BF idag men ingen bebis e kommen =/

Då va min BF dag kommen då vår lilla syrk va tänkt att komma men syrken har inte kommit än =P Hade en del förvärkar inatt så sömnen blev ingen hitt och idag har ja haft lite små värkar men det betyder inte att d sker ngt idag men man kan hoppas på att det är väldigt nära nu iaf ;)

Har tid hos barnmorskan imorn 9.30 så vi får se om ja kommer dit på den tiden eller om jag har åkt in inatt eller så ;) Ja tar en dag i taget och jag har slutat med att ha förhoppningar för d blir bara fel och ja tror syrken känner av min inre stress med så ja lever som vanligt istället ;) det är som med Triss, plötsligt händer det =)

Idag har vi varit utan vatten mellan 8-17 och det kommer vi va imorn med pga arbete med systemet. Dock va vi inte förberedda på att d skulle va av idag så inte en droppe vatten hade vi =/ Jisses så beroende man är av vatten! Har behövt duscha sen i förmiddags då ja svettas som bara den, borsta tänderna, gå på toa 38 ggr samt tvätta händerna! Har bara kunnat spola vars 2 ggr per toa och som tur är så har ingen av oss behövt göra nr 2!

Nu har ja fyllt en massa flaskor med vatten och förberett oss lite inför imorn och duscha d ska ja göra sent ikväll så har man det gjort ;) Utan el och vatten fungerar man verkligen inte som man ska. E hemskt men sant ju! dagens I lands problem iaf =P

Köpte förresten Stenfria druvor för nån vecka sen *asg*



Både Norskan och danskan har sina roliga ord ;) Dem skrattar säkert lika mkt åt oss garanterat åt våra ord =P Men e så kul när man läser vissa översättningar *ler*

Vad vore livet utan vatten och el                                         c",)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0