Börjar likna ett hem här hemma nu ;)

Fick ett ryck och ÄNTLIGEN så röjde vi upp här hemma ;) Tömde rum nr 3 så nu e där plats till en barnkammare när den tiden nalkas ;) Flyttade in tv och 2 stolar till vardagsrummet med så nu har vi ett vardagsrum typ =P Ska i sinom tid köpa oss en fete hörnsoffa men vi vill hitta rätt soffa ;) Har äntligen fått vårt förråd så nu har vi kunnat få ner saker dit ;) Ska hämta mina sista saker i Munka i veckan kanske sen har ja allt hemma! SKÖNT! Fattas en del möbler här hemma nu bara såsom hylla, skåp i vardagsrum och lite andra större möbler men d hittar vi så småningom ;)

Va på anställningsintervju idag och imorn får ja besked om ja får jobbet eller inte så vi får se va som sker. E en tim anställning med få timmar men d e bättre än inget och ja klättrar på väggarna här hemma av att bara va =P Hälsade på farmor med i 4 h när ja ändå va på det hållet och d va trevligt ;)

Mår riktigt bra nu med allt i mitt liv med ;) Har aldrig förr känts så rätt som det gör nu med allt i mitt liv ;) Bebisen mår bra likaså jag och Per samt kisarna ;) Per e riktigt underbar mot mig och alla mina nära och kära med ;) E bara så härligt när man träffat rätt i livet med allt!

Ingen bild idag men imorn så                        c",)

Magen i tredje månaden ;)

Tog magbild idag på mig då ja e i sista veckan i månad 3 ;)



Börjar synas lite nu ;) Inna ja blev gravid va ja nästan nere på min idealvikt på 80 kg. Vägde 82 så jag hade inte nån mage knappt innan dess så d e stor skillnad nu och för 3 månader sen =P

Ska ta bild en gång i veckan e tanken sen jämför jag vecka för vecka samt månad för månad ;) Ska bli kul! ;) E så spänd inför allt som mamma rollen har att erbjuda ;) Har alltid velat ha barn och ja kan ta hand om barn då ja har 5 små syskon så har ja varit extra mamma många ggr till mina 2 minsta brödrar med att mata dem, tvätta dem, byta blöjor mm ;) Har alltid haft god hand med barn och alla barn dras till mig och d e riktigt kul för ja älskar barn ;)

Denna helgen röjer vi hemma i rum nr 3 mm så vi kan få lite mer ordning i vårt hem ;) Nu håller vi kväll och Per tittar på äcklig sport på tv som håller på hela kvällen nu så ja ska se nån film med kisarna ;) Har redan haft lite mys med Per ändå idag så ja klarar mig tills vi ska nanna kudden *ler* Älskar att ligga och mysa och bara kramas ;)

Nybäddat i sängen och självklart ligger båda kisarna i sängen och gottar sig i det nybäddade =P Jävla ägg katter alltså =P Blir att hänga upp tvätt nu sen mysa ner med en film och en kise på vars en sida av mig sen tokmysa ;)

Mys Pys                                       c",)

Mamma kläder ;)

Har kollat lite på mamma kläder och ja har köpt lite mamma kläder men byxor har ja inte köpt än men d får ja göra snart för magen börjar bli för stor för dem byxorna ja har. Tur man har leggings så kommer man långt med det ;) Kollar mkt på nätet på barn, mamma kläder och allt om att va gravid ;) E så spännande att se va som sker i magen på en ju ;) E så spänd av förväntningar på vad det är för kön ;) Vi ska förmodligen ta reda på det för d e lättare med planeringen av allt man ska handla hem. Kan ha neutrala kläder med men skulle vilja ha grönt, blått och pojkfärger till pojke och lila, rosa och tjej färger till flicka ;)

Bonprix kläder ;)







Den sista bilden e dock inga mamma byxor men dem va sjukt snygga!!! Byxorna här kostar 199 kr och Cardigan kostar 249 kr ;) Har en del tröjor, tunikor mm som ja kan ha till en växande mage så d ja ska köpa e byxor och kjolar. Har nog nån klänning med som ja kan ha en stor mage i ;)

