Jobba jobba jobba ;)

Igår jobbade jag i 10 och en halv timme då en kollega blev magsjuk så fick ja jobba hela skiftet =P D kändes lite i kroppen igårkväll att man stått hela dagen! Sen i förrgår jobbade jag i 8 timmar och idag jobbade jag i nästan 8 timmar ;) Hade en del att fixa med på jobb dessa dagarna med diverse saker. Har varit mkt nu dessa dagarna på jobb och d e riktigt kul! E skönt att ha att göra ;) man står ALDRIG sysslolös i en sån butik ändå, skylta om, rengöra smycken och montrar, packa upp saker och fylla på i skåpen, ringa kunder, beställa saker, laga saker mm. Gäller att hålla ordning i butiken så kunden känner sig nöjd med besöket samt att va trevlig mot alla sådem kommer tbx ;)

Nu dessa dagarna har ja fått grymt mkt beröm från en massa kunder som kommer och handlar av mig för dem tycker jag är så trevlig, snäll och positiv och bemöter dem rätt ;) Känns riktigt kul att höra *ler* Sådan beröm kan man leva på länge ;) Jag gör allt för att göra kunden nöjd så dem känner sig väl omhändertagna och att dem känner att dem vill komma tbx igen och många kunder kommer tbx och handlar av mig ;) Känns riktigt kul!!!

Dessutom så ligger ja nästan i topp på försäljningslistorna bland dem 3 Juvelen butikerna som finns i Sverige ;) Jag har legat i topp nu dem sista 3 veckorna bland oss 4 tjejer i vår butik iaf  (^^,)  *wiiiiii* Dem 2 som brukar ligga etta och tvåa är dem som jobbar i outlet butiken i Töcksfors och dem har d mkt bättre förspänt då norskarna handlar där och att dem e billigare mm. Så ofta jämför vi oss bara med Norrköping gänget då vi ligger ganska lika i allt. Så jag har legat trea nu ett tag *ler*

Är ganska trött nu så ja ska mysa ner mig i soffan och se nån film ;) Jobb imorn igen men börjar kl 13 ;)

Hartalooja                     c",)

Sista veckan nu med mkt jobb

Sista veckan nu med mkt jobb sen har ja runt femton timmar i veckan ett par veckor men får se va som sker efter det! Får hålla tummarna att ja hittar ett fast jobb inom kort så man har en inkomst plus jobb klart! Vädret e så skumt nuförtiden här. Ena stunden e solen framme och e lite varmt  sen i nästa tokregnar det och åskar och blixtrar! Blir så trött på detta vädret alltså! Nu när ja jobbar mkt vill ja förvisso ha skit väder men from nästa vecka kan d bli varmt och fint igen så ja kan bada och sola ;)

Lämnade in min bil på verkstan idag igen ( omlack sen ja körde på Rådjuret ) Dem hade gjort ett dåligt jobb med huven som va ny, tre bulor i huven UNDER lacken! E så trött på att flänga fram å tbx med bilar till folk som inte gör ett bra jobb! Tur Jonas har semester nu så ja kan låna hans bil. Lär ta minst en vecka på verkstan med. Hoppas dem skyndar sig för vi behöver vars en bil ju!

Ska iväg till jobb nu, har jämt fullt upp som vanligt =P

c",)

FRIENDS ;)

Min minsta lillebror Jesper är med i FRIENDS ( grupp mot mobbning i skolor ) och dem hade en tävling med att man skulle skriva en dikt i Södra Sverige och Jesper vann med sin dikt!!! Detta hände den 21 April men dikten e ute på nätet nu på friends.se ;) Här kommer dikten ;)

Vinnardikten av Jesper Johansson    ;)

It is always good to have friends or it would feel like it was the end.
Friends will always be there to help you.
It may not be the advice they give, but it is the support given that really counts. Memories last forever and never do they die.
True friends stay together and never say goodbye.

D va riktigt kul och en överraskning att min minsta lillebror e en liten poet *ler*



Jesper har ni här till vänster i blå skjorta. Tobias till höger e en annan lillebror till mig ;) Har 4 småbrödrar och en lillasyster ( helsyskon ) GRATTIS ÄN EN GÅNG TILL DIG JESPER ;)

Tjipp          c",)


HBG festival helgen!

