Börjar likna ett hem här hemma nu ;)

Fick ett ryck och ÄNTLIGEN så röjde vi upp här hemma ;) Tömde rum nr 3 så nu e där plats till en barnkammare när den tiden nalkas ;) Flyttade in tv och 2 stolar till vardagsrummet med så nu har vi ett vardagsrum typ =P Ska i sinom tid köpa oss en fete hörnsoffa men vi vill hitta rätt soffa ;) Har äntligen fått vårt förråd så nu har vi kunnat få ner saker dit ;) Ska hämta mina sista saker i Munka i veckan kanske sen har ja allt hemma! SKÖNT! Fattas en del möbler här hemma nu bara såsom hylla, skåp i vardagsrum och lite andra större möbler men d hittar vi så småningom ;)

Va på anställningsintervju idag och imorn får ja besked om ja får jobbet eller inte så vi får se va som sker. E en tim anställning med få timmar men d e bättre än inget och ja klättrar på väggarna här hemma av att bara va =P Hälsade på farmor med i 4 h när ja ändå va på det hållet och d va trevligt ;)

Mår riktigt bra nu med allt i mitt liv med ;) Har aldrig förr känts så rätt som det gör nu med allt i mitt liv ;) Bebisen mår bra likaså jag och Per samt kisarna ;) Per e riktigt underbar mot mig och alla mina nära och kära med ;) E bara så härligt när man träffat rätt i livet med allt!

Ingen bild idag men imorn så                        c",)

Kommentarer
Postat av: Fredde

Hej.:)



Grattis, inte varit inne här på ett tag och då händer det saker. Lycka till med allt och skapande av en familj. Kan av egen erfarenhet säga att det är underbart men massa jobb. Lätt så länge de inte rör på sig ;).

Lycka till !!!!!!!!!! och säg till Per att utnyttja pappaledigheten sen, en av de bästa tiderna i mitt liv.

2011-02-01 @ 11:35:52
Postat av: MalinOpel

Heeej ;) Ja d va längesen man hörde av dig ;) Känns härligt med ett litet liv i magen ;) Ja familj e underbart, har alltid velat ha barn och nu så är det äntligen på gång och med rätt man ;) Är så underbart när allt känns rätt i ens liv ler Jag och Per förstod snabbt att vi va ämnade för varandra! Per kommer bli en bra pappa och vi ser fram emot den lilla ;) Kram på dig har saknat dina kommentarer här ju!

2011-02-01 @ 11:44:15
URL: http://malinopel.blogg.se/
Postat av: Fredde

Tack.

Grattis till jobbet, hoppas det blir många timmar :D

Trevlig helg, även om du nu skall jobba.



Kram

2011-02-04 @ 08:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0