Älskar sommaren men denna sommaren kommer att bli tung och varm =P Stor mage och massa värme =P Ja kommer att bo i en pool hela sommaren ;) I början på augusti är det  beräknat till men exakt datum får vi vid ultraljudet i v 17-18 ;) Jag blir 30 den 11 Juni med så d blir ett lugnt party med släkt och nära vänner bara ;)

Fredag igen! Tiden bara flyger iväg när man har kul ;) Har äntligen fått vårt förråd så vi ska röja i helgen så d ser finare ut här hemma ;) Fattas bara en fet hörnsoffa så har vi ett riktigt hem ;)

Har 2 st tok keliga kisar på mig nu så nu e d kel tajm                          c",)

JAG E GRAVID I V 11-12 ;)

Vi e så glada och lyckliga ;) Oplanerat men välkommet ;) Från början har vi känt att vi kändes rätt för varandra så allt känns kanon ;) Fick reda på att ja va gravid när ja va i v 5-6 på en gyn kontroll då ja skulle göra cellprovs kontroll för livmodershals cancer. Gyn läkaren ville kolla mig med ultra ljud när ja ändå va där för att kolla att allt va bra och då sa hon : Visste du om att du e gravid i v 5-6? VA!? E jag, sa jag.

Blev smått överraskad men jag kände ett lugn över mig ändå ;) Kändes naturligt att detta skulle ske just nu på ett märkligt sätt ;) Per har bara varit positiv till detta och jag med så vi har pratat om det men bestämde oss snabbt för att behålla bebben ;) Pers första kommentar va : Då får vi köpa barnvagn snart ju ;) Hihi ;) Per har varit bra under denna tiden då ja gnällt på ALLA lukter som finns tror jag *fniss* Sjukt överkänslig e ja mot dofter och cigarettrök mår ja sjukt illa av! Har varit rökfri i snart 6 v ;)



Har inte kräkt en enda gång *tacka gud för det* Hatar ayy kräka! Har mått illa och varit trött bara men d känns som om det avtar nu men ja ska inte ropa hej än =P Snart börjar d synas mer att ja e med bebbe ;) E literund nu bara ;) Ska ta en bild på magen i dagarna då jaa e i månad 3 sen ska vi ta en bild varje månad ;)

Innan ja fick reda på att ja va gravid så hade ja ont i brösten ( d har jag än klart ) och sjukt trött samt hård i magen så ja hade en del tecken men trög som ja e så hade ja inte en tanke på att ja kunde va gravid alls! Haha!

Gjorde detta tidigare ultraljudet då ja har problem med ryggen samt att ja äter stark medicin mot magen och d händer att ja tar starkare medicin mot ryggvärk med men d e sällan och dem medicinerna ska inte påverka barnets utveckling, hjärna eller annat men e bättre att ta d säkra före d osäkra och den lilla syrken mår kanon och vi fick se när den lilla rörde sig och viftade med händerna och sparkade med fötterna *ler*

Vilken härlig känsla det är att få se ett litet liv växa inom sig ;) Kan inte beskriva den känslan jag har just nu!

Waiting for you baby                                 c",)

Väla halva dan =P

Strosade runt på Väla mellan 12 och 19 idag i stort sett hela tiden ;) Först själv ett par timmar och gjorde ärenden sen kom syrran så va vi på Factory Outlet och gjorde lite klädes fynd sen blev d Väla igen så ja har varit igång nästan hela dagen ;) Känns skönt att va igång och göra annat än att bara va hemma och fisa =P E inte snål men sparsam då vi behöver pengarna till så mkt annat i sinom tid ;)

Hittade en Arne kudde på Bolagret för 199 kr som ja bara älskade!



