Inte så liten längre =P

Melinda e inte så liten längre ;) Vilken skillnad på dessa 2 bilderna ;) Den sista bilden togs i förrgår ;) Första bilden där e hon 2 dagar gammal ;) Mellan bilden e tagen för 2-3 v sen ca den 15 sep ;)







Hon växer och frodas vår lilla gumma ;) Tiden går så sjukt snabbt med! Nu mår jag med bra efter förlossningen och det är skönt! Har mått så sjukt dåligt och haft så himla ont här och var men nu har ja inte ont, ytterst lite ibland men d e sällan ;) Hade bara avslag i 2 veckor med ;) Imorgon blir hon 6 veckor ;)

Börjar leta kläder till henne nu i strl 62, har bara några få plagg och bilen har kostat en del så ja söker bättre begagnade kläder i lila, rosa, turkos, svart, vitt och i beige färger ;) Kostar mkt med nya kläder så ja kollar ofta tradera och har fyndat 2 plagg där än så länge ;) Tänker inte ge mkt för begagnat då det inte har så bra andra hands värde. Nytt plagg kostar oftast mellan 50-150 och d ja fyndat på tradera har kostat max en tia och d e rimligt ;) Allt beror ju på va d e för plagg mm men ja betalar inte massor för begagnat. Har en del på span på tradera till bra pris så ja söker där och ja ska kolla runt hos bekanta om dem har billiga fina kläder eller ngt ;)

Den tråkiga hösten e kommen med nu så man får börja klä på sig =( Hatar höst och vinter och kylan som kommer med den. Usch! Hoppas vi får en mild vinter och att vi har snö en vecka över jul och nyår sen kan den försvinna ;)

Chirpy chirpy chirp chirp                            c",)

Kommentarer
Postat av: Tesse

Åh visst är det mysigt när bebishullet börjar komma? :-) vilken skillnad på bara några veckor! så söt!

Va skönt att allt känns bra nu igen. Vet själv vilken tid det tog att känna sig normal igen efter förlossningen. O då hade jag avslag ca 8 veckor!! Snart får vi ses tycker jag! Therese som fick en dotter, Molly nu den 24e är nog oxå sugen på o ses! Hade ju varit jättekul o dela erfarenheter o tips med varandra!

Kram

2011-10-04 @ 23:59:16
Postat av: MalinOpel

Ja d e sååå mysigt när dem blir lite runda ;) Där e lite mer att krama nu ju ;) Ska försöka planera in så vi kan ses men just nu har min bil kostat en massa så det blir svårt att ta sig långväga nu i iaf 2 månader tills det stabiliserat sig med ekonomin =P Molly e sjukt söt med ;) Ja kallades för Molly i högstadiet ler

Kramiz

2011-10-05 @ 20:36:04
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0