Bättre nyheter =)

Leffes fru och hennes familj kan dålig engelska så informationen därifrån har varit så himla dålig =( E så trist för vi visste bara att han va riktigt dålig och nu e han mkt bättre men han har dålig lever, njurar och nån infektion tydligen. E så trist när d blir fel i kommunikationen för då kan d lätt bli såhär fel =(

Så dåligt jag har sovit och all oro! För att inte tala om hur oroliga och ledsna mamma, Sirpa och Ukki & Mummo varit! Att dem fått genomlida detta trots att allt varit bättre än va vi fått för info. Men nu ska en vän till Leffe ha kontakt med oss så vi kan få rätt info om vad som sker med honom och vad han har för fel och vad som kommer att hända honom.

Håller alla tassarna att man kan operera honom så han klarar sig iaf ;) Han är svensk medborgare så det är en jävla tur för en transplantation därnere e fanimej inte billig! Säga vad man vill om Sverige men vi har bra och billig sjukvård iaf och d tackar jag för ;)

Kollade runt lite inna på nätet efter mamma kläder och hittade denna som ja ska införskaffa då ja kan ha den även när ja ska amma ;) Kommer från boobs.se ;)



Tror den låg på 259 kr eller ngt =) Tycker det är svårt att hitta snygga billiga mamma kläder som klänningar, linnen mm. E kräsen och vill inte se ut som en påse nötter heller ju =P Men den som söker den skall finna ;) Tycker att H&M har fula kläder, det enda ja gillar där e deras jeans ;) Finns dåligt med butiker häromkring som har mamma kläder, d mesta e på nätet och där kan man inte prova kläderna innan så d e surt att hålla på att skicka tillbaka mm =P Storlekar kan variera  så sjukt mkt i olika märken med.

Lite lustigt att få ett sådant positivt svar Fredagen den trettonde ju =P Nu kan man andas ut riktigt och få rätt info om vad som sker därnere på Filippinerna ;) Synd ja e så fattig annars hade ja åkt ner till honom =)

Be careful on a day like this                                   c",)

Kommentarer
Postat av: Mona

Vad skönt att det e lite bättre, hoppas nu bara att det inte blir sämre. Å att han kan ta sig hem för att få vård här.

kram Å hälsa mamma å ge henne en kram för mig

2011-05-13 @ 22:44:58
Postat av: MalinOpel

Tack gumman ;) Så fort vi träffas ska ja ge henne en kram ;) Ja vi väntar ständigt på ny info så vi vet vad som är fel och vad som kommer att ske mm. Kramiz

2011-05-14 @ 08:01:27
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0