Vi hamnade på festivalen i HBG i förrgår och igår. I förrgår va vi dock inte långvariga då det kom värsta skuren när vi såg Rix fm festivalen efter en halvtimme gått. Igår kom vi in till HBG vid kvart i nio på kvällen. Jonas ville se Joddla med Siv och dem såg vi ;) Dem började spela halv tio och dem va klara vid tio i elva. Där va grymt mkt folk och irriterande fyllesvin precis överallt!!! Har ju dock själv varit full satan många ggr förr men ja va FAKTISKT ganska ordentlig av mig. Blir för mkt när dem hoppar och studsar och håller på att puttas ordentligt! Men e ju amatörernas afton!

Stod och tittade på Joddla med Jonas, Chrille ( en kollega till Jonas ) sen kom min ena bror Tobbe med då han blivit av med sina polare på festivalen inför konserten =P Han hittade dem dock efter Joddla ;) Tog några få bilder igår men stod så långt bort att ja bara fick skrot bilder men lägger upp en bild iaf trots att den e ganska dålig =(



Jonas semester började from igår så nu har han 2 veckors semester med trappan och vardagsrummet =P Att han bara pallar med trappan fattar jag INTE! Han sliter som en gnu för att få av färgen så man får fram träfärgen som han sen bara ska olja. D e riktigt snyggt att ha träfärgad trappa men vilket slit!!! Sen e d spackling och finslip i vardagsrummet där d gamla elementet satt och tapetsera där den gamla värmepumpen satt sen måla vardagsrummet i en härligt djupröd färg ;) Ska bli nice när d e målat! Färgen lär nog bli grymt snygg här i vardagsrummet istället för denna gammelrosa orange aktiga konstiga äckliga färgen som här är nu!

Nej nu ska ja fanimej hålla kväll! E ledig nu i 2 dagar ;)

Schwing              c",)

Skrotväder med massa regn, tur man jobbar mkt då =P

Vädret har inte varit mkt att hurra för dessa dagarna =( Som tur e har ja jobbat bara så ja kan va glad över det iaf! Va dock ledig igår men då va ja i Munka på "Depåstoppet" ( pappas firma, verkstad ) och pappa bytte mina bromsar fram. Regnet bara forsade ner! Körde till Kajsa och Johan sen och åt frukost och sen körde i till Helsingborgs festivalen och gick där en liten sväng ;) Hade Dino med oss jag och Kajsa ;) Fanns mest kläder, silversmycken och mat stånd där, fanns inte mkt mer än så. Där va mkt mindre stånd detta året!

När klockan sen närmade sig 16.00 så dumpade Kajsa mig på Jonas jobb. Ja hade med mig kläder till honom så han kunde duscha på jobb för vi skulle se Rix Fm festivalen nere på festivalen som började kl 19. Kom ner på festivalen vid 18 tiden och åt ngt sen gick vi till stora scenen. D kom nån regndroppe här och var bara så vi stod kvar. Men efter en halvtimme på Rix festivalen riktigt öste regnet ner så vi gick därifrån och köpte mynkar som vi sedan åt hemma med torra kläder på oss och hade lite mys ;)

D riktigt ÖSTE ner regn igår alltså! Idag e d uppehåll för tillfället men d skulle bli lite skurar tydligen. Stod i tidningen om att d skulle bli en blöt Festival. Lite trist om d regnar ikväll för Jonas vill jättegärna se "Joddla med Siv" så vi håller tummarna för att vädret ska va fint eller åtminstone uppehåll!!!

Pussilur                           c",)

Jobb hela helgen ;)

Har jobbat hela helgen och veckans försäljning har gått riktigt bra ;) Förra veckan låg ja riktigt högt upp på listan med högt snittköp ;) Fick beröm av cheferna med ;) E så kul när man säljer bra och ja vet att ja e duktig på att sälja med så känns kul att cheferna uppskattar en och är riktigt nöjda med en ;) Enligt va ja kunde räkna ut från denna veckans försäljning så har ja d högsta snittköpen och högst försäljning denna veckan av oss 4 ;) Wiii! Ska bli kul att se resultaten sen i veckan ;) Har spanat in ett grymt snyggt armband som jag vill ha! Är i silver med Cubic Zirkon stenar från vår egna tillverkare AHA ( Juvelens eget märke ) Finns bara Juvelen i Hyllinge och i Norrköping så vårt märke AHA finns bara på två ställen ( förutom Töcksfors där deras outlet ligger då )

