Mamma kläder ;)

Har kollat lite på mamma kläder och ja har köpt lite mamma kläder men byxor har ja inte köpt än men d får ja göra snart för magen börjar bli för stor för dem byxorna ja har. Tur man har leggings så kommer man långt med det ;) Kollar mkt på nätet på barn, mamma kläder och allt om att va gravid ;) E så spännande att se va som sker i magen på en ju ;) E så spänd av förväntningar på vad det är för kön ;) Vi ska förmodligen ta reda på det för d e lättare med planeringen av allt man ska handla hem. Kan ha neutrala kläder med men skulle vilja ha grönt, blått och pojkfärger till pojke och lila, rosa och tjej färger till flicka ;)

Bonprix kläder ;)







Den sista bilden e dock inga mamma byxor men dem va sjukt snygga!!! Byxorna här kostar 199 kr och Cardigan kostar 249 kr ;) Har en del tröjor, tunikor mm som ja kan ha till en växande mage så d ja ska köpa e byxor och kjolar. Har nog nån klänning med som ja kan ha en stor mage i ;)

Älskar sommaren men denna sommaren kommer att bli tung och varm =P Stor mage och massa värme =P Ja kommer att bo i en pool hela sommaren ;) I början på augusti är det  beräknat till men exakt datum får vi vid ultraljudet i v 17-18 ;) Jag blir 30 den 11 Juni med så d blir ett lugnt party med släkt och nära vänner bara ;)

Fredag igen! Tiden bara flyger iväg när man har kul ;) Har äntligen fått vårt förråd så vi ska röja i helgen så d ser finare ut här hemma ;) Fattas bara en fet hörnsoffa så har vi ett riktigt hem ;)

Har 2 st tok keliga kisar på mig nu så nu e d kel tajm                          c",)

Kommentarer
Postat av: GUEVACCI

grattis hörru :)

2011-01-29 @ 12:33:51
URL: http://guevacci.blogg.se/
Postat av: MalinOpel

Tack <3

2011-01-29 @ 15:33:06
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0