Besök på Djurparken i Påarp ;)

Dagen började med att Melinda skulle till tandläkaren och allt va jättebra med hennes tand som gick sönder när hon trillade ;) Blev sen att jag och Melinda begav oss till Djurparken och träffade Katja, Lucas och Eva där ;) 
 
 
 
Sötnosarna Lucas och Melinda ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dem har såna underbart söta och charmiga Lemurer där och idag va dem nära oss ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill du ha ett smaskigt löv? ;) 
 
 
 
Melinda satt en stund på Katjas axlar och studsade och skrattade och va så imponerad av allt hon såg ;) 
 
 
 
 
 
 
En stor landsköldpadda fick vi med se idag ;) 
 
 
 
 
 
 
Denna söta pippifågel ungen va så himla liten och söt! Den va minsann inte större än kastanj typ =P Ja ville bara hålla den ju! ;) Det var en liten fågelsort och denna lilla söta fågelungen va ju bara så bedårande söt ;) 
 
 
 
 
 
 
Gillar denna gransorten skarpt ;) 
 
 
 
 
 
 
Och Vallabys såg vi med klart ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och självklart skulle vi klappa dem snälla. söta och keliga getterna ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dem har ett litet cafe där med lite urval så fika tar vi med oss när vi e där ;) Påfåglar springer löst där och dem e farliga då dem tar allas mat om du inte håller koll och naffsar det från barns händer så dem borde ha cafet inhägnat så man får ha maten ifred faktiskt. Där va en påfågel idag som kom från ingenstans när Melinda satt i vagnen med ett stort kex och den fick tag i en bit kex från hennes hand! Tycker det är märkligt att dem har det så vid cafet för ingen kan äta i lugn och ro och ja pratade med fler mammor som tyckte exakt likadant så jag ska skriva till dem om detta för så kan dem inte ha det om dem vill ha trogna besökare mm. 
 
 
 
 
 
 
Melinda har inte riktigt kommit på hur man tar sig fram på denna så hon klättrar runt på den och sätter sig i knepiga ställningar och har sig och har riktigt kul ;) 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag fått svaret på varför min Funkia inte vill trivas =P Vår Huligana förstör den jämt och ständigt så den vägrar att växa och bli fin =P 
 
 
 
 
 
 
Har blivit Faster för andra gången i mitt liv idag med till en pojke vid namn Milo ;) Grattis brorsan Roger med fru Lina ;) 3715 gram och 52 cm ;) Jättesöt pojke ;) Klockan 13.14 idag kom han ;) 
 
 
 
 
 
 
Då börjar melinda inskolning imorn på Dagis minsann ;) Stora flickan ;) Inskolning sker i 2 veckors tid ;) Ska bli spännande och kul för både mig och henne då hon älskar umgås med barn ;) Kommer dock bli så tomt utan henne hemma när hon väl e på dagis =/ Men det behövs för både hennes och för min skull ;) 
 
 
 
Se upp dagisbarn för nu kommer Huligana                                 c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0