Jahapp, snart helg igen!

Veckorna går tokfort! E helg igen snart! Tiden bara flyger iväg. Har bara jobbat grymt mkt dessa dagarna och inte gjort mer än så och sova =P Jobbar kväll idag och imorn med sen ledig hela helgen ;) Jobbar hela nästa helg ;)

Är på god väg att få ihop alla julklappar och presenter till alla i familjen nu ;) E alltid ute i god tid med julklappar och presenter. Mamma blir 51 den 29 november och en av mina brödrar Tobbe blir 22 den 30 november sen fyller Linus 17 den 7 december. Puh! E mkt nu med presenter men ja har många ideer till presenter samt att ja köpt på mig mkt som ja inte använt som kommer väl tillpass *ler* Tror ja vet vad alla ska få i present samt julklapp ;) E många att fixa julklapp till ju ;)

Vet du vart man kan få tag på en sån här Galileo Galilei termometer?! Letar febrilt efter såna! Dem va riktigt poppis för många år sen men har inte sett dem i affärer på riktigt länge! Dem e så grymt fina nämligen ;) Skulle vilja ha en högsådan med guldkulor 8 till 11 kulor med guldsiffror eller en med många fina färger med guldsiffror ;) *blink blink*



Har varit riktigt fint väder annars dessa dagarna ( har ja hört ) Jobbade tio timmar i måndags och elva i tisdags och lite mindre igår så ja har inte märkt att d varit fint väder inte =P

Skönt det snart e helg så man kan koppla av och njuta ;) Ska slänga in mig i duschen nu och förbereda mig sen till jobb!

Ting tong te                        c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0