Feber =/

Jahapp då har man haft 2 dagars feber men idag e ja frisk som tur är! Jisses så dålig ja va dag 1! Hade 39 graders feber och min normala temp ligger på 36,2 så ja va duktigt yr i måttet och allt därtill =/ Usch va ja hatar feber! har hellre värk på ngt ställe än har feber! Sovit sjukt dåligt och svettats som en gnu och inte orkat nånting =( Tur Per har sin lediga vecka för han hade hand om Melinda hela dag 1 i princip ;) Tack min älskling <3 Kände mig så dum som inte orkade mysa eller ens le och leka med Melinda men ja va så sjuk =(

Skönt det bara varade i 2 dagar ;) Förr förra året runt jul hade ja feber, hosta, förkylning mm i ca 2 veckor och fi fasen va ja va dålig och det vill ja icke uppleva igen! Nej det skulle funnits meducin mot feber så den går bort direkt bannemej ;)

Önskar man hade haft bra med pengar för då hade ja LÄTT köpt en sån här till oss ;)



I lila med då såklart ;) SitOnIt heter denna och den kostar 2490 =/

Eller denna för 9890 =P



Sitonit.se är adressen dit ;) Massa fina bags och kuber och donuts mm ;) Me like ;)

Och stormen "Emil" e över oss sen igår morse =( Jisses vilka stormar vi har här nuförtiden! Undrar vart klimatet är på väg egentligen.... Inga minus grader har vi haft och snön lyser med sin frånvaro och d bara regnar och blåser =( Gillar som sagt inte vinterhalvåret alls och ja hoppas på att vi får en fin sommar så man kan få må bra fullt ut så man kan överleva vintern här! Jag lever för att få uppleva sommaren och våren varje år ;)

Eeeeeeemil                         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0