Armband ;)

Ring, halsband och örhängen vill ja med ha såklart men armbandet e bara så snyggt!!! Får önska mig det i present ;) 

Vädret idag har varit ganska så fint, igår tokregnade det och åskade! Regnet verkligen öste ner bokstavligen talat! Va översvämmning på sina ställen faktiskt. Jobbar full tid i 2 veckor nu typ sen blir d runt 15 h i veckan som d ser ut nu. Håller tummarna att d blir mer jobb ;) Vill bara ha en fast anställning jue! 

Hejsan svejsan                c",)  

(^^,)

Igår hade ja ett ärende uppåt i landet och svände inom Ukki och Mummo i Ljungaskog en sväng och hälsade på ;) Dem har ju skaffat en hund, Isa en 6 vägs korsning vovve ;) Hon va riktigt riktigt söt och duktig! Dem har en härlig nergrävd pool med som dem haft i minst ca 15 år ;) Har badat grymt mkt i den ;)

  

Sen va d jobb idag och ja sålde för 9 tusen på bara 30 min typ =P D kändes riktigt nice ;) E kul på jobbet där, trivs riktigt bra ;) Jobbar runt 30 timmar i veckan där nu ;) Blir nån tjänst till mig där sen verkar d som *ler* Jag håller tummarna!!!!!!

Gjorde om Kajsas arrangemang som hon fick av mig i födelsedagspresent då hon hade tagit död på den =(



Nu ska vi iväg och grilla hos några vänner så ha en 3vlig kväll ;)

Tjosan hej             c",)

Gotte väder på min ena lediga dag!

Har varit relativt varmt ute idag. I förmiddags va d mindre varmt men senare på eftermiddagen blev d mkt varmare ;) Va hos Anki idag på dagen och snackade lite ;) Sen blev d hem och vänta på Jonas för vi skulle gå en långrunda vilket vi gjorde i värmen ;) Va grymt varmt att gå så d blev poolen direkt när vi kom hem! Jonas badade inte för han e en badkruka =P D va 25 grader i poolen, alldeles lagom för d kyler ner perfekt då vid den tempen ;) Efter första doppet gjorde ja ris och currysås och Jonas grillade ;) Gott blev det! Sen blev d badet för min del igen *ler*

Planterade några fina träd igår som ja fått ta från grannen ;) Ser dock hängiga ut men dem har tagit sig bra idag ;) Står mkt mer rätt upp ;) Vattnar som bara den och ofta ;) Minns dock inte va träden heter men ska kolla upp det! Ser så exotiska ut!!!



Nyduschad och ska koppla av i soffan nu med min Nikken massage apparat ( Power Mag ) ;) D gör gott för min rygg!!!

Hej hej                    c",)

Släkt träffen ;)

Har inte haft tid att blogga om söndagens träff med lite släktingar förän nu ;) Igår jobbade jag i över 9 timmar så då hade ja ingen ork att sitta vid datorn!Idag börjar ja kl 15 till 20 ;)

Söndagen den 12 Juli va d lite släkt som kom och hälsade på oss i Munka Ljungby hos mina päron ;) Min kusin Gunilla och hennes dotter Emma ( som bor i England ) Sen min faster Ingar och hennes man Lars Håkan va nere med från Köping samt min kusin Joakim med ;) D e så kul att träffa dem då vi knappt ses. Ska få tid och pengar till att åka till Gunilla i England men d har aldrig blivit av bara =( Vill verkligen dit mer än en gång och ja lär komma dit nån gång iaf ;) Många tycker släktingar e jobbiga men i vår familj e d totalt tvärtom! Farmor fanns på plats med samt Ukki och Mummo ;) Dodo ( en gammal klasskamrat till Ingar plus hennes man va med där ) Alla vi 6 syskon fanns med där med våra respektive. Vi 4 äldsta syskon har sambo/partner ;) Så vi va totalt 23 st denna fina dagen ;)

