Komma ifatt dag!

Puh! D kan man lugnt säga efter massa dagar med flängande =P Har varit så trött och allt så idag har vi bara varit hemma och kopplat av och haft mys ;) D behövs när d varit mkt på gång ;) Man e ju inte van vid att ha så mkt folk här dygnet runt men det va riktigt kul att ha släktingarna här ;) Har haft en helt underbar Påsk med massa mys och underbart sällskap ;)

Idag hälsade en gammal klasskamrat på mig med sina 2 barn ;) Mona heter hon och barnen heter Olivia och Wille ;) Fick foto på Melinda och Wille i lekhörnan iaf ;)





Olivia va lite svårflörtad med att va med på bild såsom sin mamma *hihi* Dem va här i 2 h och vi snackade lite skit och bara va ;) E alltid kul med oväntat spontant besök ;) Sitter mest hemma då det är så dyrt att ta sig runt så man får planera sina besök när man ska ngt =P

Per hamnade i lekhörnan med senare idag med Mellisen ;)



Imorn ska vi till BVC för en extra koll då Melinda hade gått ner 60 g jämfört med sin 6 mån vikt. E bra dem kollar upp det men ja tycker dock att d va lite tidigt kanske då hon legat 2 steg över kurvan så hon e ju inte undernärd direkt och nu ligger hon bara 1 steg över kurvan.

Sen 6 mån kollen har hon börjat röra sig enormt mkt genom att börja krypa och ta sig upp och gå vid möbler. Hon är jämt i farten och är så nyfiken och hon är överallt och ingenstans =) Busis Mellis ;)

Tjingeling              c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0