Jahapp, snart helg igen!

Veckorna går tokfort! E helg igen snart! Tiden bara flyger iväg. Har bara jobbat grymt mkt dessa dagarna och inte gjort mer än så och sova =P Jobbar kväll idag och imorn med sen ledig hela helgen ;) Jobbar hela nästa helg ;)

Är på god väg att få ihop alla julklappar och presenter till alla i familjen nu ;) E alltid ute i god tid med julklappar och presenter. Mamma blir 51 den 29 november och en av mina brödrar Tobbe blir 22 den 30 november sen fyller Linus 17 den 7 december. Puh! E mkt nu med presenter men ja har många ideer till presenter samt att ja köpt på mig mkt som ja inte använt som kommer väl tillpass *ler* Tror ja vet vad alla ska få i present samt julklapp ;) E många att fixa julklapp till ju ;)

Vet du vart man kan få tag på en sån här Galileo Galilei termometer?! Letar febrilt efter såna! Dem va riktigt poppis för många år sen men har inte sett dem i affärer på riktigt länge! Dem e så grymt fina nämligen ;) Skulle vilja ha en högsådan med guldkulor 8 till 11 kulor med guldsiffror eller en med många fina färger med guldsiffror ;) *blink blink*



Har varit riktigt fint väder annars dessa dagarna ( har ja hört ) Jobbade tio timmar i måndags och elva i tisdags och lite mindre igår så ja har inte märkt att d varit fint väder inte =P

Skönt det snart e helg så man kan koppla av och njuta ;) Ska slänga in mig i duschen nu och förbereda mig sen till jobb!

Ting tong te                        c",)

Ljusparty ;)

Ljuspartyt gick bra igår och d kom många trevliga vänner till mig ;) Jag och Jonas köpte lite smått och gott vi med ;) När ja fått varorna så kommer ja lägga ut bilder ;) Tog inga bilder igår på ljusen och alla ljushållare utan d kommer bilder sen på d vi köpte ;)

Har haft en trevlig och fartfylld helg! Putte sov här, marknaden och sen ljusparty ;)

Roger, Lina och Liam stannade kvar här ett tag med och åt middag med oss, blev tacos ;) Vet d e dåligt av mig att inte ha nån bild från igår men ja hade fullt upp med att prata med alla och passa upp och leka med Liam ;)

Är kul att göra ngt udda och roligt om helgerna som inte kostar ngt i princip ;) Man har nästan samma rutiner annars att sitta hemma och ruttna typ =P Har ofta dålig fantasi med både jag och Jonas =( Men d ska d bli ändring på! Ska försöka göra lite annat som man sällan gör ;)

Min Zazzi va helt slut igår efter att Liam kelat sönder henne och jagat henne hela dagen så hon såg ut såhär i mitt knä igårkväll ;) ( pojkarna Calibra och Turbo lyste dock med sin frånvaro som vanligt när d e folksamling hos oss med barn )



Ska ha ljusparty en gång till inom kort då ja har fler som vill komma men inte kunde komma igår. Så håll ögonen öppna så bara hör av dig om du e intresserad ;)

Party Lite                         c",)

Höganäs marknad ;)

Jahapp! Då va d Höganäs marknad idag och jag va självklart där ;) Åkte dit med Putte. Jonas va på möte med jobb och sen hatar han marknader. Kom till Höganäs runt halv elva tiden och körde därifrån runt halv sex tiden =P Men vi hade trevligt! Va och hälsade på farmor som bor mitt i Höganäs med i ca 3 timmar och gick 2 rundor på marknaden ;) Köpte strumpor såklart som ja jämt gör på marknader, 13 par för 100 kr ;) E ju dyrt med strumpor annars! Köpte även Super 10 rengöringsmedel som e tokbra och drygt! Finns inte i vanlig handel nämligen. Hur söt va inte denna minisoffan som fanns på marknaden då?!



