Midsommar i Tylösand ;)

Fredag dag körde jag och Krille till Tylösand ;) Underbart fint väder så vi sa att vi kör dit hela helgen och firar midsommar där ;) Så jävla underbart fint och mysigt där e!!! Sov första natten i min bil. Eller ja, Krille sov. Ja kunde fan inte somna! Gick icke alls! Va vid bilen vid halv fem på morgonen och gick upp till stugan till hans pappa vid nio tiden och JÄVLAR va bakis jag va då! Drack midsommar och blev duktigt full! Har inte varit full sen midsommar 2006!!! Fi fan va ja mådde skit halva dagen! Inte förrän till kvällen ordnade d upp sig för mig!

Första kvällen solade vi på Tjuva hålan där vi hade min bil. Satt där och drack och solade och njöt av d fina vädret. Krille va en duktigt förvirrad levande gps mitt i allt! Han tyckte vi skulle ta en genväg genom en skog till min bil och vi gick klart vilse i den här skogsdungen så till slut fick ja fråga folk efter vägen när vi kom fram till ett hus! Haha! Vi va på helt fel håll! Hehe =P Han som varit där sen barnsben och hittade *hihi*











Sen på kvällen gick vi på "Leifs Lounge" och partajade fram till tre på natten ;) Fi fan va kul vi hade! Haha! Satt på en restaurang och åt då Malin fick för sig att dra av kycklingfilen från spettet med gaffeln men istället sköt hon ut salladen över hela bordet *asg* Fan va vi garvade åt det!!! Runda och goda under tofflorna som vi va!

Dag 2 va ja riktigt bakis! Låg på stranden typ hela dagen på lördagen och bara gottade oss ;) Vädret denna dagen va underbart då med ;) Vi checkade in på hotellet vid 17 tiden och fixade lite på rummet sen gick vi ner till spa avdelningen och jag badade ;) UNDERBART skönt! Åt en riktigt god räkmacka där innan vi gick vidare ut igen till "Bettans bar" där vi mötte upp några vänner till Krille ;)

Blev sen duschen och göra sig fin inför kvällens bravader ;) Blev att vi först satt vid min bil med stereon igång då den va parkerad centralt så lyssnade vi på skön musik och satt och festade där med Krilles vänner ;) Blev utgång vid 01.30 tiil samma ställe som kvällen innan ;) Denna kvällen drack jag bara en cider och ett glas vin typ. Ville va ganska redig när ja skulle köra hem oss dagen efter dvs söndagen.

Även denna kvällen va riktigt rolig men fan va sletna vi va!!!













Tuff kväll blev även denna kvällen! Kom i säng kl fem på morgonen sen upp kl nio på morgonen för att äta frulle på hotellet och bada lite på spa avdelningen innan vi checkade ut och lade oss på stranden för att sola ;) Duktigt jävla off har jag varit hela denna dagen i gassande sol! Men shit vilken underbar helg ja haft här i Tylösand *ler*











Sån här rolig midsommar har ja inte haft sen ja va tonåring!!! Riktigt jävla kul hade jag! Tack Krille för en underbart härlig helg ;) Fin färg har man fått i helgen och varit på nya upptäcksfärder *ler* Denna helgen kommer ja ALDRIG att glömma!

Glömde nämna att ja fick en riktigt fin tunika av Krille i ljus lila färg som ja får lägga ut en bild på här i dagarna. Den satt perfekt!

Nej, nu e ja så trött och klockan e bara halv sju! Har sovit utan att ljuga ca 5 h denna helgen så d e inte så konstigt att ja e tok trött!!!

Hasta la vista                        c",)










Poolat i uppvärmd pool miss i nassen ;)

Hade en riktigt rolig kväll i förrgår ;) Våldgästade Stellan en killkompis hemma hos honom och badade i hans uppvärmda pool miss i nassen ;) Hans hus e underbart stort och fint på över 300 kvm och en grymt härlig pool ;)



Igår hade ja en riktigt rolig förmiddag med Linus, Jesper och Linus kompis Joppa ;) Ja körde Jesper till tandregleraren och dem andra 2 följde klart med ;) Hade kul i Hbg på söder. Hoppade igenom vattenstrålarna som spruta upp från marken där och blev tokblöta och ett gäng äldre damer skrattade som bara den åt oss *haha* Ja brukar kunna roa nån ;) Sen begav vi oss till Systembolaget för att handla lite till midsommar.



