Jobba och sova ;)

Har bara varit jobba och sova nu i en vecka ;) Blev nästan 40 timmar denna veckan som gick ;) Denna veckan jobbar jag 4 dagar, är ledig tisdag och hela helgen. Har inte hänt så mkt mer denna veckan mer än jobb =P

Ska ha Ljusparty den 25 kl.13 nu på söndag ;) Ska bli kul då där e så mkt fint och härliga dofter ;) Alla är välkomna ;)

Har varit många kalla nätter nu sista tiden men imorse va d inte så kallt när ja va ute och hämtade tidningen. Tiden och veckorna framför allt går så snabbt! Snart är det Jul med! Har Haloween nästa helg med ju ;)

Va inne på "Makalöst billigt" för ett tag sen och fick syn på dessa grymt fina smyckeshängarna ;)




Riktigt lyxigt gjorda ;) Dem va ganska höga faktiskt! Annars e dem för låga tycker jag då ja gärna har längre halsband ;)

Har en Hackspett som lever precis bredvid oss i djungeln utanför vårt hus ;) Katterna satt och råstirrade och gjorde sina jaktläten så ja gick ut för att kolla och då hörde ja ett knackande ljud som ja hört innan med men trott d va nån som snickrade! Men vi har en söt Hackspett boende bredvid oss ;) Ska försöka få ett foto på den ;)

Tjing tjing         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0