Igårkväll va Tessan och Pontus hos oss och umgicks lite ;) Tessan hade med sig 3 st pumpor så jag och Pontus karvade ur vars en.Jag fick den största från Tessan ;) Tack Tessan gumman ;) Blev riktigt fina! Pontus lilla pumpa va mkt hårdare inuti så den slet vi alla med för att karva upp den invändigt! Pontus va inte så duktig på att rita så ja fick rita och skära ut på hans pumpa med ;)



         

Dem blev riktigt snygga ;) Blev riktigt nöjd med min och med den ja ritade och skar ut till Ponte med ;)

Nu ska ja varva ner hemma ( ska försöka varva ner när här e huset fullt med pojkar ) Putte e här och ska sova här sen kom Jack hit så ja e ensam tjej ikväll =P Hoppas dem e snälla mot mig bara ;) Äter massa munkar nu sen blir d chips och sånt gotte ;) *mums* 

Min älskade Calibra som ja va tvungen att sälja i Januari e till salu nu =( Han som köpte den ska sälja den... Snyft...Saknar min Calle.... Hade ja bara haft pengarna så hade jag lätt köpt tbx honom... Pappa sa likadant att hade han haft pengar så hade han köpt den så den kom tbx till familjen igen... E skit att man inte har mkt pengar så man kunde köpt honom  =( *saknar honom som fan* Hade kunnat göra vad som helst för att få tbx min Calibra!!!!!! Han begär 21 500 kr. Vill ha tbx honom i mitt liv!!!!!!


 
Hasta la vista                         c",)

Då va d snart helg igen!

Jahapp! Då har snart dessa vardagarna med gått i en full fart! Tiden går riktigt fort! Och på tal om tiden så har ja spanat in en grymt snygg klocka på jobb ;) E snart Jul så får önska mig pengar så ja kan köpa mig den kanske =P



Jobbar ja imorn med sen håller jag helg ;) Är Höganäs marknad på lördag så får se om ja ska dit en sväng eller inte. Jonas gillar inte marknader så ja kör dit själv isåfall. Sen söndag ska ja ha Ljusparty ju ;)

Har snart gått 3 veckor sen ja lämnade Vauxhall till mitt x och det går jättebra ;) Saknar honom men huvudsaken e att han mår bra!  *saknar dig Voxen*

Har inte mkt mer att skriva om idag så tills nästa gång


Nalleinneskor ;)

Va på Deichmanns igår innan jobb och köpte mig ett par nya inneskor ;) Alla mina e sönder plus att ja även tagit sönder Jonas inneskor =( Hittade först ett par Katt inneskor men en som jobbar i butiken sa : Har du inte sett dem söta Nalle inneskorna? Jag blev såld direkt ;) Visst va dem riktigt söta!?



Är ledig idag men har att fixa med ändå ;) Ska tvätta golven tänkte jag och gå en runda samt boka massage för min rygg ;) Är riktigt fint höstväder idag ( trots att ja avskyr hösten )

Fick ett riktigt gulligt mess av min Jonas innan idag ;) Det lyder såhär :

Du finns alltid i mina tankar, dag som natt.Jag kommer alltid hjälpa dig i vått och torrt. Jag kommer dela sorg och glädje med dig genom vårt eviga liv. Du är min vän, min sambo, min flickvän, mitt allt.Älskar dig över allt annat Malin Johansson. Kyss Din Jonas 4-ever    ;)

Riktigt fint skrivit ;) Kunde inte skriva d bättre själv!

Han e underbar min Jonas *ler* Han har betalat mkt för mig då ja inte haft pengar. Utan honom hade jag varit helt utblottad! Älskar dig Jonas Svensson ;)

Pussilur               c",)

Jobba och sova ;)

Har bara varit jobba och sova nu i en vecka ;) Blev nästan 40 timmar denna veckan som gick ;) Denna veckan jobbar jag 4 dagar, är ledig tisdag och hela helgen. Har inte hänt så mkt mer denna veckan mer än jobb =P

Ska ha Ljusparty den 25 kl.13 nu på söndag ;) Ska bli kul då där e så mkt fint och härliga dofter ;) Alla är välkomna ;)

Har varit många kalla nätter nu sista tiden men imorse va d inte så kallt när ja va ute och hämtade tidningen. Tiden och veckorna framför allt går så snabbt! Snart är det Jul med! Har Haloween nästa helg med ju ;)

Va inne på "Makalöst billigt" för ett tag sen och fick syn på dessa grymt fina smyckeshängarna ;)




Riktigt lyxigt gjorda ;) Dem va ganska höga faktiskt! Annars e dem för låga tycker jag då ja gärna har längre halsband ;)