Hur gammal är denna mannen tror ni? Får han köpa ut på systembolaget? Gissa gärna ;)

Sen hamnade jag och Joppa i hoppeborgen utanför Max vid Väla =P Haha! Vi hade riktigt jävla kul på bara 4 timmar!!! Tack Linus, Jesper och Joppa ;)

Sen blev d jobb kl 15 till kl 20 sen begav ja mig till Kristianstad ;)

Skriver nästa vecka om helgens bravader *ler* Säger inte mer än så *ler brett* Men min mon´bil kommer va avstängd mesta dels av tiden i helgen iaf *hihi*

Fundera på den ni på vart jag och han ska nånstans ;)

GLAD MIDSOMMAR                            c",)

Snart får ja träffa Krille igen *ler*

Tiden går fort och imorn får ja treäffa min Krille Booty igen! ;) Saknar honom! Han e sååååå underbar! Är så glad att ja träffat honom då han förgyller mitt liv med hans närvaro ;) Dejtar varandra än och allt känns så himla underbart! Känns som om jag är i himlen så fort jag strålar ihop med Krille ;)

Man sjunker in i hans fina isblåa ögon och smälter av hans underbara fina leende med hans härliga skratt och sin härliga dialekt ;) Kniper mig själv då och då för att se om d e sant att ja hittat nån som honom och ja drömmer inte! Han brukar med knipa sig själv för att se så d e sant ;)

Syns det att jag är lycklig och mår bra eller?! *ler brett*



Längtar längtar tills imorn kväll då ja får träffa Krille igen och vara honom nära och bara hålla om honom ;)

Puss på dig Booty                                 c",)

Värmen e nog här för att stanna hoppas jag! ;)

Andra dagen nu med grymt fint väder med sol och blå himmel och över 20 grader varmt *ler* Härligt! Trist man jobbar idag bara i detta vädret men e sånt man får ta =P Hoppas verkligen vädret håller sig på midsommar med ;) Dagarna går ganska fort fram till helgen nuförtiden tycker jag *längtar* Ska bli så mysigt och härligt att vara hos Krille från torsdag till måndag ;) Kan inte beskriva i ord hur kul vi har ihopa och stor trivs med varandra ;) Har aldrig känt såhär för nån annan! Han e speciell och jag hoppas han är min rätta man *ler*

Fortsätter d såhär mellan oss så blir ja världens lyckligaste kvinna!!! ;) Har aldrig träffat nån som e så underbar som honom på alla sätt och vis! Saknar min Booty! =( Men vi ses snart igen ;) dagarna går fort fram till helgen ;)

En kompis va inne i butiken idag och provade lite ringar och hon slängde ut en rolig kommentar ); *haha* Lutti sa såhär : Denna ringen e ju genomskinlig! *asg* Hon e så go Lutti ;) Bild på ringen som va genomskinlig kommer här ;)



Sen va ja på City Gross igår och handlade saker som ja ska ha hos Krille så ja slipper ha så mkt packning till honom så ja köpte kattlåda, kattsand, katt skålar, deo, rakhyvel och tvål ;) Ska köpa schampo och balsam med hos frisören sen e ja klar med mina bestyr så behöver ja bara packa ner lite i klädesväg ch katterna när ja ska till honom ;) SKÖNT! Utav detta ville ja komma fram till en rolig skylt ja såg på City Gross med stavningsfel =P *haha*



Vad är Bald kan man då fråga sig =P Haha!

