Lite modellbilder ;)

Ville bara slänga upp lite modellbilder på min blogg idag ;)







Mina leggings är från Ge-kås i Ullared samt den svarta tröjan. Koftan e Saras och kjolen är köpt på H&M. Smyckena är i silver och dem flesta är köpta på "Juvelen " i Hyllinge där ja jobbar. Aha heter silver kollektionen ;) Har även på mig ett litet silver och ametist armband som är köpt från "PieceOfSoul" www.pieceofsoul.se där hon gör riktigt snygga och läckra smycken för hand som är prisvärda! Skorna minns ja inte riktigt vart dem är köpta =P







Mina silver och ametist smycken ( Halsband och armbanden ) är köpta på www.pieceofsoul.se. Resten av silvret e mestadelen köpt på "Juvelen" i Hyllinge på mitt jobb ;) Den lila koftan är köpt på "Cassels" och kjolen på "Espirit". Sandalerna är köpta på Sko kanonen i Ullared. Den vita tröjan ja har undertill är köpt på "Flash". "DKNY" klockan är mörk cerise och är köpt på "Juvelen" även den ;)







Koftan har ja fått av syrran men om ja inte minns fel så är den köpt på "H&M". Kjolen och linnet e köpta på "Espirit". Mina sandaler är köpta på en internet sida där dem hade sexiga skor men ja kan tyvärr inte minnas namnet på den sidan =( High heels ngt har ja för mig! 15 cm klack! Mina guldsmycken e köpta lite överallt under årens lopp som på "Lyxxa", "Albrekts guld" & "Guldfynd". Min "D&G" klocka är köpt på mitt jobb " Juvelen" i Hyllinge på "Familia".

Fick som sagt många många många fina bilder på mig i fredags så ja lär lägga ut nån här då och då antar jag ;)

ALLA borde göra en sån här sak på "15 Minutes" Modell för en dag! ;) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0