Har en Hackspett som lever precis bredvid oss i djungeln utanför vårt hus ;) Katterna satt och råstirrade och gjorde sina jaktläten så ja gick ut för att kolla och då hörde ja ett knackande ljud som ja hört innan med men trott d va nån som snickrade! Men vi har en söt Hackspett boende bredvid oss ;) Ska försöka få ett foto på den ;)

Tjing tjing         c",)

Är med i dagens HD ;)

Skickade in en bild på mina krokusar som dykt upp i trädgården och skickade in till jourhavande reporter i HD och min lilla insändare va med i dagens tidning =P Fräckt ;)



Är igång nu om kvällarna med en massa ljus tända *porrmys* E så mysigt med levande ljus och speciellt om dem har en god doft ;) Tog lite fina bilder på mina 2 små minilampor som ja satte i 2 doftljus i med Mango/Mandarin doft i som luktar så friskt och gott! Har massor med ljus i olika former och luktaer samt luktfria med klart!

  

Älskar att ta fina foton och att pyssla så d lär nog bli mkt bilder nu här nu när d e vinter halvåret för då e man inne mer och pysslar mm.

Ska ha ljusparty den 24/10 kl.14.00 hemma hos oss ;) Vill du, ni komma så hör bara av er ;) Inget köptvång alls! Dofterna e underbara och ljusen varar riktigt länge och doftar underbart!

Tjohej            c",)

Råa och kyliga dagar =(

Nu kommer hösten med stormsteg =( Suck suck suck... Hatar kyla, fryser jämt då! Längtar till våren!!! Hittade entill död fågel häromdan i vår trädgård. Går d nån slags fågelsjukdom eller?! En kompis har sett många döda fåglar i diket där hon bor så man börjar ju undra! Skumt som fan!

Jobbade hela dan igår och vi har fått in en del nyheter nu bla nya Dilligaf klockor ;) Tog bild på klockorna men smycken va svårare att ta bild på då dem e utspridda =P Dem e riktigt snygga och till ett bra pris ;) Från 298 till 598 kr!!!



I fredags kväll va Tessan här och Pontus. Jonas tittade på Idol och Tessan jävlades med honom samtidigt som han tittade på Idol ;) Jag och Ponte gjorde vars ett blomsterarrangemang ;) Glömde ta foto på Pontus arrangemang dock. E tid nu för att ha igång många värmeljus så vi får mysig värme inne i vårt hus som inte e riktigt tätt ;) Nice med massa ljus igång ;) Porr på hög nivå med jue =P Tände ett mini klot ljus på en omkrets på 1 cm och den brann upp på en halvtimme *hihi*

 

Visst va d lilla klotljuset gulligt?! Älskar pynt i miniatyr varianter! Har ofantligt mkt små pyntsaker som jag samlat på mig på typ 2 år ;)



Så helgen har varit ganska lugn ;) Behövs för ja jobbar 8 dagar i rad nu from imorn. Storhandlade på Willys innan idag då nån vi känner sa att dem e billiga! Men nej du, dem va tokdyra!!! Kostade 500 kr mer än va vi brukar handla för på  Ica Maxi eller på City Gross!!!!!!! Fy va dyra dem va!!!!!!

Blev tacos ikväll och nu håller Jonas på at skala och skiva äpplen till en smuläppelpaj *mums* E hans jobb att göra det när vi ska ha paj *ler* Man får ha dem till ngt jue =P Hahahaha! Förlåt baby, va bara tvungen att skriva så =P

Nu ska ja mysa ner i soffan till One Tree Hill ;)

C ya                      c",)



Skön dag ;)

Har bara kopplat av idag i princip förutom att ja kollat min Kalops då och då så den sköter sig ;) Ska bli gott att äta den senare ikväll när Jonas kommit hem ;) Har kelat med katterna mellan varven med samt kört en maskin tvätt ;) Har varit lite tung i huvudet idag med men känns som om d börjar lätta nu ;) Började tokregna nu precis och ta i att blåsa lite, men dem har sagt att vi skulle få regn och stark blåst nu igen så e bara att tacka och ta emot *eller inte =(* Jaja, e ju den trista höstens väder =P

Min Zazzi gumman som e mamma till mina 2 pojkar ;) Hon blir 8 år i Januari!