Fanns i massa härliga olika färger ;) Hade varit snyggt med lite olika såna fina färger ihopa i vår framtida Arne soffa *ler* Riktig myshörns säng kanske med massa stora Arne kuddar ;) MYSFAKTOR HÖG <3

Syrran köpte massa skröffs på Panduro och hon skulle tvunget få ihopa det till ett par örhängen på Väla så detta blev resultatet ;) Javisst blev d en bra bild på min störda syster =P



Ja e dålig på att översminka mig dvs med ögonskugga och sånt shit så vi experimenterade på Väla med lite färger på mig som ja sen glömde bort att ja hade på mig så d va inte så konstigt att alla glodde på mig *haha*



Dock blev denna bilden bättre ;)



Ska experimentera en dag med hemska färger som spygrönt, orange mm för att se hur man ser ut ;) Vet inte vilka färger ja passar i ju =P Lila passar ja i men Turkos e ja osäker på =P Har mkt lila kläder då ja älskar lila färg samt att det passar mig väldigt bra ;) Lila kan du ha till alla tänkbara färger med i princip ;)

Då va d snart helg igen! Tiden bara flyger iväg! Har inget planerat alls i helgen vad ja kan komma på =P Får nog kolla med Per så ja inte lyckas dubbelboka ngt =)

Snorkallt hade vi idag! Har haft typ 2-4 plus grader men i förmiddags hade vi fanimej -10!!! Tvi vale!!! Hoppa hoppas hoppas att våren kommer tidigt så man kan va ute och njuta aav vädret och va mer aktiv och må på topp ;) Mår inget bra alls på vintern =( Avskyr vintern samt hösten. USCH! Tur ja har Per & Kisarna som kan hålla mig glad och må bra ;)

Tjohej                                           c",)

Händer inte mycket nu =P

Dessa dagarna har d inte hänt för mkt här inte. Ja va hos syrran ett tag i måndags och åt god mat som vi gjorde och tittade på den nya The Karate Kid. Den va ganska bra men originalet e bäst helt klart ;) Har dessa dagarna sett Wrong Turn 1-3 med samt The Hills Have Eyes 1 & 2. ÄLSKAR  skräck/thriller samt komedi ;)

Hade en st Dino på mig hela kvällen när ja va hos syrran ;)



Nu va d fanimej vitt ute på gatorna igen när ja vaknade imorse =( Usch =( Men d e inte mkt snö där ligger som tur e. Får se positivt på det hela att vi e på väg mot varmare tider iaf ;) Hoppas våren och värmen kommer tidigt i år ;) Vill bara ha värme så ja kan njuta och må bra fullt ut ;)

Veni Vidi Vici                              c",)

Jeppes 17 års kalas

Ja då har min minsta lillebror snart fyllt 17! Fan va tiden går fort och vad mina små syskon blir stora och åren bara går! Minns d som igår när Linus & Jesper va små skitar *ler* D värsta e att man blir ju själv äldre med vilket man inte tänker på =P GAH! Tiden går sjukt snabbt alltså. I år e d 9 år sen ja flyttade hemifrån, 9 år sen bilolyckan och 9 år sen ja köpte min älskade Zazzi ;) Köpte min älskade Calibra detta året med som ja fick nöjet att ha i 7 år ca ;) Händelserikt år det där 2002.

Som vanligt så tog inte Malin några bilder på kalaset mer än 1 och det va på Lova & Dino ;)



Dem va så försiktiga mot varandra och Lova lade huvudet mot Dino till och från och ville mysa ;) Så gulligt ;) Undrar hur mina kisar reagerar på bebisar egentligen? Ska bli kul att se ;)

Jag landade i Munka vid 15 tiden och körde därifrån vid 23 tiden. Hade trevligt med familjen hela kvällen ;) Per jobbade så ja åkte dit själv. Behöver va ifrån varandra med lite då och då ;)

Fick en fin Zazzi bild häromdan btw ;)



Ha en skön söndag                                c",)

Röjde hemma en del igår ja och Per

Fick gjort lite här hemma igår vi 2 ;) E skönt att försöka få ordning på hemmet ;) Dock sajnas det en del möbler så d e svårt att göra hemmet fint än. Hörnsoffa och skåp med hyllor i e önskan nr 1 så man kan få den ordningen vi vill ha. Vill ha ett vardagsrum så man kan bjuda hem folk. Har bara sängen nu och 2 stolar liksom =P Får snart vårt förråd med så vi kan få ner saker där från rum nr 3 som där står en massa lådor mm i =P

Denna soffan ser riktigt nice ut och kostar strax över 12 000 ;) Furniturebox tror ja sidan hette.



