Bada ;)

Igår va ja med syrran och Johan på Karlslundsbadet och badade i nästan 3 h ;) Ångbastu, bubbelpool och simma ;) ÄLSKAR att bada och leka i vatten ;) Detta badet är ett litet äventyrsbad med 2 st rutschkanor och en mysig äventyrs bassäng som e lika rolig för stora som för små ;) E andra gången ja e där. Kommer åka dit fler ggr helt klart ;)



Skulle kunna tänka mig att ha ett simkort så man kan bada ofta så man rör sig lite med ;) Vinterhalvåret sitter ja bara inne för ja HATAR kyla och snö mm så ja går gärna inte ut om ja verkligen inte måste dvs. E d varmt ute så kan man njuta av naturen, atmosfären och d finns massor att hitta på men på vintern e d bara kallt och dött överallt.

Fredag idag. Dagarna går riktigt fort alltså! Swosch! Imorn ska vi på kalas då Liam fyllt 5 år ;) Idag händer inte så mkt då Per jobbar till 20 men d blir ändring snart då han fått andra jobb tider ;) Kul för då kan vi göra så mkt mer om vardagarna ;) Han fick en annan tjänst på jobbet som e bättre ;) Riktigt kul för honom ;)

Simma lugnt                            c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0