Ninis bilden i dopramen ;)

Har satt in en bild Melinda i sin "Ninis" overall i ramen vi fick på dopet ;) Hon va såååå söt i den overallen ;) Tack Fam. Gullberg för den fina ramen ;)



E så dumt att dem växer så fort =( Lilla Melinda gumman ;) Som minst så vägde Melinda 3160 gram när vi åkte hem från BB och nu väger hon det tredubbla ;) 18 cm har hon vuxit med sen hon föddes. E sjukt att man fort glömmer hur små dem har varit!

Nu förstår ja varför man skaffar fler bebisar *ler* Är så underbart med dem små liven. Lära känna dem via deras uttryck och knyta an till dem och se alla deras små små små framsteg som i sin tur gör att dem blir en helt egen individ ;) Har sagt det innan och jag säger det igen : Barn är livet ;)

Funderar på vad man ska välja av Dagis eller Dagmamma. E inte lätt för vi har alltid haft mamma hemma vi 6 syskon så vi har ingen erfarenhet alls utav sådant. Känns skrämmande att lämna bort sitt barn till helt okända människor. Får gå igenom för och nackdelar och se vart det leder. Ja måste hitta ett jobb med och det är inte det lättaste då ja har en rygg som inte vill att ja jobbar med vad som helst =/ Har sökt dem jobb ja kan men där e inte mkt jobb att hurra för =(

Tanken på att öppna eget blir mer och mer en verklighet kanske om man inte hittar ngt jobb. Är tufft att öppna eget och det ska va ngt som kan fungera runt men ja har lite ideer och planer på var och vad ja ska öppna isåfall. Nej livet e icke lätt inte =P

Älskar Min Lilla Familj                            c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0