Är en sån här soffa vi e ute efter i svart eller i mörk mörk grått tyg med divan och djupet på sittplatsen ska va djupt och brett ;)

Zazzi e expert på att ligga på mig vart ja än är och här har vi ännu en bild på min Zazzi gumman i mitt knä och hon myser till max såklart ;)



Ha en 3vlig helg för det ska jag ha                                 c",)

Kisemys ;)

Blir mkt kisemys när man bara går hemma och här e lite mys bilder på mina 2 älsklingar som ja älskar sjukt mkt ;) Dem betyder väldigt mkt för mig Zazzi & Calibra ;) Utan dem hade jag inte klarat mig så bra genom alla motgångar som ja gjort ;)

Zazzi tokmyser ;) ( hon e sjukt mammig av sig )



Zazzis och Calibras svansar bildar en cirkel ;)



Calibra håller om sin mamma Zazzi ;)



Dem brukar tvätta varandra och ligge bredvid, på varandra och mysa bredvid mig jämt ;) Dem e alltid i det rum där jag är i princip ;) Man e aldrig ensam iaf ;)

Är skönt att all snö e borta nu men d lär väl komma mer snö =( Usch =( LÄNGTAR sjukt mkt till våren och sommaren så man kan börja leva igen och må bra fullt ut ;) Vintern e ja så tråkig, trött och uttråkad och vill ingenting alls och håller mig bara inne. Har alltid hatat vintern och kylan. D e dumt att Sverige inte är ett exotiskt land där det är sommar året runt ;)

Per har fått en ny tjänst på jobb så nu jobbar han skift ;) Skönt för då kan vi hitt på saker på vardagar och få lite mer gjort här hemma mm ;) Han e så glad för dennna tjänsten han fått och d e kul för honom ;) Tjänar mer på det plus att han vill jobba i skift med ;)

Haj haj                       c",)

Danidos Rainbow *VILL HA SYNDROM*

ÄLSKAR denna serien Danidos Rainbow ;) Ringarna e sjukt snygga!!! Fanns hänge och örhånge med innan samt armband men har inte hittat dem nu =( Dyra varor dock men sjukt snygga ;) Hade man bara varit riktigt rik så hade ja lätt ägt lite från denna serien ;) 15 135 kr kostar dem per st, som hittat ju =P









Me like these rings *smiles* Finns så sjukt många snygga smycken så man blir helt sjuk när man tittar på vad som finns på nätet! Ska sälja en del silver smycken på tradera i dagarna och ev lite i guld så man kan få in några stålar ;) Behöver lite nytt till hemmet *ler* Blir ett dyrt år i år med inköp *ler lyckligt*

Guten nacht                       c",)

Underbart fina kise sängar!!! ;)

Vill ha och jag ska införskaffa en sån här säng till mina kisar en dag ;) Dem förtjänar att sova kungligt och fint ;) Har en säng men det är Turbos säng och den e så liten så båda får inte plats på den plus att Turbos aska vilar på den ;) Är ett Arne stort klätter träd ja ska köpa till dem och en fin säng ;)

www.rosendesign.se finns dem på ;)







Den sista e dock favoriten men även den dyraste =P Vill ha en katt säng i smide ;) Vi ska ha ny sängram med och även den ska nog va i smide för d e så himla snyggt och stilrent ;)

Sleep tight little knight                               c",)

Liams 5 års kalas ;)

Kalas dags va d igår ;) Liam fyllde ju 5 år den 8 Januari ( samma dag som Zazzi fyllde 9 år ) så han blev firad igår med pompa och ståt ;) Han fick en silver ring av mig och en digital fotoram med några bilder i men d byter man lätt ut via usb minnet ;) Där va en del folk så d va liv och rörelse i lägenheten ;)

Liam med Tårtan ;)





Tog några få kort på folket men alla vägrar va me på kort så d blev bara en massa händer i facet på allt och alla =P Tråkmånsar ju =P Åt god mat där, taco gratäng ;) D borde man göra hemma oftare för d e tok gott och maten va riktigt god ;)