Plaskade självklart i mammas och pappas nya fina pool ;) Jag va den första som badade med lilla söta underbara Emma ;) Hon e så grymt söt!!! Lika söt som sin mamma =) Rogers sambo Lina har en son sen innan som med va med, Liam heter han. Både han och Emma e runt 4 och dem hade riktigt kul ihopa ;) Emma e riktigt duktig på både Engelska och Svenska ;) Gunilla pratar i princip bara svenska med henne hemma sen i skolan e d engelska ;)

Kommer lite fina bilder här ;)

Syskonen ;)  Min fasters man och min kusin Joakim ;)   Söta som bär mor och dotter ;) Min kusin Gunilla och hennes dotter. Min bror Tobbe med sin Amanda ;)    Självklart va Dino med han med!  Gunilla med sin mamma ;)

Tog dåligt med bilder då ja va fullt sysselsatt med Emma som ville leka med mig hela tiden ;) Vädret va till en början inte så fint så ja struntade att ta med bikini men fick låna en liten överdel av mamma så ja kunde bada ;) Kommer upp fler bilder sen när ja fått bilder av lite av varje som tog foton ;)



Fick min present av Tobbe med igår, en tokfräck vägg klocka som går baklänges!!!



Riktigt tuff är den! Den sitter i varagsrummet ( ja, med den fula tapeten men vi ska måla om om 2 veckor när Jonas har Semester ) så alla lär väl störa sig på att den går baklänges =P *hihi* Han har alltid udda och fräcka presentideer ;) TACK TOBBE FÖR KLOCKAN ÄN EN GÅNG!

Ajöken               c",)

Min äldsta lillebrors försenade present

Gjorde ett arangemang igår som min äldsta lillebror ( Roger ) ska få då han blev 24 den 28 Juni. Ska snart köra till Munka till mina päron och träffa lite släktingar ;)





Den blev riktigt nice faktiskt ;) Är mest inne på att göra arrangemang i såna här glas nuförtiden ;) Blir så himla snyggt!!!

Nu ska ja göra mig i ordning och sen bär d av till Munka Ljungby ;)

Bye bye                        c",)

Luka dag ;)

Blev att ja lukade ogräs idag då vädret va skit =( Moln och små kallt, inget bad väder alls =( Snyft =( Men imorn SKA ja bada hos mina päron i deras pool dem införskaffat ;) Fick lukat d mesta idag i singeln där vi går och ut mot gatan vid häcken och i dem två rabatterna. Ska rensa i häcken sen nån dag framöver när ja e långledig igen. E ledig imorn sen jobbar ja mkt igen ;) Hittade värsta snigeln i vår trädgård idag! Tror det är en vinbärs snäcka som är en delikatess på restauranger. Dem stortrivs i "glömda trädgårdar" och utanför vår tomt ser d ut som kom och hjälp mig att dö tomt! Skogsdungen som GUD glömde på riktigt alltså!

  

Är andra gången i mitt liv som ja ser såna här stora sniglar! Första gången va i Maj när ja va i Köping hos min faster!!! Finns bilder på dem när ja bloggade om min utfärd där ;)

Har varit i Svalöv på Kocken och ätit kebab med Maria & Tobbe ikväll sen kom vi hem och ja har precis kommit ur duschen nu, skönt ;) Blir myskväll ikväll här *ler* Skulle varit in på Landskrona festivalen men i detta vädret så känns d inte kul alls att gå runt där när regnet hänger i luften =P

Ha en 3vlig helg allijoppan                  c",)

Moln och regn så fort ja e ledig =(

Varför denna oturen med vädret så fort ja e ledig?! E ledig nu i 3 dagar över helgen men nej, då ska d va skrot väder och kallt =( Snyft =( Jag och syrran hämtade min Vectra från verkstan idag efter krocken med rådjuret. Och med min vanliga otur så hade dem i all hast glömt sätta på den nya grillen så dem körde in bilen igen men kom ut lika snabbt igen då d va fel grill dem beställt! Självklart drabbar sånt mig! Men d tar typ 5 min att byta så ja körde hem sen hör dem av sig när grillen kommit så får ja köra inom och få den bytt ;) E ingen stor grej men sällan ngt strular till sig! Va likadant förr förra året när ja körde på ett vildsvin. Då hade dem lackat dåligt nere vid tröskel lådan på höger sida så d fick göras om!

