Tuff första tid med stackars Melinda =(

Förlossningen va lång och tuff med värkar vart tionde minut i över 48 timmar utan sömn. Själva förlossningen tog ca 13 timmar och hon föddes med näsan uppåt och med sugklocka samt att en sköterska tryckte mig på magen  då min livmoder inte hade nån kraft kvar att jobba. Dem bokstavligt talat drog ut henne. Helt slutkörd efter det långa förloppet och nu lite mer än 2 veckor efter känner jag mig någorlunda bättre.

En vecka efter förlossningen fick vi åka in till barnakuten då hon blev sjuk. Hon skrek konstant och fick ingen ro och va helt omöjlig =( Hon fick en liten bula där sugklockan suttit så vi tänkte inte mkt mer på det, trodde att det va normalt men en morgon va den sprucken med massa var och blod och det visade sig att hon hade stafylokocker och hade riktigt ont =( Lilla stackars gumman =( Om vi bara visste det innan!

Hon hade så himla ont och vi förstod ingenting alls =( Nu går hon på antibiotika och kuren slutar imorgon och hon är en helt annan bebis nu när hon e frisk ;) Väldigt mammig har hon varit för att ta igen den förlorade tiden då hon slarvade med maten sista 2 dygnen innan vi åkte in. Går bättre varje dag som går med henne och är inte lika tufft längre.

Nu kan man njuta lite av henne, kunde man inte i början då d varit tufft med förlossningen och att hon blev så sjuk =( Nu kan man mysa med henne och nu kan hon va lite själv med i mjukliften och i baby sittern ;) Har suttit klistrad i soffan med amning varje timme annars om dagarna.

Får mer och mer fritid när man kommer in i rutinerna så ja ska försöka blogga när ja hinner ;)

Lite bilder på vår underbart söta Melinda ;)















Njut av bilderna så uppdaterar jag så fort ja kan och har tid med bilder och lite skrivande                c",)

Kommentarer
Postat av: Tesse

Hej! Vad skönt att hon är bättre lilla tösen! Så söt är hon helt sjukt! O liten. Va Melker så liten. Haha! Man glömmer snabbt! Så njut o sniffa massa! Lite åt mig med! :-)

Massa kramar

2011-09-10 @ 00:00:51
Postat av: Jenny

Åhh hon e ju såå söt. längtar tills man får träffa er. Pussilur

2011-09-10 @ 00:14:04
URL: http://mittlivsomjenny.devote.se/
Postat av: MalinOpel

Tack så mkt ;) Så fort vi e i ordning med d mesta så kan vänner få sniffa på henne och mysa med henne ;) tagit tid att komma i rutiner då hon varit sjuk och haft ont sen förlossningen typ =( Men d ska nog gå bättre from nu ;) Tufft men e bestämd nu på att hon ska vänja sig vid att va själv bla och det gillar hon INTE =P Kramar <3

2011-09-10 @ 18:51:25
URL: http://malinopel.blogg.se/
Postat av: Angelica

Naww, stackars lilla tösen. Men skönt att hon e bättre nu.. Önskar er all lycka :) Många kramar <3

2011-09-15 @ 11:00:50
Postat av: MalinOpel

Tack Angelica ;) Ja nu gär allting mkt bättre och vi mår mkt bättre nu ;) Njuter ofta av henne när hon ler och e så mysig och glad ;) Kramar

2011-09-15 @ 13:01:06
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0