Nästa helg på lördag ska vi fira Jesper som blir 17 ( min minsta lillebror ) Han fyller den 24 Januari. Så då blir d Munka igen =) E kul d händer ngt sånt här i den vinter tråkiga vardagen som förgyller ens tillvaro ;) Vill verkligen bara ha vår och värme just nu så man kan bege sig ut och hitt på saker ;)

Fick en bra bild på min pappa igår btw ;)



Sussa sött                             c",)

Hörnsoffa säljes =P

Haha! Hittade denna annonsen igår på blocket =P Säljer dem bara hörnan eller hela hörnsoffan? *asg*



Haha! Denna bör ju komma in på "Best of blocket" annonserna ;) Det är en kompis kompis som gjort den best of blocket sidan ;)

Har slagit in paket idag till kalaset som är ikväll hos min "trolovade" Liam som fyllt 5 år ;) Ska bli kul att träffa familjen ;) E sällan på det hållet numera jue =/ Får försöka bli bättre på det!

Duschen kallar                         c",)

Bada ;)

Igår va ja med syrran och Johan på Karlslundsbadet och badade i nästan 3 h ;) Ångbastu, bubbelpool och simma ;) ÄLSKAR att bada och leka i vatten ;) Detta badet är ett litet äventyrsbad med 2 st rutschkanor och en mysig äventyrs bassäng som e lika rolig för stora som för små ;) E andra gången ja e där. Kommer åka dit fler ggr helt klart ;)



Skulle kunna tänka mig att ha ett simkort så man kan bada ofta så man rör sig lite med ;) Vinterhalvåret sitter ja bara inne för ja HATAR kyla och snö mm så ja går gärna inte ut om ja verkligen inte måste dvs. E d varmt ute så kan man njuta av naturen, atmosfären och d finns massor att hitta på men på vintern e d bara kallt och dött överallt.

Fredag idag. Dagarna går riktigt fort alltså! Swosch! Imorn ska vi på kalas då Liam fyllt 5 år ;) Idag händer inte så mkt då Per jobbar till 20 men d blir ändring snart då han fått andra jobb tider ;) Kul för då kan vi göra så mkt mer om vardagarna ;) Han fick en annan tjänst på jobbet som e bättre ;) Riktigt kul för honom ;)

Simma lugnt                            c",)

Kajsa dag ;)

Igår va ja hos Kajsa i 8 timmar. Satt mest och snackade skit och umgicks. Maria, en kompis till syrran och mig kom med till Kajsa igår med sin dotter Elizia och hälsade på så vi hade d trevligt igår ;) Maria slingade Kajsas hår och jag fick 4 ljusa slingor ja med =P Fick bara kassa bilder igår men d e bättre än inget ;)



Elizia, Maria, Dino sen syrran ;)

Kajsa och Maria åkte och hämtade mat och va borta i 5 minuter och på dem 5 minuterna så lyckades Elizia tappa ett glas i hallen så där va glas i hela hallen och när ja väl städat upp det så välter hon ett glas Coca Cola över halva vardagsrumsbordet! Hihi ;) Allt på en och samma gång =P

En oskyldig bild på Elizia ;)



Idag blir d ingen utgång vad jag vet just nu iaf utan ja ska bara va hemma och ta d lugnt som vanligt =P

Tuddelu                     c",)

ÄLSKAR BONPRIX kläderna!

Får nog ta och investera i lite kläder hos Bonprix nästa månad eller ngt ;) Billiga snygga kläder ju! ;) Behöver lite nya kläder nu med ;) Kläder får man inte för mkt av ;) Har faktiskt lite kläder nu då ja sorterat bort en hel del kläder. Hittade 3 dagens snygga kläder på Bonprix.se ;)

189 kr


199 kr



279 kr


Blir att köpa lite kläder snart ;) Behöver ja och byxor moste ja med ha inom kort som går på mig ;)

Monday monday                                  c",)

Räkfrossa ;)