Har som sagt lyckats njuta lite i solen igår och lite smått idag ;) Hoppas vädret nu håller i sig så vi kan va i stugan i Tylösand nästa helg och ha d mysigt och romantiskt och bara koppla av och va och njuta av varandra och bara glömma tiden och stänga av sin mobil ;) Ska bli så härligt!!!

Har fått lite mer färg iaf ;) Skratta inte åt mig på denna bilden bara för ja e osminkad! =P



Together departed                                c",)

Sol på min lediga dag idag!!!

Wiii! Japp! Solen e framme på min lediga dag så ja ska ut i solen så fort ja bloggat ;) Som ja skrev sist i min blogg så har ja haft ännu en underbar helg med Krille ;) E mer utvilad idag men ja e sliten än så d e tur att ja e ledig ;)

Va så lycklig igårkväll att ja grät av lycka!!! D gör jag aldrig annars så detta måste va ngt speciellt med Krille ;) Mår så bra med honom och är på topp och känner mig som den lyckligaste kvinnan i världen *ler*

Tog några fina bilder igår på en favoritblomma ja har som ja fick när ja fyllde år av Ukki & Mummo ;)







Kan inte komma på vad denna sortens blommor heter bara =P Men där e 3 olika färger på stammen och d e hel läckert!!!

E bara tvungen att lägga upp en bild till på Krille här idag för han e så snygg, söt, härlig, underbar, rolig, snäll och mysig!!!



Tack för att du förgyller mitt liv och gör mig lycklig Krille ;) Vet ärligt talat inte va ja skulle ha gjort utan dig!!!

Nu blir d sola hela kroppen och bli finare                          c",)

Krille e så jävla underbar!

Så lycklig och glad som jag är nu har ja nog ALDRIG varit i hela mitt liv som jag e när ja e med Krille *ler* Han ger mitt liv en mening och förgyller min tillvaro ;) Är så glad att vi träffades!!! Vi har så fruktansvärt roligt ihopa och hittar jämt på saker och ting och är väldigt lika varandra! Kan det bli bättre än såhär tänker jag för mig själv och d blir bättre och bättre för varje helg som går med Krille ;) Är tredje helgen nu som vi dejtar och ja lever på lyckorus och mys med Krille *ler brett*

Vart har du funnits i hela mitt liv Krille?! Gör ont i hjärtat varje gång vi skiljs åt =( Men sen mår ja bättre när ja vet att vi ska ses varje helg och ha mys och roligt ;) TACK Krille för att du är den du är och TACK för att du gjort mig till världens lyckligaste kvinna!!! Är sjukt så mkt känslor ja har för honom efter bara 3 veckor men han e bara en sån underbar kille att ja knappt tror att det är sant!! Både han och jag nyper oss själva ibland för att se om det är sant!!! Och nog e d sant alltid *myser*

Helgen som gått nu va underbar med Krille och med hans vän Andy som va med honom denna helgen ;) Fredags så grillade vi och hade mys. Lördagen blev ut på den grymma puben "Murphys" i Åstorp *haha* D va en pub utan dess like! Krille och Andy hade skrattat sig fördärvade där inne pga det ena efter det andra *asg* Och ja förstår dem att dem skrattade kan jag ju säga!!!

För d första så hade dem ingen meny på stället ( d va även ett steakhouse ) sen serverade dem fisk med ostfyllning?! *wtf?!* Dem va rumänier så d e kanske ngt dem gör i sitt hemland. Tog bilder på den enda menyn dem hade =P





Vi spelade elektronisk dart där ett par omgångar innan vi begav oss hem till mig ;) Andy ville inte va med på bild så d blir bara biulder på mig och Krille nu här ;)



Visst är han fin min Krille *ler*



Ska fira midsommar hos Krilles kompis Andy och hans tjej Linda i Osby ;) Andy va han som va med hit till mig denna helgen. Sen helgen efter ska ja och Krille till stugan i Tylösand och ha mys hela helgen om vädret tillåter *ler brett* Längtar redan tills helgen kommer så ja får träffa min Booty igen! ;) Ska till honom på torsdag kväll efter jobb med kisarna och ja kör hem måndag morgon ;)

Krille fick en förstoring på en modell bild på mig nu i helgen och en plånbok ;) Älskar att skämma boot han ;)

Tack än en gång Krille & Andy för en helt underbar helg!!! Kan inte förklara i ord hur mycket Krille betyder för mig och gör mitt liv helt underbart!

