typ heltid ju =P Varit ganska trött då ja inte e van vid att va igång och jobba så mkt ju =P Har inte orkat blogga =/ Har inte så värst mkt att blogga om nu  ändå för det enda som hänt e att ja jobbar ;)

Eller jo, jag va på sjukhuset igår och tog ett vävnadsprov på livmodertappen då ja hade små små cellförändringar när ja gjorde cellprov. Va inte så skönt när dem knipsade av en bit av tappen =P Obehaglig och isande känsla! Men nu e d gjort så jag får svar om några veckor om det är ngt där som måste fixas till ;)

E vanligt med cellförändringar där och d brukar inte va ngt och ja har en extrem mild typ av förändring så d e lugnt för min del. Har dem gått för långt till tredje stadiet och inte gått på cellprovskontroller så kan d övergå till cancer så det är VÄLDIGT VIKTIGT att man går på sina cellprovskontroller!

E sjukt trött idag med men d löser jag sen efter jobb idag ;) Blir bingen direkt när ja kommit hem och vila, nanna ;) Lär somna fort ikväll med iaf ;) Sover dåligt till och från så nån gång då och då e ja så himla trött =P

Letar och frågar runt i bekantskapskretsen efter ett baby skydd ( första bilbarnstolen ) om d finns nån som e använd 1 gång dem senaste 2 åren som man kan köpa billigt så kan man spara nån krona ;) Den ska INTE ha varit med i nån krock och INTE va mer än 3 år gammal har jag läst då dem är färskvara.



En sån här ska vi ha som första bilbarnstol ;) Akta Graco Logico S ;) Hade varit fint om man hittade den i denna lila =) E så snyggt med lila och d passar både till kille och tjej =)

Bazinga                                                 c",)

Heltidsvecka ;)

Ja denna veckan blir d mkt jobb ;) Ska jobba alla dagar denna veckan förutom torsdag och söndag ;) Stängt söndag med ju =P Skönt är det att va igång och jobba ;) Går jättebra för mig på jobb och jag lär mig snabbt nya ting med att mecka klockor mm ;) Finns så mkt att lära sig inom inom den branschen ;)

Har en del olika klockmärken på jobb och däribland Swatch som har sina utmärkande modeller av alla de slag ;) Denna hittade ja på nätet och den va ju grymt snygg! ;)



LOVE IT =)

Har hittat en riktigt fin Swatch klocka, vit med läder och stenar som jag är riktigt sugen på och som satt tok snyggt på mig ;) Vit klocka e sjukt snyggt och speciellt nu till sommaren =)

Ska sälja lite klockor ja har och se va ja  får för dem samt sälja lite smycken sen får vi se om d blir ngt i klock väg ;)

Nu ska vi hålla kväll så ha en skön kväll                        c",)

RSS 2.0