Namnsmycken =)

Jisses med designers d finns som gör namnsmycken ;) Har hittat lite favorit smycken lite här och var på fina namnsmycken ;) Vill ha ngt sånt en dag framöver men vilken ska jag ha?!



















Vill ha ett smycke med bebisens namn på ;) Har ett stelt armband i silver som e guldpläterat med mina kisars namn på ;) Har alla 4 kisarnas namn på den ;) Zazzi, Calibra, Turbo & Vauxhall ;)

Min mage den bara växer och växer med märker jag ;) Ska ta lite biler sen idag om ja inte glömmer bort det =P Har lite att pyssla med idag så vi får se vart tiden springer hän ;) E inte så fint väder idag dock så ja blir inne =/ Tänkte ut och gå lite men d e molnigt och tok blåser =( E så typiskt bara för att man e ledig =( Hoppas på bättre väder imorn så ja kan va ute och njuta då ;)

Sen på lördag e d kalas, Mummo blir 76 =) Så d blir full rulle på lördag med doverse saker ;) Söndag har ja inte planerad än så länge iaf =P Ta d lugnt kanske ;)

Blås nu inte iväg idag på er                                c",)

Kommentarer
Postat av: Katja

Ni skulle väl komma till mig på söndag??

Eller har du glömt det.. Puss

2011-03-24 @ 21:04:06
Postat av: MalinOpel

Nej d har ja inte glömt ;) Frågan e bara när för Per ska hjälpa en vän att flytta. Han har hjälpt honom nu varje helg han varit ledig. E han klar i god tid så studsar vi förbi ;) E han som ska se vagnen då ja redan sett den ju ;) Puss

2011-03-24 @ 22:30:11
URL: http://malinopel.blogg.se/
Postat av: MalinOpel

http://www.amandaegilson.com/ http://sagaofsweden.se/CustomStartPage.aspx http://www.solx.se/index.html

Här e sidorna där ja hittade alla namnsmycken på =)

2011-03-28 @ 11:13:40
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0