Hamnade på Djursjukhuset i 3 timmar igår =(

Efter att vi ätit kvällsmat igår så upptäckte ja att Turbo satte sig i soffan och kissade. Men där kom bara lite blod droppar så vi åkte in till sjukhuset med honom fort som fan! E akut när d bara kommer blod eller ingenting alls från en katt =( Ledsen som fan va jag men jag höll lugnet hela tiden faktiskt på sjukhuset märkligt nog!

Blåsan va inte så stor på honom så d va nytt hans problem iaf som tur va! Efter att veterinären klämt på hnom och tagit urinprov på honom via ultraljud så kunde hon säga att d va en infektion typ urinvägsinfektion så han fick smärtstillande och medicin igår och idag hämtade ja ut medicinen. Får svar på kisseprovet på tisdag senast. Håller alla tummarna att d inte e ngt allvarligare än så!!!

Han verkar må mkt bättre idag. Har klämt på hans mage ganska hårt och han kissade en del inatt när vi kom hem men han har inte kissat sen dess. Han verkar inte ha ont men igår hade han för ja fick INTE röra honom nedtill typ igår. Usch.. hoppas verkligen att han blir bra av medicinen! Han har varit instängd i sovrummet sen igår när vi kom hem så vi har uppsikt över hans kiss.

Min stackars Turbo =( Alla håller tummarna för dig gubben ;) Kalaset gick på 2700 kr igår dock men som tur e har ja honom försäkrad så ja ska kolla med försäkringen om hur mkt självrisken e på. Har hört att den brukar ligga på mellan 600 till 1500 kr så ja får ju tbx d ja lagt ut utöver självrisk summan och d e tur för ja e inte direkt rik nu då vi sparar till Turkiet resan och vår el räkning e skyhög! =(

Denna äckliga vintern och kylan och allt som jämt går emot oss verkar d som =( Blev ingen blodgivning häromdan heller för d kom inget blod alls från mina vener trots att ett par st försökte i båda armarna men nej =P E sånt som händer så ja ska lämna blod om 2 veckor tidigast ;) Blir att ja bokar en tid och lämnar i Ängelholm då för där e lättare att parkera och sånt ;)

Sen ovanpå allt så kom inte den snubben som skulle köpt Jonas Saab idag då han hade haft en olycka med sin bil så allt bara strular som vanligt =(

Hoppas våren kommer snart med storsteg så allt blir lättare och bättre!

Får snart besök av Putte plus en tjej han hittat så ja ska fixa klart här nu med d sista!

Hej hej                  c",)

Ingen bild hade jag idag heller men d får ja ta igen i dagarna ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0