BUSFABRIKEN!

Woho! Idag åkte jag, Per och Melinda till Busfabriken här i HBG och lekte av oss ;) Lena, Micke, Jonathan och lille Eric skulle dit då Jonathan sulle va på kalas där så åkte vi med dit och jisses så kul vi hade runt detta runda bordet med andra föräldrar som med va där pga kalaset ;) 
 
 
 
 
Här har vi Micke, Eric och Lena ;) Mina härliga vänner ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Längst upp ser ni Per med Melinda och Micke med Eric ;)
 
 
 
 
 
Per och Melinda i full fart!!!
 
 
 
 
Put your as in the air ;) 
 
 
 
 
Balansgång med Pappa Per och Micke ;) 
 
 
 
 
 
And up we go ;) 
 
 
 
 
 
 
Vill tacka Lena & Micke med familj för denna underbart trevliga eftermiddag ;) Inte nog med det så fick Melinda 1 års presenter från Lena & Micke med familj! Melinda tackar så hemskt mkt för dem fina presenterna! Jättefina va dem och hon har sprungit hela kvällen med dem bååda två ;) 
 
 
 
Dessa 2 fick hon ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tusen tack än en gång ;) Är så underbart att vi kommer hemifrån hela familjen och hittar på ngt ;) Vi behöver detta och vi behöver hitta tillbaka till varandra ;) 
 
 
 
Innan vi åkte till Busfabriken så körde vi en runda in på Väla snabbt då ja hade presentcheck på H&M och köpet blev en favorit i repris ;) Melinda valde dessa ;) Hon drog tag i dessa plagg och skulle inte släppa dem så det va tur dem fanns i hennes storlek ;) Hon har ont om pyjamaser så det passade utmärkt ;) 
 
 
 
 
 
 
Här busar hon och springer runt i soffan med sin pyjamas fast att hon inte får gå i soffan den nedrans Huliganan =P Hon e inte klok denna Melinda =O 
 
 
 
 
 
 
Nu ska vi smurfa ner i sängen jag och Melinda och mysa                              c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0