Blev räkmackor för oss igår ;) Zazzi fyllde 9 år igår så jag ville fira med räkor då hon älskar räkor och Calibra med ;) ÄLSKAR med räkor ;) Cocktail eller macka eller friterade ;) MUMS! Gott blev det och vi 4 åt som bara den ;)




Jisses va tiden går fort! Min Zazzi gumma e redan 9 år gammal! 1 mars i år e d 9 år sen ja flyttade hemifrån ;) den 12 Juni e d 9 år sen ja va med i bilolyckan. Mycket som hände det året ja flyttade hemifrån. Men man lär sig genom allt man gått igenom som tur är ;)

Förra året hade ja en massa motgångar men detta året känns som om det  kommer att bli det bästa året på väldigt länge *ler* Jag VET att det kommer att bli mitt bästa år på många år ;) Bara vänta ni så ska ni få se ;)

Maybe baby                     c",)

Sofias 30 års gille

Va hos min vän Sofia igår i 6 timmar ca och grattade henne ;) Hon blev 30 den 1 Januari ;) Va Öppet Hus så d kom och gick lite folk ;) Kajsa va med mig dit. Satt där och snackade om allt mellan himmel och jord och va social ;) Man får passa på när man väl e iväg nånstans att va där ett tag och umgås ;) Knäppte några bilder på mig  och Fia ;) Dock kass mob kamera men bättre än inget ;) Min mob dog hos henne annars tar den kanon bilder ;)



Lägger dock bara upp den bästa bilden =P

Lördag idag och vi har ingenting alls planerat så vi får la se va som sker ;)

30 är bara ett nummer                              c",)

Handfat = Kattsäng ;)

Mina kisar ligger på dem mest skumma ställena som sagt =P Ligga i handfatet har dem gjort många ggr om men d va ett tag sen nu dem gjorde det. Calibra ligger ofta i handfatet på stora toan numera ;) Zazzi har legat där nån gång men d e Calibra som "åger" handfatet tydligen =P



Trettondags afton idag och jag och Per e bara hemma och kopplar av och myser ;) Funderar på vad vi ska äta för middag idag men d kommer vi säkert på ;)



Hajdå                            c",)

Zazzi = PITA =P

Naw va dum jag e =( Men Zazzi e sjukt jobbig ibland alltså! Hon e så sjukt mammig och hon ska ligga på mig hela tiden och va där ja e hela tiden och hon ska helst va PÅ mig all the time =P E mysigt men ibland e d ganska jobbigt då hon gnäller och skriker på mig hela tiden och hon lämnar mig icke! Vart ja än går så går hon med mig helst på mina fötter =P



Calibra har blivit riktigt kelig nu med och kan lägga sig bredvid en och ibland på en och mysa länge ;) Skönt han känner sig hemma här nu ;) Zazzi känner sig hemma var som men Calibra ( och alla andra hanar ja haft ) har alltid haft svårt för att anpassa sig, tagit tid för dem.

Känner mig relativt bra idag ;) Imorn ser d ut som att jag, Per, syrran & Johan ska iväg och bada i badhus ;) Älskar att bada och simma och d e bra för min kropp & rygg med ;) Ska göra lite middag här nu till mig och äta sen duscha så ja e fin tills Per kommer hem *ler*

Treguna Mekoides Trecorum Satis Dee                               c",)

Kattvånings säng? =P

Mina kisar e helt otroliga! Kvittar vad ja tar hem eller får eller handlar så tror dem att det är till dem! Fick denna vagnen av syrran igår efter att vi varit på Väla som ja kan ha i badrummet och ha saker i. Vad sker så fort den kommer innanför dörren tro?!



