Snömys hos Mormor och Morfar ;)

I förmiddags körde jag med töserna till deras mormor och morfar då Melinda tjatade hela dagen igår om att åka dit så vi åkte dit idag ;) Dem hade mycket mer snö än vad vi har här i Helsingborg så det blev att vara ute i 1 h i snön i eftermiddags ;) Blåste på bra så längre än så gick knappt att vara ute =O Celina frös nog fast på sina ställen för hon stod still på sina ställen i den djupa snön =P Lite pulka åkning blev det och ett försök till att göra en snölykta men Melinda tyckte man skulle sparka på snöbollarna för det va bollar så den snölyktan levde i några minuter innan Huligana sparkade boll med alla snöbollarna =P Hihi ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Melinda hade ätit dåligt hela dagen och va väldigt hängig under eftermiddagen och vid middagen och va kall och ville ligga i soffan och vila ( vilket ALLDRIG sker när vi är borta ) och ja bäddade in henne så hon såg ut som en liten puppa och det tog knappt 3 minuter sen sov hon! =O Kollade tempen på henne och då hade hon en temp på 39,2 så det förklarade saken och hon va kokhet. Stackars Melinda gumman =( Hon sa att hon hade ont i huvudet med. Hoppas hon mår mycket bättre imorgon ;) 
 
 
 
Igår hade jag hemma mys med töserna då vädret här inte var ngt bra med riktigt blöt snö och lite nederbörd. Det blev disco i  tösernas rum igår och ett försök med kappkörning med deras bilar men dem ville hellre prata i telefon på bilarna =P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen igårkväll hade töserna modevisning i deras filtar ;)
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon blir det att besöka Arbetsförmedlingen i utbildnings syfte sen får vi se vad som sker                    c",)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0