Min bil e på verkstad =(

Uff =O I tisdags va det tivoli i min bil med lamporna sen dog den =/ Fenerator remmen gick åt fanders och där satt vi hela familjen samlad i bilen hemma på parkeringen efter hämtning av töserna från Dagis så vi bogserade den till min väns verkstad i Munka. Skulle till Munka ändå till deras kusiner men blev försenade men dit kom vi och middag åt vi mm ;)
 
 
 
Det regnade mycket och immigt värre va det i min bil men vi lyckades komma fram ;) Jag körde Pers bil och drog honom och töserna i min bil ;)
 
 
 
 
 
 
Väl i Munka hade jag slagsmål med bältena i min bil som man spänner bilbarnstolarna med så jag drog den sista för kung och fosterland och jag gav mig själv en ordentlig smocka på min ena lysmask och det gjorde sjukt ont! Gah! Resultatet från mitt och bältets slagsmål blev en liten blåtira =P Haha =) Misstänkte ja skulle få en sån =P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser värre ut nu ikväll då det är lila och gulgrönt =P Undrar vad alla tror som ser mig med en blåklocka *haha*
 
 
 
Efter Dagis idag drog vi en runda till Lekplatsen på Planteringen här i Hbg men det blev väldigt kallt fort så ca 1 h va vi där med Mimi & Emilia och en bild fick jag på dem och töserna ;)
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det ju lite lille lördag så töserna va uppe till 20.30 och filmen blev Bondgården såklart ;)
 
 
 
 
 
 
 
Denna fina bild på Melinda tog jag på henne i mitt knä i min bil ca 15 min innan den dog =P
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag se nån bra film och koppla av                                 c",)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0