Styv nacke sen födseln vår gumma ;)

Sen hon föddes har hon varit väldigt styv i nacken och ska upp med huvudet hela tiden och titta runt och va med ;) Ser så sött ut då hon e så liten ;) Lyckades fånga henne på bild häromdan när hon ligger på pappa Per och lyfter för fullt och ska va med och se oss och skratta ;)







Och här sitter hon i soffan och myser ;)



Hon älskar att bada och hon myser så och ler hela tiden ;) Skönt att hon gillar det så hon inte skriker en massa men det beteendet kan dock ändras på vägen men d hoppas ja att hon inte gör iaf ;) Pga fula människor i världen så lägger ja inte ut bild på henne när hon badar utan dem bilderna får bara nära och kära se hemma hos oss ;)

Va hos BVC idag och hon har nu i 2 veckor gått upp ett halvt kilo i veckan så hon äter upp sig nu för d hon förlorade när hon va så sjuk. Nu ligger hon på kurvan iaf och inte under ;) Vägde 4560 nu och va 54 lång. För 1 vecka sen vägde hon 3940 och va 53 lång och veckan innan dess vägde hon 3570 och längden va svår att bedömma då hon va så arg den gången =P

Har slutat amma då det inte fungerar alls med henne och d e skönt för ja kände att det inte fungerade och ville amma men d gick inte. Hon får dock lite bröstmjölk med då ja pumpar lite ibland av d lilla ja får ut så ja inte får mjölkstockning. Hon e väldigt glupsk men d e inte konstigt då hon äter upp sig. Hon e väldigt snäll annars och d varierar med tider mellan målen, ibland varannan timme eller ngt mindre och upp till 5 timmar på natten och nån gång på dagen. Ska bli skönt när hon e mer regelbunden och när man kan läsa hennes signal tidigare när hon e hungrig så hon inte skriker sig fördärvad.

Älskar min Melinda Ninis                                      c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0