Barnvagn köpt idag ;)

Idag va vi iväg och kollade på en barnvagn Teutonia Mistral S begagnad och den köpte vi med ;) va i bra skicka och endast 1 ägare som haft den tilll 2 barn ;) Gillar dock inte grön grått men e svårt att välja färg när man köper begagnat =P Detta märket är ett bra märke och dem som haft en sån eller har en sån e väldigt nöjda så vi provar ;) Fick den till ett bra pris med ;)



Så nu har vi ÄNTLIGEN fixat allt som vi måste ha innan syrken kommer ;) Ska försöka fixa lite smått och gott i dagarna hemma med bebis saker, kläder samt köpa hem lite mer i bebis väg ;)

Är dock så sjukt trött just nu igen men järnvärdet e bra ändå men man blir trött och tung i slutet och d e inte lätt inte för man kan inte planera ngt utan ja tar en dag i taget och hoppas varje dag att ja har ork tilll att göra det jag vill göra själv innan syrken kommer ;)

Fick en byrå av syrran med idag som ska stå i sovrummet så där blir lite jobb med att lägga i underkläder mm i den ;) Men d e så skönt att det stora hela är klart nu inför ankomsten av den lilla syrken ;)

Nu ska Malin vila, sova och mysa med kisarna                         c",)

Kommentarer
Postat av: Therese

Något jag rekomenderar att köpa är amningsinlägg! Inte så snyggt o läcka igenom tröjorna. Haha!

En sån bebiskudde från Ikea är bra med. Melker sover gott på sin. Sen är kroppspuder väldigt bra o lägga i alla veck vid blöjan. O sen massa tvättlappar i tyg. Tro mig vi har redan tvättat 2 omgångar o då har vi överdrivet många. Man kan ha dom till allt! :)

Bara lite tips på vad jag märkt varit bra. Hoppas det va okej.

O sen en febertermometer för ändan. Man nojar sig massa att dom är för varma o har feber. Hehe!

Lycka till med allt o tack för en bra blogg :)

Kram tesse

2011-07-23 @ 21:04:37
URL: http://Lynghagen.blogspot.com
Postat av: MalinOpel

Oh tack för tipsen ;) Har några inlägg men ska köpa hem fler och tvättlappar i tyg ska ja med söka upp ;) Puder har ja ett gäng samt Bepanthen som många säger e bra ;) Termometer = Check ;) Tack så mkt för kommentaren och tipsen ;) ja tar emot ALLA tips ;) Kramar

2011-07-23 @ 23:21:46
URL: http://malinopel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0