Cooling där ;)

Igår va jag och Melinda med Pers mamma på Ikea och hon fick mkt fint av sin snälla farmor ;) Bla denna söta hatten ;)







Det hon fick va dop presenter ;) Skulle varit inom på Väla men vagnens ena hjul havererade precis när vi ätit på Väla och skulle kolla =/ Ska köpa lite kläder till henne och Farmor Sirpa ville köpa kläder till henne hon med men d tar vi en annan dag ;)

Detta fick hon med igår ;)









Måste ju ha en back till hennes toys så man inte snubblar över dem *hehe* Sånt får man vänja sig vid men man lär plocka undan då och då och vi ska inte ha så mkt saker utan sånt hon kan lära sig ngt av mm ;) Många barn nöjer sig med att leka med så mkt annat i hemmet med så man får se va hon gillar och utgå ifrån det ;)

Nu på förmiddagen hade Per lite sångstund för Melinda med hennes låt som han håller på att skriva ;) Hon tyckte om när han spelade gitarr och sjöng till ;) Hon älskar när man sjunger för henne för det gör ja ibland men nästan alla barn älskar när dem hör musik på alla sätt ju ;)



Ikväll ska vi fira min minsta bror Jesper då han blev 18 i tisdags den 24 Januari ;) Tiden går så fort! Minns det som igåår ja gick med Linus och Jesper i vagn! Vart tar åren vägen?! Och sen Melinda blev ju 5 månader i tisdags och tiden har bara flugit förbi en! Minns knappt hur hon va att hålla som nyfödd mer än att hon va så liten och nätt ;)

Älskar Min Lilla Familj                    c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0