Puss på dig Booty                                     c!,)


Andra lediga sköna dagen ;)

Vädret igår va inte lika fint =( Va på begravning igår då Maggie begravdes. E så hemskt att gå på begravning! Ställde upp för Erling & Jimmys skull för att va ett stöd åt dem då dem betyder mkt för mig. E riktigt bra vänner och Erling tyckte ja skulle va med då ja får dem båda på gott humör jämt ;) Är alltid kul att höra men ja e alltid glad och positiv och öppen så alla brukar gilla mig ;)

Några bilder från begravningen kommer här.





Begravningen va riktigt fin ;) R.I.P. Maggie.

Hade min fina lila klänning på mig som ja fått sy ut vid brösten då den inte gick om vid min byst =P



ÄLSKAR denna klänningen ;) Ska ha denna på mig på midsommar då jag & Krille ska va i Osby hos Andy & Linda ;)

Krille och Andy kommer hit till mig denna helgen så om några timmar e dem här *ler* Saknar Krille!!! Han e så underbar på alla sätt och vis ;) Har 2 st presenter till honom idag med ;) Älskar att skämma bort den ja gillar ;)

Träffade syrran en sväng i HBG igår nere vid piren ;) Jag och Jimmy körde ner till stranden en sväng och snackade skit.



Dino såg rolig ut när han gick på dem stora stenarna =P Haha!

Såg en  grymt fräck lastbil i Hyllinge igår med ;) E inte så glad för lastbilar då dem vi har i Sverige e fula =P Men denna modellen gillade ja skarpt!!!





Läcker va? ;) Vilken jävla hytt han har i lastbilen!!!

Kunde knappt röra mig imorse när ja vaknade och här va orsaken =P



Kass bild men blir så när man e nyvaken och mobilen trillar ur händerna =P Haha!

Nej nu ska ja dammsuga och fixa fint tills Krille kommer och duscha *ler*

Bootylicious                  c",)

Solat hela dagen!!!! Wiii!!!

För en gångs skull har d varit sol hela dagen när ja varit ledig!!! Överlycklig e jag! Har i princip bara varit ute och gottat mig i solen idag ;)

Först lämnade ja in min Vectra till Bilglasexperten för att byta framruta på min bil via försäkringen då ja hade ett stenskott sen 2 år tbx där som spruckit över halva rutan =P Fucking lastbil från MOTSATT håll som orsakade det!!! Men d e skönt att ha bytt den nu så nu e min bil tipp topp ;)

Låg hemma och solade sen efter ja hämtat minbil så körde ja till syrran och solade och gottade mig där och badade *ler* Dock bara 17 grader i poolen men d svalkade gott och d va inte så farligt kallt när man väl kom i faktiskt ;)

Har varit riktigt underbart fint väder idag och ja har bara njutit ute hela dagen ;) Tycker synd om Krille för han jobbar hela dagarna inne från 7 till 18 =( Han har med otur med väder så fort han e ledig =( Suck för denna så kallade sommaren =( Får bli Kreta sen i höst med Krille ;) Vi vill åka dit så d kommer bli av förr eller senare ;)

Fick lite färg idag i solen ;)



Hade en ful slö lånebil när ja lämnade in min bil för att få bytt ruta. D tog ca 5 h. =P

Sen har vi då trötta Dino ;)



Snart helg igen ju och då får ja snart träffa min härlioga Krille *ler brett* Han e så underbar Krille ;) Jag är ledig i 2 dagar till sen jobbar ja lördag och söndag =P Men Krille kan sysselsätta sig under den tiden ja jobbar ändå ;) Han e så gullig som e hos mig trots att ja ska jobba 7 h om dan i helgen! Längtar efter att få hålla honom i min famn och bara vara nära honom och känna hans puls slå och känna hans värme och kärlek ;)

Ska på begravning imorn. En kompis fru dog i hjärnblödning för 1 månad sen =( Ja e med som ett stort stöd till mina 2 vänner då dem ville ja skulle va där för dem så d e klart att ja ställer upp för mina vänner ju ;) Ja ställer alltid upp för mina vänner om ja kan. Är en hönsmamma och ja vill bara att min omgivning ska må bra!

