Första rundan med vagnen ;)

Ikväll gick jag och Per ut första gången med Melinda i vagnen ;) Blev en riktig långrunda med 2 vändor till Elinebergs centrum ;) Härligt att få va ute och röra på sig nu när man mår bättre och Melinda sov hela turen och va så duktig ;) Hade med ersättning när vi gick andra turen till Elineberg där vi träffade 2 kollegor till Per och satt där ett tag och pratade och då vaknade gumman och va hungrig sen somnade hon fort igen efter maten ;) Totalt va vi ute, iväg i över 4 timmar iaf från halv fem till kl nio ;)

Underbart skönt att få komma ut och idag har det varit riktigt varmt med ca 20 grader och sol här så man svettades duktigt =P Ja har inte varit igång så mkt på flera veckor, månader typ så man e ganska off nu! Skönt ;) Ska ut varje dag helst och gå en sväng med henne ;)



Hon har varit snäll idag och haft sina 3 timmars mellanrum med mat och klarat sig bra själv i sittern ;) Jag har lyckats städa lite smått här och var idag och kunnat koppla av lite själv och myst med kisarna ;) Ingen dag är den andra lik, igår va hon väldigt mammig men idag har hon kunnat va själv så det går i vågor men det känns skönt att det börjar ordna upp sig nu efter att hon varit sjuk och haft så ont =( Nu ser vi den riktiga Melinda ;)

Imorn ska vi till Bvc och göra lite ärenden så då blir d lite fart i tillvaron då med ;) Ska bli kul att se hur mkt hon växt och vad hon väger mm ;) Håller tummarna för att hon får den bröstmjölken hon behöver fast det är väldigt behändigt att mata med flaska märkte jag ikväll =)

Nu blir det Melinda mys                                    c",)

Kommentarer
Postat av: Tesse

Va kul att det går bättre för tösen nu! jobbigt när dom inte mår bra! Ersättning är sjukt bra! Vi ger Melker det till natten o sen vi började med det så sover han hela natten. Det är så skönt!! :-)

Kram

2011-09-12 @ 00:32:45
Postat av: MalinOpel

Ja jag funderar med på ersättning så ja ska ta det med bvc idag och höra hur ja ska göra och allt ;) Ja d e skönt att allt börjar ordna till sig nu med lilla Melinda ;) Kramar

2011-09-12 @ 11:04:51
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0