Gravid ;)

Va på inskrivning igår hos Barnmorskan och är gravid i v 12+3 idag som det ser ut just nu ;) Får se om datumet ändras vid ultraljudet runt v 18 ;) Brukar bli flyttad datum så vi får se ;) Melindas datum blev flyttat nån vecka framåt vilket är vanligt så vi får se va som sker i sommar vid ultraljudet ;)

Grav testet ja tog för ett bra tag sen ;)
Vi vill ha 2 barn tätt sen får vi se om det blir fler framöver ;) Går allt som det ska kommer det skilja nästan 15 mån mellan våra barn ;)
Har mått väldigt illa så ja fick utskrivet Lergigan och nu mår ja kanon pga dem ;) Thank god for lergigan! ;) Ska bli spännande att se hur denna graviditeten blir jämfört med förra ;) Ja hoppas ja får en "normal" förlossning iaf så det inte blir 3 dygn som sist med massa smärta men det återstår att se ;) All smärta e värd för ens barn ;)
Nuförtiden e Melinda ofta vaken när vi kör bil och hon älskar åka bil och pratar högt och har sig ;)
Hon älskar att leka med sin docka hon fick i julklapp av min Ukki & Mummo ;)
När vi 3 blir 4                           c",)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Åh, vad roligt! :) Stort grattis och lycka till! Vi längtar tills vi får börja försöka, vi vill gärna ha ett syskon till vår Freja. Men inte riktigt lika tätt som er, mest för att jag vill jobba lite först. :)

2012-05-09 @ 10:13:36
URL: http://frejasmama.blogg.se/
Postat av: camilla

Grattis till lilla barnet i magen =)

Här är det en till som väntar sitt andra barn tätt, det kommer vara över 15 månader här och bebisen är beräknad 31 juli =) mysigt att få barn tätt =) Kolla gärna min blogg

2012-05-09 @ 13:31:13
URL: http://blevmorsa2011.bloggplatsen.se/
Postat av: MalinOpel

Tack ;) Ja d ska bli så kul och mysigt men en massa jobb i början men man får igen det sen ;) Grattis Camilla till er nr 2 ;)

2012-05-09 @ 15:44:49
URL: http://malinopel.blogg.se/
Postat av: camilla

Tackar säger jag =)

2012-05-09 @ 20:21:38
URL: http://blevmorsa2011.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0