Ja gör allt för den man som finns i mitt liv för ja älskar att se honom glad ;) Har gett lite smått och gott till Krille och än har ja gåvor kvar att ge till honom ;) Han fick välja en av mina modellbilder som han ville ha en förstoring på och den ska ja framkalla i dagarna och ge honom i en fin ram ;) Sen finns d fler gåvor men d e inget ja skriver ut här för nyfikna ögon =P *hehe*

Nej nu kallar sängen och katterna på mig ;)

Natt natt                      c",)

Glömde lägga ut 2 roliga bilder innan =P

Denna lampan har Krille hemma ;) Studerar bilden noga så ser du va d föreställer ;)



Sen har vi då denna nya lappen från "Migrationsverket"! Haha! Så jävla fräck! Krilles bror hade denna lappen ;)



D va dem roliga bilderna från denna helgen ;) LÄR komma fler denna helgen *ler* Krille kommer hit denna helgen ;)


Lite modellbilder ;)

Ville bara slänga upp lite modellbilder på min blogg idag ;)







Mina leggings är från Ge-kås i Ullared samt den svarta tröjan. Koftan e Saras och kjolen är köpt på H&M. Smyckena är i silver och dem flesta är köpta på "Juvelen " i Hyllinge där ja jobbar. Aha heter silver kollektionen ;) Har även på mig ett litet silver och ametist armband som är köpt från "PieceOfSoul" www.pieceofsoul.se där hon gör riktigt snygga och läckra smycken för hand som är prisvärda! Skorna minns ja inte riktigt vart dem är köpta =P







Mina silver och ametist smycken ( Halsband och armbanden ) är köpta på www.pieceofsoul.se. Resten av silvret e mestadelen köpt på "Juvelen" i Hyllinge på mitt jobb ;) Den lila koftan är köpt på "Cassels" och kjolen på "Espirit". Sandalerna är köpta på Sko kanonen i Ullared. Den vita tröjan ja har undertill är köpt på "Flash". "DKNY" klockan är mörk cerise och är köpt på "Juvelen" även den ;)







Koftan har ja fått av syrran men om ja inte minns fel så är den köpt på "H&M". Kjolen och linnet e köpta på "Espirit". Mina sandaler är köpta på en internet sida där dem hade sexiga skor men ja kan tyvärr inte minnas namnet på den sidan =( High heels ngt har ja för mig! 15 cm klack! Mina guldsmycken e köpta lite överallt under årens lopp som på "Lyxxa", "Albrekts guld" & "Guldfynd". Min "D&G" klocka är köpt på mitt jobb " Juvelen" i Hyllinge på "Familia".

Fick som sagt många många många fina bilder på mig i fredags så ja lär lägga ut nån här då och då antar jag ;)

ALLA borde göra en sån här sak på "15 Minutes" Modell för en dag! ;) 


Mysig helg med Krille ;)

Har haft en helt underbart skön och mysig helg med Krille ;) I lördags kväll lagade han fläskfile gryta med nypotatis till oss ;) Helt underbart gott va det!!! Laga mat D kan han minsann ;) D e ett stort plus i kanten på merit listan *ler*

Efter middagen så kopplade vi av och hade mys framför tvn ;) Vädret va ingen höjdare alls denna helgen =( Men vi lyckades få d mysigt ändå ;)

På söndagen så drog Krille mig med ut på Sightseeing då ja aldig varit i Kristianstad eller i Åhus. Vädret va tyvärr mulet men inget regn men d gick bra ändå att se sig omkring och få nån bild lite här och var ;) Tog lite bilder i Åhus och i Kristianstad ;)





Där e så fint vid stränderna i Åhus så d e inte klokt! Speciellt Äspet ( tror ja d hette ) Stranden va helt vit, småkornig och fin ;) Ja du ser på bilderna hur d ser ut ju ;) Sjukt fint ;) Ska bli kul att åka dit när d e fint sommarväder och koppla av och mysa ;) Hamnen va med fin med massa restauranger och allt!

