Vecka 32 =)

Då va d dags för lite magbilder igen ;) Tanken slår mig ofta nu att om 2 månader så är vi 3 st och inte bara 2 st! Skrämmande men gud så spännande och jag ser verkligen fram emot att bli mamma *ler* Innan den lilla syrken e ute får man passa på att ta hand om sig själv och att ta hand om varandra ;) Sen finns det dåligt med tid till att bry sig om varandra på samma sätt. Per kommer bli en underbar pappa iaf, d känner jag på mig och det jag har sett när han e med barn är bara positivt ;) Alla barn brukar dras till mig och d älskar jag för ja älskar barn ;)

Innan jag ens hinner blinka kommer jag att vara mamma ;) Tiden går så sjukt fort och jag längtar tills vi får se och hålla om vår lilla bebis och njuta av att bli föräldrar ;) Per e d bästa som hänt mig och jag tycker att det är så skönt att jag inte har barn med ngt x. I princip alla som har barn med sina x e ritkiga ovänner för det första och jag vill ha en kärnfamilj så e därför d blivit så sent som ja skaffar barn då det inte har känts rätt med dem andra.

Tack min Älskade Per för att du finns i mitt liv ;) Du gör mig så lycklig <3







Mina bristningar som jag upptäckte förra veckan har ljusnat riktigt mkt så vi får se om dem blossar upp igen eller va som sker =P E sånt man får ta men d e skönt om man slipper få en massa såna sen hoppas jag att jag har lätt för att gå ner i vikt när den lilla e född så man inte ska kämpa med det med ovanpå att ha en bebis. Efter amningen ska ja banta satan iaf och gå ner till min ideal vikt ;) Trivs inte alls med att va stor så ja ska ner så enkelt är det bara för då trivs jag med mig själv ;)

Regna nu inte bort med er i sommar vädret                                  c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0