Turbo från andra kullen med Zazzi ;) Han blir 4 år i Mars!



Calibra från första kullen med Zazzi ;) Han blir 5 år i Juni!



Calibra är en fotomodells katt ;) Han ser alltid så fin och ståtlig ut på dem flesta bilderna jag har av honom ;) Dem e så fina mina 3 hjärtan ;) Älskar dem grymt mkt! Vauxhall älskar ja med grymt mkt! Han mår jättebra hos mitt x och d gör mig jätteglad att min älskade Voxen har det bra ;) Vill bara att han har det bra ju! Känns tomt utan Voxen. Han har sina egenheter som man saknar riktigt mkt!

Känns skumt att va så mkt ledig denna veckan nu när jag e van vid att jobba mkt =P Men e samtidigt skönt för man behöver egen tid ibland och bara koppla av och göra precis va man känner för ;)

Den 24 eller 25 oktober e d preliminärt att ja ska ha Ljusparty hemma med Partylite som märket heter med ljus och ljushållare mm ;) Vill du komma så hör bara av dig ;) Har skickat mess till några men vet inte vilka som har intresse av det så hör gärna ev er ;)

Nej, får snart bli duschen här, känner mig inte så fräsch =P

Shibby            c",)

Fräcka nya klockor på jobb ;)

Har fått in lite nya fräcka klockor på jobb nu från Dilligaf ;) Neon heter modellerna ;) Har blivit fäst vid den lila med guldfärgad tavla runt uret ;) Remmarna på dem kulörfärgade klockorna e grymt mkt snyggare på riktigt och riktigt neonfärgade ;)

 

Jobbade bara i 4 timmar idag sen körde ja förbi syrran och umgicks en stund med henne. Hon har kluddat så mkt med sitt hår så nu e hon korthårig! Hon köpte en peruk häromdan som hon har nu lite då och då ;) På första bilden har hon ingen peruk vill ja understryka =P

 

Jag va bara tvungen att prova peruken ja med klart så här kommer den bilden.... funderade dock på att preskibera den bilden men men får visa nån ful bild ibland jue ;)



Hahahaha! Ja ser fan inte klok ut i så ljust hår!!!! Skulle vilja ha så långt hår i mörkblond färg med såna stora lockar ;) Men d kan man tyvärr inte få via permanent =( Snyft =(

Nu e jag ledig i 2 dagar och jag ska bara va hemma och ta d lugnt ;) Ska bla göra god Kalops imorn *mums*

Zing              c",)


Vårtecken?!

Rätta mig om jag har fel men är inte deta Krokusar som kommer till våren?! Blev helt paff när jag såg dessa i min rabatt idag! Skumt klimat vi har!



Fy fan va d luktade illa imorse ute i Kågeröd när ja hämtade in tidningen! Kändes som om ngt dött!!! Höll på att kräka ett flertal ggr av den lukten! Vart kom den ifrån?! Nu luktar d knappt längre men fy fan va d stank innan!!! Tvi vale!!!!!!

Är ledig idag och torsdag, fredag samt söndag ;) Blev så då en kollega ska resa nästa vecka så då kommer ja jobba 8 dagar i rad och d blir många många timmar *ler* Så hon tog lite tider av mig denna veckan för att jämna ut det hela ;) Skönt att va så mkt ledig, va ett tag sen man va det men e skönt att jobba med ju ;)

Vill bara att min ekonomi ska vända helt så ja kan unna mig ngt ja behöver eller ngt annat. E så mkt ja skulle behöva men men =( Min mobil kluddar så skulle behövt en ny sån, lite nya kläder mm. Känns så trist att inte kunna unna sig ngt när alla andra kan =( Sen till råga på allt så e d höst och snart vinter vilket betyder depression för min del =( Life is a bitch.

Verkar gå bra för lilla Voxen hos mitt x ;) Har inte hört ngt negativt alls! Känns riktigt skönt ;) Saknar honom grymt mkt men e för hans bästa som d blev såhär.