Vi gick på ett ställe i Kristianstad som dem kallar för Knullstigen ;) Är en trägångbrygga genom ett träsk och djungel och där va riktigt mysigt i vegetationen där ;)

Sen bjöd Krille mig på en solning i solarie ( då solen LÖS med sin frånvaro =( ) Sen blev d hem och duscha sen ha mys med kebabrulle och tallrik ;)

Har varit helt jävla underbart denna helgen med! Mår riktigt bra nu med mitt liv tack vare Krille ;) Varken han eller jag vill slänga sig in i ett förhållande så vi går sakta fram sen får vi ser va som sker men d verkar positivt från båda sidorna *ler* Är i ett slags dejtingstadie än. Dejtar, träffar bara honom ;) Känns rätt att bara göra det än så länge ;) Han e så underbar *ler* Tack för att du fått mig att må på topp Booty ;)

E måttligt trött idag då vi varit uppe länge och flängt och haft riktigt kul och mysigt ;) Ja körde hem nu på morgonen idag så ja kunde komma hem i tid. Måste dammsuga, duscha och packa ner saker som några vänner till Sara ska h med sig ner till Kreta imorn då dem ska ner till henne!

Börjar jobba 16.15 så d e lugnt än så länge =P Ska vila en stund sen köra igång ;)

Tack  Booty för en härlig helg igen ;) Längtar tills fredag då vi ska ses igen hela helgen ;) Du har fått mig att må bra igen fullt ut Krille. Du väcker bara härliga känslor i min kropp och själ *ler* Puss på dig Krille Booty ;)

Booty Bootsy                          c",)

Hade en UNDERBAR födelsedag igår ;)

Hade en riktigt skön och härlig dag igår på min födelsedag ;) Jag och syrran va först i HBG och tog modellbilder på "15 Minutes" och där blev riktigt många bra bilder på oss så vi köpte alla ;) Tog parbilder på oss två med ;) Fan va kul vi hade där och vi va själva i studion då d va student och d va riktigt skönt ;) Kommer lite bilder här ;)



Koftan är Saras så den vet ja inte vart den är köpt =P Klockan är av märket "Baby Phat" som e köpt p "Juvelen" i Hyllinge samt armbanden med i silver ;)



Halsbandet och armbandet på denna bild är köpt från : www.pieceofsoul.se
Riktigt duktig kvinna som gör dessa smycken med äkta silver och äkta ädelstenar ;) Dem blir så sjukt fina och udda! Inga smycken e likt ngt annat! ;) Den vita tröjan jag har under koftan e köpt från butiken " Flash". Koftan e köpt på "Cassels" och kjolen från "Espirit".



Både kjolen och linnet här e köpta på "Espirit" Mib D&G klocka e köpt på "Juvelen" i Hyllinge.


Fick många många fina bilder ;)

Här kommer en på mig och syrran ;)



Syns vi e syskon va?! Skiljer knappt 1 år mellan oss ;) Ja e född 11 Juni 1981 och Kajsa 1 Juni 1982 ;) Så vi e tvillingar utan att ljuga *ler*

På kvällen hade vi sen familje fest med några få vänner då vår familj e stor nog med respektive! E liksom 6 helsyskon så d blir en hel del folk! Hade riktigt roligt på vår fest med ;) Bjöd på nypotatis och kassler ;) Mums! Kommer lite bilder från festen igår här med ;)

I bakgrunden ser man Lina fjanta med Roger och på bild syns Mummo och Mamma ;)


Blev några glas vin och några cider för min del bara ;) Jimmy blev tokfull annars va d en lugn och sansad fest ;) Linus lyckades dock välta ut vin i både sovrummet och i vardagsrummet =P *haha* Hans klantighet brås på mig och Kajsa *ler*

TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR DAG IGÅR OCH TACK FÖR ALLA PRESENTERNA!!!!!!

