Från kaos till Lycka ;)

Puh! Denna sista tiden sen jag bloggade sist har hänt en del. Jag och Per bröt ju upp men hittade tillbaka till varandra den 12 <3 ÄNTLIGEN har saker och ting lossnat och rullningen har börjat med att reparera och få hjälp och vi är kära som aldrig förr och har hittat varandra igen och vår kärlek är så stark till varandra och vi ska minsann visa vad äkta kärlek är för dem som tvivlar på vår kärlek <3
 
 
 
Vad som hänt är ingenting som jag vill skriva om såhär på nätet men det har varit full kaos med mycket ståhej och allt möjligt men detta löser sig utan problem <3 ;)

Leklust = Lekande lätt ;)

Tjoho!!! Har fått jobb på Leklust i Helsingborg ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har även ÄNTLIGEN fått hem mina nya MBT skor ;)
 
 
 
 
 
 
 
Precis i samma veva som detta beskedet kom med att jag fått jobb så har jag och Per valt att separera. Lägenhet tittade jag på i Munka i söndags och idag tackade jag JA till den så inom kort flyttar jag och töserna dit ;) Mycket som ska fixas med Dagis samt mycket annat i pappersväg samt hitta möbler som jag behöver men våra sängar dem har jag kvar så där är det lugnt ;) Det blir bäst såhär då det inte fungerar med många ting så det ska bli skönt att få ha sitt eget inom kort och hitta balansen i livet för oss.
 
 
 
Toys, toys, toys                             c",)

RSS 2.0