WOHO!!! Bean Bag has arrived!!!

Jisses vilken tid det tog men idag ÄNTLIGEN kom Bean Bagen till Melinda som hon fick i 1 års present från sin Mormor och Morfar samt av hennes Faster och hennes familj ;) Tusen tack för den än en gång ;) on kommer älska att va i den imorn och leka ;) 
 
 
 
Skulle ta max 5 v i leverans tid och jag beställde denna den 16 Augusti och den kom idag... Jag e INTE alls glad på dem och jag kommer inte att göra nån bra reklam för dem inte! Håller på att försöka få dem att förstå hur arg, sur och ledsen jag är pga det tagit så sjukt lång tid UTAN att dem hört av sig om försening eller annat!!! När d nästan hade gått 9 veckor så tog jag kontakt med dem och frågade om dem va bluff då vi inte fått varan än! Så mkt mejl jag har skickat! 
 
 
 
Gav 499 kr för denna säck som egentligen kostar 1899 kr och märket heter Big Bertha. Superskön att ligga och sitta i men ni som läser här KÖP INTE DENNA SÄCKEN DÅ DEM INTE HÅLLER SINA LÖFTEN! Jag ska göra va ja kan för att få nån kompensation på ngt sätt. Nån rätt om det borde jag väl ändå ha kan jag tycka så ja ska försöka kolla upp detta så fort jag kan.
 
 
 
 
 
Jag mår inget vidare alls om dagarna här då jag har smått ont lite här och var pga stor tung mage samt konstant illamående och är så trött så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen =( Kan inte minnas att jag va så dålig med Melinda sista tiden. Vet att jag inte mådde bra och att sista tiden va jätte jobbig men jag orkar ingenting alls egentligen men e tvungen att hålla igång trots smärtan och tröttheten för att inte somna ifrån Melinda om dagarna.
 
 
 
Som tur är så är hon sjuk nu lilla stackaren så hon gör inte många knop men hon kräver ju klart min uppmärksamhet och tid ändå trots att hon bara sitter som mest och mår skit. Hon har rykt på ögoninflammation och hon e fortfarande superlös i magen =( Gick till Vårdcentralen idag så hon fick medicin direkt. Hon hade super mkt kladd i ögonen imorse sen på knappt 2 h sa det pang så va hon så super svullen om ögonen, röd i ögonen och under ögonen och det varade mkt. 
 
 
 
Värsta sjukstugan här nu ju =O Krämpor, gnälliga och sjukdomar =O Allt på en och samma gång klart =P Hoppas jag slipper få ögoninflammation ovanpå att jag redan mår så dåligt som jag gör =( Hoppas Melinda blir kry av det fort så hon slipper varet och att d kanske gör ont eller känns obehagligt. Jag vet inte hur d känns att ha det då ja aldrig haft det så jag vet inte hur hon mår och jag hoppas inte hon har ont iaf. 
 
 
 
Sjuka stackars Mellis =( 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt älskade lilla charmtroll ;) Önskar jag va pigg och inte hade ont så jag kunde gå så ja kunde va aktiv med dig Melinda. Vill så gärna göra massor med dig men min kropp total strejkar =( Undrar hur ja ska klara av att va själv med henne när Per börjar jobba på fredag igen. 
 
 
 
I detta tillståndet som jag är i nu e jag inte helt kapabel till att ta hand om henne själv =( Jag har sån värk och e så trött att jag inte kan tillaga middag här till oss bara... Får se om ja kan hitta nån snäll vän som kan ställa upp och hjälpa mig ;) 
 
 
 
Hälsningar från sjukstugan                           c",)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0