Ska iväg på en andra dejt till Krille idag och ja stannar hos honom tills imorn *ler* Han va här hela förra helgen så nu e d min tur att komma till honom i Kristianstad ;)

Happy Birthday                             c",)

Ska bli en härlig helg ;)

Då fyller ja 29 nu den 11 Juni ;) Syrran blev 28 den 1 Juni så imorn kväll den 11 Juni blir d fest för familjen och några vänner hos syrran och hennes sambo ;) Ska bli riktigt jävla kul! Sen innan på dagen ska ja och syrran va på "15 Minutes" där man blir stylad och fotograferad ;) Modell för en dag ;) Har gjort d en gång innan men d va på "The studio group" i Malmö. Detta ligger i Helsingborg ;) Va i september 2008 ja gjorde d i Malmö! Lägger upp en bild därifrån här ;)



Har plockat ihop till 3 st outfits med skor, kläder och smycken till 3 olika outfits så ja ska nog få några bra bilder imorn *ler* LÄNGTAR!!!!!!

Igår den 9 Juni va ja på kalas hos Katja & Lucas ;) Katja blir 29 idag och hennes son Lucas blev 2 år igår ;) Missade dock att ta en bild på Katja men fick några på lille söta charmiga Lucas ;) Grattis tilll er än en gång ;) Som jag och en av Katjas brödrar höll på med rutsckanan innan vi fick rätt på den =P Han fick den av Katja i present ;)



Kommer att ha en skön härlig helg med gott sällskap hela helgen *ler*



Natti natti                        c",)

Härlig kväll med Fia & Kris =P

Ja d blev jobb mellan halv tre och åtta igår. Innan jobb körde ja till Väla för att lämna en klänning som ska bli utsydd vid bysten ;) Väl på Väla springer ja på min vän Sofia!!! Hihi ;) D slutar med att vi fikar i Hyllinge sen lånar hon min bil och sen hämtade hon mig när ja slutat jobba ;) Självklart kom syrran med till mitt jobb innan ja stängde så kvällen slutade med att vi 3 fjantade ihop oss på Pizzeria Roma i Åstorp *ler* Vi hade rövkul som vi  brukar säga ;)

Ovanpå allt när vi skulle betala så sade pizza snubben att det gänget som satt bredvid er har betalat er mat!

Va?! Vi fattade ingenting! Pizza snubben sa att dem hade nog sagt att vi tillhörde varandra ;) Haha! Den ena tjejen som satt i det gänget kände ja till då hon jobbar på Ur & Penn på Familia ;) Dem hade som tur va inte kört utan stod utanför så vi fick hejda dem så d blev rätt ;)

Då sa den ena i gänget att vi hörde du med jobbade på Familia ;) Så då sa ja att då kan d va svårt att undvika notan *haha* D va riktigt kul igår och vi 3 höll låda som aldrig förr!!! Hihi ;)



Pizzorna där e ENORMA!!! Och riktigt goda *mums*



Gänget bakom va Ur & Penn gänget =P



Litta halvsuddig bild men vi skrattade så mkt allihopa så bilderna blev inte bättre i slutet på kvällen =P Så kul vi hade! Får göra om detta snart igen och vi har lite planer vi smider på med va vi ska göra *ler brett*

Fick några fina bilder på mig själv igår med i min fina dagens outfit ;) Sofia e fotografen ;)





E kul att ha bra bilder på en själv som man kan titta tbx på när man e gammal och skrynklig och ful =P

Vädret denna veckan ska va skit och d e skönt för ja jobbar tom torsdag kväll sen e ja ledig i 3 dagar ;) Ska va på Modell för en dag med syrran på fredag ( på min 29 års dag ) kl 14 sen på kvällen ska vi ha fest kl 19 ;) Sen lördag ska ja till Krille i Kristianstad och bli där tills söndagen ;) Han ska laga fläskfile gryta *mums*

Så d e full rulle jämt här ;) D e skönt!!!