Ja jag blir förvisso aldrig förvånad för alltid e d ngt som strular så fort d gäller mig, eller Jonas. Han har mer maximal otur än va ja har så ja tycker riktigt synd om honom!  Regnar satan idag och e smått kallt, trist =( Men ja ska städa lite med snart så har man d gjort ;) Klippte mina toppar idag med, d va bara ytterst lite slitet men e skönt att få d gjort då ja va hos frisören i februari senast =P Gårdagens bild  här sen dagens bild under denna ;)





Jösses va ja blivit blond sen ja färgade det mörkt i februari! Ska inte färga mitt hår nu på ett bra tag så det kan växa ut och få sin naturliga färg och va fint sen kan man göra slingor eller va man nu vill ;) Jonas vill gärna att ja ska ha tokblont översta håret sen mörkt undertill eller rött. Rött ratar ja totalt då ja haft d en gång och d röda pigmentet försvinner aldrig när man färgar om! Så får bli mörkt isåfall. Men ja gör d bara om han betalar för det *blink blink* Så är det sötnöt Onas ;)

Nej nu ska ja städa och småfixa, pyssla hemma i mörkret och i regnet!

No hey soitella          c",)

Veckan börjar bra!

Både i måndags och igår har vi sålt riktigt bra på jobb ;) Känns skönt att börja veckan så bra ;) Wiii! Dessa 4 veckorna som kommer nu kommer ja att jobba heltid i princip ;) Skönt men e inte skönt när d e tokvarmt ute och e fint väder för då e alla och badar och passar på att göra d när d e fint väder =( Igår tok åskade och blixtrade det och regna såklart! D behövdes för d har varit så grymt kvavt i ett antal dagar nu!

Annicas  ena hund har gått bort med i söndags =( Moggie hette hon och hon blev 13 år. Nu har hon bara Hera ( Rottweiler ) som är 3 år gammal kvar. Moggie e på första bilden och Hera e på andra bilden.

 

Vädret idag e ganska varmt och d e fint och soligt. Har för mig tempen ligger på 24 grader ca i luften ;)
Hoppas d blir mkt folk på Familia idag som handlar *ler*

Hola hola             c",)

Då va d söndag...

Söndag och d e molnigt idag men tokvarmt ändå! E runt 28 grader i poolen idag =P Ska ut och bada sen och fixa lite i trädgården tänkte jag. Jonas hjälper sin pappa att måla huset idag.

Badade en massa igår trots att d va 30 grader i poolen men d e skönare än dem 50 graderna i solen på vår altan!!! Blir så grymt tokvarmt hos oss! Älskar värme ;) Men inte inte när ja jobbar! Mina orange färgade liljor har slagit ut nu inatt ;)

  

ÄLSKAR liljor och ROSOR men ja vill ha såna röda rosor som man får i snittrosor men hittar inga såna buskar =( Hittar någorlunda fina rosor men ja vill ha såna som ser ut som dem snittrosorna man köper jue =(

Fick en söt bild på min Zazzi igår med ;)



Nej nu får ja göra lite nytta =P

Abba tjabba hajja ba          c",)

30 grader i poolen!!!

Älskar värme som sagt MEN e inte så skönt att ha 30 grader i poolen inte!!! Svalkar ju inte =( Men men kan inte göra så mkt åt det utan d e bara att bada massa som vanligt och spruta sig kall med vattenslangen =P Jag jobbade mellan 10-14 idag sen va d bara bada i poolen som gällde ;)

  

Mina fina gula liljor blommar nu ;) Dem orangefärgade liljorna e typ färdigblommade. Har nog ingen bild på dem. Dem vita kommer inte förrän nästa år!

 

Har fått litta mer färg iaf så nu e ja inte lika blek längre!

Jag och Jonas ska ha myskväll här nu och bara rå om varandra ;)

Pussi puss puss                c",)

Jobba jobba jobba!

Nu har d varit tre dagars jobb i detta underbara vädret! ÄNTLIGEN e ja ledig imorn ;) Ska bara sola och bada! E smått blek än men ja ska nog få litta färg imorn ;) Ska bara va hemma och sola och bada med min Onas *ler*
Bild på bleka lilla mig här nedanför =P



Ska ENBART sola och bada imorn, THATS IT!!!

Tjolahopp        c",)

RSS 2.0