Dem e helt sanslösa dem 2  *ler* Såg väldigt gulligt ut dock så dem fick ha den i sin ägo igår men sen idag ska ja fylla den med saker så dem inte kan ligga i den ;) Kanske lämnar dem 2 nedersta våningarna till kisarna =P

Just nu ligger dem bredvid mig i sängen och myser satan ;)



Har inte tagit mkt bilder alls sista tiden men ja har varit krasslig och inte orkat. Försökte få nån bra bild på mig själv igår men den blev inte fullt så bra tyckte jag dock =P



Sjukt blek man e då! Usch! Men d tillhör den tråkiga vintern =/

Ska försöka göra lite nytta hemma idag men d e svårt att få ordning när man inte har hyllor, skåp eller ngt alls att lägga alla sakerna i så d får stå i flyttlådor tills vi har det =P Vill bara få ordning och reda så man kan ha ett fint hem ;) Det enda ja kan göra nu e dammsuga bara typ och försöka röja så gott ja kan ;)

Moi moi                                c",)

Favorit örhänget trots hjärtformen =P

Dessa örhängena finns på Tradera som ja bara älskar sjukt mkt ;)



Fast pris 489 kr på Tradera ;)

Natti natti                                  c",)

Hängande guldörhängen

Har varit på jakt länge efter snygga guldörhängen som e lite hängande men inte alltför långa eller för blaffiga =P Finns inte så mkt snyggt i dem vanliga butikerna som ja tittar i =( Dock har ja hittat 3 olika par som kanske kan passa mig ;) Ett par från Albrekts guld sen dem 2 andra paren e från Guldfynd ;)


1899 kr Albrekts guld


1798 kr Guldfynd


1249 kr Guldfynd

Den som söker hon skall finna ;) Förr eller senare hittar jag dem perfekta örhängena ;) E trött på hjärtan hit och dit på smycken så det ska inte va hjärtan med i bilden alls. Finns några fina långre örhängen med hjärtan men ja har så mkt hjärtan redan =P

Känner mig relativt kry idag, har tom varit ute en snabb sväng och postat ett brev och vädret va relativt skönt med 1 minus grad med sol och ingen blåst ( kryss i luften ) Men nu sitter jag inne igen =P Vet inte vad ja ska hitt på så det blir att man håller sig hemma så man inte slösar pengar på massa körande mm. Man får spara det man har när man e arbetslös ;)

Igår va d 2 veckor sen ja slutade röka ;) Luktar så sjukt äckligt så jag fattar inte hur man kan röka!? Smakar INTE gott alls heller för den delen och man sparar en massa pengar ;) Nej ja har bestämt mig för gott, ingen mer rökning alls här för mig! Man måste ha viljan samt en bra "morot" och jag har hittat min morot ;) Vill bara att Per med ska sluta för det luktar INTE gott alls =( Vill pussa nån som luktar gott ju ;)

Blir Väla med syrran om en stund så See Ya                    c",)

Bola

From vecka 20 ca så hör fostret i magen ljud utifrån har jag läst ;) Det är väldigt populärt med en sån Bola ( mammakula ) och jag har googlat och det finns få sorter tycker jag. Jag hittade dock en som va i silver med swarowski kristaller ( lila, what else ) som jag skulle vilja ha den dagen det gäller mig ;) 399 kr kostar den ;) Jag vill INTE ha en mamma kula i metall utan d ska va i silver 925 ;)



Handgjordasmycken.se heter denna sidan som hade denna ;)

E många som skaffar barn och som skaffat barn så det är mkt barn i ropet just nu ;) Älskar barn och jag vill ha barn, minst 2 st och den första ska va en pojke sen en flicka ;) Har alltid velat ha en storebror så man kunde spanat in hans polare =P Hehe ;) Min äldsta lillebror Roger fick en dotter 9 Mars och nu i december fick 2 av mina kusiner vars ett barn så d odlas på för fullt nu när alla kommer upp i åldrarna ;)

Då blir man 30 detta året och innan jag skulle bli 30 så skulle ja ha 2 barn minst va min plan men det blir liksom aldrig som man tänkt sig. Vi tar en dag i taget så får vi se vart livet bär hän med oss helt enkelt ;)

Alldeles för många motgångar hade jag förra året så detta året hoppas jag på att det blir en tvär vändning iaf ;) Jag förtjänar lycka och inte ständig olycka =/

Förlorade 2 katter, butiken lade ner där ja jobbade, singel efter ett längre förhållande. Det va dem 3 stora sakerna men däremellan har det varit en massa små olyckor där med.

Än så länge så börjar 2011 bra med Per i mitt liv *ler lyckligt*

Carpe Diem                                        c",)

RSS 2.0