Hängande guldörhängen

Har varit på jakt länge efter snygga guldörhängen som e lite hängande men inte alltför långa eller för blaffiga =P Finns inte så mkt snyggt i dem vanliga butikerna som ja tittar i =( Dock har ja hittat 3 olika par som kanske kan passa mig ;) Ett par från Albrekts guld sen dem 2 andra paren e från Guldfynd ;)


1899 kr Albrekts guld


1798 kr Guldfynd


1249 kr Guldfynd

Den som söker hon skall finna ;) Förr eller senare hittar jag dem perfekta örhängena ;) E trött på hjärtan hit och dit på smycken så det ska inte va hjärtan med i bilden alls. Finns några fina långre örhängen med hjärtan men ja har så mkt hjärtan redan =P

Känner mig relativt kry idag, har tom varit ute en snabb sväng och postat ett brev och vädret va relativt skönt med 1 minus grad med sol och ingen blåst ( kryss i luften ) Men nu sitter jag inne igen =P Vet inte vad ja ska hitt på så det blir att man håller sig hemma så man inte slösar pengar på massa körande mm. Man får spara det man har när man e arbetslös ;)

Igår va d 2 veckor sen ja slutade röka ;) Luktar så sjukt äckligt så jag fattar inte hur man kan röka!? Smakar INTE gott alls heller för den delen och man sparar en massa pengar ;) Nej ja har bestämt mig för gott, ingen mer rökning alls här för mig! Man måste ha viljan samt en bra "morot" och jag har hittat min morot ;) Vill bara att Per med ska sluta för det luktar INTE gott alls =( Vill pussa nån som luktar gott ju ;)

Blir Väla med syrran om en stund så See Ya                    c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0