Solsken efter regn i 2 dagar ;)

Nu på eftermiddagen försvann regnet och solen dök fram så jag och Melinda gick en tur ner till ankorna och matade dem och gungade lite med klart ;) Har haft regn nu i 2-3 dagar så har blivit inne aktiviteter =P

Massor med äckliga fiskmåsar va där med och skulle ha brödet ja gav ankorna men ja schasade bort dem så gott ja kunde ;)
'
Söta små små små ankungare fanns där med men dem va så långt ute så ja fick ingen bra bild alls men fick bild på lite större ankungar som ni kan se på bilderna här ovanför ;) Så sjukt söta och snabba dem jättesmå ankungarna är!
Ett vackert träd vid oss ;)
Gunga är en favorit så det gjorde vi med ett tag ;)
Efter allt lek och matande till ankorna så blev man trött så hon sussade ett tag ute i d sköna vädret innan vi begav oss in ;)
Har bokat tid nu för att få katterna rakade nästa vecka så det ska bli skönt för dem att bli av med all päls. Speciellt Calibra då han får tovor som bara den hur man än gör och han har sjukt tjock päls. Ska bli skönt med mindre hår och att städa mindre med klart sen kan Melinda klappa dem med nu utan att dra i håret för nu e dem minsann korthåriga efter det ;) Det är Norsk Skogkatt/ Maine Coon blandningar jag har ;)
Nu blir d mys i soffan                         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0