Nej nu ska ja städa och slänga igång en maskin tvätt och hämta en av mina brödrar Linus ;)

Booty                        c",)

Myror = Mat

Så kul som ja haft denna helgen har ja nog inte haft på rojktigt länge! Ja jobbade till kl 14 på fredagen och sen stack ja direkt till syrran och hennes sambo och solade och satte upp poolen ;) Vädret va riktigt nice ;) Sen kl 17 hämtade ja upp en kill kompis på stationen i Bjuv för han skulle va hos mig hela helgen. Krille heter han ;) Helt underbar kille! Vi åkte till syrran igen och solade lite och snackade skit sen dök plötsligt Bobby & Mille upp så d slutade med att d blev grillkväll hos Kajsa & Johan och alla drack förutom jag. E inte så glad för att dricka sen skulle ja köra hem mig och Krille ju.

Hade riktigt roligt den kvällen runt grillen fram till 23.30 tiden sen gick vi in och va hos dem tills klockan va 01.30 ca.Krille kom med en rolig kommentar under kvällen =P *haha*

- Är man fattig och inte har nån mat så äter man myror ;)

Jävlar va vi skrattade och skrattade åt honom *ler* Sen sa ja att för att få ihop till en köttbulles storlek så måste man ha hundratals myror ju! Då yrade han om att d va myror man skulle äta och inte va d köttbullar! Han kopplade inte först att ja menade på mängden myror för att bli mätt *hihi* Sen körde Krille in ena tån i en grind inne hos Kajsa & Johan så han haltade som bara den!

Fick några bilder på oss alla förutom Bobby!









D blev inte många timmars sömn den natten heller! ja och Krille snackade en massa innan vi gick och lade oss ;) Dagen efter så skulle ja jobba i 3 timmar så Krille följde med mig till jobb och köpte 2 tjocka silverhalsband i modellen pansar ;) D blev riktigt snyggt på honom ;) Sen lallade han runt på Familia en liten sväng sen satt han ute i värmen och njöt tills ja slutade. Sen körde vi återigen till syrran och solade och jag, Kajsa & Johan badade men inte fegisen Krille =P Va dock bara 14 grader varmt i poolen så d blev ett snabbt dopp sen upp igen med en jävla fart! Haha!

Blev lite "bad bilder" på Krille igår bara =P Han badade inte men han låg i båten och glassade runt ;)



Vi stannade hos dem till ca 17.30 sem körde ja och Krille och handlade frulle och lite middag ;) Blev nypotatis och grillad fläskytterfile *mums* Gräddfil, bearnaise och tzatziki till det ;) Sen hade ja och Krille en lugn kväll och tittade film sen blev d sängen vid 01 tiden ca och vi gick upp 9.30 ca ;)

D va så längesen vi sågs sist så vi hade riktigt kul denna helgen ;) Nästa helg ska ja till honom och d lär bli lika kul då med *ler* Tack alla mina vänner för en härlig och skön helg ;) Och tack speciellt till dig min vän Krille ;)

Lämnade Krille till tåget vid 13.30 tiden sen åkte ja hem och städade och satte igång en maskin tvätt sen låg ja ute i solen i nån timme innan ja gick in. E inte lika tokvarmt ute idag så då har man inget dåligt samvete över att man sitter inne lite =P Har inte haft tid eller lust att sitta vid datorn så d blev mkt bloggande nu ;) Sen på Firstdate.cm den sidan ja e med i har ja över 80 mejl att läsa och gå igenom  *gah* Får se hur många ja orkar läsa igenom =P

Nej nu ska ja fixa klart på nätet sen ska ja till en killkompis här i byn och snacka skit och sen kör vi nog ut en runda i detta härliga vädret *ler*

Sunny is funny                         c",)

RSS 2.0