Soffläge med en Huligana som river lägenheten

Ja du, rubriken säger väl allt =P Jag har ingen ork eller kraft att göra ngt alls numera. Tynger massor neråt och gör ont så fort jag går och rör mig och står så det är soffläge som gäller för mig då jag inte kan göra ngt alls =( 
 
 
 
Då jag ligger i soffan så passar Melinda på att välta lägenheten och hittar på bus och skit då jag inte e kapabel alls till att göra ngt i mitt tillstånd =( Har så dåligt samvete att hon bara röjer här hemma och jag försöker verkligen att va aktiv men min kropp vägrar totalt =( Så nu när jag e själv med melinda är hon så rastlös och behöver aktivering samt äta annat än bara välling. Känner mig som värsta mamman ever som inte klarar av att ta hand om Melinda när jag e så hög gravid som jag är...... Gråter ofta för att jag inte kan ge henne det hon behöver. Så fort Knoddas e född och jag har återhämtat mig så kommer jag kunna va aktiv med henne igen vilket jag älskar att vara ;) 
 
 
 
Barn måste ha aktivering till viss del och uppmärksamhet. Dem behöver mamma och pappa väldigt mkt men dem aktiverar sig själva med såklart men Melinda behöver så mkt just nu och det är inte alla som förstår det och det gör ont i hjärtat när hon inte får det hon behöver, det gör riktigt ont och jag hoppas att alla vet och förstår att d krävs mkt av ens tid med ens barn. Samspelet med sitt barn och att aktivera barnet och lära och visa barnet saker pedagogiskt är så kul och det är ett måste. Man kan inte låta ett barn bara dra omkring hela dagar och själv ligga på soffan..... 
 
 
 
Till lite positivare ting typ nu då =O Har köpt massor med Clementiner och Apelsiner så d äts mkt nu och ett fint bord har jag med minsann =) Melinda tycker d e lite surt med citrus frukter trots att dem e så söta  och goda i smaken ;) 
 
 
 
 
 
 
Har tagit tillvara på alla mys stunder med Melinda nu då d snart finns ett barn till här så hon brukar få somna bredvid mig och d går fort! Hon e så trött på kvällarna märkligt nog att hon somnar fort och kryper intill mig och vill känna närhet ;) Mys är det enda jag klarar av att ge henne nu och det kan man inte göra hela dagar tyvärr med barn. Här har hon somnat så sött på mig ;) 
 
 
 
 
 
 
Nu är det sovdags för denna orörliga gravida saken                            c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0