Until next time, take care everyone          c",)

Då har ja bara 3 katter kvar =(

D e sant som rubriken lyder... Vauxhall den lilla orange färgade katten har mitt x fått ta hand om då mina andra två hanar ( som e mkt större än honom ) jämt e på honom och bråkar med honom =( Har haft honom i nästan 5 år så ja tycker d e märkligt att dem e såna nu men allt kan väl ändras. Han va lite utstött sista tiden så ja ville hitta ett annat hem till honom. Mitt x Daniel har tagit 2 katter från mig innan så han e van vid att få katter av mig nu =P Han e duktig och tar hand om dem d vet jag om så honom kan ja lita på. När vi gjorde slut så ville han ha Voxen men ja sa nej men nu har han honom ;)

Daniel har Misan som han fått av mig ( Hona ) sen hade han en kattunge från Misan men han dog då hans lever inte ville =( Sen har han Saga en katt som ja hittade som ingen kände till som han tog hand om. Sen har hans tjej Camilla en hund som är en hona även hon så han e omringad av tjejer nu om inget annat ;) Verkade fungera bra när ja lämnade honom, Misan e dock Bitch, har hon alltid varit men Saga pussade honom och hunden brydde sig knappt. Kändes skönt att lämna honom där när allt gick så bra! Får ge d ett par veckor sen får vi se om d fungerar eller inte. Vi håller alla tummarna vi kan!!! Har gråtit en del pga detta men ja vet att han får d bra iaf, d e huvudsaken att han mår bra.

Mina 2 sista bilder på min lilla Voxen =(





Min älskade lilla Voxen =( Vet att han kommer att få det bra men saknar honom så d gör ont.... =(

Har inte hänt så mkt mer då jag varit ganska nere pga Voxen. Har jobbat som vanligt men annars har ja bara varit nere och tänkt mkt på Lilla Voxen *saknar dig min lilla Voxen Poxen*

Tack Daniel och Camilla för att ni ställer upp och hjälper mig! Ni anar inte hur lycklig ja e över att ni ställer upp för mig!!!!!!

Sista gruppbilden häromdan med Calibra, Vauxhall och Zazzi......



Vädret gör en inte på bättre humör heller, tokregnar och blåser så in i helvete!!! Suck för höst och vinter alltså =(

Får ta en dag i taget och göra d bästa av d hela i sin vardag helt enkelt. SAKNAR DIG VOXEN POXEN!!!!!!

Var hos mina föräldrar igår och snackade skit och åt god middag och umgicks ;) E sällan där på det hållet men får åka dit oftare och hälsa på mina andra syskon med ;) E mest Kajsa som ja umgås med annars, alla andra bor ju i Munka. Får bli skärpning på det nu alltså ;)


Puss puss min Voxen                 c",)

Öronljus ;)

Då var det dags för öronljus häromdan igen ;) Brukar va jag som har mest skit i mina öron men denna gången va d Kajsa som hade det =P Skulle gjort det för längesen men har bara skjutit på det då man haft fullt upp! Detta gjorde jag och syrran i förrgår.

   

Igår jobbade jag från 9.45 till 20.00 ;) Möblerade om på jobb och fixade snyggt i skåpen mm. Ska fortsätta med det idag med så ja ska börja kl 13 och jobba till 20 ;) Brände mig satan på jobb igår när ja gick emot en metallslinga som håller fast lampor och som ger el. Kom emot med mitt ena armband och gissa om ja blev stekt!!! Inte nog med det ja gick emot en glas skiva med och fick en reva på min andra hand! E så klantig! Förra veckan när ja jobbade så gjorde jag en Kalle Anka vurpa vid ingången in till Familia, flög pladask på golvet och ja bara skrek :Tjohoooo! *asg* Killarna som såg d blev oroliga och va framme på studs ;) 



Är född klantig ;) Igårmorse låg där en död liten söt fågel utanför vår dörr typ =( Stackaren...
En kund va inne i butiken igår och hon hade ett grymt snyggt guldhänge i vitguld från Chanel ;) Det va riktigt snyggt! 7 tusen hade hon betalat för den och d e inte så dyrt ändå! Odlar visst svamp hemma i trädgården nu med =P E så fuktigt ute att d kommit ogräs svampar eller va man nu ska kalla dem =P

  

Då va d snart helg igen! Tiden går grymt fort! Ska bara va hemma i helgen som d ser ut nu och bara ta d lugnt ;) Behövs, har varit mkt springande hit och dit nu sista tiden! 

Pussar               c",)
  

RSS 2.0