HBG festival helgen!

Vi hamnade på festivalen i HBG i förrgår och igår. I förrgår va vi dock inte långvariga då det kom värsta skuren när vi såg Rix fm festivalen efter en halvtimme gått. Igår kom vi in till HBG vid kvart i nio på kvällen. Jonas ville se Joddla med Siv och dem såg vi ;) Dem började spela halv tio och dem va klara vid tio i elva. Där va grymt mkt folk och irriterande fyllesvin precis överallt!!! Har ju dock själv varit full satan många ggr förr men ja va FAKTISKT ganska ordentlig av mig. Blir för mkt när dem hoppar och studsar och håller på att puttas ordentligt! Men e ju amatörernas afton!

Stod och tittade på Joddla med Jonas, Chrille ( en kollega till Jonas ) sen kom min ena bror Tobbe med då han blivit av med sina polare på festivalen inför konserten =P Han hittade dem dock efter Joddla ;) Tog några få bilder igår men stod så långt bort att ja bara fick skrot bilder men lägger upp en bild iaf trots att den e ganska dålig =(



Jonas semester började from igår så nu har han 2 veckors semester med trappan och vardagsrummet =P Att han bara pallar med trappan fattar jag INTE! Han sliter som en gnu för att få av färgen så man får fram träfärgen som han sen bara ska olja. D e riktigt snyggt att ha träfärgad trappa men vilket slit!!! Sen e d spackling och finslip i vardagsrummet där d gamla elementet satt och tapetsera där den gamla värmepumpen satt sen måla vardagsrummet i en härligt djupröd färg ;) Ska bli nice när d e målat! Färgen lär nog bli grymt snygg här i vardagsrummet istället för denna gammelrosa orange aktiga konstiga äckliga färgen som här är nu!

Nej nu ska ja fanimej hålla kväll! E ledig nu i 2 dagar ;)

Schwing              c",)

Kommentarer
Postat av: stjärnan

ser man på vi såg oxå joddla, men ni sa ente hej.

okaj då vi såg ente er iheller.

puts o krom

tossiga grannen

2009-08-04 @ 21:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0