Bebis kläder ;)

Tur man har begränsad ekonomi annars hade man köpt ihjäl sig på kläder till syrken =P Vet dock inget kön så vi köper bara några saker i unisex färg sen när den lilla e ute så kommer färgerna fram ;) Till uni sex har vi valt att köra på lila då d passar vilken som ;) Vill ha grönt till pojk sen och fortsätter med lila på flick om d blir en flicka ;)

Har lagt undan en tok söt body idag ;) Vit med en lila kise på med ett garn nystan från "Name it" ;) Kommer bild på den sen när ja köpt den ;) E lön om en vecka ju så då ska den köpas ;)

Gått halva tiden snart så tiden bara springer iväg! Jisses! Sommaren lär väl med springa iväg antar jag =P Sista sommaren utan barn så man får passa på att njuta och göra sånt man kan utan barn i den utsträckningen ja kan göra saker dvs för ja vet inte hur mkt ja kommer att orka längre fram i graviditeten =P Blir 30 den 11 Juni med så ja ska ha ett kalas för släkt och vänner tänkte jag, en lugnare tillställning ;)

Hittade lite fina kläder på nätet ;)

299 kr ;)





Hittade den bodyn på bild på nätet som ja lagt undan! ;)

Här kommer den ;) 99 kr!!!



Söt va? ;) Man blir så sjuk i bebis kläder ju!!! Tur man kan lägga lite band på sig själv ;) From nästa helg ska vi ut och kolla på bilbarnstol, skötbord, vagn mm så vi vet va vi vill ha och kolla priser ;) Vagn blir begagnat iaf. Ska kolla efter en mega hörnsoffa med så vi kan få ett vardagsrum ;) Får så sjukt ont i ryggen av dem stolarna vi har och snart kommer ja inte upp från sängen på golvet som vi har som soffa så vi får lägga på en kola nu med lite inköp ;)

Jävla snö som kom ner igår här med" Suck... Ja som hade såna vårkänslor och värmen va på G men ack nej vädret lurade oss totalt =( Den som väntar på ngt gott säger dem ;)

Ta d isigt i helgen                                      c",)

Kommentarer
Postat av: Katja

Hur tänker ni när det gäller vagnen och sängen du tittade på hos mig?? Puss

2011-03-18 @ 21:47:18
Postat av: MalinOpel

Har sagt till Per att vi måste åka runt och titta och bla på din vagn för den e fin ;) Nästa helg e han ledig så ja hoppas vi kan ge oss ut och kolla runt då ;) Puss

2011-03-19 @ 08:36:10
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0